סימרוטיץ כתב:
ראצ'ו כתב:
kobster כתב:
לירון האדום כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
נתי, העונה לא נגמרת אבל אתה לא יכול לבנות סגל על סמך 10 מיליון ₪ שאולי יגיעו ואולי לא.
השאלה היא מה באמת המצב הפיננסי ובעיקר התזרימי בקבוצה .
שאלת המיליון דולר שכרגע אין תשובה עלייה..
היתי מצפה שההנהלה תגיד חד וחלק האם בונים קבוצה לאליפות או "עונה פיננסית"
מי שמדבר על ורמוט ויצחקי כנראה לא נמצא במצב כלכלי כ"כ קשה.
שוב, כל הצרות שלנו יכולות להיגמר בפעולה אחת ניהולית אסרטיבית.
להשאיר את ידין וטוטו, למכור את נוסא ולהביא בלם, גם אם זה אומר דגלאס בהשאלה.
יש פה מישהו שלא מוכן לשלם הרבה כסף בשביל לראות את דה סילבה כובש בדרבי בדקה ה-90 בנגיחה מול אניימה ?
יש לך מיליון יורו מיותרים להביא את דאגלאס?
וסימרוטיץ' אתה טועה. לפי כל החישובים והחשבונים פה בפורום דיברנו לפני חודשיים על תקציב של 22-23 מיליון ש"ח. עד היום לא הגיע
שקל נוסף לקופת המועדון. נגיד שמוכרים את נוסא אז אפשר להכניס עוד 5-6 מיליון ש"ח. רק שכר השחקנים במועדון כמו הפועל תל אביב מגיע
ל-15 מיליון ש"ח לפחות. הביאו את טל בן חיים, את חיימוביץ'. זה עולה כסף. יש הוצאות תפעול של לפחות 10-15 מיליון ש"ח. אתם מפנטזים
פה על סכומים ודיבורים שלא קיימים במציאות.
או סוף כל סוף דיון פורה , תקן אותי איפה אני טועה :
22-23 מש"ח זה בנוי ממנויים - התחייבויות של ההתאחדות וספונסרים , מה שמשאיר 7 מש"ח פנויים להוצאות שוטפות אחרי ניכוי משכורות .
נלך לנק' הנחה של 7- 15 נשארנו עם 8 מש"ח שצריך להשלים .
הכנסות צפויות מהישגים מיקום אירופה טוטו גביע בין 10 ל 15 מליון , האם אי אפשר לבנות עליהם ? לא ככה נבנה תקציב , על הכנסות צפויות ?
יש לך הכנסות מאירופה בטוחות? ומה יקרה אם לא תעלה שלב? תתרסק? תוציא אתה את הכסף מהכיס? ואתה מדבר פה על תקציב בלי להכניס כל מיני
גילי ורמוטים ו-6-7 שחקנים שמפנטזים פה בפורום.
אני אומר לך שכבר עכשיו בתקציב הקיים יש הימור על ההעפלה לליגה האירופית, ושאם לא נעלה יצטרכו למצוא מקורות מימון נוספים או לשחרר חלק מהשחקנים. בנו תקציב שעובר את ה-30 מיליון ש"ח.
כשדיברו על גילי ואחרים זה היה בהנחה שטוטו אביחי ונוסא ימכרו, מה שהיה מכניס לקופת המועדון לפחות 10 מיליון ש"ח ועוד חוסך משכורות בשווי 4 מיליון. אבל זה לא קורה בינתיים. לנהל קבוצת כדורגל זה הרבה יותר מסובך ממשחק מנג'ר ולא הכל עובד כמו שחושבים.