תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 01:31

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 243 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות יום ב'-דיונים
הודעהפורסם: 25 יולי 2011, 16:50 
אדום כתב:
סימרוטיץ כתב:
אלי טביב משחק האליפות של בית"ר ירושלים מאי 98 :LAGUH!:
יש כבר אשכול של זה...

איפה ? אני יעביר לשם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2011, 16:52 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
רואה שחורות כתב:
סימרוטיץ כתב:
בהפועל של היום כל הדיון על הבאת זרים לא רלוונטי , כאילו לא היה פה חודש וחצי שאפשר היה להחתים ישראלים/ זרים מישראל בצורה נורמלית .
היום כמעט כל האופציות הישראליות הראויות לשחק בהפועל סגורות ונשארו עם בלאגן בגזרת הזרים.
קשטן בצדק(היום) לא מחתים זרים זולים שהוא לא מכיר,אחרת האחריות תיפול עליו, ובהנהלה (שאני מניח לא הקצתה מספיק כסף לזרים איכותיים כאלה שיש אפשרות שקשטן היה מתפשר על מבחנים(אדל לדוגמא)) לא רוצים עכשיו לצאת הגורם האשם מול האהודים , לכן הם עושים את מה שהם יודעים לעשות הכי טוב להאשים את כל העולם חוץ מעצמם .

בסוף אני מאמין שינחת פה זר יקר ולא איכותי ,ככה זה שמתנהלים כמו באסטה בשוק .

נכון, נורא לא רלוונטי כל הקטע של הבאת זרים.
חוץ מזה שעל זה תקום ותיפול העונה שלנו? נאדה

אתה חייב להתחיל להבין סאב טקסט , הכוונה שהמצב היום כבר נתון את כל מסכת האשמות(המוצדקות) של ההנהלה כלפי קשטן היו צריכות להתבצע לפני חודש לא היום כשהשוק דליל, הכי חכם זה לבוא ולהפיל את האחריות על קשטן(וברור שיש לו גם חלק בזה)

אני הבנתי את הסאב-טקסט, ועדיין לא הסכמתי כי גם בשלב הזה של העונה צריך להביא 2 זרים איכותיים, גם כי לא קשה למצוא כאלה במחירים שלנו וגם כי כמו שאמרתי - על זה תיפול ותקום העונה.
כך שגם היום, גם אם באיחור מעצבן - זה מאוד רלוונטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2011, 16:55 
רואה שחורות כתב:
סימרוטיץ כתב:
רואה שחורות כתב:
סימרוטיץ כתב:
בהפועל של היום כל הדיון על הבאת זרים לא רלוונטי , כאילו לא היה פה חודש וחצי שאפשר היה להחתים ישראלים/ זרים מישראל בצורה נורמלית .
היום כמעט כל האופציות הישראליות הראויות לשחק בהפועל סגורות ונשארו עם בלאגן בגזרת הזרים.
קשטן בצדק(היום) לא מחתים זרים זולים שהוא לא מכיר,אחרת האחריות תיפול עליו, ובהנהלה (שאני מניח לא הקצתה מספיק כסף לזרים איכותיים כאלה שיש אפשרות שקשטן היה מתפשר על מבחנים(אדל לדוגמא)) לא רוצים עכשיו לצאת הגורם האשם מול האהודים , לכן הם עושים את מה שהם יודעים לעשות הכי טוב להאשים את כל העולם חוץ מעצמם .

אתה חייב להתחיל להבין סאב טקסט , הכוונה שהמצב היום כבר נתון את כל מסכת האשמות(המוצדקות) של ההנהלה כלפי קשטן היו צריכות להתבצע לפני חודש לא היום כשהשוק דליל, הכי חכם זה לבוא ולהפיל את האחריות על קשטן(וברור שיש לו גם חלק בזה)

אני הבנתי את הסאב-טקסט, ועדיין לא הסכמתי כי גם בשלב הזה של העונה צריך להביא 2 זרים איכותיים, גם כי לא קשה למצוא כאלה במחירים שלנו וגם כי כמו שאמרתי - על זה תיפול ותקום העונה.

שלא תטעה אני גם חושב שאנחנו חייבים חיזוק , העניין זה שכיום הרבה יותר קשה להביא .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2011, 16:59 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
רואה שחורות כתב:
סימרוטיץ כתב:
רואה שחורות כתב:
סימרוטיץ כתב:

שלא תטעה אני גם חושב שאנחנו חייבים חיזוק , העניין זה שכיום הרבה יותר קשה להביא .

מסכים מאוד. ועדיין, זה לא עושה את זה פחות רלוונטי. זה הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2011, 17:23 
סמל אישי של המשתמש
ולשאלת השאלות
למה לא כותבים מה קורה עם חוטבא ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2011, 17:24 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו, העובדות שאתה מציג לא מדויקות ולא מלאות.
נכון, המועדון שמעסיק את השחקן הוא ככל עסק אחר, ולכן כפוף לחוקי העבודה של מדינת ישראל. אבל אתה שוכח את הצד השני בסיפור - יש גם את השחקן, ואת המועדון שאליו הוא רוצה לעבור, והם כפופים לחוקים נוספים - החוקים של פיפ"א (אלא אם השחקן רוצה להשתחרר מהקבוצה וללכת לעבוד בהיי-טק).
עד שנת 2001, פיפ"א אסרה באופן מוחלט על הפרה חד-צדדית של חוזים מצד שחקנים. בעקבות איומים מצד הנציבות האירופית בגלל החוק הזה, נקבעו תקנות חדשות. ב-2005 עודכן החוק וגרסתו תקפה עד היום. הוא נמצא בפרק 17 של תקנות פיפ"א מעמדם והעברתם של שחקנים תחת הכותרת "השלכות של סיום חוזה בלי סיבה מוצדקת". על פי החוק החדש, שחקן יכול לקנות את שארית חוזהו, אם הוא לא נמצא ב"תקופה מוגנת", קרי בשלוש השנים הראשונות לחוזהו אם הוא מתחת לגיל 28, או בשנתיים הראשונות לחוזהו אם הוא מעל גיל 28. אם שחקן מפר את חוזהו בתוך התקופה המוגנת, הוא צפוי להשעיה של כמה חודשים, ובנוסף סכום הפיצוי יהיה גבוה יותר.
http://www.fifa.com/mm/document/affeder ... 2010_e.pdf
מקרה המבחן הראשון היה רק ב-2006, חמש שנים אחרי שהתקנות שונו בפעם הראשונה, בגלל המוניטין השלילי שייווצר לשחקן בעקבות מימוש החוק הזה (וגם קצת עבור הקבוצה הקונה, אבל בעיקר עבור השחקן). לשחקן קראו אנדי וובסטר, ועל שמו מכונה החוק כיום. אחרי שהוא סיים את חוזהו בהארטס כדי לעבור לוויגאן, המועדון הקודם שלו הגיש תביעה, ובסופו של דבר זכה בסכום מגוחך. למרות זאת, מאז אותו מקרה, מעטים השחקנים שהחליטו ללכת בעקבותיו ולהפר את חוזיהם.
אז בשורה התחתונה, תמוז יצטרך לחכות עוד שנתיים בשביל לקנות את החוזה שלו, ובכל אופן המהלך הזה נחשב לשנוי במחלוקת במקרה הטוב מבחינה אתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2011, 17:25 
סמל אישי של המשתמש
אל באנדי כתב:
ולשאלת השאלות
למה לא כותבים מה קורה עם חוטבא ?

ששששש
טביב הוא איש עסקים ממולח ומנהל מו"מ שקטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2011, 17:36 
תודה, יובל
והנעלה זונה, העם דורש ספין! (והפעם שיהיה מרגש)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2011, 17:41 
יובל תודה על המידע :ROSE:

העניין הבעייתי בנושא תמוז הוא לא רצונו לעזוב אלא מה כתוב בחוזה לטענתו של קצב :ASS: החוזה של טוטו כמו של שכטר , כלומר על טביב וקצב לקבוע תג מחיר , כפי שאתם בוואדי יודעים את האמת כנראה שלעולם לא נדע .
ברכות לדורון אוסידון :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2011, 17:58 
שמישהו יסביר לי איך אדל מקבל פי 2 ויותר מאניימה לפי ידיעות אחרונות ??????????

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2011, 18:06 
האור שבחיי כתב:
שמישהו יסביר לי איך אדל מקבל פי 2 ויותר מאניימה לפי ידיעות אחרונות ??????????

אם הוא היה מקבל חצי מזה והיו משלמים דמי העברה של מיליון יורו, היית מרגיש עם זה יותר טוב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2011, 18:11 
סימרוטיץ כתב:

העניין הבעייתי בנושא תמוז הוא לא רצונו לעזוב אלא מה כתוב בחוזה לטענתו של קצב :ASS: החוזה של טוטו כמו של שכטר , כלומר על טביב וקצב לקבוע תג מחיר , כפי שאתם בוואדי יודעים את האמת כנראה שלעולם לא נדע .

סבבה על טביב וקצב לקבוע תג מחיר
אני ייצג עכשיו את הצד של טביב :
שכטר , שחקן שלא שיחק עונה שלמה נמכר תמורת 2.5 מיליון יורו
ראפלוב שחקן של פוזה עם בישול וחצי נמכר גם בסכום דומה
טוטו תמוז הוא מלך השערים של הליגה, לפי דעתי האישית הוא גם ב4 רמות מעל הליגה כולה ומעל השחקנים שהזכרתי
תג המחיר שאני מבקש עליו הוא 12 מיליון יורו
שיהיה בהצלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2011, 18:12 
איזה נחמד פה

אין ספינים - לא טוב
יש ספינים - לא טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2011, 18:15 
redead כתב:
סימרוטיץ כתב:

סבבה על טביב וקצב לקבוע תג מחיר
אני ייצג עכשיו את הצד של טביב :
שכטר , שחקן שלא שיחק עונה שלמה נמכר תמורת 2.5 מיליון יורו
ראפלוב שחקן של פוזה עם בישול וחצי נמכר גם בסכום דומה
טוטו תמוז הוא מלך השערים של הליגה, לפי דעתי האישית הוא גם ב4 רמות מעל הליגה כולה ומעל השחקנים שהזכרתי
תג המחיר שאני מבקש עליו הוא 12 מיליון יורו
שיהיה בהצלחה.

מגניב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2011, 18:39 
יובל כתב:
נכון, המועדון שמעסיק את השחקן הוא ככל עסק אחר, ולכן כפוף לחוקי העבודה של מדינת ישראל. אבל אתה שוכח את הצד השני בסיפור - יש גם את השחקן, ואת המועדון שאליו הוא רוצה לעבור, והם כפופים לחוקים נוספים - החוקים של פיפ"א (אלא אם השחקן רוצה להשתחרר מהקבוצה וללכת לעבוד בהיי-טק).
עד שנת 2001, פיפ"א אסרה באופן מוחלט על הפרה חד-צדדית של חוזים מצד שחקנים. בעקבות איומים מצד הנציבות האירופית בגלל החוק הזה, נקבעו תקנות חדשות. ב-2005 עודכן החוק וגרסתו תקפה עד היום. הוא נמצא בפרק 17 של תקנות פיפ"א מעמדם והעברתם של שחקנים תחת הכותרת "השלכות של סיום חוזה בלי סיבה מוצדקת". על פי החוק החדש, שחקן יכול לקנות את שארית חוזהו, אם הוא לא נמצא ב"תקופה מוגנת", קרי בשלוש השנים הראשונות לחוזהו אם הוא מתחת לגיל 28, או בשנתיים הראשונות לחוזהו אם הוא מעל גיל 28. אם שחקן מפר את חוזהו בתוך התקופה המוגנת, הוא צפוי להשעיה של כמה חודשים, ובנוסף סכום הפיצוי יהיה גבוה יותר.
מקרה המבחן הראשון היה רק ב-2006, חמש שנים אחרי שהתקנות שונו בפעם הראשונה, בגלל המוניטין השלילי שייווצר לשחקן בעקבות מימוש החוק הזה (וגם קצת עבור הקבוצה הקונה, אבל בעיקר עבור השחקן). לשחקן קראו אנדי וובסטר, ועל שמו מכונה החוק כיום. אחרי שהוא סיים את חוזהו בהארטס כדי לעבור לוויגאן, המועדון הקודם שלו הגיש תביעה, ובסופו של דבר זכה בסכום מגוחך. למרות זאת, מאז אותו מקרה, מעטים השחקנים שהחליטו ללכת בעקבותיו ולהפר את חוזיהם.
אז בשורה התחתונה, תמוז יצטרך לחכות עוד שנתיים בשביל לקנות את החוזה שלו, ובכל אופן המהלך הזה נחשב לשנוי במחלוקת במקרה הטוב מבחינה אתית.

יובל, בכל הכבוד - חוקי העבודה גוברים על תקנות של פיפ"א וטוב שכך. ודרך אגב - אני לא מדבר כאן רק על דיני עבודה. חוק החוזים במדינת ישראל קובע במפורש שלא ניתן לאכוף חוזה למתן שירות אישי.

ועוד דבר - שחקן שמבקש לעזוב לא מפר את החוזה שלו. הוא מפר את החוזה אם הוא פשוט מפסיק לשחק והולך הביתה. נדמה לי ששחקן עשה את זה לפני שנה או שנתיים באחת מהקבוצות הגדולטות באירופה. פרח לי המקרה מהראש.

במקרה כזה הוא ידרש לשלם פיצוי למעסיק.

אני לא יודע מכח איזה חקיקה הוקמה הועדה למעמד השחקן, אבל אני מניח שהיא פועלת גם לפי התקנות שלפיפ"א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2011, 19:03 
סמל אישי של המשתמש
עוד יום עבר ומוני עדין מפריע לקבוצה להחתים שחקנים.

התקציב עלה ל-82 מליון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2011, 19:06 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:
יובל כתב:

יובל, בכל הכבוד - חוקי העבודה גוברים על תקנות של פיפ"א וטוב שכך. ודרך אגב - אני לא מדבר כאן רק על דיני עבודה. חוק החוזים במדינת ישראל קובע במפורש שלא ניתן לאכוף חוזה למתן שירות אישי.

ועוד דבר - שחקן שמבקש לעזוב לא מפר את החוזה שלו. הוא מפר את החוזה אם הוא פשוט מפסיק לשחק והולך הביתה. נדמה לי ששחקן עשה את זה לפני שנה או שנתיים באחת מהקבוצות הגדולטות באירופה. פרח לי המקרה מהראש.

במקרה כזה הוא ידרש לשלם פיצוי למעסיק.

אני לא יודע מכח איזה חקיקה הוקמה הועדה למעמד השחקן, אבל אני מניח שהיא פועלת גם לפי התקנות שלפיפ"א.

לא התייחסת בכלל לדבר ממה שכתבתי. כן, שחקן (כמו כל עובד) יכול לעזוב בכל רגע נתון את מקום עבודתו. אבל אם הוא עדיין רוצה לעבוד ככדורגלן, אז הוא כפוף לחוקי פיפ"א, שלא מאפשרים לו להשתחרר מהחוזה וללכת לעבוד ישר במועדון אחר, בלי הגבלות. עם זאת, הוא רשאי לבטל את חוזהו וללכת לעבוד בכל מקום עבודה אחר שלא כפוף לחוקי פיפ"א. שים לב שגם אין פה בין חוקי העבודה לתקנות פיפ"א: ע"פ שתיהן הוא רשאי לבטל את חוזהו במקום עבודתו הנוכחי. רק שפיפ"א לא מרשה לו ללכת אחר כך ולחתום במועדון אחר, ואין פה שום סתירה של חוקי העבודה. אם הוא יבטל את חוזהו במועדון כדורגל, ואז ילך לעבוד במקצוע אחר, אז המועדון יוכל לתבוע ממנו פיצויים כספיים בבית דין לעבודה וזה הכל.
וגם לא הבנתי מה ההבדל בין שחקן שמבקש לעזוב לבין שחקן שהולך הביתה. בשני המקרים הוא מפר את החוזה, שלפיו הוא התחייב לעבוד במועדון במשך פרק זמן מסוים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2011, 19:35 
סמל אישי של המשתמש
לא מבין את ההתעקשות על באדיר,באמת שלא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2011, 19:41 
סמל אישי של המשתמש
azran כתב:

לא מבין על סמך מה אתה לא מבין, באמת שלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2011, 19:44 
קלדרון כתב:

התקציב עלה ל-82 מליון.

שששששששקט עובדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2011, 19:45 
azran כתב:

כמו שהתעקשו עליו לפני שנתיים וכמו שהתעקשו עליו לפני שנה
לפחות המשחקים נגד חיפה ומכבי רחוקים מאוד , אולי עד אז מישהו ימצא בלם..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2011, 19:47 
לירון האדום כתב:
קלדרון כתב:

התקציב עלה ל-82 מליון.

שששששששקט עובדים.

למה 82 ? תנסה 820 מיליון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2011, 19:49 
סמל אישי של המשתמש
redead כתב:
azran כתב:

חכו ליום שאחרי וואליד...
אתם עוד תתגעגעו.
גם בכושר שלו היום הוא בין 5 הבלמים הישראלים הטובים ביותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2011, 19:51 
סמל אישי של המשתמש
דור11 כתב:
היום החלה מכירת הכרטיסים לאירופה למי שלא מנוי במחיר אחיד של 90 שקל (זהה לשנה שעברה )

1. אי אפשר להשוות בין מוקדמות צ'מפיונס למוקדמות הליגה האירופית.
2. עד כמה שזכור לי, לפני שנתיים מכרה הפועל כרטיס למוקדמות הליגה האירופית (למי שלא עשה מנוי) ב-50 ש"ח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2011, 19:58 
Charlie כתב:
דור11 כתב:
היום החלה מכירת הכרטיסים לאירופה למי שלא מנוי במחיר אחיד של 90 שקל (זהה לשנה שעברה )

1. אי אפשר להשוות בין מוקדמות צ'מפיונס למוקדמות הליגה האירופית.
2. עד כמה שזכור לי, לפני שנתיים מכרה הפועל כרטיס למוקדמות הליגה האירופית (למי שלא עשה מנוי) ב-50 ש"ח.

אחי מה אתה רוצה ממני מה אני כתבתי את זה?רק לקחתי מוואן יש לך טענות לך אליהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2011, 19:58 
וואן ערוץ הבית של טביב מנסה לסנג'ר עליו ולהצדיק את המחירים.

זה לא ברור? אז מה אם זה לא אותו מפעל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2011, 20:00 
עומרי קנדה כתב:
redead כתב:
azran כתב:

חכו ליום שאחרי וואליד...
אתם עוד תתגעגעו.

אם הוא בין בלמים הישראלים הטובים ביותר , אז תביא בלם זר!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2011, 20:03 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
redead כתב:
azran כתב:

חכו ליום שאחרי וואליד...
אתם עוד תתגעגעו.

המצב שלנו בבלמים גרוע אם כך
אני אוהב את וואילד,אפילו מאוהב בו,אבל הוא בסוף הקריירה והוא כרגע לא מספיק טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2011, 20:09 
שנה שעברה היה את אניימה שיציל את העולם
השנה , אם האדל הזה יתגלה כפלופ או בשוער אנושי +- , המצב יכול להיות ממש רע..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2011, 20:15 
תהרגו אותי, לא ייתכן שגם גוטמן וגם קשטן נופלים ככה בזרים.
המטרה של שניהם היא לחזק את הקבוצה ויש גבול לטיפשות.
כנראה שההנהלה הנחמדה שלנו מגבילה אותם לסכומים מאוד קטנים.
מצד שני, במקרה של קשטן יכול להיות שזה גם קשור לטיפשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 243 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: