bruno conti כתב:
שחר כתב:
שיעורים בלוגיקה תיתן למוני והחברים לא לי.
ותסביר לו שבשביל אוהד הפועל שרוצה שהקבוצה תצליח לוקח לו יותר מדי זמן
לקנות עט בשקל וחצי ולחתום על חוזים.
לגבי שחר, הוא עוסק בספקולציות וניזון ממה שכל מיני כתבי חצר כותבים בתקשורת ובכל מקרה עמדתו ידועה.
לגביך, ברגע שאתה כותב טאביוב זה אומר עליך המון כאדם ועדיף שאני לא יפרט.
מה שכן אתה בחברה טובה...
מה ידוע בעמדה שלי?
למה לא כתבת את זה שכל יום שאלתי למה מוני לא מתלונן במשטרה? איפה כתבתי שמוני משיח?
אם היית מכיר אותי מספיק טוב היית יודע שספקולציות הם השנאה הכי גדולה שלי ובניגוד למי שניזון באופן אוט' מכל מילהשכתובה בתקשורת, אני גם טרחתי לבדוק את התאריך בתקנון של אופ"א, התקשרתי לאחד הכתבים שכתב מידע שגוי, הוא גם הודה בנימוס , תיקן ודאג לספר לי מי האכיל אותו בשטויות המניפולטיביות שמנסים להפעיל על האוהדים שלנו.
בכלל, עם כל הכבוד לדמארי, טוב ככל שיהיה, אני חושב שיש עוד כמה דברים חשובים בעולם. תרגעו כבר עם ההיסטריה , ברור שדמארי יהיה בהפועל בלי קשר לכל החרא שיש מסביב.
תקשיב זה יפה שאתה עושה עבודה כה מעמיקה על מנת להבין את הדברים ולהביא אותם בפנינו, אבל איך שאני רואה את זה אם הכתבים הללו משתפים איתך פעולה ומוסרים לך אינפורמציה זה נוגד את כללי האתיקה של עבודתם. בנוסף הם הרי יודעים שאתה בא ושופך את זה כאן בפורום,אז מבחינתי זה לא עיתונאים זה אנשים קטנים שהפכו להיות חלק מהמשחק הזה והשד יודע מה האינטרס שלהם.
בכל אופן, מה שהוא אמר לך בא כביכול לצדד בצד של מוני ולכן אמרתי מה שאמרתי.
לגבי דמארי, זה היה יכול להיות גם כל שחקן אחר, גם השוער עוד לא עבר וגם קשטן לדעתי, אז זה לא השמות כמו זה
שהבן אדם פשוט תוקע את כל המערכת.
יום טוב,בשורות טובות[/quote]
אם ה"כתבים האלה" משתפים איתי פעולה, זה אומר שלפחות בנושאים טכניים, הם סומכים עליי יותר מאשר דוברים ומקורבים למינהם.
והשיתוף פעולה הזה הוא סה"כ תיקון של עובדה שקרית שהוכתבה ע"י אדם בעל אינטרס.
עכשיו, יש לך פה על המאזניים, מידע שקרי שנועד להפעיל מניפולציה על אוהדים, אל מול עובדות, מה שאתה אומר בעצם זה שמי שמפרסם עובדות הוא איש קטן?
לגבי מוני, אני אשמח לראות אותו מחוץ להפועל עוד לפני טביב, אבל לגבי זה שהוא תוקע את המערכת. בינתיים לא ראיתי שדמארי חזר לפתח תקווה, קשטן מאמן והשוער מתאמן. איזה שחקן לא הגיע להפועל בגלל מוני?