moshiko כתב:
ירדן כתב:
לפי המסופר ב"הארץ", בו מסופר כי רמון אמר שהוא הערב המלא ולא אחרים הוא מהלך חכם מאוד. ההתאחדות תהיה בבעיה אם אנשים ישקיעו כספים לקניית מועדון ולא ידוע מי האנשים האלה - וזה מובן לחלוטין. עם כך, רמון שם עצמו כהערב היחיד על הנייר, ובמקרה שבו לא יצליח לגייס את הכספים, הערבים יעבירו את הכספים ישירות אליו, והוא אל ההתאחדות. או כך אני משאר.
בנוסף לכך, זה שאורליצקי וכל מיני אומרים שיש "סיכוי גבוה לעסקה" וכל זה, פורס את הבלוף של גורמי העיתונות השונים, בנוסף למכביסט שניסה להכשיל את המהלך, בטענה ש"לא יכול להיות שטביב יהיה רשום ומשהו אחר ינהל" כאשר בפועל הדבר קורה ביום יום. מה שאומר, שתשימו לב, אנשים עם אינטרסים (פשכה שקיבל יחס עוין מרמון לצורך העניין) יפעלו למען האינטרסים שלהם ללא חשש. ערכי עיתונאות זה דבר נדיר בתקשורת הספורט.
אני חושב שזה אינטרס של אוהדי הפועל ת"א לדעת מי עומדמאחורי העסקה. השמחה עקב סילוקו של טביב לא צריך להוריד את רצון לפקח על התנהלות הקבוצה. לא חושב שיש מישהו כאן בפורום שיודע בוודאות איך נרקמה העסקה. אולי יודעים אך לא רוצים לפרט. הדברים הלא ברורוים בסופו של דבר מתפוצצים בפרצוף.
באופן כללי אני מסכים. תמיד צריך לשאוף לאמת ולהבנה מלאה. עם זאת, בהנחה שהעסקה סודרה כפי שסודרה, האנשים העומדים מאחורי הכסף לא חשובים כלל. וברגע שכן יהיה להם מעורבות כלשהי, הם יחשפו את שמם, וזה נדרש. מבחינתנו (וגם מבחינת ההתאחדות) רמון הוא האדם עם הכסף. אני לא מנסה לחזור על דבריו של רמון, אך אני מבין את הרעיון שכביכול מתרחש, מאמין בו, ולדעתי באמת אין צורך לדעת מי הם האנשים האלה כל עוד אין להם מעורבות במועדון. לדעתי בכלל לא היו מזכירים אותם אם היה אפשר, אך בשביל הסכמתו של טביב ברור שהוא היה צריך לדעת שיש ערבים שיישמו את הכסף.