תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 13:35

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 295 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: דגלי ישראל ביציעים? כן או לא
הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2012, 14:50 
mkorman1 כתב:
tamiror כתב:
מעבר לעובדה שברור שאין שום קשר בין ישראל למשחקי הפועל באירופה ואין שום צורך להניף דגלים של ישראל, למה שתרצו להניף דגל כזה? אתם מצפים באותה נשימה להניף דגלי אנטיפה, תפאורות נגד גזענות פטיש מגל ושאר סממנים כאלה ולהניף דגל של המדינה? הנפת דגל לאום במשחק כדורגל זה אקט לאומני ומגעיל על אחת כמה וכמה שכאן מדובר במדינת אפרטהייד גזענית ורצחנית. לפחות אל תהיו צבועים, זה כל מה שאני מבקש. שבתאי אולי נראה מגזים כשהוא שלח אתכם לשרוף מסגדים אבל בעצם הוא נגע בנקודה נכונה, אתם אולי לא שורפים מסגדים בפועל, אבל אם אתם באמת נגד אקטים לאומיים וגזעניים שכאלה, למה שתניפו דגל לאום בכלל? ועוד במשחק של קבוצת כדורגל פרטית? אתם נגד שריפת מסגדים אבל להתגאות בדגל של המדינה שעושה דברים גרועים בהרבה מאלה בשם הלאום אתם כן?
גם אם אתם לא חושבים שמה שישראל עושה הוא פשע, עדיין לאומיות שכזו לא תוביל אותנו לשום מקום טוב, רק להתבדלות ושנאת זרים אין שום מקום לדגל לאום במגרש כדורגל, אתם לא במלחמה ואפילו לא בארוויזיון. תפתחו קצת את הראש לא כל מה שהגנת שולה לימדה אתכם בגן זו האמת, תנסו פעם אחת להלחם ברפלקס המותנה לשלוף את הדגל של המדינה כל פעם שאתם רואים אירופה ותחשבו באמת למה אתם עושים זאת ומה התועלת.

א.למה לדעתך ברור שאין קשר בין ישראל למשחקי הפועל באירופה ולא רק שזה ברור זו עובדה בעיניך?
לי למשל ברור שהפועל היא קבוצה ישראלית ומזוהה באירופה עם ישראל
תרצה או לא תרצה זו עובדה
ב.מי קבע שהפועל זה אנטי פה ונגד גזענות? גם זאת ״עובדה״? ח
ולגופו של ענין אני לא מצפה ולא רוצה לראות דגלי אנטי פה כיוון שלטעמי מדובר בכיסוי למפלגה הקומוניסטית שאותה אני מתעב בכל לבי
ג. הפועל לא היתה אף פעם מזוהה עם מקי רקח ודומיהם אלא השתייכה לממסד קרי למפאי/העבודה
בעשור האחרון יש נסיון מאורגן ומכוון ליצור זהות בין הפועל לבין חדש/ רקח אבל לדעתי פרט לשער 5 נסיון זה כשל
ולא יצליח גם בעתיד
ד. ישראל בעיניך היא מדינת אפרטהייד גזענית ומכאן התנגדותך להנפת דגלה אבל אני מקווה שאתה מבין שדעתך מייצגת מיעוט שבמיעוט גם בקרב אוהדי הפועל ומאחר ואיש איננו מנסה לשנות את דעתך זו ובטח שלא בכוח אנא ממך הפסק גם אתה לנסות לכפות אותה על מי שאינם מחזיקים בה

א. כי בשביל זה יש נבחרת, פה מדובר בהפועל תל אביב, לא בנבחרת ישראל, במקום לשאול למה לא להניף דגל, שאל את עצמך למה כן? למה זה טוב? על אחת כמה וכמה שיש חלקים בקהל של רוצים את הזיהוי הזה (ראה שלט "לא מייצגים" וכו') זה לא שהגענו ליציע במשחק של נברחת ישראל וביקשנו לא להניף דגלי ישראל, אנחנו ביציע הפועל במשחק של הפועל, תביא דגל הפועל יותר טוב.
ב. לא קבעתי שום דבר, אלו סמלים שכרגע נמצאים בשימוש נרחב באיצטדיון, אם אתה סולד מהם בסדר גמור, אני פניתי לאלו שלא סולדים מהם ועדיין חושבים שדגל ישראל במגרשים זה לגיטימי מן הסתם. לגבי ההמשך אם אתה פוחד שהקבוצה שלך תהיה אנטי גזענית אז זו כבר בעיה שלך, אני במקומך הייתי דווקא מתגאה בזה. (ובלי שום קשר רק שתדע אנטיפה לא קשורים לא למפלגה ובטח לא לקומוניסטית, אבל זה לא כזה עקרוני כרגע אז נעזוב את זה).
ג. לא התווכחתי עם אף אחד לגבי ההיסטוריה או לגבי זהויות, לא יודע מה אתה רוצה ממני.
ד."אנא ממך הפסק לכפות אותה על מי שאינם מחזיקים בה" אתה אמיתי? איפה ניסיתי לכפות את דעתי על מישהו? רק שאלתי שאלות והצעתי את נקודת מבטי, איפה הכפייה פה? ההודעה שלי הייתה הצעה לדיון ותו לא. וכמו כן, אל תגיד שאף אחד לא מנסה לכפות את דעתו עליי כי ברור שאם אני אבוא עם דגל פלסטין למשחקים זה לא יעבור בשקט, אז יפה שאתה חי בעולם ורוד שבו אף אחד לא כופה את דעתו, אבל מה לעשות בישראל כל דעה שמערערת על הלגיטימיות של המדינה היא בגדר פשע והיא לא עוברת בשתיקה.

כך או כך נסחפת קצת בתשובתך מהנקודה העיקרית שהעליתי, למה שתרצו בכלל להניף את דגל ישראל במשחקי הפועל? חשבתם על זה פעם? חשבתם מה זה אומר? או שאתם באוטומט כל פעם שאתם רואים מישהו שלא מדבר עברית? מה הלחץ? אולי תשחררו קצת מהלאומיות העיוורת שטופת המח הזו ותגיעו למסקנות יותר חכמות ויותר מועילות גם לעצמכם וגם לחברה. באחריות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2012, 14:54 
סמל אישי של המשתמש
tamiror כתב:

וכמו כן, אל תגיד שאף אחד לא מנסה לכפות את דעתו עליי כי ברור שאם אני אבוא עם דגל פלסטין למשחקים זה לא יעבור בשקט, אז יפה שאתה חי בעולם ורוד שבו אף אחד לא כופה את דעתו, אבל מה לעשות בישראל כל דעה שמערערת על הלגיטימיות של המדינה היא בגדר פשע והיא לא עוברת בשתיקה.
.

לא יודע מה יקרה ,

מה שברור שעדיין אף אחד לא איים אליך והסביר מה יקרה אם תבוא עם דגל פלשתין למרכז שער 5. יש הבדל בין ביקורת לאיומים.
מצד שני הובהר כאן , על ידי יוצא יחידה קרבית, מה יקרה למי שיעז להניף שם דגל ישראל .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2012, 14:59 
הגרמני המקורי כתב:

אני גאה להיות שייך לקבוצה של אוהדים המאמינה בערכי השיווין האנטי גיזענות ואהבת האדם באשר הוא ולא במוצאו
תפנימו אולטראס הפועל הוא אנטיפה אנטי דת,גבולות ולאום

סליחה? אני מבין לרגע מהמשוואה שלך שכל קבוצה לאומית היא בהכרח פשיסטית, כלומר, כל מדינה בעולם היא פשיסטית. כל קבוצה שמבקשת הגדרה כלאום היא פשיסטית...נראה לי אתה צריך ללמוד קצת הגדרות והיסטוריה לפני שאתה מתפאר במשהו שאתה סתם מדקלם.

לצורך העניין, את הפועל האהובה שלך הקימו אנשים שדיי אהבו את המדינה...אפשר לומר אפילו הקימו אותה...מין סוג של חבורה שביקשה הגדרה כלאום. פשיסטים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2012, 15:01 
יש כאן שני סוגים של התנגדויות לדגל:
1. ״ישראל לא מייצגים את הפועל״, מובן ומוכר ומדובר בהעדפה של אוהדים. כמו שאמרו, חלק מניפים שלט עם האמירה, ואחרים יניפו דגל ישראל. כמה שקהל הפועל יחסית מאוחד בדעותיו, תמיד יהיו חילוקי דעות. זה טבעי וגם בריא (אפרופו אנטיפה...) אז אפשר להתנגד, מכאן ועד שימוש באלימות יש מרחק גדול מאד. תאמינו לי שלאוהדים רבים קשה/ לא מובן הסממנים הסוציאליסטיים בקהל (לא אני) והם עדיין שם בלי מכות או קללות.

2. ״דגל ישראל מסמל גזענות ופאשיזם״, פשוט התנערות מסוכנת מהמדינה שלכם. הפועל היא חלק מהמדינה הזו, כמו עוד דברים רבים ויפים פה שכנראה גורמים לכם להשאר (או שלא?). ליצור הפרדה בין כל מה שטוב פה לכל מה שרע ולהכריע (כאילו נתנו לכם את זכות השיפוט) שישראל = הדברים הרעים, כל מה שטוב כנראה לא קשור למדינה וזה רק במקרה פה בארץ, זו תופעה באמת מסוכנת שהופכת אתכם במקום לאנשים עם יכולת שינוי לטובה לאנשים הורסים והופכים את המדינה למקום גרוע יותר. הרבה יותר קל לראות דברים בעיתיים במדינה ופשוט להחליט שאתה לא קשור אליה מאשר לראות אותם ולעשות איתם משהו מתוך שייכות.

אין לי בעיה עם התחושות מהסוג הראשון (למרות שברובם אני חושש מתחבא השני), גם לי מרגיש לא קשור דגל ישראל במשחק של הפועל ולכן לא אביא (חוץ מלמשחק בחו״ל). אבל ברגע שמתחילה הטפה (ועוד עם אלימות ואיומים!) כנגד דגל המדינה והמדינה עצמה, בא לי לדחוף לכם דגל ישראל לכל פינה, עד שתברחו למדינה אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2012, 15:02 
מישהו פה אמר שבשער 4 הניפו דגל ישראל. אני מתפלא שהעולם עוד לא נפל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2012, 15:02 
dreamTheater כתב:
הגרמני המקורי כתב:

אני גאה להיות שייך לקבוצה של אוהדים המאמינה בערכי השיווין האנטי גיזענות ואהבת האדם באשר הוא ולא במוצאו

סליחה? אני מבין לרגע מהמשוואה שלך שכל קבוצה לאומית היא בהכרח פשיסטית, כלומר, כל מדינה בעולם היא פשיסטית. כל קבוצה שמבקשת הגדרה כלאום היא פשיסטית...נראה לי אתה צריך ללמוד קצת הגדרות והיסטוריה לפני שאתה מתפאר במשהו שאתה סתם מדקלם.

לצורך העניין, את הפועל האהובה שלך הקימו אנשים שדיי אהבו את המדינה...אפשר לומר אפילו הקימו אותה...מין סוג של חבורה שביקשה הגדרה כלאום. פשיסטים?

לא מבין איך הגעת למסקנה שלך מדבריי אבל אין לי כל מחשבה על לאומנות כפאשיסטית אבל תסכים איתי שלאומנים קיצוניים יכולים בקלות להכנס להגדרה ״פאשיסטים״

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2012, 15:05 
tamiror כתב:
mkorman1 כתב:
tamiror כתב:
מעבר לעובדה שברור שאין שום קשר בין ישראל למשחקי הפועל באירופה ואין שום צורך להניף דגלים של ישראל, למה שתרצו להניף דגל כזה? אתם מצפים באותה נשימה להניף דגלי אנטיפה, תפאורות נגד גזענות פטיש מגל ושאר סממנים כאלה ולהניף דגל של המדינה? הנפת דגל לאום במשחק כדורגל זה אקט לאומני ומגעיל על אחת כמה וכמה שכאן מדובר במדינת אפרטהייד גזענית ורצחנית. לפחות אל תהיו צבועים, זה כל מה שאני מבקש. שבתאי אולי נראה מגזים כשהוא שלח אתכם לשרוף מסגדים אבל בעצם הוא נגע בנקודה נכונה, אתם אולי לא שורפים מסגדים בפועל, אבל אם אתם באמת נגד אקטים לאומיים וגזעניים שכאלה, למה שתניפו דגל לאום בכלל? ועוד במשחק של קבוצת כדורגל פרטית? אתם נגד שריפת מסגדים אבל להתגאות בדגל של המדינה שעושה דברים גרועים בהרבה מאלה בשם הלאום אתם כן?
גם אם אתם לא חושבים שמה שישראל עושה הוא פשע, עדיין לאומיות שכזו לא תוביל אותנו לשום מקום טוב, רק להתבדלות ושנאת זרים אין שום מקום לדגל לאום במגרש כדורגל, אתם לא במלחמה ואפילו לא בארוויזיון. תפתחו קצת את הראש לא כל מה שהגנת שולה לימדה אתכם בגן זו האמת, תנסו פעם אחת להלחם ברפלקס המותנה לשלוף את הדגל של המדינה כל פעם שאתם רואים אירופה ותחשבו באמת למה אתם עושים זאת ומה התועלת.

א.למה לדעתך ברור שאין קשר בין ישראל למשחקי הפועל באירופה ולא רק שזה ברור זו עובדה בעיניך?
לי למשל ברור שהפועל היא קבוצה ישראלית ומזוהה באירופה עם ישראל
תרצה או לא תרצה זו עובדה
ב.מי קבע שהפועל זה אנטי פה ונגד גזענות? גם זאת ״עובדה״? ח
ולגופו של ענין אני לא מצפה ולא רוצה לראות דגלי אנטי פה כיוון שלטעמי מדובר בכיסוי למפלגה הקומוניסטית שאותה אני מתעב בכל לבי
ג. הפועל לא היתה אף פעם מזוהה עם מקי רקח ודומיהם אלא השתייכה לממסד קרי למפאי/העבודה
בעשור האחרון יש נסיון מאורגן ומכוון ליצור זהות בין הפועל לבין חדש/ רקח אבל לדעתי פרט לשער 5 נסיון זה כשל
ולא יצליח גם בעתיד
ד. ישראל בעיניך היא מדינת אפרטהייד גזענית ומכאן התנגדותך להנפת דגלה אבל אני מקווה שאתה מבין שדעתך מייצגת מיעוט שבמיעוט גם בקרב אוהדי הפועל ומאחר ואיש איננו מנסה לשנות את דעתך זו ובטח שלא בכוח אנא ממך הפסק גם אתה לנסות לכפות אותה על מי שאינם מחזיקים בה

א. כי בשביל זה יש נבחרת, פה מדובר בהפועל תל אביב, לא בנבחרת ישראל, במקום לשאול למה לא להניף דגל, שאל את עצמך למה כן? למה זה טוב? על אחת כמה וכמה שיש חלקים בקהל של רוצים את הזיהוי הזה (ראה שלט "לא מייצגים" וכו') זה לא שהגענו ליציע במשחק של נברחת ישראל וביקשנו לא להניף דגלי ישראל, אנחנו ביציע הפועל במשחק של הפועל, תביא דגל הפועל יותר טוב.
ב. לא קבעתי שום דבר, אלו סמלים שכרגע נמצאים בשימוש נרחב באיצטדיון, אם אתה סולד מהם בסדר גמור, אני פניתי לאלו שלא סולדים מהם ועדיין חושבים שדגל ישראל במגרשים זה לגיטימי מן הסתם. לגבי ההמשך אם אתה פוחד שהקבוצה שלך תהיה אנטי גזענית אז זו כבר בעיה שלך, אני במקומך הייתי דווקא מתגאה בזה. (ובלי שום קשר רק שתדע אנטיפה לא קשורים לא למפלגה ובטח לא לקומוניסטית, אבל זה לא כזה עקרוני כרגע אז נעזוב את זה).
ג. לא התווכחתי עם אף אחד לגבי ההיסטוריה או לגבי זהויות, לא יודע מה אתה רוצה ממני.
ד."אנא ממך הפסק לכפות אותה על מי שאינם מחזיקים בה" אתה אמיתי? איפה ניסיתי לכפות את דעתי על מישהו? רק שאלתי שאלות והצעתי את נקודת מבטי, איפה הכפייה פה? ההודעה שלי הייתה הצעה לדיון ותו לא. וכמו כן, אל תגיד שאף אחד לא מנסה לכפות את דעתו עליי כי ברור שאם אני אבוא עם דגל פלסטין למשחקים זה לא יעבור בשקט, אז יפה שאתה חי בעולם ורוד שבו אף אחד לא כופה את דעתו, אבל מה לעשות בישראל כל דעה שמערערת על הלגיטימיות של המדינה היא בגדר פשע והיא לא עוברת בשתיקה.

כך או כך נסחפת קצת בתשובתך מהנקודה העיקרית שהעליתי, למה שתרצו בכלל להניף את דגל ישראל במשחקי הפועל? חשבתם על זה פעם? חשבתם מה זה אומר? או שאתם באוטומט כל פעם שאתם רואים מישהו שלא מדבר עברית? מה הלחץ? אולי תשחררו קצת מהלאומיות העיוורת שטופת המח הזו ותגיעו למסקנות יותר חכמות ויותר מועילות גם לעצמכם וגם לחברה. באחריות.

לא אמרתי שאני רוצה להניף דגל ישראל וגם לא הנפתי אחד כזה אי פעם ואני נמצא בבלומפילד משחר ההסטוריה
מעולם גם לא הייתי לאומן - פשיסט (למרות הדעה הרווחת)
אבל חורה לי שמנסים לכפות עלי הר כגיגית כל מיני אידיאולוגיות מופרכות ומיובאות מפרבר של בתי זונות בגרמניה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2012, 15:10 

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2012, 15:12 
הגרמני המקורי כתב:
dreamTheater כתב:
הגרמני המקורי כתב:

לא מבין איך הגעת למסקנה שלך מדבריי אבל אין לי כל מחשבה על לאומנות כפאשיסטית אבל תסכים איתי שלאומנים קיצוניים יכולים בקלות להכנס להגדרה ״פאשיסטים״

הבנתי את זה מ״אנטיפה (=) אנטי דת, גבולות ולאום״. לא נברתי בבלשנות מתמטית בתיכון, אבל אם להיות אנטי פאשיסטי זה להיות אנטי לאום וגבולות מדינה, אני מסיק כי לאום וגבולות מדינה זה פאשיסטי.
הבנתי אותך לא נכון? כי כל ההתנגדות המגוחכת שנובעת ממה שאמרת היא בדיוק בגלל החוסר הבנה שדגל ישראל הוא לא פאשיסטי ולא גזעני אלא מייצג גם אותי וגם אותך.
וזה בלי קשר לזה שהוא לא קשור למשחק של הפועל לדעתי.

נערך לאחרונה על ידי dreamTheater בתאריך 22 ספטמבר 2012, 15:13, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2012, 15:12 
@mkorman1 אני לא מנסה לכפות כלום, כמו שאמרתי לא הגעתי ליציע של נבחרת ישראל וביקשתי לא להניף דגלי ישראל. אבל אני כן מבקש ממי שמגיע ליציע של הפועל ומניף שם דגל ישראל שיסביר לי מהי הסיבה והתועלת בכך. בנתיים כולם כשלו לעשות זאת, מה שמחזק את המחשבה שזה דווקא ותו לא. על אחת כמה וכמה שזה ברור שזה מפריע לכמה וכמה אנשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2012, 15:15 
סמל אישי של המשתמש
tamiror כתב:
@mkorman1 אני לא מנסה לכפות כלום, כמו שאמרתי לא הגעתי ליציע של נבחרת ישראל וביקשתי לא להניף דגלי ישראל. אבל אני כן מבקש ממי שמגיע ליציע של הפועל ומניף שם דגל ישראל שיסביר לי מהי הסיבה והתועלת בכך. בנתיים כולם כשלו לעשות זאת, מה שמחזק את המחשבה שזה דווקא ותו לא. על אחת כמה וכמה שזה ברור שזה מפריע לכמה וכמה אנשים.

ומה הסיבה שמונף הדגל/שלט"לא מייצגים את ישראל". כשאבין זאת אולי השתכנע.

ונניח שמישהו לא יביא דגל ישראל אבל יתלה שלטי " מייצגים את הפועל ואת ישראל" תבין זאת כמו שאתה מבין את תליית השלט

נערך לאחרונה על ידי אדום אופטימי בתאריך 22 ספטמבר 2012, 15:24, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2012, 15:20 
dreamTheater כתב:
הגרמני המקורי כתב:
dreamTheater כתב:
הגרמני המקורי כתב:

הבנתי את זה מ״אנטיפה (=) אנטי דת, גבולות ולאום״. לא נברתי בבלשנות מתמטית בתיכון, אבל אם להיות אנטי פאשיסטי זה להיות אנטי לאום וגבולות מדינה, אני מסיק כי לאום וגבולות מדינה זה פאשיסטי.
הבנתי אותך לא נכון? כי כל ההתנגדות המגוחכת שנובעת ממה שאמרת היא בדיוק בגלל החוסר הבנה שדגל ישראל הוא לא פאשיסטי ולא גזעני אלא מייצג גם אותי וגם אותך.

להניף דגל לאום במשחק כדורגל זה תמיד לאומני, לאומנות וכל צורה של להסתכל על בן אדם על פי השתייכות כל שהיא לדת מין צבע או לאום כשזה לא הכרחי (במשחק כדורגל מן הסתם זה לא) תוביל\משלימה עם\מסמלת רק לבדלנות, שנאת זרים גזענות ופאשיזם על כל צורותיו. דיברו פה קודם על מילאן ואהבת איטליה, אז לא סתם בליבורנו לא תראה דגלי איטליה (או בסט. פאולי נגיד). אם אתם אומרים שלאומנות היא לא הסיבה להנפת הדגל במשחקי הפועל אז אדרבה ואדרבה רק תסבירו מה היא כן הסיבה, כי אני כל האשכול מחפש ולא ראיתי כזו. (אולי לעשות דווקא, אבל גם זו לא כזו סיבה חביבה מן הסתם).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2012, 15:23 
אדום אופטימי כתב:
tamiror כתב:

ומה הסיבה שמונף הדגל/שלט כשאבין זאת אולי השתכנע.

ונניח שמישהו לא יביא דגל ישראל אבל יתלה שלטי " מייצגים את הפועל ואת ישראל" תבין זאת כמו שאתה מבין את תליית השלט "לא מייצגים את ישראל".

אני לא תליתי את השלט אז אני לא יכול להגיד לגבי מי שתולה אותו אבל את סיבותיי שלי עם חוסר הרצון לייצג את ישראל ואת חוסר הקשר של דגל המדינה למגרשים כבר הסברתי ארוכות בהודעתי הראשונה.

אם מישהו יתלה שלט שהוא מייצג את ישראל אני שוב אשמח לשמוע הסבר למה שלט כזה נתלה ומה התועלת בכך. אנחנו לא ביציע הנבחרת, הבקשה להסבר נראית לי לגיטימית שכן אני יושב שאותו יציע ממש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2012, 15:26 
סמל אישי של המשתמש
נראה לי שהנקודה המרכזית (והמוטעית) של אלה המתרעמים על האמרה "מייצגים את הפועל ולא את ישראל", בדיוק כמו של אלה שלא אוהדי הפועל בכלל, היא שנדמה להם שזה מגיע ממקום של שנאת ישראל.
העובדה שצריך להסביר שזה לא המצב, מעיד עליהם ולא עלינו.

לגבי אלה שעושים דווקא ובאים עם דגל ישראל, איך אומרים, whatever floats your boat.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: דגלי ישראל ביציעים? כן או לא
הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2012, 15:26 
סמל אישי של המשתמש
שבתאי יחבס כתב:
אם אתם רוצים שכל אחד יעשה מה שהוא רואה לנכון אז במשחק הבא אני מגיע עם דגל פלסטין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2012, 15:27 
סמל אישי של המשתמש
tadmored כתב:

ענק ענק ענק :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2012, 15:27 
סמל אישי של המשתמש
Shacham כתב:
שבתאי יחבס כתב:
אם אתם רוצים שכל אחד יעשה מה שהוא רואה לנכון אז במשחק הבא אני מגיע עם דגל פלסטין.

הוא טועה ומטעה, ואתה טמבל שמצטט אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2012, 15:28 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שהפועל מייצגת את ישראל. זו דעתי. אני גם חושב שמכבי מייצגת את ישראל.

כשאתה דורש מאחרים לא להניף שלט "מייצגים את ישראל" או דגל אתה מכניס את דעתך הפרטית .

אז כמו שאתה לא יוצא נגד השלט שלי מפריע אינך יכול לצאת נגד שלט שאני אניף ומפריע לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2012, 15:28 
שכל אחד ייראה את זה כמו שבא לו
אני חושב שכן מייצגים אז דגל ישראל בא לי סבבה, אבל לא מעניין אותי גם להביא כזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2012, 15:31 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
Shacham כתב:
שבתאי יחבס כתב:

נו באמת, אנחנו קהל שדוגל בחופש הביטוי וליברליות הרי.
יש לי קרוב משפחה אוהד מכבי, אולי אני אבוא איתו למשחק הבא כשהוא עטוף בדגל מכבי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2012, 15:34 
אדום אופטימי כתב:

כשאתה דורש מאחרים לא להניף שלט "מייצגים את ישראל" או דגל אתה מכניס את דעתך הפרטית .

אז כמו שאתה לא יוצא נגד השלט שלי מפריע אינך יכול לצאת נגד שלט שאני אניף ומפריע לך.

קודם כל עוד לא יצאתי נגד קודם כל ביקשתי רק הסבר. זה שאתה חושב שהם מייצגים את ישראל זה מובן, מוטעה ומעצבן בעיני אבל זו עדיין זכותך. עכשיו אני מנסה להבין למה שתרצה לתלות שלט כזה במשחק של הפועל, מה זה עוזר? למי אתה רוצה להציק עם שלט כזה? כי לא נראה לי שאת האוהדים האירופאים או את התקשורת הישראלית זה מעניין שכן זה עמוק בלב הקונצנזוס. ושוב הגענו למסקנה (וזה גם עולה ישירות מהודעתך) שזה נועד לעשות דווקא לשאר אוהדי הפועל. וזה מעצבן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2012, 15:34 
סמל אישי של המשתמש
Shacham כתב:
אדום נחמד כתב:
Shacham כתב:
שבתאי יחבס כתב:

נו באמת, אנחנו קהל שדוגל בחופש הביטוי וליברליות הרי.
יש לי קרוב משפחה אוהד מכבי, אולי אני אבוא איתו למשחק הבא כשהוא עטוף בדגל מכבי?

באיזה הקשר אתה אומר את זה, והאם קראת את ההודעות האחרונות שלי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2012, 15:35 
tamiror כתב:
dreamTheater כתב:
הגרמני המקורי כתב:
dreamTheater כתב:
הגרמני המקורי כתב:

להניף דגל לאום במשחק כדורגל זה תמיד לאומני, לאומנות וכל צורה של להסתכל על בן אדם על פי השתייכות כל שהיא לדת מין צבע או לאום כשזה לא הכרחי (במשחק כדורגל מן הסתם זה לא) תוביל\משלימה עם\מסמלת רק לבדלנות, שנאת זרים גזענות ופאשיזם על כל צורותיו. דיברו פה קודם על מילאן ואהבת איטליה, אז לא סתם בליבורנו לא תראה דגלי איטליה (או בסט. פאולי נגיד). אם אתם אומרים שלאומנות היא לא הסיבה להנפת הדגל במשחקי הפועל אז אדרבה ואדרבה רק תסבירו מה היא כן הסיבה, כי אני כל האשכול מחפש ולא ראיתי כזו. (אולי לעשות דווקא, אבל גם זו לא כזו סיבה חביבה מן הסתם).

להניף דגל לאום במשחק כדורגל זה לא תמיד לאומני. שוב אני נאלץ להאשים שאתם לא מבינים במושגים שעליהם אתם מדקלמים...מה שהופך הנפה בדגל או כל אקט אחר ללאומני הוא כשהוא נעשה כנגד ובהתנגדות לבני אדם אחרים שאינם מאותו הלאום. את מי משמיץ הבן אדם המסכן שהביא דגל ישראל לבלומפילד? האם הצהיר שהוא נגד הכנסת ערבים לאצטדיון? האם דיבר על פעולות תג המחיר שביצע יותר מוקדם השבוע? לא. הוא רק מרגיש קרבה ושייכות לדגל ישראל וזכותו להרגיש כך זה לא הופך אותו לגזען כפי שהיטבת לתאר.
כעת לסיבה - איני יודע אותה, כי אני לא בא עם דגל ישראל למשחקי הפועל (חוץ מזה הרקום על קצוות צעיף הזכייה בדאבל 2000...האם עליי להפסיק להביא אותו?) חלק אולי סתם כי בא להם, חלק כי מבחינתם זו גאווה, וחלק (לדעתי גם הרוב ובעיקר אלו המביאים לשער 5) כדי להתריס על דעות קיצוניות כמו שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2012, 15:35 
סמל אישי של המשתמש
Shacham כתב:
שבתאי יחבס כתב:

מעולה.
עכשיו אמורים להיות כבר שני דגלי פלשתין במשחק הבא.
מקווה שתעמדו בהבטחתכם. אבדוק זאת במשחק נגד סכנין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2012, 15:36 
אני באמת לא חושב שצריך להיות ויכוח על הנושא הזה.
כמו שלא אכנס בכוונה ליצור פרובוקציה למאה שערים בשבת עם אוטו כי הציבור שגר שם שומר את השבת,כך לא אכנס לאזור הגוש המעודד במרכז שער 5 עם דגל ישראל. בכל מקום אחר במגרש הנפת הדגל לא צריכה לעניין אותי ואין לי בעיה עם זה כל איש יעשה מה שנראה לו לנכון.
מספיק לחפש ויכוחים,מריבות בכוח .יש גוש שחושב שונה מרוב אוהדי הפועל(יאללה מפרגן לכם אתם הרוב)ובחר לשבת באזור מסויים,כבדו אותו ואת מחשבתו ואל תעשו דווקא,מה כל כך קשה בזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2012, 15:38 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
Shacham כתב:
שבתאי יחבס כתב:

מעולה.

תחפש גם דגל מכבי מחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2012, 15:39 
אדום נחמד כתב:
נראה לי שהנקודה המרכזית (והמוטעית) של אלה המתרעמים על האמרה "מייצגים את הפועל ולא את ישראל", בדיוק כמו של אלה שלא אוהדי הפועל בכלל, היא שנדמה להם שזה מגיע ממקום של שנאת ישראל.

לגבי אלה שעושים דווקא ובאים עם דגל ישראל, איך אומרים, whatever floats your boat.

מסכים איתך, אבל המקום של שנאת ישראל קיים וכמו כל דעה קיצונית, עושה הרבה יותר רעש ומכאן גם ההתנגדויות והדווקא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2012, 15:41 
סמל אישי של המשתמש
tamiror כתב:
אדום אופטימי כתב:

קודם כל עוד לא יצאתי נגד קודם כל ביקשתי רק הסבר. זה שאתה חושב שהם מייצגים את ישראל זה מובן, מוטעה ומעצבן בעיני אבל זו עדיין זכותך. עכשיו אני מנסה להבין למה שתרצה לתלות שלט כזה במשחק של הפועל, מה זה עוזר? למי אתה רוצה להציק עם שלט כזה? כי לא נראה לי שאת האוהדים האירופאים או את התקשורת הישראלית זה מעניין שכן זה עמוק בלב הקונצנזוס. ושוב הגענו למסקנה (וזה גם עולה ישירות מהודעתך) שזה נועד לעשות דווקא לשאר אוהדי הפועל. וזה מעצבן.

זה יכול לעצבן,
למה מקללים את היריבות ? כדי לעצבן.
למה שרים שואה למכבי כששרים , כדי לעצבן.
למה תולים שלט "לא מייצגים את הפועל "? בגלל בדלנות וכדי לעצבן את התקשורת או את מי שמאמין בקונצנזוס הישראלי (לא הקונצנזוב של שער 5)

ד"א אם כל הכבוד, לא אתה מחליט מהוא הקוצנזוס, כמו ששער 5 לא יחליט מה הקונצנזוס. לדעתך ואולי לדעת האולטראס הרוב חושבים שהפועל לא מייצגת את ישראל ולדעתי הרוב כן חושב שהפועל מייצגת את ישראל.
מאחר וגם אני לא יכול להחליט מהוא הקונצנזוס אני אניף כשאמצע לנכון את מה שאני מאמין בו כמו ש"קובעי הקונצנזוס" בשער 5 מניפים את השלט שאתה חושב שהוא קונצנזוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2012, 15:42 
סמל אישי של המשתמש
dreamTheater כתב:
אדום נחמד כתב:

מסכים איתך, אבל המקום של שנאת ישראל קיים וכמו כל דעה קיצונית, עושה הרבה יותר רעש ומכאן גם ההתנגדויות והדווקא.

מי שלוקח את זה לשנאת ישראל, בין אם בתומכים ובין אם במתנגדים לאמרה הנ"ל, הוא אדיוט מוחלט, עם כל הכבוד.
אתה יכול לשנוא הרבה דברים שקורים במדינה, ואתה יכול לאהוב. כך או כך, זה לא צריך להיות קשור להכנסת דגל ישראל למשחקים, או להרגשת ייצוג של המדינה.

אותו יחבס שחושב שהדרך להתמודד היא להכניס דגל פלסטין, ושצ'ם שציטט אותו ומסנגר עליו, מביכים רק את עצמם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2012, 15:43 
סמל אישי של המשתמש
Shacham כתב:
אדום אופטימי כתב:
Shacham כתב:
שבתאי יחבס כתב:

מעולה.

תחפש גם דגל מכבי מחר.

מחר לא אגיע.
אני מגיע כמעט רק למשחקים שמשוחקים בשבת ויש לי זמן להגיע אליהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 295 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: