אני רוצה לגעת מי ממכאן באמת חושב שלאתלטיקו

, יש קהל אוהדי מסור וגרעיני בארץ שיבוא לשבת ביציעי הפועל ת"א.
הלוו אנחנו מדברים על הלוזרים ממדריד ולא על קבוצתו של פרנקו או ברצלונה אהובת לב העם.
בנוסף אני חושב שלמרות מה שהאודים שלהם אומרים, 6:6 יהיה להם קשה לקחת, והמשחק הראשון שהוא מולינו הוא הקשה ביותר.
נכון הם יבואו לנצח אבל זה משחק שהם קודם כל יבואו לא להפסיד, גישושים ראשונים מתוך ידיעה שאם הם לוקחים 3:3 בויסנטה תיקו יבטיח להם מקום בשלב הבא,
ואני לא בטוח שהם לא יעדיפו ללכת על התיקו מולינו כביכול הקבוצה מס' 2 בבית.
ערן, אתה רציני שאתה חושב ש6-7 נקודות בבית ועוד 3-4 בחוץ זה המפתח לעלות?
תמונת מצב:
משחקי בית:
פלזן + אקדמיק - ניצחונות לנו = 6 נק'
משחקי חוץ:
אקדמיק = ניצחון לנו (אני לא מבין למה מזלזלים בהם כל-כך אבל בסדר).
כלומר בהנחה שמול מדריד אף קבוצה לא תיקח נק', המאזן בין 3 הקבוצות הוא:
אנחנו לפי המפתח שלך צוברים מינימום 9 נקודות מתוך 12 האפשריות.
אקדמיק צוברת 0, ויש לה עוד 2 משחקים מול פלזן. ( היא יכולה לצבור מקסימום 6 נק' ולא תעבור אותנו)
פלזן צוברת 0, ויש לה עוד 3 משחקים ( היא יכולה לצבור מקסימום 9 נק' ולהשתוות אלינו, ואז מאזן השערים יכריע).
בהנחה ואנחנו מוציאים תיקו מול מדריד בבית (הרי אמרת 6-7) אנחנו עם 10 נק', בשביל שפלזן תעבור אותנו היא צריכה גם להוציא נק' ממדריד, בהנחה והם
יעשו תיקו מול אטלתיקו יהיה להם 10 כמונו ( ואז המאזן שערים וכו' יכריע), כאשאר למדריד יהיו 14 נק' (לאקדמיק 0 דבר שלא יקרה).
בהנחה ואנחנו מוציאים תיקו מול פלזן בחוץ (הרי אמרת 3-4), אנחנו מבטיחים את העליה, כי לנו יש 10 נק' ולפלזן מקסימום 7 (גם אם היא תנצח את מדריד
היא תצבור בסה"כ 10 נק' ונהיה עדיפים עליה במאזן הפנימי). במצב הזה לנו יהיה 10 נק' לפלזו 10 נק ולמדריד 15 נק' (לאקדמיק 0 דבר שלא יקרה).
אם שתי ההנחנות האחרונות יתגשמו ונהיה עם 11 נק אנחנו בכלל מבטיחים את העליה כי לפלזן גם אם תנצח את מדריד יהיו "רק" 10 נק, והם לא יעברו
אותנו. במצב הזה למדריד יכולים להיות מקסימום 12 נק', כל איבוד נק' נוספת שלהם תעיף אותם מהמפעל כי החישוב הוא ל 4 ניצחונות. לאקדמיק שוב יש 0
נק, וכאמור זה לא יקרה.
כלומר אם אנחנו מנצחים פעמים את אקדמים ומנצחים את פלזן בבית אני חושב שאנחנו 95% בשלב הבא.