גבעתיים כתב:
mbracha כתב:
גבעתיים כתב:
RedBullet כתב:
הראל וטביב לא הביאו דאבל. גוטמן, אבוקסיס, דומב, בורשטיין ועוד סגל של 16-20 שחקנים הביאו דאבל. מוני וטביב הרסו דאבל בעונה שעברה, אבל את הדאבל המתוק הם בטח שלא הביאו.
הבעלים היחיד בארץ שכן אחראי לתארים זה יעקב שחר.
מוני הביא את גוטמן.
בתקופת השפעתו שחקנים רצו לחתום בהפועל, ואני לא מתכוון לעיסקה מפוקפקת של החתמת שחקן המוערף ב-400 אלף יורו כאילו הוא שווה 3 מליון יורו.
ומוני השאיר את הסגל בשנה שעברה (אבל, כמובן, לא השנה). זו גם נשמה לא רק כסף. ואגב, כל שדרוגי השחקנים חסכו ביחס לרכש חדש של שחקנים ברמתם.
ואגב, אפשר למחוק את דומב ("השחיתות הראשונה של אבוקסיס") ואחרים מהישג הדאבל והשדרוג של השנתיים האחרונות לעמדת הקבוצ ההמובילה בישראל.
החתום הראשי הוא גוטמן והמישני הוא מוני.
המפריע העיקרי הוא טביב שמנע רכש נורמלי משך שנה וחצי. ודאבל שני ובכלל דריסת ליגת העל למספר שנים והתברגות באירופה הקלאסית. (השחקנים שהביא לא שווים את 50% מהפועל. וממילא גוטמן שדרג אותם והיה יכול לחיות מצוין עם עוד שנה של טופו במקום לגמור אותו בהחלטת בג"ץ).
הכי נוח לדבר מהתחת ולהגיד שכל טוב שקרה זה מוני וכל רע שקרה זה טביב. אתה לא פחות גרוע מהפרויס הזה, שכמעט ואין ספק שהוא טוקבקיסט מטעם טביב, רק לצד השני (אני לא חושד בך שאתה גם טוקבקיסט להשכרה, שיהיה ברור). זה נבילה וזו טריפה, טביב ומוני מזיקים לאורך זמן להפועל בסינרגיה מושלמת. בתקופה האחרונה, אגב, מוני מזיק להפועל הרבה יותר, כביכול כדי להוציא את טביב מהתמונה.
טיעונים לא ענינים. (יש לך ברירה?).
כאשר יש מריבה נפגעים, אבל יש הבדל תהומי בין שתי הדמויות.
אני כותב נגד מוני שנים עוד מתקופת סגול ומתריע שהוא מסובב בכחש את האוהדים בכך שאינו מסתפק באחוז קטן מהבעלות ומביא יצורים.
ופה ושם גם לטובת טביב, אבל אין מה לעשות טביב יוצא מפלצת וזה התחיל מהרגע הראשון שבו עשה כמיטב יכולתו לדחוק את גוטמן מהקבוצה.
הלואי עליך ועל תומכי טביב האחרים לכתוב משהו יותר חי שממש מתיחס למציאות ולא כמו תוכנות העזר לעורכי הדין שהתחילו בארה"ב.
נתחיל בגוטמן - מה דעתך על היחס של טביב אליו מהרגע הראשון ועד והתפוטרותו ? מתי ביקרת אותו על כך ?
ראשית, אני לא באמת תומך בטביב. אני חושב שכרגע הוא טיפה פחות רע, זה הכל (זה רחוק כרחוק מזרח ממערב מלתמוך בו). לא תוציא ממני יותר מזה. אני כמוך גם סולד הרבה פעמים מהסגנון ואפילו המעשים של טביב, אבל יש לו גם הישגים פה ושם והוא כן עושה רושם של מי שמנסה לבנות קבוצה לעונה הבאה, לעומת מוני שיורה לקבוצה בגלגלים. אבל בבקשה תן לי לעזוב את נושא המי יותר טוב ומי פחות גרוע, נדמה לי שמיצינו את זה. כל מי שלא מסכים למתווה ה"זה נבלה וזה טריפה" פשוט עיוור.
לגבי גוטמן, אני מאמין, בדיוק כמו שבלומי אמר, שגוטמן היה עוזב ככה או ככה. ואני אגיד לך יותר מזה - אני שמח על זה שגוטמן עזב. הוא לטעמי (גם אם דעתי היא מיעוט זניח) מיצה את עצמו בהפועל. מבחינה מקצועית נטו, גוטמן נתן לחיפה אליפות במתנה ובחצי האחרון של העונה היה נראה מאמן פחות טוב מאלישע לוי, וזה לא בא ברגל. אני לא לוקח ממנו לרגע את ההישגים שלו, אבל אני חושב שבלי קיזוז גוטמן לא היה לוקח אליפות גם עשר שנים. ומאז אותה אליפות, השחצנות וההתנשאות שלו השתדרגו בשתי רמות וזה עלה לנו ביוקר (ואל זה אפשר להוסיף את ההיעדרות הרפואית שלו שממש לא הוסיפה לו). ההתעקשות על המוכר והישן, החוסר דינאמיות, הפוליטיקה בחדר ההלבשה וכו' זה פשוט משהו שאני לא מסוגל להתחבר אליו. חוץ מזה שסימן ההיכר הכי בולט שלו ומה שהביא לנו דאבל - משמעת (במגרש ומחוץ למגרש) - התמוסס בתקופה האחרונה. ושלא ישתמע מכך שאני לא חושב שגוטמן הוא מאמן ענק, כי הוא כזה, אבל לדעתי הוא היה צריך להמשיך הלאה גם לטובתנו וגם לטובתו, והוא הבין את זה בעצמו.