שחר כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
שוב, אם הוא רצה את העסקה (מיליון וחצי יורו פלוס שני שחקנים!!), אז מה שהוא עשה לא שירת אותו וזה היה מעשה מטופש. אני לא מתווכח עם הכוונה שלו, רק אומר שפניה עצמאית לשחקן של הקבוצה השנייה שאמור לעבור אליך במסגרת טרייד מורכב זה דבר מטופש.
אולי אני לא מספיק ברור, אבל אני לא מצדיק בשום אופן את ההתנהלות של הקבוצה. להיפך, אני חושב שההתנהלות נוראית, רק שהבעיה היא לא במידת הנחמדות של אוסידון ושל טביב אלא בהתנהלות חובבנית של אנשים זחוחים.
הוא לא רצה את העסקה ללא טועמה. לא קיבל? אין עסקה. מה זה משנה מי פנה למי ומתי? בכל מקרה הוא עשה את זה אחרי שהעסקה סוכמה והפועל פרסמו בלי שום כיסוי את זה.
אני מבין שאתה לא מצדיק, אבל אתה שם את האצבע במקום הלא נכון ומתנהג בתמימות. ההתנהלות היא קמצנית, על סף הגניבה, מפוקפקת ומונעת מאגו ונקמה.
אם הוא רצה את העסקה עם טועמה ועל ההסכמה של טועמה יקום וייפול, הפעולה שלו הזיקה לסיכויים שטועמה יסכים. זה הכל.
לגבי ההנהלה,אני מסכים שההאשמה של סלים והפרסום באתר הם התנהגויות מגעילות ונקמניות.
מעבר לכך זו חובבנות נטו (קמצנות בטח לא היתה במקרה הנוכחי, קומבינות נסתרות כנראה היו ועוד ישנן).
ברמה הכללית השאלה היא איך אתה מבין את המטרות של טביב. אם אתה חושב שהמטרה שלו היא לגנוב פה ושם כספים ושהקבוצה תהיה מעל פני המים ותשמש לו כפרה חולבת, אז אתה אולי צודק. אני באופן אישי לא מבין את התאוריה הזאת (אם כי אולי היא נכונה).
אני חושב שלטביב יש אינטרס שהקבוצה תצליח מאיפה שלא תסתכל על זה (מכירה בערך גבוה עוד מספר שנים, מעמד ציבורי, מוניטין , "להראות לכולם" וכו'). לפיכך, השקעה נמוכה, חסכון ברכש, יחס רע לאנשים ולשחקנים וכו' הם אינדיקציה להתנהלות שלא מביאה אותו למטרה ולכן זה ניהול לא מקצועי. כל השאר זה קשקושים.
מצטער, לא הצלחתי היבין בפעם האלף איך הפעולה שלו הזיקה לסיכויים שטועמה יסכים.
אני בכלל לא מדבר על האשמה והפרסום באתר.
לגבי הפסקה האחרונה, יש עובדות בשטח שלא תואמות למה שאתה חושב גם אם תכתוב את ההגייה קשקושים ובלבולי מח, אלף פעם.
הסגל שלך הוא הדליל והעני ביותר מבין קבוצות הצמרת בהפרש עצום למרות שהקופה של הקבוצה היתה הכי גדולה התחילת העונה.
ואני לא מדבר על המעשים מעבר למספרים...