תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 13:29

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 259 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הודעת מטה המאבק לאוהדים
הודעהפורסם: 28 יוני 2012, 07:42 
ItaiH6 כתב:
למי שלא הבין המטרה של ההודעות האחרונות שלי פה לא הייתה להביע דעה בעד או נגד העסקה.
המטרה היחידה שלה הייתה להביע במילים יותר עדינות את מה שעכשיו אני אכתוב גדול ומודגש (טוב, מסתבר שגדול אי אפשר אז רק מודגש):

מוות לפורום!!

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2012, 07:45 
סמל אישי של המשתמש
אני חייב להגיד, לא קראתי את כל האשכול, אבל הפורום הזה מדהים.
כותבים לכם במפורש (ובבולט):
דרשנו לקבל אסמכתאות משפטיות, שיגובו על ידי עורכי דין אוהדי הקבוצה, המבטיחות כי אלי טביב לא יוכל לחזור עוד להפועל תל אביב, לא יוכל להחזיק במועדון החל מה-1.7.2013 ולא יוכל להיות מעורב עוד בניהולה של הקבוצה.
כמו כן רשום לכם:
אלי טביב לא יוכל להתערב עוד בניהול השוטף של המועדון ולא תהיה לו כל נגיעה או השפעה על תפקודו של המועדון.

באופן הכי ישיר והכי מסודר שאני מכיר, והתגובה הראשונה של כמה משתמשים זה שאלי טביב עכשיו ירוויח כי יהיו מנויים.
זה כבר עבר את רמת הפרנויה, אני דיי בטוח שגם אם אלי טביב היה עוזב מחר היה לוקח שנתיים עד שהייתם מאמינים לזה...

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2012, 07:46 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מבין את כל מי שבעד
אתם קראתם את הנקודות
כתוב "ניהול שוטף" ולא "ניהול" - ז"א מוזר יחליט כמה חלב קונים אבל לא מה עושים עם הערבויות בבקרה
כתוב "יעזוב" בסוף שנה לא כתוב "ימכור"
ואני לא רוצה להמשיך

בלי סבלנות אין עסקים
הוא מנגן על הפחד של כולנו
אם נקנה מנויים כל עוד יש איזושהיא קומבינה מלבד מכירה אנחנו פראיירים אמיתיים
אנחנו צריכים להודיע על מחיר וזהו ....לתת לו לבוא.... ובינואר, בלי מנויים, וכנראה גם בלי 9 נקודות הוא יבוא ויבקש גם 8 ולא 18 (ואז את ההפרש של מה שכבר גוייס פחות 8 או 6 זה ההשקעה בהצלה של הקבוצה אבל לא 18 עכשיו כדי שלא תהיה אפשרות לחשוב קדימה
כל הכבוד למי שפועל ותודה מראש
אבל חברים שינאת המן (ביהדות) היא לא סיבה לעשייה (אלא אהבת מרדכי) - הפחד מאם נרד ליגה לא אמור להוביל אותנו

זיכרו את השאול כאשר אתם מתמודדים עם הטביב
בתכלס הוא ישאיר רק שם ולא יותר מזה אנחנו צריכים להציע מחיר על השם בלבד ולהמתין ב ס ב ל נ ו ת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2012, 07:52 
סמל אישי של המשתמש
אמיר ונונו כתב:
לירון האדום כתב:
אני חושב שראוי שאלו ששמו את הערבות בסך 18.5 M ייחשפו...
מגיע לכולנו לדעת מי הם והאם זה נכון...
ואני באמת לא מבין מדוע הם לא קונים את הקבוצה עכשיו ואז מוכרים אותה לאוהדים?
מדוע לחכות עוד שנה בשביל לשלם 18.5?
האם ה18.5 מגיע מכיסם הפרטי או מהקופה של הפועל?

למרות ההודעה של המטה, עדיין רב הנסתר על הגלוי.

לירון, בהנחה שמדובר באנשים שמסכנים את כספם האישי, למה "מן הראוי" שהם יעשו משהו מעבר לזה, לא כל שכן שייחשפו?
ואולי הם מוכנים לסכן את הכסף, או חלק ממנו, אבל לא רוצים לזרוק אותו לפח?
כי ייתכן שבמהלך השנה הזו, אתה ואני נתאגד ונוכל לרכוש לפחות חלק מן המועדון, אולי בשיתוף עם איש עסקים, ואז הם יוכלו להפסיד פחות או בכלל לא?
רב הנסתר על הגלוי? ייתכן, זה כנראה כי עדיין לא נחתם חוזה.

זה נשמע לך הגיוני שאין אף רוכש למועדון, אבל פתאום מצאו אנשים מיסתוריים שסגרו על מחיר של 18.5 מיליון שקל, על נכס שהם יקבלו רק בעוד שנה, כאשר בטווח של שנה הנכס יכול לאבד משמעותית את ערכו? (מכירות שחקנים, אי הצלחה באירופה או במקרה קיצוני ירידת ליגה)
אין אף אחד עם שכל בקודקוד שיעשה עסקה כזאת, במיוחד לא שאיך שהמועדון מתנהל על ידי טביב הוא רק מאבד מערכו עם הזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2012, 07:53 
שער 5 הוא קרנבל כתב:
דרשנו לקבל אסמכתאות משפטיות, שיגובו על ידי עורכי דין אוהדי הקבוצה, המבטיחות כי אלי טביב לא יוכל לחזור עוד להפועל תל אביב, לא יוכל להחזיק במועדון החל מה-1.7.2013 ולא יוכל להיות מעורב עוד בניהולה של הקבוצה.
כמו כן רשום לכם:
אלי טביב לא יוכל להתערב עוד בניהול השוטף של המועדון ולא תהיה לו כל נגיעה או השפעה על תפקודו של המועדון.

באופן הכי ישיר והכי מסודר שאני מכיר, והתגובה הראשונה של כמה משתמשים זה שאלי טביב עכשיו ירוויח כי יהיו מנויים.
זה כבר עבר את רמת הפרנויה, אני דיי בטוח שגם אם אלי טביב היה עוזב מחר היה לוקח שנתיים עד שהייתם מאמינים לזה...

מה כל כך מפתיע שהאנשים פרנואידים אל מול התופעה?

הנוכל חי בבתי משפט, כך שגם אסמכתאות משפטיות שיתקבלו בעניין לא ירגיעו אותי מלבד מחיקת שמו בכעלי הקבוצה בהתאחדות.
לצערי מעבר לעובדה שאם הוא יחליט ללכת לבית משפט לביטול ההסכם, הנושא יכול לקחת זמן רב, גם אף אחד לא יכול להבטיח שבסופו של התהליך השופט לא יפסוק לטובתו!!!

מבחינתי כל שקל שנכנס לקופת הקבוצה מקביל לשקל שנכנס לחשבונו של הנוכל, ועם זה אני לא מסכים ובטח ובטח לא אתרום

ואני גם בטוח שברגע ששם בעלי הקבוצה ישונה בהתאחדות (ולא לשם אחד מחברין או עבריין אחר) תראה איך פתאום כולם הופכים לאופטימים ושמחים :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2012, 08:04 
סמל אישי של המשתמש
Perlov כתב:
לא מבין את הציפייה הזאת לסמוך על אנשים בעיניים עצומות
אין לי שמץ של מושג מי עומד מאחורי היוזר שפרסם את ההודעה
יותר מזה, רוב היוזרים ששמים להם פרחים באופן קבוע הם אנשים שלא ראיתי כאן או בבלומפילד מעולם לפני העונה.
ועל הזין שלי הקטילה העיוורת שלכם. רוצים קו אחד למחאה? אז תנו את כל הפרטים. אל תקבעו בשבילנו לאן הולכים מכאן.
לא רוצים לעשות את זה? סבבה. אז אני רוצה להמשיך להפגין וזה בדיוק מה שאני אעשה.
לא זכור לי שמישהו הוכתר לקיסר אוהדי הפועל שיחליט בשבילי מה טוב לי

מסכים עם כל מילה, למרות שאני מתנגד למחאה.

מי מינה את "מטה המאבק" הזה?

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2012, 08:09 
סמל אישי של המשתמש
pokara כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
כמו כן רשום לכם:

מה כל כך מפתיע שהאנשים פרנואידים אל מול התופעה?

הנוכל חי בבתי משפט, כך שגם אסמכתאות משפטיות שיתקבלו בעניין לא ירגיעו אותי מלבד מחיקת שמו בכעלי הקבוצה בהתאחדות.
לצערי מעבר לעובדה שאם הוא יחליט ללכת לבית משפט לביטול ההסכם, הנושא יכול לקחת זמן רב, גם אף אחד לא יכול להבטיח שבסופו של התהליך השופט לא יפסוק לטובתו!!!

מבחינתי כל שקל שנכנס לקופת הקבוצה מקביל לשקל שנכנס לחשבונו של הנוכל, ועם זה אני לא מסכים ובטח ובטח לא אתרום

ואני גם בטוח שברגע ששם בעלי הקבוצה ישונה בהתאחדות (ולא לשם אחד מחברין או עבריין אחר) תראה איך פתאום כולם הופכים לאופטימים ושמחים :)

ואם יורשה לי להוסיף..
כדי שישונה אותו שם בהתאחדות ישמש הכסף מרכישת המנויים השנה לרכישת קבוצה חדשה על ידי הבחור
קבוצת הגזענים מההר על שם אוהדי הפועל הפחדנים והלחוצים שלא תהיה להם קבוצה (כי בצד השני של הכביש ...... שקט עובדים)

אופטימיות תתחיל כשהוא יעוף השאלה היא אם יקח שנה או שנתיים ואם יהיו מנויים שיספקו לו מיצנח

ס ב ל נ ו ת !!!!!!!!!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2012, 08:23 
5 עמודים באשכול אחד של אוהדים שפחות או יותר מכירים אחד את השני,וקרובים בדעה.

עכשיו תחשבו על עשרות אלפי אוהדים שלא מכירים אחד השני.ובטח לא באותה דעה וצורת מחשבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2012, 08:26 
Perlov כתב:
לא מבין את הציפייה הזאת לסמוך על אנשים בעיניים עצומות
אין לי שמץ של מושג מי עומד מאחורי היוזר שפרסם את ההודעה
יותר מזה, רוב היוזרים ששמים להם פרחים באופן קבוע הם אנשים שלא ראיתי כאן או בבלומפילד מעולם לפני העונה.
ועל הזין שלי הקטילה העיוורת שלכם. רוצים קו אחד למחאה? אז תנו את כל הפרטים. אל תקבעו בשבילנו לאן הולכים מכאן.
לא רוצים לעשות את זה? סבבה. אז אני רוצה להמשיך להפגין וזה בדיוק מה שאני אעשה.
לא זכור לי שמישהו הוכתר לקיסר אוהדי הפועל שיחליט בשבילי מה טוב לי

אני כתבתי שאני הולך אחרי מטה המחאה בעיניים עצומות ומעניין תתחת שלי שאתה לא יודע מי עומד מאחורי היוזר הזה
כמו שאתה מנפח תמוח עם השטויות שלך אני הולך עם דעתי שלי. מטה המחאה מבחינתי יודע יותר ממני. אני מתלבט אם לעשות מנוי או לא ובמצב העניינים הנוכחי אני אתלבט עוד שנים. אם הקו של מטה המחאה יהיה לעשות מנויים, אני אעשה מנוי. סוף פסוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: הודעת מטה המאבק לאוהדים
הודעהפורסם: 28 יוני 2012, 08:29 
סמל אישי של המשתמש
nati כתב:
5 עמודים באשכול אחד של אוהדים שפחות או יותר מכירים אחד את השני,וקרובים בדעה.

עכשיו תחשבו על עשרות אלפי אוהדים שלא מכירים אחד השני.ובטח לא באותה דעה וצורת מחשבה.

תוסיף לזה את האסיפה ביום שלישי ותקבל תמונת מצב עגומה מאוד.
כולם יודעים הכל על הכל ולא יודעים כלום.
קצת סבלנות וכולנו נוכל להפסיק לטפס על הקירות ולהגיע לעבודה בעיניים אדומות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2012, 08:54 
אמיר ונונו כתב:
לירון האדום כתב:

לירון, בהנחה שמדובר באנשים שמסכנים את כספם האישי, למה "מן הראוי" שהם יעשו משהו מעבר לזה, לא כל שכן שייחשפו?
כי ייתכן שבמהלך השנה הזו, אתה ואני נתאגד ונוכל לרכוש לפחות חלק מן המועדון, אולי בשיתוף עם איש עסקים, ואז הם יוכלו להפסיד פחות או בכלל לא?

אמיר, אני מבין שייתכן ואותם ערבים מקווים שעד עוד שנה הם לא יצטרכו לשלם את כל ה18.5M, ואולי אני ואתה וכל הקהל נאסוף ביחד כמה מיליונים, השאלה שלי היא אם כך מדוע הם אינם רוכשים עכשיו את הקבוצה ובעוד שנה למשל ימכרו חלק ממנה לקהל?
מדוע לעשות את זה הפוך?
האם הערבים יביאו את ה18.5 מהון עצמי או מכספי הקבוצה? (נדמה לי שזה מה שאורליציקי אסר עליו).
איך אני אמור לדעת שהערבים האלו הם לא נוכלים?
הם מוכנים לשלם 18.5 אבל לא מוכנים להיחשף? עד כדי כך הם פילנטרופים כאלו גדולים?
מצטער אבל זה מריח לא טוב...
ההודעה של המטה על פניו עושה רושם חיובי, אבל בעצם עדיין לא מגלה כלום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2012, 09:02 
אדום מטלי כתב:
סימרוטיץ כתב:
לא מבין את אלו שיוצאים נגד מהלך שעוד לא קרה ? ראיתם את ההסכם ? שקלתם את היתרונות והחסרונות ? אתם מתחייבים לעמוד מאחורי מה שאתם אומרים ?
קחו קצת זמן לחשוב לפני שאתם מחליטים ,אחרת אי אפשר יהיה לקחת אותכם ברצינות

סימרוטיץ',
זו הפעם העשירית שאתה אומר השבוע דברים ברוח זו. מה כוונתך ב"יוצאים נגד מהלך שעוד לא קרה"? כל החשש הוא שהמהלך הזה יקרה, ועל כך מתריעים. כשהוא יקרה, זה יהיה מאוחר מדי, ולא יהיה מה לצאת נגדו.
מספיק עם זה. הרי זה לא שמציבים מולנו הסכם לקראת חתימה ונותנים לנו לשקול את זה. הכל לוט בערפל, ויש כאן אנשים שכפי שהם מבינים את הכוון הוא נראה להם רע מאד, ועל כך הם מתריעים. זכותם.

לא מבין מה אתה רוצה , אין זה עולם מושלם ואם לא הבנת כדאי שתפנים מהר שלא משנה מה שיקרה בזמן הקרוב בהפועל הסיכוי שיהיה רע הוא גדול בהרבה משיהיה טוב , זה מה שקורה לקבוצות שטביב עובר בהם , השאלה איך מצמצמים את הרע .
ובכלל מצחיק אותי איך אנשים מקבלים החלטות על סמך שום דבר ? הרי מטה המאבק לא חידש משהו בהודעתו או חשף פרטים חדשים , כל מה שנכתב היה , כשיהיה הסכם תוכל לראות אותו ולהחליט , אבל לא קודם כל נתקוף אותו בגלל ששמעת משהו ....
לי אין מושג אם אני בעד או נגד ,יש לי חששות כמעט בכל צד שאבחר ,אבל כרגע אין לי את הכלים להחליט מה נכון .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2012, 09:02 
סמל אישי של המשתמש
אין ערבים אין נאמנות (אביגדור ליברמן)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2012, 09:06 
סמל אישי של המשתמש
כל מילה של יוסי וגם של פרלוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2012, 09:07 
רגע, ניצחנו?
אפשר לשנות את החתימה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2012, 09:12 
סמל אישי של המשתמש
lihi כתב:
:ROSE: :hapoel:
חשוב לציין שטובת הפועל פה מעל הכל
אנשים לא ישנים בלילות בשביל לבדוק את כל העניינים האלו.
תנו אמון במי שעובד כל כך קשה בשביל להציל את הפועל.

יקירתי,
יש לי הערכה עצומה לפועלך למרות שאיני יודע איך את נראת וכניראה שלא החלפנו אף פעם מילה ביננו.
יש לי הערכה גדולה מאוד לנחישותך, למאמצייך ליכולת האירגון ולדחיפת אנשים בעת המאבק.
נותן בך ובחברייך אמון מלא שאתה יודעים לנהל מאבק שהיה לטעמי מפואר.

מצד שני, כאשר לא ידועים מספיק פרטים לא יכולים לתת בך ובחבריך אמון שאתם מקבלים החלטות נכונות במה שקשור לדבריך "טובת הפועל".
לא מדובר חלילה באמון ביושך האישי או חלילה באינטרסים זרים.

"טובת הפועל" אינו דבר אבסוליטי וכל אחד יכול לראות זאת באופן שונה, ומכאן גם לא להסכים עם דרך מסויימת.

לטעמי כל מי שעושה שימוש במילים " טובת הפועל" כשהיא לא ניתמכת בעובדות ובמידע משתמש בסיסמאות ורצוי להימנע מכך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2012, 09:14 
סמל אישי של המשתמש
noamw כתב:
רגע, ניצחנו?
אפשר לשנות את החתימה?

כשהקבוצה תיפול על הערבים או תימכר לרוכש שלישי - אשנה החתימה
עד אז In God We Trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2012, 09:53 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
אמיר ונונו כתב:
לירון האדום כתב:

אמיר, אני מבין שייתכן ואותם ערבים מקווים שעד עוד שנה הם לא יצטרכו לשלם את כל ה18.5M, ואולי אני ואתה וכל הקהל נאסוף ביחד כמה מיליונים, השאלה שלי היא אם כך מדוע הם אינם רוכשים עכשיו את הקבוצה ובעוד שנה למשל ימכרו חלק ממנה לקהל?
מדוע לעשות את זה הפוך?
האם הערבים יביאו את ה18.5 מהון עצמי או מכספי הקבוצה? (נדמה לי שזה מה שאורליציקי אסר עליו).
איך אני אמור לדעת שהערבים האלו הם לא נוכלים?
הם מוכנים לשלם 18.5 אבל לא מוכנים להיחשף? עד כדי כך הם פילנטרופים כאלו גדולים?
מצטער אבל זה מריח לא טוב...
ההודעה של המטה על פניו עושה רושם חיובי, אבל בעצם עדיין לא מגלה כלום

לירון, גם אני הייתי מעדיף מצב ברור יותר, פתרון חד - משמעי. אין כזה.
למען הסר ספק: מבחינתי המאבק לא הסתיים, ולא יסתיים כל עוד הצורר קשור להפועל בדרך כלשהי. כמו שהמאבק שינה את פניו כמה פעמים, משיקולים טקטיים, כעת הוא עשוי לשנות את פניו שוב, למאבק חיובי: אולי - אם העסקה הזו תצא לפועל כפי שהיא נראית - תהיה לך ולי הזדמנות לרכוש שליטה במועדון.
לא, אין ודאות ואין שום דבר חתום וזה מתסכל אותי לא פחות מכל אחד אחר, אבל זה המצב. מעולם לא היינו במצב אופטימלי במאבק, רק בתהליך של שיפור. ההודעה הזו היא חלק מן התהליך. אני לא יודע יותר ממך, רק נותן יותר אמון במי שעושה.
ולגבי הסיבה שהערבים אינם רוצים להיחשף, אני לא יודע, אבל מוכן לנחש: קרא את כל מה שקורה בפורום, את ערמות החשדנות והעוינות שצצות כאן. אתה היית מוכן להיות כתובת לדבר כזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2012, 09:57 
סימרוטיץ כתב:
אדום מטלי כתב:
סימרוטיץ כתב:
לא מבין את אלו שיוצאים נגד מהלך שעוד לא קרה ? ראיתם את ההסכם ? שקלתם את היתרונות והחסרונות ? אתם מתחייבים לעמוד מאחורי מה שאתם אומרים ?

סימרוטיץ',
זו הפעם העשירית שאתה אומר השבוע דברים ברוח זו. מה כוונתך ב"יוצאים נגד מהלך שעוד לא קרה"? כל החשש הוא שהמהלך הזה יקרה, ועל כך מתריעים. כשהוא יקרה, זה יהיה מאוחר מדי, ולא יהיה מה לצאת נגדו.
מספיק עם זה. הרי זה לא שמציבים מולנו הסכם לקראת חתימה ונותנים לנו לשקול את זה. הכל לוט בערפל, ויש כאן אנשים שכפי שהם מבינים את הכוון הוא נראה להם רע מאד, ועל כך הם מתריעים. זכותם.

לא מבין מה אתה רוצה , אין זה עולם מושלם ואם לא הבנת כדאי שתפנים מהר שלא משנה מה שיקרה בזמן הקרוב בהפועל הסיכוי שיהיה רע הוא גדול בהרבה משיהיה טוב , זה מה שקורה לקבוצות שטביב עובר בהם , השאלה איך מצמצמים את הרע .
ובכלל מצחיק אותי איך אנשים מקבלים החלטות על סמך שום דבר ? הרי מטה המאבק לא חידש משהו בהודעתו או חשף פרטים חדשים , כל מה שנכתב היה , כשיהיה הסכם תוכל לראות אותו ולהחליט , אבל לא קודם כל נתקוף אותו בגלל ששמעת משהו ....
לי אין מושג אם אני בעד או נגד ,יש לי חששות כמעט בכל צד שאבחר ,אבל כרגע אין לי את הכלים להחליט מה נכון .

אתה טוען שאף אחד לא יודע כלום, ולכן אין על מה לדון כאן בפורום, צריך לחכות להסכם המתרקם ואז להגיב.
ואני אומר, שמסתובבים כן רסיסי מידע, לא משנה מה מקורם, שיוצרים חששות.
יתכן ומתרקם הסכם מצוין, ואם הוא ייחתם כולנו נראה אותו ונחגוג.
יתכן ומתרקם כאן הסכם גרוע. אם הוא ייחתם, אכלנו אותה, וגם אם נחזור למחות, זה כבר יהיה חסר טעם ומאוחר מדי. במקרה זה חשוב לעצור עכשיו.
שני התרחישים אפשריים. יש אנשים שחוששים שאנחנו הולכים לכוון התרחיש השני. חוששים, אפילו לא בטוחים. בגלל החשש הזה הם חוזרים ומתריעים על הסכנות שבו. אתה סותם להם את הפה כי הם לא יודעים עובדות. ואני אומר, גם אם יש סיכוי של 10% שמה שהם אומרים נכון, חובתם ללבוש שק ואפר ולהתריע בשער, כדי שמי שצריך ייקח את זה לתשומת ליבו, ואולי תימנע קטסטרופה.
מה אתה לא מבין?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2012, 09:58 
כתבתי שאני יכול להבין למה הם לא רוצים להיחשף...
אבל בכל זאת יש כאן אנשים שיכולים עוד שנה להיות הבעלים של הפועל ת"א לאחר ששילמו 18.5M ש"ח, אולי הם אנשי קש של טביב? אולי של נוכל אחר?
האם מטה המאבק יודע מי הם? (למען הסר ספק- אם אנשי המטה יגידו לי שהם יודעים מי הם והכל בסדר אני אאמין להם).
עדיין לא מובן למה לא לקנות את הקבוצה עכשיו ולא בעוד שנה, ובעוד שנה למכור את הקבוצה או חלקים ממנה לאוהדים.

מצטער אבל יש פה משהו מאד מאד מוזר- מצד אחד ראשי המטה כותבים בגלוי שאין אף רוכש ואף אחד לא היה מוכן לשלם בשביל לקנות את הקבוצה..
אבל מצד יש אנשים שהם ערבים לסכום של 18.5M ש"ח (לא מעט כסף...)
מה יקרה עם לערבים לא יהיה כסף?
האם שם שמו את הכסף הזה כבר בצד בחשבון נאמנות?
למה לא קונים עכשיו?
יותר מידי שאלות ללא תשובות ברורות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2012, 10:12 
אדום מטלי כתב:
סימרוטיץ כתב:
אדום מטלי כתב:
סימרוטיץ כתב:

סימרוטיץ',

אתה טוען שאף אחד לא יודע כלום, ולכן אין על מה לדון כאן בפורום, צריך לחכות להסכם המתרקם ואז להגיב.
יתכן ומתרקם כאן הסכם גרוע. אם הוא ייחתם, אכלנו אותה, וגם אם נחזור למחות, זה כבר יהיה חסר טעם ומאוחר מדי. במקרה זה חשוב לעצור עכשיו.
שני התרחישים אפשריים. יש אנשים שחוששים שאנחנו הולכים לכוון התרחיש השני. חוששים, אפילו לא בטוחים. בגלל החשש הזה הם חוזרים ומתריעים על הסכנות שבו. אתה סותם להם את הפה כי הם לא יודעים עובדות. ואני אומר, גם אם יש סיכוי של 10% שמה שהם אומרים נכון, חובתם ללבוש שק ואפר ולהתריע בשער, כדי שמי שצריך ייקח את זה לתשומת ליבו, ואולי תימנע קטסטרופה.
מה אתה לא מבין?

זה כבר הופך לוויכוח אידאולוגי , להתריע מעולה וזה חשוב , לקבל כבר עכשיו החלטה זה טפשי , אם תבדוק קצת באשכולות האחרונים תגלה אשכול שאלות למוזר, שם אני שואל ים שאלות , ואני ממש לא מבין מאיפה אתה מביא את 10 אחוז נכון , מה הבעיה לחכות ולראות את ההסכם שאמור להיחתם ? תראה אותו ותחליט אם אתה בעד או נגד , עד אז זה לא משנה אם נדמה לך שאתה יודע חצי מהנעשה , ואם כל הכבוד לך או לכל משתמש אחר אני יודע מי הלך למהלך הזה ואני יודע מה הם הקריבו למען המחאה הזו ,מה שאף אחד בהיסטוריה של המועדון לא עשה ולכן אני נותן בהם את אמוני גם אם בסופו של יום אני לא אסכים למתווה שהם ילכו עליו ואהפוך להיות מתנגד פעיל .
לכן קודם נראה את ההסכם ואז נחליט ולא להפך ,וזה לא מעניין בכלל אם זה מוצא חן בעינייך ,בעייני או בעייני טביב , למה הם כי הם היו שם , אתה חושב שאתה יכול להביא משהו יותר טוב ? לך תביא ,אם זה יראה לי אני אתמוך בך במאת האחוזים , עד אז עדיף שנמתין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2012, 10:21 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
אדום מטלי כתב:
סימרוטיץ כתב:
אדום מטלי כתב:
סימרוטיץ כתב:

סימרוטיץ',

מה אתה לא מבין?

זה כבר הופך לוויכוח אידאולוגי , להתריע מעולה וזה חשוב , לקבל כבר עכשיו החלטה זה טפשי , אם תבדוק קצת באשכולות האחרונים תגלה אשכול שאלות למוזר, שם אני שואל ים שאלות , ואני ממש לא מבין מאיפה אתה מביא את 10 אחוז נכון , מה הבעיה לחכות ולראות את ההסכם שאמור להיחתם ? תראה אותו ותחליט אם אתה בעד או נגד , עד אז זה לא משנה אם נדמה לך שאתה יודע חצי מהנעשה , ואם כל הכבוד לך או לכל משתמש אחר אני יודע מי הלך למהלך הזה ואני יודע מה הם הקריבו למען המחאה הזו ,מה שאף אחד בהיסטוריה של המועדון לא עשה ולכן אני נותן בהם את אמוני גם אם בסופו של יום אני לא אסכים למתווה שהם ילכו עליו ואהפוך להיות מתנגד פעיל .
לכן קודם נראה את ההסכם ואז נחליט ולא להפך ,וזה לא מעניין בכלל אם זה מוצא חן בעינייך ,בעייני או בעייני טביב , למה הם כי הם היו שם , אתה חושב שאתה יכול להביא משהו יותר טוב ? לך תביא ,אם זה יראה לי אני אתמוך בך במאת האחוזים , עד אז עדיף שנמתין

אבל גם לטביב אמרו "קודם כל ניתן לו צ'אנס, אח"כ נראה", ולאן הגענו? נפלנו לבור שאנחנו לא מצליחים לצאת ממנו.
ועכשיו אתה אומר קודם לתת צ'אנס לנאמן (שזה בעצם מהלך של טביב את קצרה)? לא למדנו ממקרי העבר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2012, 10:27 
IdanTheLittle כתב:

אבל גם לטביב אמרו "קודם כל ניתן לו צ'אנס, אח"כ נראה", ולאן הגענו? נפלנו לבור שאנחנו לא מצליחים לצאת ממנו.
ועכשיו אתה אומר קודם לתת צ'אנס לנאמן (שזה בעצם מהלך של טביב את קצרה)? לא למדנו ממקרי העבר?

מי אמר לתת צ'אנס ועל מה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2012, 10:30 
סימרוטיץ' היקר.
אין כאן שום ויכוח אידאולוגי, זה ויכוח פרקטי לחלוטין.
מדבריך ניתן להבין שאתה חושב שיביאו את ההסכם לאוהדים לפני חתימתו להחלטה. האם אני צודק? אם ככה, זה הרע במיעוטו (כי כל מה שמשדרים לטביב עכשיו על ההתפשרויות שלנו זה כבר רע לדעתי).
אם יתנו לנו את לראות את ההסכם אחרי שהוא נחתם - אז שום הבעת דעה כבר לא תשנה, וזה כבר לא יהיה טעם "להחליט אם אתה בעד או נגד" כפי שאתה מציע.
אני לא ראיתי שמטה המאבק טוען שיביאו את ההסכם לידיעת האוהדים לפני חתימה.
ובלי קשר, גם מי שלא מביא שום אלטרנטיבה אחרת רשאי להביע דעה, ולהציע למטה המאבק עצמו דרכים אחרות, ולהתריע על הסכנות בתהליך שהם מובילים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2012, 10:33 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
IdanTheLittle כתב:

מי אמר לתת צ'אנס ועל מה ?

בהתחלה זה "רק לראות את ההסכם", אח"כ זה "רק לתת זמן להסכם"...
ויש כאלה שכבר מעכשיו קראו לעשות מנוי כי זה יהיה תקציב הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2012, 10:40 
סמל אישי של המשתמש
noamw כתב:
רגע, ניצחנו?
אפשר לשנות את החתימה?
אם מניחים שהכל סגור, אז הובסנו.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2012, 10:45 
אדום מטלי כתב:
סימרוטיץ' היקר.
מדבריך ניתן להבין שאתה חושב שיביאו את ההסכם לאוהדים לפני חתימתו להחלטה. האם אני צודק? אם ככה, זה הרע במיעוטו (כי כל מה שמשדרים לטביב עכשיו על ההתפשרויות שלנו זה כבר רע לדעתי).
אם יתנו לנו את לראות את ההסכם אחרי שהוא נחתם - אז שום הבעת דעה כבר לא תשנה, וזה כבר לא יהיה טעם "להחליט אם אתה בעד או נגד" כפי שאתה מציע.
ובלי קשר, גם מי שלא מביא שום אלטרנטיבה אחרת רשאי להביע דעה, ולהציע למטה המאבק עצמו דרכים אחרות, ולהתריע על הסכנות בתהליך שהם מובילים.

אני מחלק את זה לרצוי ומצוי
רצוי : שלכל השאלות שעלו פה בפורום יהיה מענה לטובה או רעה ואז כל אחד יוכל להחליט אם הוא תומך או לא וככה מטה המאבק יבין מהמדגם הלא מייצג הזה מה המנדט שהוא יקבל מהקהל .
מצוי : קורה משהו שאין ביכולתי להשפיע עליו ,למה ??? כי זו המציאות שכל אוהד הפועל מכיר , יחתמו על ההסכם אנשים שאני מעריך , אני אקרא בעיון ואם ימצא חן בעייני אני אתמוך אם לא אני אנסה להעמיד אלטרנטיבה ואתמוך באחת כזו אם תהיה ראויה בעייני .
זולת מה שרשמתי אין מה לעשות ואם אתה או מישהו אחר חושב שיש מה לעשות אני מזמין אותכם לעשות זאת , לא ממקום של זלזול אלא ממקום של לעשות מעשה כמו שאותם חברי מטה מאבק לא שאלו אף אחד ועשו מעשה , טוב לא טוב ? בשביל זה יש פורום להתווכח על זה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2012, 10:53 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
noamw כתב:
רגע, ניצחנו?
אפשר לשנות את החתימה?
אם מניחים שהכל סגור, אז הובסנו.

לא ממש הובסנו, יותר בגדר ניצחון פירי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2012, 10:56 
סימרוטיץ כתב:
אדום מטלי כתב:
סימרוטיץ' היקר.

רצוי : שלכל השאלות שעלו פה בפורום יהיה מענה לטובה או רעה ואז כל אחד יוכל להחליט אם הוא תומך או לא וככה מטה המאבק יבין מהמדגם הלא מייצג הזה מה המנדט שהוא יקבל מהקהל .
מצוי : קורה משהו שאין ביכולתי להשפיע עליו ,למה ??? כי זו המציאות שכל אוהד הפועל מכיר , יחתמו על ההסכם אנשים שאני מעריך , אני אקרא בעיון ואם ימצא חן בעייני אני אתמוך אם לא אני אנסה להעמיד אלטרנטיבה ואתמוך באחת כזו אם תהיה ראויה בעייני .
זולת מה שרשמתי אין מה לעשות ואם אתה או מישהו אחר חושב שיש מה לעשות אני מזמין אותכם לעשות זאת , לא ממקום של זלזול אלא ממקום של לעשות מעשה כמו שאותם חברי מטה מאבק לא שאלו אף אחד ועשו מעשה , טוב לא טוב ? בשביל זה יש פורום להתווכח על זה .

זולת מה שאמרת יש מה לעשות:
להתריע, להזהיר, להציב שלטי "סכנה - תהום!", להסביר מה לא נכון במהלכים מסוימים. לאנשים שמובילים את המחאה יש אוזניים, עיניים וראש. ייתכן ואזהרות, התראות, התנגדויות שעולות כאן - אפילו שהם על סמך השערות בלבד - יעזרו להם לקבל החלטות נכונות, או להימנע מהחלטות לא נכונות. לכן לא נכון להגיד לאנשים שיפסיקו להזהיר על סמך רסיסי מידע. בזה אני עוצר, כי אני חושב שאתה מבין ומסכים איתי (גם אם תציע שוב לחכות ולראות את ההסכם...)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2012, 10:57 
סימרוטיץ כתב:
אדום מטלי כתב:
סימרוטיץ' היקר.

יש משהו שלישי שאפשר לעשות ולשם אדום מטלי מכוון.
שאפשר להציג בפני מטה המאבק חששות וזוויות ראייה (שאולי הם כבר מודעים להן אבל אולי לא) והם יוכלו
להתייחס אליהן בזמן המו"מ על ההסכם כדי להקטין את כמות האנשים שאחרי שההסכם כבר ייחתם יתנגדו לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 259 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: