סימרוטיץ כתב:
אדום מטלי כתב:
סימרוטיץ כתב:
לא מבין את אלו שיוצאים נגד מהלך שעוד לא קרה ? ראיתם את ההסכם ? שקלתם את היתרונות והחסרונות ? אתם מתחייבים לעמוד מאחורי מה שאתם אומרים ?
קחו קצת זמן לחשוב לפני שאתם מחליטים ,אחרת אי אפשר יהיה לקחת אותכם ברצינות
סימרוטיץ',
זו הפעם העשירית שאתה אומר השבוע דברים ברוח זו. מה כוונתך ב"יוצאים נגד מהלך שעוד לא קרה"? כל החשש הוא שהמהלך הזה יקרה, ועל כך מתריעים. כשהוא יקרה, זה יהיה מאוחר מדי, ולא יהיה מה לצאת נגדו.
מספיק עם זה. הרי זה לא שמציבים מולנו הסכם לקראת חתימה ונותנים לנו לשקול את זה. הכל לוט בערפל, ויש כאן אנשים שכפי שהם מבינים את הכוון הוא נראה להם רע מאד, ועל כך הם מתריעים. זכותם.
לא מבין מה אתה רוצה , אין זה עולם מושלם ואם לא הבנת כדאי שתפנים מהר שלא משנה מה שיקרה בזמן הקרוב בהפועל הסיכוי שיהיה רע הוא גדול בהרבה משיהיה טוב , זה מה שקורה לקבוצות שטביב עובר בהם , השאלה איך מצמצמים את הרע .
ובכלל מצחיק אותי איך אנשים מקבלים החלטות על סמך שום דבר ? הרי מטה המאבק לא חידש משהו בהודעתו או חשף פרטים חדשים , כל מה שנכתב היה , כשיהיה הסכם תוכל לראות אותו ולהחליט , אבל לא קודם כל נתקוף אותו בגלל ששמעת משהו ....
לי אין מושג אם אני בעד או נגד ,יש לי חששות כמעט בכל צד שאבחר ,אבל כרגע אין לי את הכלים להחליט מה נכון .
אתה טוען שאף אחד לא יודע כלום, ולכן אין על מה לדון כאן בפורום, צריך לחכות להסכם המתרקם ואז להגיב.
ואני אומר, שמסתובבים כן רסיסי מידע, לא משנה מה מקורם, שיוצרים חששות.
יתכן ומתרקם הסכם מצוין, ואם הוא ייחתם כולנו נראה אותו ונחגוג.
יתכן ומתרקם כאן הסכם גרוע. אם הוא ייחתם, אכלנו אותה, וגם אם נחזור למחות, זה כבר יהיה חסר טעם ומאוחר מדי. במקרה זה חשוב לעצור עכשיו.
שני התרחישים אפשריים. יש אנשים שחוששים שאנחנו הולכים לכוון התרחיש השני. חוששים, אפילו לא בטוחים. בגלל החשש הזה הם חוזרים ומתריעים על הסכנות שבו. אתה סותם להם את הפה כי הם לא יודעים עובדות. ואני אומר, גם אם יש סיכוי של 10% שמה שהם אומרים נכון, חובתם ללבוש שק ואפר ולהתריע בשער, כדי שמי שצריך ייקח את זה לתשומת ליבו, ואולי תימנע קטסטרופה.
מה אתה לא מבין?