אדום-עולה בבלומפילד כתב:
redrony כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
דימיטאר ברבא-טוב כתב:
אע"ב יא פחדן, תגיב על מה שזינק אמר (ליגה של 3 קבוצות וכו').
התגובה שלי היא שאנחנו משחקים בליגה הישראלית, שיש בה 16 קבוצות.
ואם הגענו למצב שמקום 3 זה כישלון בשבילנו, אז מצבנו מצוין.
ואני פחדן? נו טוב. כבר מזמן הפסקתי להתרגש מהשטויות שכל מיני ילדים בני 16 כותבים פה.
תהיה ענייני פעם אחת. מה המטרות שלפי דעתך קבוצה כמו הפועל ת"א צריכה להציב לעצמה בעונת כדורגל?
קראתי את הודעתך ועצרתי אחרי 4 מלים. זאת חוצפה להגיד שאני לא ענייני. אני הרבה יותר ענייני ממך.
אתה וכל הפורום הזה מושפעים ממה שאומרים בטלויזיה ארבל המחבל ושלמה שמנרף.
כל 2 משחקים לא טובים ישר הפורום הזה מתחיל עם "תתפטר" ועם "יורדים ליגה".
מה שיפה זה שכל עונה זה קורה, ובעשור האחרון לקחנו 2 דאבלים, עוד 4 גביעים, עוד בערך 5 סגנויות (לא זוכר בדיוק כמה) והפכנו לקבוצה הישראלית המצליחה ביותר באירופה בכל הזמנים.
בכיינים - נמאסתם.
אני מושפע ממה ששלמה שרף ויורם ארבל אומרים, הא?
אתה קשקשן ברמות שלא יתוארו. בערך כמוהם. לא מבינים מה הם רואים בכלל. גם אתה לא.
מה הקשר למה לקחנו בעשור האחרון? איך זה רלוונטי לזה שאתה כותב שהפועל שיחקו אתמול טוב? זה נקרא לא ענייני. זורק כל מיני עובדות לאוויר שלא קשורות לנושא הדיון ומוכן להתערב עם חצי פורום שהפועל יגמרו במקומות 1-3. בדיוק כמו מכבי בשתי העונות האחרונות. סיפור הצלחה, לא?
לפתוח את העיניים ולראות איך הפועל נראים ולאן הם הולכים בעונה הזו, זה כנראה קשה לך.
הפועל קבוצה שצריכה לשאוף להתמודד על האליפות בכל עונה. לא תמיד זה הולך, סבבה. מותר להיכשל, אבל זה עדיין כשלון. זה לא אומר שצריך לאהוב את זה ולהיות מרוצה מזה. צריך להבין את המשמעויות.
להפועל יש סגל כרגע שידגדג את שיפולי הצמרת במקרה הטוב. זה יכול להיות מקום שני, שלישי, או חמישי. זה לא רלוונטי. זו קבוצה שלא יכולה להתמודד על האליפות. מבחינתי מקום שני שגומר את הליגה במחזור 12 זה כמו מקום 7. בכל מקרה, זה כשלון.
אתה יכול לבוא ולהגיד מלכתחילה, בעונה הזו בונים קבוצה לשנים הבאות, משקיעים בצעירים בצורה מושכלת ומחושבת ואני אגיד לך סבבה. זה בטח לא יקרה עם דרור קשטן שתפיסת הכדורגל שלו פשוט כבר לא רלוונטית וזה לא מהיום ולא מאתמול.