Charlie כתב:
Berger כתב:
בינינו, לא ברור שניפול עם 2 זרים בינוניים בסוף בגלל הדרישה המטופשת הזו למבחנים?
אם שחקן היה בהרכב של קבוצת צמרת בליגה טובה יותר מישראל ובעבר הלא רחוק חלק הנבחרת הלאומית שלו,
ועוזב רק בגלל חילוקי דיעות עם ההנהלה, זה מספיק. אפשר לקבל דיסקים של משחקים שלהם עליו וחוות דעת ולהחליט.
למה ששחקן כזה יסכים אבל להגיע למבחנים בהפועל תל אביב? עם כל הכבוד...
1. לא ברור שניפול על 2 זרים בינוניים אם לא נבחן אותם קודם? לא הספיק לך ורוצי'נה רק לאחרונה?
2. נו אז מה עם פעם הוא היה שחקן נבחרת וכו', אתה רוצה רשימת פלופים שהגיעו לארץ עם רקורד מרשים והתגלו ככישלון גמור? אותי לא מעניין העבר. איזה עבר היה לדוגלס?! אותי מעניין אם כיום יש לו את היכולת והבריאות להציג את אותה הרמה של פעם, ובלי התרשמות, קלטות מלפני שנתיים לא יעזרו לי.
3. למה? כי בינתיים אני לא רואה שיש עליו יותר מדי קופצים, למרות הרקורד שלו לכאורה והעובדה שהוא שחקן חופשי. טבעי שקשטן יחשוש, לא?!
1) ורוצ'ינה הייתה החתמה לא טובה שאפשר היה לחזות מראש כי הוא הגיע אחרי פציעה ועונה חלשה בעקבותה.
החתימו אותו על סמך מה שהוא הציג לפני הפציעה.
2)אם השחקן היה בהרכב לאורך כל העונה שעברה והאוהדים והמאמן היו רוצים שיישאר, כנראה שהרקורד שלו רלוונטי.
רקורד לא רלוונטי למשל, זה של פאביו ג'וניור(

) שהגיע על סמך רזומה של שנים אחורה, בהן היה בברזיל וברומא.
3)אפשר להגיד את זה על כך שחקן חופשי בשוק, גם אדל(מקווה שהוא טוב) כזה, גם וצ'יצ'ביץ' היה כזה.
בסופו של דבר הוא יקבל שכר טוב בקבוצה טובה, יש לך ספק בזה? אתה רוצה לחכות שהוא יחתום בקבוצה אחרת כדי להתחרט עליו?
איזה שחקנים אפשר להביא ככה? שחקנים חופשיים חייבים לבחון לפי מה שאתה אומר, ושחקנים לא חופשיים צריך לקנות בכסף וזה כבר קצת קשה ולא אופייני להפועל.