לירון האדום כתב:
גרמנרי כתב:
מאמן זה לא שחקן , הוא לא מביא איתו טכניקה , משחק ראש טוב או בעיטה, מאמן מביא איתו דרך.
אני לחלוטין חושב שאבוקסיס הוא אשם עיקרי במצב, הוא יהיר ושחצן ומפיל אחריות על כולם חוץ מעל עצמו.
נניח ועכשיו רמון מפטר את אבוקסיס, את מי תביא? והאם המאמן החדש יעשה שינוי מהותי בקבוצה?
הבעיה היא שהוא קיבל מצב נתון בעייתי בתחילת העונה, הרי מתחילת העונה היה ברור שאנטבי ודנין לא מספיק טובים להפועל, או חוטבא בימין, ושירזי ושביט בחרו זרים מצחיקים.
ולכן הגיע הזמן להשלים עם העובדה שאבוקסיס מאמן אותנו עד סוף העונה, ובסוף לעשות דין וחשבון, אני נגד להיות פזיז ולפטר, בעיקר בגלל שאני לא רואה תחליף ראוי כרגע.
דיי עם התירוץ הזה שיוסי לא בנה את הקבוצה, יוסי כבר מאמן אותנו יותר מסיבוב, אין שיטה ואין כלום.
גם אם חסרים שחקני הרכב, כל שחקן ספסל ואפילו שחקן נוער אמור לדעת איך להיכנס לתוך השיטה !
תשאל כל אוהד מכבי מה הוא חושב על יואב זיו והוא יענה לך בידיוק את אותם תשובות שאתה חושב על חוטבא.
כנ"ל אוהדי חיפה על משומר.
גם להם אין מגנים טובים, יש לך סגל שחקנים טוב מאד !
סגל שלא אמור לחטוף שלישיה מחיפה שלישיה מנתניה ועוד.
ליוסי יש את כל התרוצים בעולם אבל לקחת אחריות הוא לא יודע.
יוסי הוא האשם הבלעדי במצב הקבוצה.
לרגע לא אמרתי שאני חושב שהוא מאמן טוב.
אבל אני חושב שאנחנו נראינו חרא עם שירזי ושביט או עם אבוקסיס ודומב.
אתה חושב שיש לנו קבוצה טובה, אני חושב הפוך ממך.
אני חושב שעד עכשיו היו לנו זרים ברמה מאוד נמוכה, כמו דג'מבה,פטקוביץ' וברונו קוטיוניו.
אנטבי וחוטבא אתה לא יכול להשוות אותם לטווטחה ומשומר, ואני עוד לא מדבר על דקל קינן שיש לו את המשחק ראש הכי טוב בליגה.
יש לך סגל הרבה יותר חלש משל מכבי או חיפה , יותר טוב משל בית"ר ונתניה.
אין ספק שהמאמן אשם, אבל מאמן אחר לא יביא לך אליפות עם הסגל הנוכחי.