תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 05:24

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 126 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הנהלה (קוקסינלים)
הודעהפורסם: 26 דצמבר 2011, 20:18 
סמל אישי של המשתמש
עמי נאווי כתב:
RedMan כתב:
אולי בגלל זה אין תור של רוכשים שרוצים לקנות אותנו.

רק הקיץ התקוטטו 2 אנשים על הזכות להיות הבעלים של הפועל.
לא יודע מאיפה הנפצת את המשפט הזה.

בוא רק נדייק: שניהם התקוטטו על הזכות לגנוב מהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2011, 21:08 
Maor7 כתב:
villa crespo כתב:
מה ז"א אומרת "מהצד שלהם"?
מי שמעודד תמיד לא יכול להחליט שהוא לא מעודד 5 דקות (בלי שלמושיקו תהיה ביקורת על זה) ומי שלא מעודד אז זה בסדר?
למה מי הוא בכלל, הסמרטוט רצפה הזה, שיביע את הדעה שלו על העידוד?
זה בדיוק, אבל בדיוק, כמו שמשתמטים יגידו למסרבי פקודה שהם לא יכולים לסרב פקודה.
זה נראה לך הגיוני?

אני אסביר את עצמי עוד יותר כי אתה מתקשה להבין.
הוא טוען שאם הוא היה בעמדה שלהם, במקומם, הוא היה נוהג אחרת.

אתה לא צריך להסביר. הבנתי אותו מצוין.
ועדיין, התהיות שלו, הן ביקורת ורק אידיוט לא רואה את זה.
חוץ מזה, בהמשך לדוגמא הקודמת, אם משתמט יגיד שהוא לא מבין למה חיילים מסרבים פקודה, זה יראה לך לגיטימי?
מי שמעודד, יכול להביע כל דעה בעניין העידוד. מי שלא, לא. כמה פשוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2011, 22:03 
פואד כתב:
mkorman1 כתב:
מר עמי נאוי היקר
רק שתדע שאני חושש יותר ממך מטביב
כיוון שהוא נוכל ערמומי וחתול רחוב ואם
ליוויס ורנגלר ושאר מיני פירמות ענק בארצות הברית לא יכלו להכניע אותו
אז מי אנחנו בכלל?

אנחנו הפועל!

:ROSE: :ROSE:
בדיוק! ולאדון קורמן: את ישראל מייצגת נבחרת ישראל. ומכאן מאחל הצלחה לאיש צדיק בשם אלי גוטמן, למרות שדי ברור שלא יצליח לעלות מהבית הזה

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2011, 23:39 
סמל אישי של המשתמש
מניעת הכנסת השלט הוא מעשה שפל של טביב. ואני מתנגד לשלט וחושב שהוא בא מרגשי נחיתות ושינאה ורצון לבידול ( אנחנו הפוך ממכבי).

טביב גאון , יודע שרוב הקהל של הפועל כניראה לא תומך בשלט או גאה בו. ממשיך להציג את החבורה שכל כך חפצה בשלט כקבוצה של קיצוניים שפוגעת בקבוצה....ואחר כך לכו ותנסו לשכנע מישהו שחושב שהצלחת הפועל מוסיפה גאווה לישראל להיצטרף לאולטראס במילחמה נגד טביב.

מומחים להנהגה מנהיגות והובלת מאבק.
לא מפספסים שום היזדמנות ללכד את הקהל.

ובקשר לשביתת העידוד, כימדומני שבעת השביתה הבקיעה הפועל יותר שערים מאשר לאחר שהיא הסתיימה. זו עובדה.
חבל שבמקום שקט ( שהופר ע"י קבוצות שעודדו בכל זאת זאת היה ניתן לקלל את ההנהלה. לדעתי יותר אפקטיבי. אבל מה אני מבין בעידוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 12:28 
NARKOTIKA כתב:
RedMan כתב:
אני רוצה לשאול שאלה אחרת.
אני עוקב אחרי כל פוסט בפורום הזה במשך 5 שנים בערך ומנוי להפועל בערך פי שתיים מזה.
רק כדי שידעו את עמדתי, אני נגד טביב וחוזר ומציין שהפגנתי בנסיונות שהיו בקיץ האחרון.
מה שאני רוצה לדעת זה כשפונים לאירגון האולטראס למי פונים? לחמישה אנשים שבאמת מרכיבים אותו או לשער 5?
דבר שני, אם אני לא טועה בשנים האחרונות אף בעלים לא היו מספיק טובים והנה הרשימה (אולי לא בסדר הנכון):
סגול, תאומים,אורנשטיין,בן עמי, עגיב, מוני (סלחו לי אם שכחתי מישהו) כולם קיבלו קללות. אולי אנחנו לא בסדר?
מה הפלא שגם טביב מקבל קללות? כנראה שגם ההבא בתור יקבל קללות.
אולי בגלל זה אין תור של רוכשים שרוצים לקנות אותנו.

זה נחמד שאתם רושם את כל האנשים האלה כשבפועל להפועל תל אביב היו רק 2 בעלים עד היום חוץ מטביב.
סגול ותאומים קיבלו תמיכה ענקית עד שהם החליטו (או יותר נכון- סגול החליט) לא לשים שקל במועדון, גרם לעזיבתם של הכוכבים ורכש מביך בשני שקל. זה נמשך עם ניהול גרוע של המועדון וסכסכוכים בין השותפים שרק פגעו בכולם.

למוני אף פעם לא היה כסף להחזיק את הקבוצה ככה שהיה ברור שהעסק יתפוצץ. כל הכסף הגיע מהקהל וניסיון לסחוט עוד ועוד (300 שקל למשחק מול טוטנהאם). בשנים האחרונות הוא התרכך וזכה לתמיכה יותר גורפת.

סליחה? מוני לא היה בעלים? וכל השאר שכתבתי שם מה היו? אתה לא זוכר את המשפטים עם עגיב שהוא רצה כסף על החלק שלו בהפועל על העסקה עם לבייב? כולם היו בעלים ולכולם היו טענות ולכולם שרו הנהלה זונה וככה גם לטביב ולהבא בתור שיגיע במקומו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 15:00 
RedMan, אין ספק שאנחנו אלו שלא בסדר.
אז מה אם רפי עגיב (כמו יענק'לה שחר הכלב) ביקשו מההתאחדות לאשר לפ"ת לארח את מכבי בר"ג ולתת לכלבים לחגוג אליפות לעיני 40,000 אוהדים שלהם, במקום שיזיעו בפ"ת.
אז מי אם סמי סגול החליט שלא בא לו יותר על הפועל, בלי שהוא יקבל קללה אחת (מה שעשה אח"כ מוני הראל כדי לקחת את הפועל בחינם, כבר לא קשור לעניין).
אז מי אם שחר בן-עמי ומוני הראל החליטו לנהל את הפועל כמו שכונה ולריב עם כל מי שתרם ותורם להפועל, לסגור את שער 2 והשתיק אוהדים ולקחת מחיר מופקע למשחקים?
והקללות נגדם היו ספציפיות למקרה. זה לא שעשו להם את המוות כל התקופה בגלל מי שהם.
ובכלל, אין קהל שיותר נוח לבעלים מאשר הקהל של הפועל. לפעמים אפילו בצורה מוגזמת. אפילו לדרוש רכש, שזו יותר חובה מזכות לקהל, כמעט ולא קורה אצלנו. קונים מינויים כמו עיוורים. הכנסה בטוחה כל שנה. באיזו עוד קבוצה יש כזה דבר?
אז מה דורשים? שלא יהפכו את המועדון לשכונה? שיכבדו שחקנים ושחקני עבר? שיכבדו את האוהדים ולא יילכו נגדם עם הראש בקיר?
למה ההנהלה של הפועל כדורסל לא מקבלת קללות? גם שם אין בדיוק הצלחה מקצועית יוצאת דופן. כי שם לא הולכים נגד אוהדים. וזה לא שאין ביקורת והכל מושלם שם. כשחברי ההנהלה טעו שם ושכחו קצת את העקרונות, הם ישר קיבלו בראש, אבל ידעו לתקן והעניינים נרגעו. אף אחד לא הלך הביתה ואף אחד לא דרש את הראש של אף אחד. מה גם שכולם שם אוהדים והאינטרס של כולם זהה (וככה צריך להיות גם אם הבעלים לא אוהד הפועל).
אם טביב ינהל את הפועל כמו שצריך, אף אחד לא ייצא נגדו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 126 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: