תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 00:12

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 214 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום ראשון 17/7 [דיונים]
הודעהפורסם: 17 יולי 2011, 19:46 
סמל אישי של המשתמש
אפרופו לטביה וזה,לא רוצים להודיע לנו משהו על לוח המשחקים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2011, 19:47 
סמל אישי של המשתמש
אני מאמין שיום רביעי הקרוב, או בזה שאחריו נדע את לוח המשחקים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2011, 19:52 
סמל אישי של המשתמש
אגב, מה שכתוב בחוזה בכתב יד הוא לא פחות משערוריה (לפחות החלק שהיה כתוב היום בידיעות). נראה שהחלפנו בתפקידים ואנחנו הם מכבי פ"ת שהפועל ת"א הואילה בטובה למכור לנו שחקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2011, 20:01 
העיסוק בפרטי ההסכם וכו' הוא קצת מיותר. זה לא שאני או 98% מהמשתמשים פה ראו חוזי מכירה של שחקני כדורגל. אין לי ספק שהיינו מזדעזעים יותר מפעם אחת אם היינו רואים הסכמי מכירה...
לפ"ת יש אס ולוזון יודע להשתמש בו.
קומבינות יש כל הזמן . למרות שלחלק מהאנשים יש תחושה כזאת, אלי טביב לא המציא אותן. גם לא מוני.
אותי, אגב, היה הרבה יותר מעניין לראות מה לא כתוב בחוזה....ואין לי ספק שיש הרבה דברים לא כתובים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2011, 20:18 
yatur כתב:
קודם ניקח גביע אחרי זה כתב:
על מה מוני הראל התלונן במשטרה ? ראיון עם עורך דינו של מוני הראל ב- 103.

פרטים מאוד מאוד מעניינים וסופסוף ראיון שמישהו עונה באופן מפורט על שאלות (בטח אל מול הראיון המביש עם אוסידון ביום חמישי בספורט 5) :

http://www.103.fm/programs/Media.aspx?Z ... 1t4nzVQ=KH

שמעתי את הראיון. דברים מעניינים אבל עדיין לא ברורים מספיק.
1.הוא טוען שהיה חוזה אחד מודפס ואחד היה סוג של הסכמה כתובה שבה לא פורט הכל(זה נקרא חוזה כפול?)
2.טענה שלפי מה שנראה לו הצד המקבל(לוזון) יכול לדרוש תנאים מפליגים לטובתו במכירה עתידית ולו זה נראה תמוה(לי לא מישהו ציפה שלוזון לא ינסה ויצליח להרוויח עלינו הרבה?).
3.הדבר המוזר שקרה היה שלפני שהחוזה הופקד - הועבר הסכום להתאחדות. לדבריו זה מוזר. לדברי חלובה חלה טעות של מעביר הכסף איזה פקידון בהתאחדות שכנראה לא היה מודע שהחוזה לא בבקרה או משהו כזה. לא לגמריי ברור.

לדעתי מהדברים בלבד אין כאן יותר מזבוב של ספין על רקע של התנהלות חובבנית של ההתאחדות אבל אני לא משפטן ולא מכיר את העובדות אז אולי אני טועה(מקווה בשבילנו שלא).

אל תיקח את זה אישית אבל הייתי שמח אם לפחות אנחנו (או חלקנו) נפסיק להשתמש בביטוי ספין שהכניס טביב לעולמנו. אגב מעניין אם הוא בכלל מבין את המושג הפיזיקלי שהוא המקור לביטוי.
מי שנתן ללוזון את המסמך ומי שהגיש את המסמך להתאחדות (כנראה לוזון) מסתמנים כסוג של עבריינים (שניהם ידעו שהם מגישים מסמך לא תקין).
מה שקרה בהתאחדות זה חלק מהסיפור ולטענת המרואיין גם שם יש סיפור (מי נתן את ההוראה לשלם).
מה שלי מפריע בסיפור הוא העלמותו של אבי לוזון שהפליא בראיונות עד לפני כשבוע. העלמותו ושליחת שטרן חלובה לחזית אינה מקרית (כמו כל האירועים הנוספים). יש פה רצף גדול מידי של מקרים (העברת כספים, חוזים, התבטאויות כגון זו של עמוס לוזון בסופהשבוע).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2011, 20:19 
yatur כתב:

פרטים מאוד מאוד מעניינים וסופסוף ראיון שמישהו עונה באופן מפורט על שאלות (בטח אל מול הראיון המביש עם אוסידון ביום חמישי בספורט 5) :

1.הוא טוען שהיה חוזה אחד מודפס ואחד היה סוג של הסכמה כתובה שבה לא פורט הכל(זה נקרא חוזה כפול?)
2.טענה שלפי מה שנראה לו הצד המקבל(לוזון) יכול לדרוש תנאים מפליגים לטובתו במכירה עתידית ולו זה נראה תמוה(לי לא מישהו ציפה שלוזון לא ינסה ויצליח להרוויח עלינו הרבה?).
3.הדבר המוזר שקרה היה שלפני שהחוזה הופקד - הועבר הסכום להתאחדות. לדבריו זה מוזר. לדברי חלובה חלה טעות של מעביר הכסף איזה פקידון בהתאחדות שכנראה לא היה מודע שהחוזה לא בבקרה או משהו כזה. לא לגמריי ברור.

לדעתי מהדברים בלבד אין כאן יותר מזבוב של ספין על רקע של התנהלות חובבנית של ההתאחדות אבל אני לא משפטן ולא מכיר את העובדות אז אולי אני טועה(מקווה בשבילנו שלא).

זה חוזה כפול לכל דבר.
יש פה התנהלות חובבנית של ההתאחדות אבל זה לא אמור לעניין אותנו.
ולדעתי טביב מנסה להוציא כס מהפועל בעזרת ההסכם עם לוזון לכיס הפרטי שלו, זה הסיבה ההגיונית היחידה שטביב יחתום על חוזה הזוי לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2011, 20:24 
שמעתי את הקטע מהתוכנית
קודם כל קופמן ואינשטין יותר מדברים מאשר שנותנים לעו"ד לדבר
העו"ד בתכלס לא אומר כלום ושום דבר
יש חוזה בכתב יד-אז מה? סביר להניח שזו טיוטא
קשה לי להאמין שטביב טיפש עד כדי כך שהוא "משאיל" את דמארי לכמה שנים ואז מחזיר אותו לחיפה.
קשה לי להאמין שהלוזנים כמה שהם מטומטמים היו מבלבלים בין חוזה "סודי" לבין חוזה שהגישו להראל.

שורה תחתונה" ספים קשקוש בלבוש.

אם אני טועה וטביב אכן עשה חוזה כפול אז זה רק יעזור להעיף אותו מהמועדון בצורה חוקית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2011, 20:25 
סמל אישי של המשתמש
מעדיף בעלים שעושה חוזים כפולים (כמו 3/4 ליגה) מאשר בעלים שרק מחפש לפגוע בקבוצה שהוא טוען שהוא אוהד שלה.
אפשר לחשוב מה יקרה אם יהיה עוד חוזה כפול בהפועל ת"א ? שנים שהיו כאלו, ושנים שיהיו.
עכשיו שהכל על הזין של מוני, אז הוא שורף כל דבר שאפשר, מנסה לחבל בקבוצה שהוא אוהד רק כדי לקדם את טובתו האישית.

אסכם בקצרה,

יאללה מוני זדיין מפה כבר יא אשפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2011, 20:27 
בכלל הכי מדהים בכל הראיון זו הבולטות שקופמאן פשוט איש של הראל-הוא כאילו מקריא מדף שאלות שהראל כתב לו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2011, 20:29 
סמל אישי של המשתמש
אל תיקח את זה אישית אבל הייתי שמח אם לפחות אנחנו (או חלקנו) נפסיק להשתמש בביטוי ספין שהכניס טביב לעולמנו.

:LOL2:

התעלית על עצמך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2011, 20:43 
פרויס שורט כתב:
שמעתי את הקטע מהתוכנית
קודם כל קופמן ואינשטין יותר מדברים מאשר שנותנים לעו"ד לדבר
העו"ד בתכלס לא אומר כלום ושום דבר
יש חוזה בכתב יד-אז מה? סביר להניח שזו טיוטא
קשה לי להאמין שטביב טיפש עד כדי כך שהוא "משאיל" את דמארי לכמה שנים ואז מחזיר אותו לחיפה.
קשה לי להאמין שהלוזנים כמה שהם מטומטמים היו מבלבלים בין חוזה "סודי" לבין חוזה שהגישו להראל.

שורה תחתונה" ספים קשקוש בלבוש.

אם אני טועה וטביב אכן עשה חוזה כפול אז זה רק יעזור להעיף אותו מהמועדון בצורה חוקית

אכן קשה להאמין אבל הוא חתום על זה. את הסיבות צריך לברר - לפי ההסבר שלך אז האינטרס של טביב שזה יהיה מטעמי טיפשות. כל סיבה אחרת הופכת אותו לעבריין . במחשבה שנייה עוד עבירה לשורת עבירות (חלקן דומות) שכבר ביצע בעבר.
אני מתאר לעצמי שגם שביצע את אותם דברים בכפר-סבא (העברת השחקנים להפועל) היו מי שחשבו שהוא לא כזה טיפש לעשות את זה.

אגב - מחזיר אותו לחיפה , אתה יודע משהו על זה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2011, 20:44 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
אל תיקח את זה אישית אבל הייתי שמח אם לפחות אנחנו (או חלקנו) נפסיק להשתמש בביטוי ספין שהכניס טביב לעולמנו.

התעלית על עצמך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2011, 20:45 
אם במשך 3 שנים לא יצליחו למכור את דמארי לאירופה , אז כנראה שהמצב יהיה כזה שבאמת לא יהיה אכפת לנו אם יחזור לפ"ת..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2011, 20:57 
הקטע הכי מבאס בסיפור הזה שאם באיזושהי צורה דמארי לא יהיה בהפועל בסוף אנחנו נתבאס בטרוף כי יש הרגשה שהוא רכש מעולה, אולי אפילו כזה שעושה הבדל בין התמודדות על אליפות לעומת מקום 6..
קורה לי ולעוד אנשים כאן שלפעמים אנחנו מדברים מתוך תקווה. אני מקווה שזה ספין..אה..סליחה..אני מקווה שזאת טעות.. ולא משהו עברייני ולא בגלל שטביב יאכל אותה(מזיז לי את קצה הביצה) אלא בגלל שדמארי לא יגיע ולא יהיה מחליף ראוי במקומו.
יאללה רותי אם את קוראת את זה - תעשי לנו את היום תתני הכרעה מוחלטת וסופית. נמאס מזוג הזונות האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2011, 21:01 
yatur כתב:

טוב כנראה שמעת ראיון אחר :

1. אני לא זוכר שהוא אמר משהו כזה
2. הוא אמר על הצד הקונה והמוכר ולהפך (כל אחד קונה בתורו)
3.פקידון ???? ליבר זה פקידון ???

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2011, 21:08 
עם כל הכבוד, פחות מפריע לי שכלכלית אנחנו יוצאים פריארים כמו הסעיף הזה שאם הוא קיים הוא בזיון ועדיף שדמארי לא יהיה בהפועל, שמכבי פ"ת תחליט על עתידו? או שהוא חותם ל5 שנים והפועל אחראית לעתידו או שנחתום איתו בינואר כשבסוף העונה יהיה חופשי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2011, 21:18 
ערן כתב:

התעלית על עצמך.

גם זה סוג של ספין, המדרשה של מוני לימדה אותו היטב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2011, 21:22 
סמל אישי של המשתמש
מוכן להקריב את דמארי אם זה יעיף את טביב מהפועל. בעצם אני מוכן להקריב את כל הסגל פלוס המאמן אם זה מה שיוציא את הסרטן מהפועל.

"היו הרבה הרהורים כבר כשראיתי שגם ברגעים היפים, מקום חמישי וכדורגל טוב, ממשיכים לקלל, אוהדים לא באים - ניסינו לבנות שם קהל צעיר - ולא הלך. תחשבו מה קרה בזמנים הרעים. 200 איש. אז בשביל מה להחזיק קבוצה שעולה כל כך הרבה כסף?". אלי טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2011, 21:45 
שלישי ב19:00 הגרלת המשחקים לעונה הקרובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2011, 21:46 
סמל אישי של המשתמש
mbracha כתב:
ציטוט של המאמן של היריבה, מתוך האתר של האנובר 96 ובעזרתו של מכונת התרגום של גוגל:

96 coach Mirko Slomka after the game: "Today we were very tired and the enemy simply too good, we have taken the training on this game no consideration and worked intensively with a high workload. . Probably it was a foretaste of what awaits us at the international level - and we just have to improve. "

:BOW:

:HEART2:

שכטר, בטוח שהתקדמת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2011, 21:47 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
שלישי ב19:00 הגרלת המשחקים לעונה הקרובה.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2011, 21:57 
סמל אישי של המשתמש
walla:
"הפועל תל אביב ממשיכה במאמציה להתחזק לקראת העונה הבאה והיום (ראשון) שלחה פקס בו היא מבקשת מלילסטרום הנורבגית לבחון במשך מספר ימים את קשרה הניגרי נוסא איגייבור. הסקאוט יעקב הלל שצפה במשחקה של לילסטרום ועקב אחרי הניגרי בן ה-20, התרשם ממנו מאוד למרות שהוא נכנס כמחליף, אבל דרור קשטן מתעקש לצפות באיגייבור במספר אימונים ואולי במשחק אימון, מה שעשוי לטרפד את העסקה."
סוף סוף שחקן שנראה טוב, והולכים לפספס את זה על מבחנים! :SHOCK:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2011, 21:57 
ערן כתב:

התעלית על עצמך.

:LAGUH!:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2011, 22:00 
סמל אישי של המשתמש
אני כל כך קרוב לקלל את קשטן,די כבר עם הפרמיטיביות הזו!!!!!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2011, 22:02 
סמל אישי של המשתמש
מה הסיכוי שמחר באמת , אבל באמת , ייגמר הבמבי המזורגג
ומה הסיכוי שלא ייגמר הבמבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2011, 22:03 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
ערן כתב:

התעלית על עצמך.

:LAGUH!:

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2011, 22:04 
chimpfive כתב:
ערן כתב:

התעלית על עצמך.

גם זה סוג של ספין, המדרשה של מוני לימדה אותו היטב.

כשתפגשו עם טביב תעבירו לו את זה .
"ספין, במכניקת הקוונטים, הוא דרגת חופש פנימית של חלקיקים, הקשורה לתנע זוויתי במערכת העצמית. לדוגמה, חלקיקים יסודיים, כמו האלקטרון, הם בעלי "תנע זוויתי ספיני", על-אף שהם חלקיקים נקודתיים. חלקיקים תת-אטומיים אחרים, כמו הנייטרונים, להם אין מטען חשמלי, הם גם בעלי ספין."

אני משער שזה מה שהוא מלמד במדרשה שלו מעבר לידיעתו הנרחבת בעולם ההתחזויות, רמאויות, זיופים ועוד ועוד.
האם אתם עובדים אצלו בהדרכה או מתלמדים במדרשה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2011, 22:04 
סמל אישי של המשתמש
גרזן אדום כתב:
מה הסיכוי שמחר באמת , אבל באמת , ייגמר הבמבי המזורגג
ומה הסיכוי שלא ייגמר הבמבי

100000000 אחוז שלא יגמר מחר,מחר זה רק חקירת עדים,יום רביעי "הכרעה"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2011, 22:08 
סמל אישי של המשתמש
קודם נמצוץ למוני ואחרי זה :BOW:

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2011, 22:13 
mbracha כתב:
קודם נמצוץ למוני ואחרי זה :BOW:

אם טכניקת המציצה שלך סבירה אנסה לתאם לך פגישה איתו .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 214 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: