GATE7 כתב:
גרמנרי כתב:
גייט 7 וחבריו - סכנה קיומית להפועל .
אנשים עיוורים שלא רואים איך אוהד בית"ר לוקח לנו את הקבוצה ומדרדר אותנו .
אל תתפלאו אם בינואר שטרות ההון של המועדון יצאו ל"השקעה" בבורסה.
או שחותמים עסקאות מתחת לשולחן עם לוזון (איזה בן אדם מטומטם יעשה חוזה של מיליון וחצי יורו ל50% מהכרטיס , ועוד סעיף שלוזון מקבל את דמארי ללא תמורה אם השחקן לא נמכר לאחר 3 שנים? )
יש לנו עבריין במועדון שיש לו כבר ניסיון בפירוק קבוצות , ואתם חיים בסרט שהקבוצה בסדר .
מבחינתי אותם אנשים עיוורים מרצון הם עוכרי הפועל וכך צריך להתייחס אליהם.
כשיהיה לך משהו ביד יותר מ"אל תתפלאו אם בינואר" "אל תתפלאו אם עוד שנה" "אל תתפלאו אם בעוד 5 שנים" אני הראשון שיבואו ויעמוד בראש המחאה איך אני איתך?
העסקה עם דמארי גרועה אבל זה רחוק מלהיות סיבה עיקרית לנסיון פירוק. רק אנשים באמת חולים כמו הפורום הזה יכולים מכל דבר להפוך לפירוק. ובוא נגיד תאמת זה ברור למה זה כי מהרגע הראשון כולכם הייתם אנטי ואין דבר שיגרום לכם לחשוב אחרת.
ההתנהלות ההזויה מול אבוקסיס ,אבוטבול, איגייבור, מול שחקני עבר של המועדון ועובדי המועדון .
ה"רכש" שהוא הביא ? לאן נעלמו ה60 מיליון ש"ח מליגת האלופות? זה לא ברור שמשהו לא תקין עובר בהתנהלות הכספית במועדון?
הרי מוני טען במשפט שאין לו בעיה למסור לטביב את הקבוצה, כל עוד יש התחיבות שהוא לא יפדה את שטרות ההון שלה.
ובנוגע לקהל , שאין כבר יותר מדי מה להרחיב בנושא.
אני מתייחס אליך כעוכר הפועל, צריך לסלק את כולכם מבלומפילד,
הבאתם את המכביזם להפועל אחרי עונת הדאבל, אנחנו קהל הצלחות מפונק ומפולג בתוך עצמו בגללכם.
בגלל הגישה שלכם אנחנו נגיע לימים שחורים.