תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 00:53

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 162 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: כדורסל, וכמה מילים.
הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 16:36 
אני נגד דרוג אוהדים בכל עת
אבל הבקורת כאן על העמותה ועל הנסיונות הנואשים להחזיק אותה היא לא פחות מסבוטאז׳

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 16:38 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
עם כינויי גנאי כמו: "טפילים" "טרמפיסטים" ו"חזירים", לא תשיגו שום תמיכה ולא תגרמו לאף אחד לעשות חברות בעמותה. רק תייצרו לעצמכם אויבים ותגרמו לאנשים להסתגר בעמדה שלהם.

בסופו של דבר החברות בעמותה היא עניין וולונטארי וענין של נטיית לב, ואי אפשר לדחוף את זה לאנשים בכח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 16:38 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
YardenDe כתב:
joshsoos כתב:
YardenDe כתב:
גוש', מילא אנשים שבזין שלהם כדורסל, אבל אתה באמת לא רואה משהו לא בסדר עם אנשים שבאים לחצי גמר בנוקיה, שהמכיר של הכרטיס עולה שליש מחברות העמותה, ומתעלמים מהעניין לחלוטין? או שאלה אוהדים ממש כפויי טובה, או שאלה אנשים רנדומליים באו לרכוב על ההצלחה המינימלית והמרגשת שלנו, ולחשוב שהם גם שייכים לזה. לא נמנע שהם היו בנוקיה גם שבוע לפניכן. תבחר מה משתי האופציות נראת לך יותר הגיונית.

אתה עוד צעיר, אז יש סיכוי שזה ייכנס לך לראש- אין שום דבר לא בסדר עם בחירה חופשית. אנחנו חיים בדמוקרטיה, וכל אחד רשאי לנהוג כרצונו. אין שום כפיות טובה בלבוא רק לחצי גמר או למשחק אחד אחר בעונה, מה שיש הוא חוסר סובלנות נורא ואיום בעצם המחשבה הזו. כל אוהד עושה את החשבון לעצמו, ואין לאף אחד זכות לבוא לאף אחד בטענות. במקום זה, היה רצוי להפנות את האנרגיות השליליות שמתבזבזות על חוצפה וחוסר בושה לאותם אנשים שהם הפוטנציאל של המחר, אבל אני רגיל כבר שנים מהכדורגל שאנשים באים בטענות ל'טרמפיסטים' ומדרגים אהדה. רק שכאן זה כבר חצה את גבול הטעם הטוב, והכי גרוע את גבול הטיפשות. נסה לדמיין שאתה הולך לחנות כלשהי, מתעניין במשהו, והמוכר מתחיל לומר לך כאלה דברים- האם תקנה? אני הייתי עוזב את החנות.

אני אף פעם לא אמרתי שצריך לפלוש לאנשים לכיס. כמו שאתה אומר, אנשים צריכים לרצות להיות שותפים, זה לא מוסרי או חכם להכריח אותם. (לצורך העניין , אני גם התנגדתי לעניין של מכירת הכרטיסים לחברי עמותה בדרבי).

אבל אני לא יודע, בהקשר של אותו משחק בנוקיה, היו 5000 איש. אני מבטיח לך שהרבה מהחברים גם לא הולכים למשחקים בכלל, אז בוא נעגל ונגיד ש -4000 מהאנשים שבאו לראות את הפועל הכדורסל, שכנראה התחברו לרעיון, וכנראה אוהבים את הקבוצה, וכנראה מבינים את במצב שלה, והם לא חברים. גם בפייסבוק יש בערך 9000 לייקים. יש הרי כל כך הרבה אנשים שמזדהים עם הקבוצה במידה כזאת או אחרת (כנראה, לפי נתונים אלה), וכואב לי שאותם אנשים לא חברים בעמותה. כואב לי שהם לא רואים כמה אנחנו צריכים את עזרתם (שאין יותר מינימלית מהתרומה הזאת), וכואב לי שהם יודעים/ לא יודעים שאם הם לא יעזרו, לקבוצה יהיה מאוד קשה להתקדם ולשרוד, במיוחד אם אכן תעפיל לליגת העל. חבל.

אולי כפויי טובה זה לא העניין. אולי חוסר מודעות, זאת מילת המפתח. מה לדעתך ההסבר והפיטרון למצב שלנו?

נו, אז היו 5000 ( לדעתי פחות, אבל שטויות ). היו גם 25,000 בגמרי גביע באיכסטדיון, שנבוא אליהם בטענות למה הם לא ממלאים את בלומפילד? אסור בתכלית האיסור לבוא בטענות, כי כל אחד בוחר לעצמו את צורת האהדה שלו. את אותו כאב שאתה חש צריך לתעל לטובת גיוס אותם אנשים, ולא הרחקתם. שואל אותך שוב, אם כלקוח היית נכנס לחנות והמוכר היה תוקף אותך, היית קונה או עוזב?
גם בכדורגל, גם בכדורסל, צריך לעשות ככל שרק ניתן כדי לקרב כמה שיותר אנשים לאהוד ולעודד כמה שיותר אוהדים להגיע. בשיווק נכון, ברגש, באהבה, כמו שעושים בכל קבוצה נורמלית בעולם. אם מישהו חושב שכח, התקפה בוטה ומכוערת וחוסר סובלנות הם הדרך, זה חבל ועצוב ובוודאי שלא תורם. מאחר ואני מעריך שרוב אותם אלפים שאינם חברי עמותה והיו בנוקיהו לא קוראים כאן, בוא נעשה אני ואתה ניסוי במשחק הבא בבלומפילד, ניגש ונחפש כאלה, ואז נטיח בהם את הדברים שנכתבו עליהם כאן, ונחכה לתגובה. הולך?

אני לא יודע מאיפה השגת שאני מעודד תקיפה נגד אלה שלא חברים. או אפילו להכריח אנשים להיות חברים. וזה פעם שניה שאני כותב את זה. כל מה שאמרתי, אמרתי ברטרוספקט, ושלדעתי חבל שזה המצב. אני מסכים במאה אחוז עם מה שאמרת על הדרך שבה צריכים לשווק ולהעביר את האהדה לקהל. וזאת גם בדיוק הדרך שבה העמותה פועלת.

אחרי אתמול, קרוב ל-5 אנשים שאלו אותי איך עושים חברות. בואו נודה בזה, הדרך הכי טובה להשיג יותר חברים זה לעלות ליגה (וגם טיול יפה בגביע יעזור המון).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 16:39 
ג'ושסוס, באמת שבלי שום כוונה להתנגח בך אישית, אני חייב לציין שיש לך ראיה כ"כ סובייקטיבית על דברים, שלא לומר צבועה.
בלי לחפש ציטוטים, אני יכול לזכור כמה פעמים שהייתה לך בטן מלאה על אופי הצרכן הישראלי בכלל ושל צרכנות אוהדי הספורט בישראל בפרט ועל הסולידריות שלהם. לא חסכת בביקורות ו"מחמאות". כנראה כי זה באמת הפריע לך.
אז מה הבבדל בין זה לבין אוהדים שמפריע להם שהם מרגישים שרוכבים על הגב שלהם? למה אסור להם להגיד את דעתם? למה הם צריכים לחסוך בביקורת?
אותי יותר מצחיק שיש אנשים שמופתעים מזה. אין עתיד לקבוצות אוהדים בישראל. לא יעזור כלום. מבחינתי, זה עדיין האמצעי להשגת המטרה - להחזיר את הפועל לצמרת הכדורסל בישראל ומשם לקוות לבעלים טוב יותר.
אגב, אם כבר דיברו כאן על רכיבה על הגב, טרמפיסטים וכו', אני טוען שכל מי שמאמין שעידוד תורם לקבוצה ועדיין לא טורח לעודד, הוא פרזיט, חוצפן וכפוי טובה, שחושב שאחרים צריכים לעשות את העבודה השחורה בשבילו. מעניין כמה מאלה שאמרו אותם דברים בעניין החברות בעמותה, הם כאלה.

נערך לאחרונה על ידי villa crespo בתאריך 09 ינואר 2012, 16:42, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 16:40 
mkorman1 כתב:
אני נגד דרוג אוהדים בכל עת
אבל הבקורת כאן על העמותה ועל הנסיונות הנואשים להחזיק אותה היא לא פחות מסבוטאז׳

מי דיבר כאן על העמותה? נסיונות נואשים בשבילך זה לבוא בטענות לאנשים איך הם מעיזים לא לעשות חברות בעמותה ולקרוא להם בשמות גנאי? אתה גם מדבר ככה אל לקוחות?
סבוטאז'...נפלת על הראש...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 16:42 
אני לא בא בטענות לאיש
רק מבקש לא להפריע לגייס עוד חברים לעמותה
אם גם בקשה זו נראית לכם כחוצפנית אז באמת שאין לי יותר מה לאמר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 16:45 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
אני לא בא בטענות לאיש
רק מבקש לא להפריע לגייס עוד חברים לעמותה
אם גם בקשה זו נראית לכם כחוצפנית אז באמת שאין לי יותר מה לאמר

ההודעות האלו דווקא מנסות להסביר שלגייס בכוח יוביל תוצאה הפוכה. אני מאמין שכולנו בשביל אותה מטרה כאן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 16:46 
מי הפריע בגיוס לעמותה?

היחידים שמפריעים אלו אנשים עם הודעות שמשתלחות במי שלא עשה חברות.

אגב, להסרת הספק, אני גם חבר עמותה כבר שנה שלישית ברציפות (נדמה לי), למרות שהייתי רק בשני משחקים עד היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 16:47 
ההודעות האלה עושות רק נזק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 16:52 
סמל אישי של המשתמש
אתם חייבים להבין משהו, מאז שהעמותה קמה, לא קרה, ולא יקרה ניסיון לגייס אוהדים בכוח. כל הביקורות למיניהם היו בסה"כ ביקורות נגד אוהדים כאלה ואחרים. אתה יכולים להתווכח עד מחר על השטויות האלה, אבל במציאות אין פה אף איש שיווק של העמותה, והאנשים האמיתיים בקבוצה עובדים אקסטרה קשה, ועם אקסטרה סובלנות והקשבה כדי לוודא שההתנהלות של הקבוצה תספק כמה שיוצר את הצרכים של כל האוהדים מכל הסוגים, ולא של אף אחד אחר. חלאס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 16:55 
נועם שחם כתב:
עידן הסוהר כתב:
כל אחד יכול לעשות כרצונו מישהו אמר פה.
יכול אוהד לא לעשות חברות בעמותה ואז לקחת טרמפ על הצלחה עתידית שלה ולבוא למשחקים גדולים בגביע/ דרבי וכו'.
יכול אוהד שחבר בעמותה מעת שהיא הוקמה לצאת נגד הטרמפיזם הזה ולומר את דעתו בריש גלי.

יכול, אם הוא רוצה להיות גיבור גדול ולקלקל לעמותה, תפאדל. בזלזול ועלבונות לא תפתרו את הבעיה, זה בטוח.

אז מה מצופה ממני?
אתה רוצה שאני אתחיל להתחנן לאנשים? לנשק להם את הרגליים.
אני מונע ממישהו להיות חבר בעמותה?
מי שלא עושה חברות בעמותה, זה מי שזה לא מספיק מעניין אותו בשביל להשקיע 300 ש"ח בשנה בשביל זה.
אבל כשיש משחק חצי גמר פתאום יודעים לבוא 5,000 איש. שאני מניח שחלקם הקטן בכלל קורא בפורום המצחיק הזה,
וגם הם בוודאי מאוד מאוד מושפעים ממה שאני כותב פה.
להיות חזירים וטרמפיסטים מותר. לכתוב מה שחושבים על זה אסור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 17:02 
אדון קרספו, לא אני זה שמחלק ציונים לאוהדים וקורא להם בשמות נון סטופ רק כי הם לא מתאימים למודל האהדה שלו. כמו לא מעט אחרים, גם אתה לא מבין מהו חופש ביטוי ומהו הגבול, אז לא מפתיע שאתה לא מבין מהי צביעות ומה ההבדל בין ביקורת לגיטימית לפלישה כוחנית לחייהם של אנשים ודרישה מהם לעשות כרצון העדר, או מהי סולידריות צרכנית.

מה שהולך כאן משקף את השפה השלטת בישראל, שפת הציווי והכוחניות. רוב הישראלים לא פונים בשאלה אחד לשני, אלא בדרישה. לא 'סלח לי, מה השעה בבקשה?' אלא ''מה השעה?!'. לא 'סליחה, אתה יודע אולי איפה זה רח' הרצל?', אלא 'תגיד לי, איפה זה רח' הרצל?!'. אנשים מחו"ל תמיד יהיו המומים מחדש ששואלים אותם כמה הם מרוויחים, מהנהיגה בכביש, מההידחפות בתור. לא מבינים אצלנו את פירוש המושג חופש הבחירה, חופש הפרט, כבוד אנושי אחד לשני. כשאנשים שמתיימרים לייצג מושגים אחרים, ויוצאים שנים כנגד העדר שעוטף עשרות שנים את הקבוצה של המדינה יחד עם המנהל שלה ובעד החופש להביע דעות אחרות, מתנהגים באותה צורה בדיוק ( מה שקרה לאורך הזמן פעמים רבות ) זו הצביעות האמיתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 17:05 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
ההודעות האלה עושות רק נזק

שמע, במובן מסוים אתה צודק. באופן טריויאלי, תוקפנות כזו רק מרתיעה חברי עמותה פוטנציאליים. אין מה לעשות - בני אדם. מעדיפים שיסבירו להם בנועם ולא ינבחו עליהם.
לכן אני אישית, כשיוצא לי לדבר עם אנשים כאלה על הנושא, לנסות לשכנע אותם, לעולם לא תוקף ככה. ברור לי שלקרוא למישהו סמרטוט - לא זה מה שיגרום לו לשלם.
אבל בינינו? בפנים, ככה אני מרגיש. שהוא סמרטוט. מכל הסיבות שכבר צוינו פה. אני קצת מגעיל את עצמי, אבל אחד בפה ואחד בלב.
ת'כלס, לא מאמין שמישהו פה בא וצועק על אנשים שיעשו חברות בעמותה. מסבירים להם. מדברים איתם. ואחרי השיחות המתייפיפות האלה - אני מצטער, אבל אם יש לי מקום שבו אני יכול לרשום את מה שאני באמת חושב - אני אכתוב פה את מה שאני באמת חושב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 17:09 
התכוונתי בדיוק ההיפך
להודעות ההתמרמרות שיש כאן למכביר
על זה שמטרידים אנשים רחמנא ליצלן בבקשה שיצטרפו לעמותה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 17:11 
עידן הסוהר כתב:
נועם שחם כתב:
עידן הסוהר כתב:
יכול אוהד לא לעשות חברות בעמותה ואז לקחת טרמפ על הצלחה עתידית שלה ולבוא למשחקים גדולים בגביע/ דרבי וכו'.
יכול אוהד שחבר בעמותה מעת שהיא הוקמה לצאת נגד הטרמפיזם הזה ולומר את דעתו בריש גלי.

יכול, אם הוא רוצה להיות גיבור גדול ולקלקל לעמותה, תפאדל. בזלזול ועלבונות לא תפתרו את הבעיה, זה בטוח.

אז מה מצופה ממני?
מי שלא עושה חברות בעמותה, זה מי שזה לא מספיק מעניין אותו בשביל להשקיע 300 ש"ח בשנה בשביל זה.
אבל כשיש משחק חצי גמר פתאום יודעים לבוא 5,000 איש. שאני מניח שחלקם הקטן בכלל קורא בפורום המצחיק הזה,

פעם מישהו אמר על אייל ברקוביץ' (או על שלמה שרף): "הבעיה היא לא שהוא אומר מה שהוא חושב, אלא שהוא חושב את מה שהוא אומר". נראה לי שהכלל הזה נכון גם במקרה שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 17:12 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
מי הפריע בגיוס לעמותה?

אגב, להסרת הספק, אני גם חבר עמותה כבר שנה שלישית ברציפות (נדמה לי), למרות שהייתי רק בשני משחקים עד היום .

נועם אני רק שאלה..
מהפועל התחילה בליגה ב' עד כשיו היית רק ב2 משחקים?

(או שאתה מתכוון רק לעונה הנוכחית?)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 17:22 
נועם שחם כתב:
עידן הסוהר כתב:
נועם שחם כתב:
עידן הסוהר כתב:

אז מה מצופה ממני?

