תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 13:30

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 476 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 16  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: תמונת מצב ברורה לגבי העברת זכויות הניהול לנאמן עו"ד מוזר
הודעהפורסם: 20 יוני 2012, 12:13 
סמל אישי של המשתמש
אחד אדום כתב:
unknown כתב:
yanivme11 כתב:

ידידי, לפני שאתה כותב מספרים, תבדוק את העובדות והם ממש לא מסתדרים עם מה שכתבת.. (סליחה חוץ מדבריך על טביב, שאכן לא השקיע שקל)

אין ספק שהמספרים הם שליפה מהמותן, אבל הרעיון ברור.
בני יהודה לא מרימים כל שנה תקציב של 18 מיליון עם איזה 500 מנויים? ואני מבטיח לך שהספונסרים שלהם משלמים פחות.
העובדות אומרות שבשנים האחרונות העמדנו תקציב של כ35-40 מיליון שקל בלי שהבעלים השקיע שקל.

זה בגלל ליגת האלופות, עם קבוצת אוהדים יהיה לך הרבה יותר קשה להגיע לשם.
תוכל לשחק על מקומות 3-8 ולקוות שמדי פעם תגנוב ניצחון בדרבי, אם ככה אתה רואה את הפועל, קבוצת אמצע טבלה בליגה הישראלית, סבבה. יש כאלה כאן שחושבים שהיא אימפריה וצריכה להישאר כזאת.
וגם אם תיקח אליפות במקרה, תוכל להשקיע כסף גדול בשביל הסיכוי להגיע לליגת האליפות? מי ילווה לך את הכסף? עם הסיכון שיש, מי יתן לך ערבויות?

לפי מעריב, תקציב מכבי חיפה בעונה הקרובה יהיה 30 מש"ח, אתה יכול להעמיד תקציב באותו סדר גודל בלי אירופה (עם אירופה הוא יכול להגיע לאזור ה40-50), יש לך מראש כבר ערבויות על כ20 מש"ח משטרי ההון של מוני, ככה שאם מגיעים לאירופה (צריך לעבור שלב אחד), התקציב שלך הוא השני במדינה (אחרי מכבי, שהוא ככל הנראה יהיה הגבוהה ביותר), אם זה לא קבוצה לאליפות, אני לא יודע מה כן...
אגב, הייתרון בקבוצת אוהדים הוא שתמיד אפשר להגיד "נכשלנו" ולצרף/למכור את הקבוצה לאדם עשיר, תוך כדי סקירת עברו וכוונותיו.
לגבי כל ה"אוהדים לא יודעים לנהל", הכוונה היא כמובן לא ניהול בפועל.... יש תפקיד מנכ"ל, פונים לכמה מועמדים פוטנציאלים ועושים הצבעה מי יהיה המנכ"ל, נגיד נבחר ניר ענבר, ב3 שנים הקרובות הא יהיה מנכ"ל, עד ההצבעה הבאה (שגם שם הוא יכול להישאר מנכ"ל), אותו דבר על מנהל מקצועי, יו"ר, ועדת ביקורת, דירקטוריון, מנהל הקבוצה ועוד...
זה יכול לעבוד, אם זה עובד בכדורסל (ספורט אינטרסנט ורקוב פי כמה מהכדורגל), זה יכול לעבוד בכדורגל, אם זה עובד באירופה, זה יכול גם לעבוד בארץ.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2012, 12:20 
סמל אישי של המשתמש
שער 5 הוא קרנבל כתב:
אחד אדום כתב:
unknown כתב:
yanivme11 כתב:

ידידי, לפני שאתה כותב מספרים, תבדוק את העובדות והם ממש לא מסתדרים עם מה שכתבת.. (סליחה חוץ מדבריך על טביב, שאכן לא השקיע שקל)

בני יהודה לא מרימים כל שנה תקציב של 18 מיליון עם איזה 500 מנויים? ואני מבטיח לך שהספונסרים שלהם משלמים פחות.
העובדות אומרות שבשנים האחרונות העמדנו תקציב של כ35-40 מיליון שקל בלי שהבעלים השקיע שקל.

תוכל לשחק על מקומות 3-8 ולקוות שמדי פעם תגנוב ניצחון בדרבי, אם ככה אתה רואה את הפועל, קבוצת אמצע טבלה בליגה הישראלית, סבבה. יש כאלה כאן שחושבים שהיא אימפריה וצריכה להישאר כזאת.
וגם אם תיקח אליפות במקרה, תוכל להשקיע כסף גדול בשביל הסיכוי להגיע לליגת האליפות? מי ילווה לך את הכסף? עם הסיכון שיש, מי יתן לך ערבויות?

לפי מעריב, תקציב מכבי חיפה בעונה הקרובה יהיה 30 מש"ח, אתה יכול להעמיד תקציב באותו סדר גודל בלי אירופה (עם אירופה הוא יכול להגיע לאזור ה40-50), יש לך מראש כבר ערבויות על כ20 מש"ח משטרי ההון של מוני, ככה שאם מגיעים לאירופה (צריך לעבור שלב אחד), התקציב שלך הוא השני במדינה (אחרי מכבי, שהוא ככל הנראה יהיה הגבוהה ביותר), אם זה לא קבוצה לאליפות, אני לא יודע מה כן...
אגב, הייתרון בקבוצת אוהדים הוא שתמיד אפשר להגיד "נכשלנו" ולצרף/למכור את הקבוצה לאדם עשיר, תוך כדי סקירת עברו וכוונותיו.
לגבי כל ה"אוהדים לא יודעים לנהל", הכוונה היא כמובן לא ניהול בפועל.... יש תפקיד מנכ"ל, פונים לכמה מועמדים פוטנציאלים ועושים הצבעה מי יהיה המנכ"ל, נגיד נבחר ניר ענבר, ב3 שנים הקרובות הא יהיה מנכ"ל, עד ההצבעה הבאה (שגם שם הוא יכול להישאר מנכ"ל), אותו דבר על מנהל מקצועי, יו"ר, ועדת ביקורת, דירקטוריון, מנהל הקבוצה ועוד...
זה יכול לעבוד, אם זה עובד בכדורסל (ספורט אינטרסנט ורקוב פי כמה מהכדורגל), זה יכול לעבוד בכדורגל, אם זה עובד באירופה, זה יכול גם לעבוד בארץ.

בלי להכנס למספרים, שלגביהם אין לנו מידע מוצק, העקרונות פה נראים לי נכונים. :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2012, 12:35 
מדברים על מעורבות אוהדים בניהול הקבוצה ומתייחסים לדוגמאות מאירופה. טוענים שהמודל המוצלח ביותר קיים בגרמניה ואינני מכיר אותו לעומק. מכיר יותר טוב המודל הספרדי וגם בדרום אמריקה יש מקומות עם מעורבות אוהדים בניהול (ארגנטינה, פרו, אורוגואי).
מדובר על קבוצות בהן האוהד משלם דמי חבר ואחרי וותק מסויים של חברות, רשאי ליטול חלק בבחירות להנהלת המועדון. עסקנים אוהדי המועדון מתארגנים ברשימות ומתמודדים בבחירות כל כמה זמן כדי למלא תפקידים ניהולים. לרוב מדובר על אנשי עסקים.
המעורבות האמיתית של האוהדים מתמקדמת בתקופת הבחירות. יש אסיפת חברים ומשתתפים בבחירות בהן נוטלות חלק מספר התארגנויות של עסקנים וותיקים יותר או פחות. בין החלום הרומנטי של מעורבות/שותפות אוהדים בניהול המועדון לבין המציאות בפועל, המרחק גדול מאד. ביום יום, עסקנים/אנשי עסקים שולטים ביד רמה במועדון והאוהדים "הפשוטים" יכולים לנסות להשפיע באמצעות בלוגים או פורומים או הפגנות או שלטים במשחקים. במועדונים כאלה התגלו לא פעם מעשי שחיתות, גניבת כספים, ריקון הקופה ושיקולים זרים בהחתמת שחקנים. עסקנים שנבחרו על ידי האוהדים בבחירות דמוקרטיות, בצעו דברים פסולים וגרמו למשברים עמוקים של הקבוצות.
במועדונים הגדולים הקשר השוטף בין אוהד "רגיל" לבין עסקן (שנבחר לתפקיד) , רופף ביותר.
אולי המודל שרוצים ליישם בהפועל ת"א אחרי עידן טביב יהיה שונה, הנני מטיל ספק רב. מטבע הדברים אוהדים שיכנסו לעולם הניהול, יצטרכו להתמקד במשימה. זה אומר, מצב כלכלי שיאפשר זאת (בהנחה שלא יהיו שכירים במועדון) וגיבוש של קבוצות אוהדים על פי תפיסת עולם. מהר מאד האוהד המסור יכנס לנעלייו של עסקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2012, 12:45 
אמיר ונונו כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
אחד אדום כתב:
unknown כתב:
yanivme11 כתב:

בלי להכנס למספרים, שלגביהם אין לנו מידע מוצק, העקרונות פה נראים לי נכונים. :ROSE:

רק שהמספרים הם קריטיים ובמיוחד ההבנה מה זה אומר "קבוצה לאליפות". בסופו של יום קבוצה לאליפות זה לא לפי תקציב אלא לפי שחקנים. להפועל צריכה להיות האפשרות להיאבק על השחקנים הכי טובים בשוק יחד עם מכבי חיפה ומכבי ת"א. קשה לי להאמין שהתקציב של חיפה הוא 30 מיליון וגם אם כן, זה נמוך משמעותית מהתקציבים שלהם בשנים האחרונות ובטח מהתקציבים של הפועל בשנים האחרונות (גם אם היו אי דיוקים).
על אירופה אי אפשר לבנות כל שנה.
המודל של שותפות בין האוהדים לאדם שיכול להביא כסף בעת הצורך היא האופטימלית פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2012, 12:47 
סמל אישי של המשתמש
redrony
אתה צודק - המספרים הם קריטיים, ולכן סייגתי את עצמי.
מצד שני, כל עוד אין לנו מספרים, הדבר היחיד שאפשר לדבר עליו הוא העקרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2012, 12:52 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:
מדברים על מעורבות אוהדים בניהול הקבוצה ומתייחסים לדוגמאות מאירופה. טוענים שהמודל המוצלח ביותר קיים בגרמניה ואינני מכיר אותו לעומק. מכיר יותר טוב המודל הספרדי וגם בדרום אמריקה יש מקומות עם מעורבות אוהדים בניהול (ארגנטינה, פרו, אורוגואי).
מדובר על קבוצות בהן האוהד משלם דמי חבר ואחרי וותק מסויים של חברות, רשאי ליטול חלק בבחירות להנהלת המועדון. עסקנים אוהדי המועדון מתארגנים ברשימות ומתמודדים בבחירות כל כמה זמן כדי למלא תפקידים ניהולים. לרוב מדובר על אנשי עסקים.
המעורבות האמיתית של האוהדים מתמקדמת בתקופת הבחירות. יש אסיפת חברים ומשתתפים בבחירות בהן נוטלות חלק מספר התארגנויות של עסקנים וותיקים יותר או פחות. בין החלום הרומנטי של מעורבות/שותפות אוהדים בניהול המועדון לבין המציאות בפועל, המרחק גדול מאד. ביום יום, עסקנים/אנשי עסקים שולטים ביד רמה במועדון והאוהדים "הפשוטים" יכולים לנסות להשפיע באמצעות בלוגים או פורומים או הפגנות או שלטים במשחקים. במועדונים כאלה התגלו לא פעם מעשי שחיתות, גניבת כספים, ריקון הקופה ושיקולים זרים בהחתמת שחקנים. עסקנים שנבחרו על ידי האוהדים בבחירות דמוקרטיות, בצעו דברים פסולים וגרמו למשברים עמוקים של הקבוצות.
במועדונים הגדולים הקשר השוטף בין אוהד "רגיל" לבין עסקן (שנבחר לתפקיד) , רופף ביותר.
אולי המודל שרוצים ליישם בהפועל ת"א אחרי עידן טביב יהיה שונה, הנני מטיל ספק רב. מטבע הדברים אוהדים שיכנסו לעולם הניהול, יצטרכו להתמקד במשימה. זה אומר, מצב כלכלי שיאפשר זאת (בהנחה שלא יהיו שכירים במועדון) וגיבוש של קבוצות אוהדים על פי תפיסת עולם. מהר מאד האוהד המסור יכנס לנעלייו של עסקן.

תחליף את המילים "אוהד" ב"אזרח", "עסקן" ב"פוליטיקאי" "מועדון" ב"מדינה" ו"הנהלה" ב"ממשלה" (וגם: "דמי חבר" ב"מיסים", "ותק מסויים" ב"גיל 18") והנה - קיבלת תיאור של המשטר הדמוקרטי, לטוב ולרע.

או כמו שכבר נאמר - דמוקרטיה זו צורת השלטון הכי פחות גרועה מכולן. או אם לדבר בשם עצמי - דמוקרטיה זה היכן שאני מעדיף לחיות מבין כל צורות השלטון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2012, 13:48 
סמל אישי של המשתמש
אחד אדום כתב:
ציטיאט כתב:

לעניין:
כל סיפור העברת זכויות הניהול מטביב לעו"ד מוזר היא נסיון לקניית זמן ותו לא מצד טביב.

ציטיאט כתב:

אני לא יודע שום דבר על העסקה החדשה והתנאים מול עו"ד מוזר.

נו, באמת.
נ.ב.
למה להלחיץ את הפורום ביחוד עם כותרת האשכול שמדברת על תמונת מצב ברורה. מטה המאבק כולל ראצ'ו :HEART2: אומרים לך שהם בתוך המו"מ ולהמתין בסבלנות.

לקחת שני משפטים משתי הודעות שוהות וחיברת יחד למסקנה מעוותת.
במשפט השני התכוונתי שאני לא מודע למה סוכם או נאמר ביניהם.

בהודעת הפתיחה עסקתי בהשלכות של ההעברה הזאת שעד אותו רגע לא עלו לדיון וחשוב שנודעו לכולם.

אין לי שום דבר נגד מטה המאבק והם אנשים יקרים וחברים, כולם תומכים בהם ללא סייג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2012, 13:59 
unknown כתב:
yanivme11 כתב:

אל תשכח שההוצאות של בני יהודה הם בין רבע לחצי מההוצאות שלך (ואני לא מתכוון למשכורות)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2012, 14:12 
שלא יבלבלו את השכל. יש מי שחושב שיודע הכל והכל ברור ויש מי מציע להמתין כדי לבחון לאן הולך המתווה המוצע.
להזכירכם מהי כותרת האשכול?

"תמונת מצב ברורה לגבי העברת זכויות הניהול לנאמן עו"ד מוזר"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2012, 14:18 
סמל אישי של המשתמש
yanivme11 כתב:
unknown כתב:
yanivme11 כתב:

אל תשכח שההוצאות של בני יהודה הם בין רבע לחצי מההוצאות שלך (ואני לא מתכוון למשכורות)

אם יש מישהו שלא הבין את זה - תקציב זה ההוצאות, ההוצאות לא מקטינות את התקציב, התקציב הוא סך כל ההוצאות של הקבוצה, וברגע ש"העמדת" תקציב, זה אומר שיש לך דרך לשלם את כל ההוצאות הללו, כולל ערבות לכך....

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2012, 14:19 
אני לא מבין על מה הויכוח, unknown צודק לגמרי.
גם לפני הכסף מליגת האלופות, העמדנו קבוצה שרצה על כל התארים ללא השקעה של בעלים.

אם האוהדים היו מעורבים במועדון בעונת האלופות - לא רק שהייתה לנו קבוצה שמתמודדת על כל התארים כל שנה, הייתה לנו אימפריה שלא הייתה כמוה.
ובמקום זה קיבלנו את טביב.

יש לנו כאן הזדמנות לעשות משהו מיוחד.
בסיוטים הכי רגועים שלי אני לא רוצה לחשוב שנפספס אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2012, 14:38 
סמל אישי של המשתמש
יש לציין גם שאף אחד לא בונה פנטזיות לעונות הקרובות. טפו טפו טפו, אם טביב יעזוב, אנחנו נשאר עם נזקים כלכליים רציניים וסביר להניח שנצטרך למכור כמה שחקנים ולקוות שלא נאכל תביעות שלא ידענו עליהם. כי הקבוצה כרגע חייבת לכל העולם ואחותו כספים.
הדבר היחיד שנוכל לדעת בביטחה זה שכל הכסף שהמועדון מגלגל, והוא מגלגל המון כסף, הולך לטובת המועדון. יקח כמה שנים לשקם את הנזקים ולעמוד שוב למצב של קבוצה חזקה באמת...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2012, 16:07 
סמל אישי של המשתמש
ציטיאט כתב:
אחד אדום כתב:
ציטיאט כתב:

לעניין:
כל סיפור העברת זכויות הניהול מטביב לעו"ד מוזר היא נסיון לקניית זמן ותו לא מצד טביב.

ציטיאט כתב:

אני לא יודע שום דבר על העסקה החדשה והתנאים מול עו"ד מוזר.

נו, באמת.
נ.ב.
למה להלחיץ את הפורום ביחוד עם כותרת האשכול שמדברת על תמונת מצב ברורה. מטה המאבק כולל ראצ'ו :HEART2: אומרים לך שהם בתוך המו"מ ולהמתין בסבלנות.

לקחת שני משפטים משתי הודעות שוהות וחיברת יחד למסקנה מעוותת.
במשפט השני התכוונתי שאני לא מודע למה סוכם או נאמר ביניהם.

בהודעת הפתיחה עסקתי בהשלכות של ההעברה הזאת שעד אותו רגע לא עלו לדיון וחשוב שנודעו לכולם.

אין לי שום דבר נגד מטה המאבק והם אנשים יקרים וחברים, כולם תומכים בהם ללא סייג.

תקרא שוב את הכותרת של האשכול ותבין מה הכעיס אותי. יכול להיות שאתה צודק בניתוח שלך, ויכול להיות שלא. אני נכנסתי לאשכול כי ציפיתי לקבל תמונת מצב ברורה על המצב. אח"כ מתברר שזה הערכה שלך על סמך אנשים אחרים שניהלו מו"מ עם הנבלה, ואתה בכלל לא יודע מה קורה עם המו"מ עם עו"ד מזור. כותרת כמו הערכת מצב היה הרבה פחות מעצבנת ולא הייתה גוררת תגובה מכיווני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2012, 18:23 
סמל אישי של המשתמש
אל באנדי כתב:
"עדין לא חתמנו על החוזה. מחכים לטביב"

זה הדבר הכי ברור לי עכשיו

לדעתי, מחר זה מתפוצץ

http://sports.walla.co.il/?w=/157/2543382

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2012, 18:27 
אל באנדי כתב:
אל באנדי כתב:

לדעתי, מחר זה מתפוצץ

מה ייצא לאלי טביב אם זה יתפוצץ? הרוויח שקט של 3 ימים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2012, 18:30 
סמל אישי של המשתמש
Oleg Neduda כתב:
אל באנדי כתב:
אל באנדי כתב:

לדעתי, מחר זה מתפוצץ

אולי הוא לא מעוניין בשקיפות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2012, 18:30 
סמל אישי של המשתמש
Oleg Neduda כתב:
אל באנדי כתב:
אל באנדי כתב:

לדעתי, מחר זה מתפוצץ

מה אני אלי טביב ?
הקפצתי תגובה שלי מלפני יום
פתאום בוואלה ספורט יש כתבה שהעסקה בספק ויש פגישה מכרעת ביום א'
לדעתי אדון מוזר הבין לאן הוא נכנס
בום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: תמונת מצב ברורה לגבי העברת זכויות הניהול לנאמן עו"ד מוזר
הודעהפורסם: 20 יוני 2012, 18:36 
סמל אישי של המשתמש
Oleg Neduda כתב:
אל באנדי כתב:
אל באנדי כתב:

לדעתי, מחר זה מתפוצץ

לא ייצא לו מזה כלום,מצד.שני כנראה שעדיף לו שזה יתפוצץ בתנאים שמציאים לו.
שקיפות?
זה יכול להיות אסון בשבילו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2012, 18:38 
סמל אישי של המשתמש
אל באנדי כתב:
Oleg Neduda כתב:
אל באנדי כתב:
אל באנדי כתב:

לדעתי, מחר זה מתפוצץ

מה אני אלי טביב ?
הקפצתי תגובה שלי מלפני יום
פתאום בוואלה ספורט יש כתבה שהעסקה בספק ויש פגישה מכרעת ביום א'
לדעתי אדון מוזר הבין לאן הוא נכנס
בום

לדעתי לא מתפוצץ ולא כלום
זו כתבה מטעמו של מוזר כדי להלחיץ את טביב ערב חזרתו לארץ

לא צריך להיות גאון כדי להבין שמוזר לא טיפש
הוא רוצה סמכויות, הבהרות ברורות וחתומות מטביב לגבי אופי המתווה
הוא לא רוצה התערבות במו"מ אפשרי ובניהול הזמני.

ככל שמוזר יטיל בספק את המתווה (העומד בסתירה לכותרת המאבק: "לא רוצים טביב בהפועל") - זה טוב לנו ויחייב החרפת המאבק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2012, 20:43 
סמל אישי של המשתמש
א. גם בהודעה של ציטיאט לא ברור לי מה המתווה ומה ה"תוכנית" של טביב. אם זה במטרה למשוך עוד שנה ואז לעזוב? אז בכיף, אם הוא עוזב אני לא מוצא דבר רע בכך?
לפי ההודעה הזאת יש שתי אופציות 1. טביב ממנה את מוזר ל"נאמן", במטרה למשוך זמן ומנסה לחפש רוכש "אמיתי" במהלך השנה הקרובה, שאחריה הוא בכל מקרה לא בעלי הקבוצה. במצב הזה קניית מנויים מאפשרת לנו לשמור על קבוצה טובה ובצמרת עוד שנה ואז במידה וטביב ימצא רוכש "אמיתי" במהלך השנה הזאת הוא לא יקנה חתול בשק.
2. לא קונים מנויים ואז הקבוצה עוברת לפירוק אחרי שטביב מנסה למכור כל שחקן אפשרי מהלך העונה והקבוצה נשארת ללא נכסים.
לדעתי למרות שטביב מקבל כסף, האופציה הראשונה "עדיפה" בהרבה.

ב. אתם שוכחים דבר אחד מאוד חשוב. בשביל להשאיר את שכטר, ידין, ורמוט ואנימה לעונת האלופות, נתנו להם חוזים אסטרונומים, ובשביל זה הפקידו בידיעה ברורה שאם מצליחים אז הכל בסדר, אבל אם נכשלים צריכים לתת ערבויות או לעבור לאופציה ב' מכירה סיטונאית. אני לא רואה איך קבוצת אוהדים עושה את אחד מהצעדים האלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2012, 20:50 
שקוף שגם העיסקה הזאת תתפוצץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: תמונת מצב ברורה לגבי העברת זכויות הניהול לנאמן עו"ד מוזר
הודעהפורסם: 20 יוני 2012, 20:51 
el dudernio כתב:
א. גם בהודעה של ציטיאט לא ברור לי מה המתווה ומה ה"תוכנית" של טביב. אם זה במטרה למשוך עוד שנה ואז לעזוב? אז בכיף, אם הוא עוזב אני לא מוצא דבר רע בכך?
לפי ההודעה הזאת יש שתי אופציות 1. טביב ממנה את מוזר ל"נאמן", במטרה למשוך זמן ומנסה לחפש רוכש "אמיתי" במהלך השנה הקרובה, שאחריה הוא בכל מקרה לא בעלי הקבוצה. במצב הזה קניית מנויים מאפשרת לנו לשמור על קבוצה טובה ובצמרת עוד שנה ואז במידה וטביב ימצא רוכש "אמיתי" במהלך השנה הזאת הוא לא יקנה חתול בשק.
2. לא קונים מנויים ואז הקבוצה עוברת לפירוק אחרי שטביב מנסה למכור כל שחקן אפשרי מהלך העונה והקבוצה נשארת ללא נכסים.

ב. אתם שוכחים דבר אחד מאוד חשוב. בשביל להשאיר את שכטר, ידין, ורמוט ואנימה לעונת האלופות, נתנו להם חוזים אסטרונומים, ובשביל זה הפקידו בידיעה ברורה שאם מצליחים אז הכל בסדר, אבל אם נכשלים צריכים לתת ערבויות או לעבור לאופציה ב' מכירה סיטונאית. אני לא רואה איך קבוצת אוהדים עושה את אחד מהצעדים האלו.

זיכרון קצר קצת, הם קיבלו הבטחה? זוכר את הדיבורים שהיו מהבקרה שבמידה ואין צ׳מפיונס איימו במכירת שחקנים, איזה ערבויות אתה מדבר? יש לצורר ולצורך השני מזל שעלינו לליגת האלופות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: תמונת מצב ברורה לגבי העברת זכויות הניהול לנאמן עו
הודעהפורסם: 20 יוני 2012, 21:02 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
el dudernio כתב:
לפי ההודעה הזאת יש שתי אופציות 1. טביב ממנה את מוזר ל"נאמן", במטרה למשוך זמן ומנסה לחפש רוכש "אמיתי" במהלך השנה הקרובה, שאחריה הוא בכל מקרה לא בעלי הקבוצה . במצב הזה קניית מנויים מאפשרת לנו לשמור על קבוצה טובה ובצמרת עוד שנה ואז במידה וטביב ימצא רוכש "אמיתי" במהלך השנה הזאת הוא לא יקנה חתול בשק.

זיכרון קצר קצת, הם קיבלו הבטחה? זוכר את הדיבורים שהיו מהבקרה שבמידה ואין צ׳מפיונס איימו במכירת שחקנים, איזה ערבויות אתה מדבר? יש לצורר ולצורך השני מזל שעלינו לליגת האלופות

צ'ימפ, זה בדיוק מה שהדוד אומר, שהם לקחו בחשבון שאם לא נעלה, יאלצו למכור שחקנים משמעותיים
ושהפועל בבעלות אוהדים, בחיים לא היתה לוקחת בחשבון החלטה כזו, ולכן גם לא לוקחת את הסיכון המקורי (או מסבכת כלכלית, במקרה של אי עליה וסירוב למכור שחקנים)

ודוד, לגבי החלק שהדגשתי לך, אני לא בטוח שזה מדויק, למה בכל מקרה הוא לא בעלי הקבוצה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: תמונת מצב ברורה לגבי העברת זכויות הניהול לנאמן עו"ד מוזר
הודעהפורסם: 20 יוני 2012, 21:10 
סומך כתב:
chimpfive כתב:
el dudernio כתב:
לפי ההודעה הזאת יש שתי אופציות 1. טביב ממנה את מוזר ל"נאמן", במטרה למשוך זמן ומנסה לחפש רוכש "אמיתי" במהלך השנה הקרובה, שאחריה הוא בכל מקרה לא בעלי הקבוצה . במצב הזה קניית מנויים מאפשרת לנו לשמור על קבוצה טובה ובצמרת עוד שנה ואז במידה וטביב ימצא רוכש "אמיתי" במהלך השנה הזאת הוא לא יקנה חתול בשק.

צ'ימפ, זה בדיוק מה שהדוד אומר, שהם לקחו בחשבון שאם לא נעלה, יאלצו למכור שחקנים משמעותיים
ושהפועל בבעלות אוהדים, בחיים לא היתה לוקחת בחשבון החלטה כזו, ולכן גם לא לוקחת את הסיכון המקורי (או מסבכת כלכלית, במקרה של אי עליה וסירוב למכור שחקנים)

ודוד, לגבי החלק שהדגשתי לך, אני לא בטוח שזה מדויק, למה בכל מקרה הוא לא בעלי הקבוצה?

אז ואלה לא הבנתי מה ההבדל בין בעלים שלא שם כסף לבעלות חלקית אוהדים, אם כבר מה שאתה כתבת זה הרבה יותר מדויק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2012, 21:11 
האשכולות האלו מתחילים להזכיר לי את התקופה של הבמבי , אנשים מתחילים לייצר מציאות על סמך השארות .
יש עובדות ברורות וכולנו נעשה טובה לעצמנו אם נדבק בעובדות כדי שלא ניצור כדור שלג שבנוי על הנחות יסוד שגויות
יש עובדה אחת שראוי להתייחס אליה כרגע ועל בסיסה לקבל החלטות, אם טביב נשאר השנה במועדון הוא צריך להביא כסף מהבית ,אין אופציה אחרת כל עוד השחקנים יישמעו כמו בראיון של דמארי היום נחושים להישאר בכל מצב,ולא מכירה של שחקן אחד לא תכסה את הפער ,כך שהאיומים של טביב למכור את איגבור הם לא יותר מבלון נפוח .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2012, 23:02 
הוא לא צריך להביא שום כסף מהבית. הוא יכול פשוט לא לשלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2012, 23:04 
רדנקו כתב:
הוא לא צריך להביא שום כסף מהבית. הוא יכול פשוט לא לשלם.

מצויין , הקבוצה תצא מידיו בחינם , הוא לא טיפש והוא אוהב כסף .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2012, 23:26 
סימרוטיץ כתב:
האשכולות האלו מתחילים להזכיר לי את התקופה של הבמבי , אנשים מתחילים לייצר מציאות על סמך השארות .
יש עובדות ברורות וכולנו נעשה טובה לעצמנו אם נדבק בעובדות כדי שלא ניצור כדור שלג שבנוי על הנחות יסוד שגויות
יש עובדה אחת שראוי להתייחס אליה כרגע ועל בסיסה לקבל החלטות, אם טביב נשאר השנה במועדון הוא צריך להביא כסף מהבית ,אין אופציה אחרת כל עוד השחקנים יישמעו כמו בראיון של דמארי היום נחושים להישאר בכל מצב,ולא מכירה של שחקן אחד לא תכסה את הפער ,כך שהאיומים של טביב למכור את איגבור הם לא יותר מבלון נפוח .

הוא יכול להמשיך לאיים על מכירת שחקנים
אנחנו נמצאים בשיאה של עונת המלפפונים ועדיין לא ראיתי אפילו הצעה אחת(!!!!!) על מישהו משחקני הפועל, חוץ מהכתבות המוזמנות אצל אופירה על זה שחיפה רוצה את גורדנה, איגיבור ודמארי יחד עם אלי בואנו... תכלס, אין שום הצעה קונקרטית.
אל תשכחו שלמרות הגביע והמקום השני השחקנים של הפועל לא הבריקו ואין סיבה למועדונים לרכוש אותם.. כנראה שאפילו דודו דהאן לא מצליח למצוא קבוצות שקר בבלגיה כדי להוציא לשם שחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2012, 00:13 
דה רוסי כתב:
סימרוטיץ כתב:

הוא יכול להמשיך לאיים על מכירת שחקנים
אנחנו נמצאים בשיאה של עונת המלפפונים ועדיין לא ראיתי אפילו הצעה אחת(!!!!!) על מישהו משחקני הפועל, חוץ מהכתבות המוזמנות אצל אופירה על זה שחיפה רוצה את גורדנה, איגיבור ודמארי יחד עם אלי בואנו... תכלס, אין שום הצעה קונקרטית.
אל תשכחו שלמרות הגביע והמקום השני השחקנים של הפועל לא הבריקו ואין סיבה למועדונים לרכוש אותם.. כנראה שאפילו דודו דהאן לא מצליח למצוא קבוצות שקר בבלגיה כדי להוציא לשם שחקנים.

אחרי הפלופים של שכטר, זהבי, וורמוט, אניימה, סהר, דה סילבה, בונדר... בחייאת מי ישים מיליון אירו על שחקנים עגלות של ליגת פח? הקסמים של קצב כנראה אזלו, אולי הוא יפתיע, אבל אני לא אופתע אם החגיגה נגמרה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2012, 01:01 
סמל אישי של המשתמש
אם כל השחקנים ישמעו כמו שדמארי נשמע היום אצל חבורת הצווחנים, טביב בצרות רציניות. שעון החול שלו אוזל, ובקצב הזה הוא יצטרך להביא כסף מהבית.
סבלנות, אצל טביב כמו אצל טביב, בסוף האגו שלו יפיל אותו. תחשבו אופטימי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 476 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 16  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: