אורנה אוסטפלד כתב:
mbracha כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:
אם העיסקה לא כשרה,זייפו שם חתימות וניסו להוציא כספים מהקופה המפוצצת של הפועל אני מוכן שעומר דמארי יישאר אצל הלוזונים ,להפסיד את העונה הזאת ולנקות את האורוות מהזבל העברייני שנדבק אלינו
מי שגומר על דמארי ומוכן להקריב את השנים הבאות על חשבון הצלחה שנגיד ותהיה השנה,הוא אוהד הפועל עם חשיבה לטווח הקצר ולא מבין מה יתחולל פה בעתיד
יחד עם זאת ומכיוון שלמוני יש המון מה להפסיד בעצמו מחקירה משטרתית לא יהיה שום ניקוי אורוות לצערי
אני בספק גדול אם נעשה שם משהו באמת מטונף שלא בתום לב. יכול להיות שמדובר בקומדיה של טעויות או באיזו התחכמות של אחד הסריסים, אבל קשה לי להאמין שבאמת היה שם משהו פלילי. לראיה, מוני לא באמת הולך למשטרה, שאגב, הייתה פתוחה גם בסוף השבוע. עצם זה שהכל מפורסם אצל הקוף, שכבר הוכיח בעבר שהוא שילוב קטלני של אידיוט ובחור עם מוטיבציה, מטיל צל כבד של ספק על הכל.
בינתיים מוני משיג טיפה זעזוע במערכת וחשדות וספינים שעפים באוויר אל מי מהמעורבים, וכל זה במחיר של פגיעה מתמשכת במועדון וסכנה על עסקת דמארי. ככה או ככה יותר מזה מוני לא ישיג מהסיפור הזה, וגם הוא יודע את זה. השאלה היחידה היא מה המחיר שאנחנו כקבוצה נשלם על הפארסה הזאת, ובמקרה הכי גרוע (והוא גרוע ממש) זה יעלה לנו בדמארי.
לכן אמרתי אם
אם מוני לא יילך אז העסקה תצא לפועל ואין בעיה בכלל
אגב,גם אם מוני לא יילך זה יקרה רק בגלל שגם לו יש מה להסתיר. בוודאות היו פה דברים מלוכלכים בעסקה הזו,לא סתם ההתאחדות רצה להחזיר את הכסף להפועל
אבל שוב,אתם להוטים על העסקה הזאת בכל מחיר. בעוד שנתיים כשבמקום להיות עם 50 מליון שקל עודף בקופה יזרקו אותו עם חובות אחרי שיעבירו הכל לכיס תבינו מה היה כאן
הדרך היחידה לגרום לזה שבעוד שנתיים יהיו 50 מיליון שקלים בקופה זה יהיה ע"י זכייה באליפות ועלייה לצ'מפיונס. הדרך היחידה לגרום לזה לקרות היא לבנות סגל חזק. דמארי היה הצעד הראשון בדרך לאותו סגל. אדל הוא הצעד השני. בטוחני שיבואו עוד שניים-שלושה צעדים בהמשך. גם אלי טביב מבין שכדי שיוכל למשוך 20 מיליון שקל מהקופה הוא יצטרך להביא את המועדון לרווחה כלכלית שיכולה להיות מושגת רק ע"י עלייה לצ'מפיונס שוב ושוב. אם אלי טביב יעשה את זה ויביא את המועדון לשיא כלכלי - שיקח את ה- 20 מיליון שלו (שאמורים להיות כסף קטן) ושימכור את הקבוצה.
אז כן, מבחינתי לעסקת דמארי יש חשיבות עצומה, גם לעתיד הכלכלי של המועדון, גם להצלחה שלו בעתיד וגם ביום מן הימים למכירה שלו לרוכש ראוי לשם שינוי. בינתיים כל ענייני הלקחת כסף לכיס, לגנוב מהקופה, לשדוד בעזרת האחים לוזון וכו' זה בסך הכל ספקולציות שנשענות על קשקוש של כמה כותבים בפורום וספינים תקשורתיים שמשרתות מטרות של אנשים מסויימים.
ואני אחזור ואומר, ביום חמישי קופמן הבטיח שביום ראשון מוני הראל במשטרה (כאילו המשטרה נחה בשישי-שבת), אתמול הוא הבטיח שהיום מוני אצל 443 (או וואטאבר), מה יהיה הספין של הערב? מחר מוני יבקר במשרדי האינטרפול? שוב, הדבר היחיד שמוני יכול לעשות זה להפיל את העסקה בלי שיצא מכך דבר, רק אנחנו נשלם את המחיר, ומוני הראל ימשיך לחכך את ידיו בהנאה בעודו ממשיך לפגוע בקבוצה בכל יום נתון.