פעם מישהו אמר על אייל ברקוביץ' (או על שלמה שרף): "הבעיה היא לא שהוא אומר מה שהוא חושב, אלא שהוא חושב את מה שהוא אומר". נראה לי שהכלל הזה נכון גם במקרה שלך.

פעם מישהו אמר על עופר טלקר (נראה לי שלמה שרף): "איזה מוביל, מוביל ירקות אולי". לא יודע איך זה קשור, אבל אני מעדיף אנשים אמיתיים שעושים ומשקיעים מזמנם וכספם עם פרזיטים שרק יודעים לקטר, להתלונן ולא לעשות כלום.
כמו למשל סיירת הספסרות שמישהו כאן הציע להקים ובסוף מצאתי את עצמי לבד מחפש ספסרים עד שנתקלתי בראצ'ו.
יש שעושים, יש שמתלוננים. במדינה שלנו למרבה הצער הרוב מעדיף להתלונן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 17:29 
joshsoos כתב:
אדון קרספו, לא אני זה שמחלק ציונים לאוהדים וקורא להם בשמות נון סטופ רק כי הם לא מתאימים למודל האהדה שלו. כמו לא מעט אחרים, גם אתה לא מבין מהו חופש ביטוי ומהו הגבול, אז לא מפתיע שאתה לא מבין מהי צביעות ומה ההבדל בין ביקורת לגיטימית לפלישה כוחנית לחייהם של אנשים ודרישה מהם לעשות כרצון העדר, או מהי סולידריות צרכנית.

מה שהולך כאן משקף את השפה השלטת בישראל, שפת הציווי והכוחניות. רוב הישראלים לא פונים בשאלה אחד לשני, אלא בדרישה. לא 'סלח לי, מה השעה בבקשה?' אלא ''מה השעה?!'. לא 'סליחה, אתה יודע אולי איפה זה רח' הרצל?', אלא 'תגיד לי, איפה זה רח' הרצל?!'. אנשים מחו"ל תמיד יהיו המומים מחדש ששואלים אותם כמה הם מרוויחים, מהנהיגה בכביש, מההידחפות בתור. לא מבינים אצלנו את פירוש המושג חופש הבחירה, חופש הפרט, כבוד אנושי אחד לשני. כשאנשים שמתיימרים לייצג מושגים אחרים, ויוצאים שנים כנגד העדר שעוטף עשרות שנים את הקבוצה של המדינה יחד עם המנהל שלה ובעד החופש להביע דעות אחרות, מתנהגים באותה צורה בדיוק ( מה שקרה לאורך הזמן פעמים רבות ) זו הצביעות האמיתית.

כמה שטויות אפשר לכתוב במסווה של אינטילגנציה מתנשאת ואליטיסטית. מדהים.
אף אחד לא מצווה על אף אחד. בסופו של יום אף אחד לא יכול להכריח מישהו לעשות חברות בעמותה (אלא אם כן ההאקרים מסעודיה הגיעו למשרדי העמותה...).
אתה בוחר להבין מה שאתה רוצה וזכותך. כמו שזכותך להתנהג כמו ראשון הטרולים.
כמו שזכותי המלאה להתעצבן מבני בליעל שצחקו עליי שנסעתי לגביע האיגוד בגן שמואל והצטלמתי עם אליעזר כהן, כי באמת ובתמים האמנתי שמדובר בהיסטוריה,
וכשהם הבינו על מה דיברתי, הם לא טרחו לתקן את דרכם - להיפך. רצחו וירשו. הגיעו שהיה עניין ואוהדי מכבי ושמו עלי ועל העמותה זין ענק.
מחר אם (חו"ח) העמותה תתפרק, הם עדיין יצחקו.
המדינה הזאת מגעילה אותך? גם אותי. כל התופעות שציינת הן בדיוק אחת לאחת מה שאני מדבר.
יודעים לבוא להיכל הנוצץ ולא להתבייש ולשיר עד המוות הפועל ולעולם לא תצעדי לבד. 300 ש"ח? לא לא עכשיו. מחר. אני אעשה מהעבודה. רגע מה זה לא כולל מנוי?.
זאת המדינה שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 17:33 
אדום עד לגרדום כתב:
נועם שחם כתב:
מי הפריע בגיוס לעמותה?

אגב, להסרת הספק, אני גם חבר עמותה כבר שנה שלישית ברציפות (נדמה לי), למרות שהייתי רק בשני משחקים עד היום .

נועם אני רק שאלה..
מהפועל התחילה בליגה ב' עד כשיו היית רק ב2 משחקים?

(או שאתה מתכוון רק לעונה הנוכחית?)

מהיום שהיא התחילה בליגה ב'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 17:38 
עידן היקר
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 17:39 
אף פעם לא הבנתי את המושג "טרמפיסטים". מבחינתי, כל מי ששם חולצה אדומה ובא לעודד את הפועל, ברוך הבא וכן ירבו.

(גילוי נאות: הכותב חבר עמותה מזה שלוש שנים אך אינו מגיע למשחקים, מפאת עצלות פרמננטית)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 18:00 
עידן,
יש סרט ולו קטן שיש אנשים שחושבים שאם הם קונים חברות בעמותה אז לא אורי שלף ולא אף אחד מחברי ההנהלה צריך "למליץ להם" לא לעלות ליגה?
או יותר גרוע, יש אנשים שגם מבינים בכדורסל ואם הפועל היא באמת "שלנו" אז לגיטימי שנוכל להצביע על איזה מאמן יגיע ולא לדחוף לנו מי שבא לכם?
אם אדלשטיין הוא כזה גדול למה הוא היה מובטל כל כך הרבה זמן ובסוף בוחר בקבוצה בלאומית?
למה כ"כ פתחו עליו אחרי שעזב את ירושלים אחרי שעשה חצי גמר יול"ב, אפילו על קטש לא פתחו ככה וגם בלי מאמן הם היו עושים יותר.
אם הפועל באמת של חברי העמותה אז גם בשביל החבר עמותה הכי קטן והכי לא מוכר יעשו הצבעה ולא ינחיתו על ראשו מאמן!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 18:06 
xiter כתב:
עידן,
יש סרט ולו קטן שיש אנשים שחושבים שאם הם קונים חברות בעמותה אז לא אורי שלף ולא אף אחד מחברי ההנהלה צריך "למליץ להם" לא לעלות ליגה?
או יותר גרוע, יש אנשים שגם מבינים בכדורסל ואם הפועל היא באמת "שלנו" אז לגיטימי שנוכל להצביע על איזה מאמן יגיע ולא לדחוף לנו מי שבא לכם?
אם אדלשטיין הוא כזה גדול למה הוא היה מובטל כל כך הרבה זמן ובסוף בוחר בקבוצה בלאומית?
למה כ"כ פתחו עליו אחרי שעזב את ירושלים אחרי שעשה חצי גמר יול"ב, אפילו על קטש לא פתחו ככה וגם בלי מאמן הם היו עושים יותר.
אם הפועל באמת של חברי העמותה אז גם בשביל החבר עמותה הכי קטן והכי לא מוכר יעשו הצבעה ולא ינחיתו על ראשו מאמן!

מודה, לא הבנתי מה הקשר למה שכתבתי.
אם אנסה בין השורות, אז סביר להניח שלרוב אני מסכים איתך, ואין מספיק הצבעות בעמותה, כפי שלטעמי היה ראוי שיהיו.
אבל זה נושא אחר לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 18:10 
xiter כתב:
עידן,

אתה מדבר על מודל של דמוקרטיה ישירה שלא עובד בשום מקום בעולם.
העמותה פועלת במודל של דמוקרטיה השתתפותית- אי אפשר שכל החלטה תהיה נתונה להחלטתם של 1500 חברי העמותה, זה מסורבל וזה לא עובד.
בשביל זה יש תקנון, התקנון קובע כי כל שנתיים תהיינה בחירות, חברי העמותה יקבעו מי הם הנציגים והנציגים הם אלו שיקבלו את ההחלטות בשותף,
בכפוף לתקנון. יש החלטות שהתקנון קובע שמחייבות את החלטת כל חברי העמותה, אם אתה חושב שמשהו לא בסדר אתה יכול לבקש כינוס של כל חברי
העמותה ולשנות את התקנון או להצביע על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 18:20 
סמל אישי של המשתמש
ובהערת אגב xiter - אם אתה חושב שאדלשטיין הגיע אלינו כי הוא מאמן גרוע שב-5 השנים שלא אימן לא הצליח להשתחל לקבוצה בליגה הראשונה, אתה לא מכיר את הכדורסל הישראלי. בלשון המעטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 18:30 
idan כתב:
joshsoos כתב:

כמה שטויות אפשר לכתוב במסווה של אינטילגנציה מתנשאת ואליטיסטית. מדהים.
אף אחד לא מצווה על אף אחד. בסופו של יום אף אחד לא יכול להכריח מישהו לעשות חברות בעמותה (אלא אם כן ההאקרים מסעודיה הגיעו למשרדי העמותה...).
אתה בוחר להבין מה שאתה רוצה וזכותך. כמו שזכותך להתנהג כמו ראשון הטרולים.
כמו שזכותי המלאה להתעצבן מבני בליעל שצחקו עליי שנסעתי לגביע האיגוד בגן שמואל והצטלמתי עם אליעזר כהן, כי באמת ובתמים האמנתי שמדובר בהיסטוריה,
וכשהם הבינו על מה דיברתי, הם לא טרחו לתקן את דרכם - להיפך. רצחו וירשו. הגיעו שהיה עניין ואוהדי מכבי ושמו עלי ועל העמותה זין ענק.
מחר אם (חו"ח) העמותה תתפרק, הם עדיין יצחקו.
המדינה הזאת מגעילה אותך? גם אותי. כל התופעות שציינת הן בדיוק אחת לאחת מה שאני מדבר.
יודעים לבוא להיכל הנוצץ ולא להתבייש ולשיר עד המוות הפועל ולעולם לא תצעדי לבד. 300 ש"ח? לא לא עכשיו. מחר. אני אעשה מהעבודה. רגע מה זה לא כולל מנוי?.
זאת המדינה שלך.

כן זו המדינה שלי, מדינה שבה אנשים לא מבינים מהותה של דמוקרטיה, חופש ביטוי וכיבוד האחר וקוראים לזה אליטיזם מתנשא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 18:30 
כל יום שהעמותה קיימת ובועטת, לכולם בתחת, זה נס.
במדינה שבה הציבורי שייך לפרט עד שצריך לעשות מעשה, זה שיש 1450 משוגעים שעושים לקהילה הוא נס.
בעמותה בת 5 שנים(?) עם מטרות כ"כ ספציפיות וכ"כ ממוקדות קהל, זה שכ20% מאלו שהגיעו למשחק הכי לא חשוב
שנה שעברה ולו רק כדי להראות "...לכל מקום שבאתי עשיתי..." הם חברי עמותה זה נס.
בענף ספורט שולי, בליגה הרביעית היו 600 חברים וממוצע אוהדים למשחק שמאיים על ליגת העל זה נס.
בעם שמתיחס לאירוע שהיה לפני אלפי שנים וטוען שכל אחד ואחת מאיתנו כאילו היה שם, אז אפשר להתיחס לכל חבר
כאילו הוא נס.
אז היה לי הכבוד המפוקפק לראות את חורבן הבית, אך את הגאווה המדהימה לראות אותו נבנה מחדש...גם אם אנו הולכים
5 שנים במדבר, אנחנו נגיע למקום לו אנו ראויים, אולי בשביל להפטר מדור המדבר(?)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 19:33 
אם חברות בעמותה הייתה איזה נטל כלכלי שבעקבותיו היה צריך לוותר על משהו ניחא,אבל אתם מתפלספים ככה גם על 25 שקל שאתם קונים בהם פלאפל ופחית?אני סטודנט,תפרן,מאוד תפרן,אבל ההוראת קבע הזאת של 25 שקל בחודש היא מההוצאות הכי טובות שלי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 20:10 
סמל אישי של המשתמש
אמרתי כבר,
ההשקעה הכי טובה שעשיתי בחיים,
ואני פאקינג די טריידר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 21:16 
idan כתב:
xiter כתב:
עידן,

מודה, לא הבנתי מה הקשר למה שכתבתי.
אם אנסה בין השורות, אז סביר להניח שלרוב אני מסכים איתך, ואין מספיק הצבעות בעמותה, כפי שלטעמי היה ראוי שיהיו.
אבל זה נושא אחר לגמרי.

עידן אתה איש צדיק. כל מילה בסלע :ROSE:

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 162 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: