תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 01:20

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 153 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: " עם שחר היו לנו 10 אליפויות"
הודעהפורסם: 27 מאי 2011, 08:39 
לירון האדום כתב:
L. Suarez כתב:
לירון האדום כתב:
IdanTheLittle כתב:
כמה צביעות באשכול אחד.
ערן זהבי אומר במפורש מה שבונדר אמר לפניו "האוהדים של שער 2 ו13 הם חרא" (אגב, כנראה שלא מעט שחקנים חושבים ככה אם זאת כבר פעם שניה ששומעים על זה...), רק שדני מקבל מאז נאצות וערן מקבל לבבות.

בכל מקרה, שמת גול אליפות שגם מרעי יכל לשים, זה לא אומר שאתה יכול להשתין על כולם מהמקפצה.

שא ברכה שחצני, ונתראה עוד שנתיים בבלומפילד. (ויש לי תחושה שבמדים ירוקים, ולא של כפ"ס. משהו מהכרמל...).

צודק.
ובכלל זה כנראה ניהיה טרנד לשחקנים לדבר מילות גנאי על שער 2, הם כנראה רק שוכחים שהקהל בשער 2 ו13 מורכב מאנשים שהם אוהדי הפועל עוד לפני שהשחקנים בכלל נולדו

סתם שאלה אז מה אם הוא אוהד הפועל לפני שזהבי נולד ?
זה נותן לו זכות לקלל אותו ? לא !
ואם הם מקללים (והם כן) אז לזהבי יש את הזכות להגיד להם את האמת...שהם חרא.

שחקן כדורגל צריך לדעת להתמודד עם קללות גם אם הם לא נעימות לאוזן, אתה חושב שרק בישראל מקללים?
אם הוא היה אומר, יש אוהדים שמקללים אותי כל הזמן ובלה בלה אבל מבחינתי הם לא חלק מהקהל האמיתי של הפועל וכו'
זה הרבה יותר טוב מאשר שערים 2 ו13, למה הוא מכליל בידיוק?
שיסתום תפה על האוהדים, אנחנו הינו וניהיה גם אחריו

שמע, אם אתה רוצה שאלות ותשובות אוטומטיות אתה מוזמן לסור לעוד עשרת אלפים ראיונות שהיו עם שחקנים במהלך העונה.
הוא לא אמר שהוא לא יודע להתמודד עם קללות, הוא רק אומר שאחרי זה לא יתפלאו שככה שחקנים מתנהגים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2011, 10:17 
סמל אישי של המשתמש
אני מצתער אבל ממש לא מפריע לי הקצת חוצפה שלו. מזל שלנו שהיה לנו שחקן כזה חוצפן שמעז אחרי כל כך הרבה זמן. אני פשוט חולה עליו והוא צודק בכל מילה. ההפסד של האליפות השנה נובע באופן מוחלט מהתנהלות ההנהלה והריבים שלהם.

ערן :HEART2:

בהצלחה בפאלרמו :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2011, 10:21 
לירון האדום -
לא הבנת,
זה עניין של אל תעשה לחברייך מה ששנוא עלייך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2011, 10:44 
לירון האדום כתב:
L. Suarez כתב:
לירון האדום כתב:
IdanTheLittle כתב:
כמה צביעות באשכול אחד.
ערן זהבי אומר במפורש מה שבונדר אמר לפניו "האוהדים של שער 2 ו13 הם חרא" (אגב, כנראה שלא מעט שחקנים חושבים ככה אם זאת כבר פעם שניה ששומעים על זה...), רק שדני מקבל מאז נאצות וערן מקבל לבבות.

בכל מקרה, שמת גול אליפות שגם מרעי יכל לשים, זה לא אומר שאתה יכול להשתין על כולם מהמקפצה.

שא ברכה שחצני, ונתראה עוד שנתיים בבלומפילד. (ויש לי תחושה שבמדים ירוקים, ולא של כפ"ס. משהו מהכרמל...).

צודק.
ובכלל זה כנראה ניהיה טרנד לשחקנים לדבר מילות גנאי על שער 2, הם כנראה רק שוכחים שהקהל בשער 2 ו13 מורכב מאנשים שהם אוהדי הפועל עוד לפני שהשחקנים בכלל נולדו

סתם שאלה אז מה אם הוא אוהד הפועל לפני שזהבי נולד ?
זה נותן לו זכות לקלל אותו ? לא !
ואם הם מקללים (והם כן) אז לזהבי יש את הזכות להגיד להם את האמת...שהם חרא.

שחקן כדורגל צריך לדעת להתמודד עם קללות גם אם הם לא נעימות לאוזן, אתה חושב שרק בישראל מקללים?
אם הוא היה אומר, יש אוהדים שמקללים אותי כל הזמן ובלה בלה אבל מבחינתי הם לא חלק מהקהל האמיתי של הפועל וכו'
זה הרבה יותר טוב

בקיצור, אתה מצפה ממנו להיות צבוע.

מה שכן, בדבר אחד זהבי טועה - הקללות זה לא שערים 2 ו-13. זו תופעה שקיימת בכל השערים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2011, 10:49 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:

מה שכן, בדבר אחד זהבי טועה - הקללות זה לא שערים 2 ו-13. זו תופעה שקיימת בכל השערים.

בחצי גמר הגביע ישבו מאחוריי צמד מקללים, שלא הפסיקו לקלל את שחקני הפועל ללא הפסקה מן הדקה הראשונה, וגם התלוננו כל הזמן שכולם עומדים.
במחצית השנייה זה כבר נמאס לי, אז הסתובבתי ושאלתי אותם:
"באיזה שער אתם יושבים בבלומפילד?"
והם ענו: "שער 4".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2011, 10:50 
סמל אישי של המשתמש
yos כתב:
נועם שחם כתב:

בחצי גמר הגביע ישבו מאחוריי צמד מקללים, שלא הפסיקו לקלל את שחקני הפועל ללא הפסקה מן הדקה הראשונה, וגם התלוננו כל הזמן שכולם עומדים.
במחצית השנייה זה כבר נמאס לי, אז הסתובבתי ושאלתי אותם:
"באיזה שער אתם יושבים בבלומפילד?"
והם ענו: "שער 4".

אני בשוק אני בהלם אני המומה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2011, 11:24 
לא זוכר אי פעם שהסכמתי עם ראיון כמו הראיון הזה.

כל הכבוד לו על האומץ.
מאחל לו רק הצלחה באירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2011, 12:47 
סמל אישי של המשתמש
עכשיו גם בן סהר תוקף את הקהל.
זה ברור שכל השחקנים מרגישים ככה, אבל לא נראה לי ששחקנים צריכים להתעסק בזה בתקשורת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2011, 14:13 
שחקן שמשחק בשביל עצמו, שחקן שמכבד את הכסף שהוא מקבל מהקבוצה ואת הכסף ש-12 אלף אוהדים משלמים בשביל לראות אותו - לא ז-ו-ר-ק ז-י-ן 3(!) ח-ו-ד-ש-י-ם במאני טיים של העונה.

מכבד את שער האליפות.
מכבד את הוינריות.
מכבד את זה שהוא משחק בשביל עצמו (מקבל את זה אפילו).
לא(!) מכבד את זריקת הזין האימתנית ואת האס"ק המטורף שלו. על זה עיקר הטענות של הקהל כלפיו.

ואגב, מעולם לא קללתי ברנש שלובש אדום ומשחק בבלומפילד. את הבאסה שהיתה לי כאשר הם לא התאמצו לעלות לשחק/זלזלו בקבוצה/לא מסרו כדי לקבל חוזה באירופה/חתכו מפה כדי להפצע בשדות ניכר - שמרתי לעצמי.
לא מאמין שעם גישה כזו יצליחו אירופה (ועדיין - שיהיה להם בהצלחה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2011, 14:15 
סמל אישי של המשתמש
קאנטור כתב:
שחקן שמשחק בשביל עצמו, שחקן שמכבד את הכסף שהוא מקבל מהקבוצה ואת הכסף ש-12 אלף אוהדים משלמים בשביל לראות אותו - לא ז-ו-ר-ק ז-י-ן 3(!) ח-ו-ד-ש-י-ם במאני טיים של העונה.

מכבד את שער האליפות.
מכבד את הוינריות.
לא(!) מכבד את זריקת הזין האימתנית ואת האס"ק המטורף שלו. על זה עיקר הטענות של הקהל כלפיו.

ואגב, מעולם לא קללתי ברנש שלובש אדום ומשחק בבלומפילד. את הבאסה שהיתה לי כאשר הם לא התאמצו לעלות לשחק/זלזלו בקבוצה/לא מסרו כדי לקבל חוזה באירופה/חתכו מפה כדי להפצע בשדות ניכר - שמרתי לעצמי.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2011, 14:39 
כל השחקנים שמתלוננים אצלינו על הקהל, שילכו לנבלות או לנזלת לשבועיים לא כל כך מוצלחים,שבועיים לא יותר, ואז יחזרו יספרו לנו על היחס שקיבלו שם........ויתנצלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2011, 14:43 
IdanTheLittle כתב:
עכשיו גם בן סהר תוקף את הקהל.
זה ברור שכל השחקנים מרגישים ככה, אבל לא נראה לי ששחקנים צריכים להתעסק בזה בתקשורת.

הוא לא תוקף שום דבר, הוא מתמודד עם שאלות מניפולטיביות ומגמתיות של עיתונאי סמרטוט ויוצא מזה דווקא בסדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2011, 14:46 
שער 7 נוסטלגיה כתב:
כל השחקנים שמתלוננים אצלינו על הקהל, שילכו לנבלות או לנזלת לשבועיים לא כל כך מוצלחים,שבועיים לא יותר, ואז יחזרו יספרו לנו על היחס שקיבלו שם........ויתנצלו.

!
איזה ריגשי הם נהיו פתאום. אז כמה אוהדים קיללו אותם במהלך משחק. אפשר לחשוב שזה משהו יוצא דופן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2011, 14:46 
אוי מסכנים. מעניין איזה יחס היו מקבלים אם היו לובשים צהוב או ירוק...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2011, 14:52 
סמל אישי של המשתמש
עם איך שהם הפסידו אליפות לקבוצה נחותה כמו חיפה, מגיע להם שיקללו אותם.
רק שהקהל שלנו (כולל אני) נחמד מדי.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2011, 15:02 
איזה בכיינים השחקנים שלנו.
אין דברים כאלה.

שתבינו, הקללות שהם מדברים עליהם זה רחשים שהם שומעים מדי פעם מהקהל ואולי מישהו שזורק להם משהו בחוץ.
הם גם לוקחים ללב את ה"אוייש" שהקהל עושה אחרי פעולה לא טובה שלהם.
מדהים כמה אין להם מושג. קהל הוא קהל תומך כל עוד הוא שר לך לפני המשחק, נותן לך מחיאות כפיים בסיום (שאתם תמיד נוהגים להחזיר- כדי לרענן את הזיכרון האפסי שלכם) וכמובן כל עוד הוא לא שורק בוז בזמן המשחק.

זה קרה לנו פעם אחת עם נאתכו, אבל זה לא קרה בחיים עם בן או זהבי או בונדר.
שחקנים מרגרינה. אין לכם מושג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2011, 15:05 
its-sick כתב:

המשפט הזה והראיונות רק מביאים למסקנה אחת ברורה - הקהל של הפועל הפך להיות שחצן, יהיר וחוצפן.
גם בגמר הגביע לא ראיתי שחיפה נחותה מהפועל. הם עשו עלייך דאבל פסים בתוך הרחבה ושלטו במשחק וזה במשחק הכי חלש שלהם העונה.
קבוצה טובה בהרבה מהפועל. אם הם בינוניים, אז הפועל חלשים והיתר מביכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2011, 15:08 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
its-sick כתב:

המשפט הזה והראיונות רק מביאים למסקנה אחת ברורה - הקהל של הפועל הפך להיות שחצן, יהיר וחוצפן.
גם בגמר הגביע לא ראיתי שחיפה נחותה מהפועל. הם עשו עלייך דאבל פסים בתוך הרחבה ושלטו במשחק וזה במשחק הכי חלש שלהם העונה.
קבוצה טובה בהרבה מהפועל. אם הם בינוניים, אז הפועל חלשים והיתר מביכים.
איזה קשקוש. מצב אחד לא היה להם, לא היו קרובים לגול. כל המשחק חיכיתי לשני שלנו, והוא היה הרבה יותר קרוב משוויון.
בסך הכל גוטמן והשחקנים למדו מהדרבי האחרון- גם קבוצה יותר נחותה מחיפה יכולה להצליח אם תפקיר את ההגנה. גם אם תשלוט בכדור באופן מוחלט ותגיע להמון מצבים זה לא מספיק.
זה לא קשור לשחצנות- הפועל היתה קבוצה יותר טובה מחיפה העונה, כי חיפה היתה זבל, והפועל פשוט לא הגיעה לפלייאוף. זה מרגיז.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2011, 15:15 
NARKOTIKA כתב:
אין דברים כאלה.

שתבינו, הקללות שהם מדברים עליהם זה רחשים שהם שומעים מדי פעם מהקהל ואולי מישהו שזורק להם משהו בחוץ.
מדהים כמה אין להם מושג. קהל הוא קהל תומך כל עוד הוא שר לך לפני המשחק, נותן לך מחיאות כפיים בסיום (שאתם תמיד נוהגים להחזיר- כדי לרענן את הזיכרון האפסי שלכם) וכמובן כל עוד הוא לא שורק בוז בזמן המשחק.

נראה אותך, גיבור גדול, איך אתה תגיב לקללות מהיציע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2011, 15:16 
קאנטור כתב:

מכבד את שער האליפות.
מכבד את הוינריות.

אני רק לא ממש הבנתי במה מתבטאת "זריקת הזין" הזו או ה"אס"ק". זהבי הפסיק לרוץ במשחקים? החמיץ אימונים? או שפשוט כששחקן יורד ביכולת אז המסקנה המחייבת היא זמדובר ב"זריקת זין"?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2011, 15:20 
שחקנים בכל העולם מתמודדים עם זה.
חלק מההצגה.

"קללות מהיציע"
כמה אוהדים שמסננים דברים במהלך המשחק. כבר עברו פה דורות של שחקנים עם אותו קהל בדיוק. גם לשלום תקווה סיננו "איזה מפגר" אחרי פעולה לא טובה.
בחיים לא הייתה מקהלה נגד שחקן ולא התארגנות של קומץ לאיזה שיר בגנותו.
כשהקהל מאוחד זה רק בשיר לזכותו או במחיאות כפיים. שלא יבלבלו במוח. אם הם כל כך פגועים, הם לא צריכים להחזיר בכפיים לקהל, ובטח לא לבוא להודות לו בסוף המשחק. ובוא לא נעשה השוואות מול שאר הקבוצות הגדולות, שם שוחטים אותך אחרי שבועיים לא טובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2011, 15:45 
נועם שחם כתב:
קאנטור כתב:

מכבד את שער האליפות.
מכבד את הוינריות.

אני רק לא ממש הבנתי במה מתבטאת "זריקת הזין" הזו או ה"אס"ק". זהבי הפסיק לרוץ במשחקים? החמיץ אימונים? או שפשוט כששחקן יורד ביכולת אז המסקנה המחייבת היא זמדובר ב"זריקת זין"?

הזריקת זין מתבטאת בזה שלא מסר בדרבי.
האס"ק המטורף מתבטא בזה שחתם(!) על חוזה במאני טיים של העונה, כאשר האליפות לא הוכרעה.
לשאלתך, זהבי לא ירד מהיכולת שלו לאורך 3 החודשים האחרונים. פשוט היו משחקים שלא היו לו כוחות אליהם, והיו משחקים שהוא רצה להוכיח ואז בא לשחק. זו מבחינתי ההגדרה של זריקת זין.

אגב, בחוזה העבודה שאני חתום עליו כתוב שעל העובד לתת 100% ממרצו, יכולתו וזמנו בעבודה כדי לתרום להצלחת החברה. ברור שזה לא מדיד, ברור שקשה לשפוט את זה - אבל בהסכם (הכתוב, לא בעל פה ביני ובין המנהל) רשום שאני חייב לתת 100%. האם אתה יכול באמת לומר שזהבי נתן 100% מיכולתו למאמץ האליפות של הפועל? כי הרי זה מה שזהבי טוען,לא? (אני משחק בשביל עצמי ובשביל החוזה - אני מחוייב אך ורק למה שכתוב בחוזה- לא יותר וגם לא פחות).

אגב 2, יש נטייה שלא להפריד בין אלו שמקללים שחקן כאשר לא הולך לו ובין אלו שמבינים ירידה ביכולת אך לא מוכנים לקבל זריקת זין. אני מהסוג השני - כלומר, בשנות ה-90 היה דרבי שמחאתי כפיים לשחקנים בהפסד 2-1, אך התעצבנתי נורא כאשר זהבי (ושהר ואניימה) זרקו עליי זין (גם אם ניצחו). חשוב לי מאוד ששחקן יירק דם כאשר הוא משחק במדים של הפועל (ומצידי ששנה הבאה יירק את אותו הדם במדים של פאלרמו).

ואגב 3 והכואב מכול, אם באמת השחקנים של הפועל היו נותנים מעצמם הכול (ולא זורקים זין) - הם היו נפרדים מאיתנו עם 2 דאבלים רצופים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2011, 16:06 
רבותיי , מדובר על צעירים בני 22-24 שפתאום רואים "בוחטות" ואוויר פסגות. השם שלהם מתנוסס בתקשורת, חלקם מככבים בליגת האלופות. צריכים להתמודד עם חשיפה תקשורתית ולחצים גדולים. להצליח ומהר. ציפיות של המשפחה והסביבה, "לעשות את זה". להגשים חלומות שלהם ושל אחרים.
מה אתם רוצים מהם? צעירים עם השכלה בסיסית שצריכים להיות רהוטים מול כתבים שמחפשים את הכותרת לעכשיו.
אז ערן זהבי נפגע מקללות? טבעי בהחלט שיפגע. זה חלק ממשחק כדורגל אבל קורה ואנושי שיחושו פגועים.
שוער גדול בארגנטינה (CARRIZO הצעיר לא ה"אגדה") שהנו שוער נבחרת וגם של ריבר פלייט , פישל לאחרונה. בגללו קבוצתו הפסידה נקודות בקרב נגד הירידה. השוער המוכשר הזה שכבר שיחק בספרד, פגוע מקללות האוהדים. וזה קורה כל הזמן בכל מקום.
ערן זהבי מרשה להגיד כמה דברים עסיסים כי הוא עוזב. לו היה נשאר היה יותר זהיר. בסה"כ גילה בגרות רבה ומבט מפוקח אל עולם הכדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2011, 16:21 
זה נכון. מדובר בילדים בני 20 וקצת (אופיסר, על תעלב ;)) שמרוויחים שכר של מנכ"ל והערצה של אוהדים(חלק יותר וחלק פחות) ולא כולם יודעים להכיל את זה ולהתמודד.
קבוצה רצינית היום צריכה להחזיק פסיכולוג ספורט במשרה מלאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2011, 17:33 
נועם שחם כתב:
NARKOTIKA כתב:
אין דברים כאלה.

נראה אותך, גיבור גדול, איך אתה תגיב לקללות מהיציע.

תשלם לי את הסכומים שלהם ותן לי לעבוד שעתיים ביום(לשחק כדורגל)ותשים אותי בעמוד ראשי בידיעות עם מדי SS אם אתה רוצה..

לא מבין על מה הם מדברים,לא ראיתי פעם אחת העונה מקהלה או יציע שלם מקלל שחקן של הפועל,מקסימום אחרי הפסד קצת הוציאו תסכול.אפשר לחשוב.
שיעברו את הכביש או יצפינו קצת,אפשר גם לעלות לירושלים אם הם רוצים.נראה אותם גיבורים עם הקהלים שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2011, 19:53 
קאנטור כתב:
נועם שחם כתב:
קאנטור כתב:

מכבד את שער האליפות.
מכבד את הוינריות.

האס"ק המטורף מתבטא בזה שחתם(!) על חוזה במאני טיים של העונה, כאשר האליפות לא הוכרעה.
לשאלתך, זהבי לא ירד מהיכולת שלו לאורך 3 החודשים האחרונים. פשוט היו משחקים שלא היו לו כוחות אליהם, והיו משחקים שהוא רצה להוכיח ואז בא לשחק. זו מבחינתי ההגדרה של זריקת זין.

אגב, בחוזה העבודה שאני חתום עליו כתוב שעל העובד לתת 100% ממרצו, יכולתו וזמנו בעבודה כדי לתרום להצלחת החברה. ברור שזה לא מדיד, ברור שקשה לשפוט את זה - אבל בהסכם (הכתוב, לא בעל פה ביני ובין המנהל) רשום שאני חייב לתת 100%. האם אתה יכול באמת לומר שזהבי נתן 100% מיכולתו למאמץ האליפות של הפועל? כי הרי זה מה שזהבי טוען,לא? (אני משחק בשביל עצמי ובשביל החוזה - אני מחוייב אך ורק למה שכתוב בחוזה- לא יותר וגם לא פחות).

אגב 2, יש נטייה שלא להפריד בין אלו שמקללים שחקן כאשר לא הולך לו ובין אלו שמבינים ירידה ביכולת אך לא מוכנים לקבל זריקת זין. אני מהסוג השני - כלומר, בשנות ה-90 היה דרבי שמחאתי כפיים לשחקנים בהפסד 2-1, אך התעצבנתי נורא כאשר זהבי (ושהר ואניימה) זרקו עליי זין (גם אם ניצחו). חשוב לי מאוד ששחקן יירק דם כאשר הוא משחק במדים של הפועל (ומצידי ששנה הבאה יירק את אותו הדם במדים של פאלרמו).

ואגב 3 והכואב מכול, אם באמת השחקנים של הפועל היו נותנים מעצמם הכול (ולא זורקים זין) - הם היו נפרדים מאיתנו עם 2 דאבלים רצופים.

אני לא חושב שזהבי נתן 100%, אני בטוח. ובטח שלבנות תאוריה שלמה בגלל איזשהוא מהלך שהוא לא מסר בו, זה מגוחך, לשון המעטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2011, 00:13 
נועם שחם כתב:
קאנטור כתב:
נועם שחם כתב:
קאנטור כתב:

מכבד את שער האליפות.
מכבד את הוינריות.

אני לא חושב שזהבי נתן 100%, אני בטוח. ובטח שלבנות תאוריה שלמה בגלל איזשהוא מהלך שהוא לא מסר בו, זה מגוחך, לשון המעטה.

מכיון ששנינו אוהדים ביציע - נראה לי שהסקת המסקנות שלך ("זהבי נתן 100%") מגוחכת בדיוק באותה המידה כמו זו שלי. אתה מסתכל על המשחק ומביע דיעה: שלי היא שזהבי זרק זין בגדול ושלך היא שלא. לא כל כך מבין למה אתה יכול להגיד לי שאני מגוחך ואילו הדברים שלך מבוססים, אבל ניחא.

אם זה לא היה אינטרנט (ואם היה לי ממש הרבה זמן לנבור בארכיונים) - הייתי מתערב איתך שזהבי ירד לפחות גליצ'ים, פספס יותר אימונים, עשה פחות ק"מ על המגרש בתקופה של 3 החודשים האחרונים מאשר החצי הראשון של השנה (ובטח פחות מהתקופה המקבילה אשתקד). דבר אחד שבטוח תסכים עליו הוא שזהבי בילה הרבה יותר זמן עם סוכנים אודות סגירת חוזה בהרבה מקומות שהם לא הפועל תל אביב בשלושת החודשים האחרונים.

ואגב אחד לסיום - כמעט כל דיעה בספורט ובפוליטיקה וענייני השעה מבוססת על לא יותר מתחושת בטן, מראה עיניים של הדברים מבחוץ וחוסר ידע אמיתי על המתרחש מבפנים. ניתן לבטל כל דיעה ב"בטח לבנות תיאוריה על דבר כזה וכזה הוא מגוחך" (=לא ממש אהבתי את ההערה).

ליל מנוחה ושבת שלום (או איך אומרת אשתי: מה אתה מוציא על זה אנרגיה - השחקנים צוחקים בדרך למטוס)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2011, 10:13 
קאנטור, אם אתה טוען שזהבי זרק זין, נטל ההוכחה עליך, והוא לא יכול להיות מבוסס על תחושת בטן. או לפחות ההגינות מחייבת שהוא לא יהיה מבוסס על תחושת בטן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2011, 10:54 
סמל אישי של המשתמש
ערן זהבי השחקן הכי טוב שיצא ממחלקת הנוער לפחות ב-20 שנים האחרונות :HEART2: :HEART2: :HEART2:

הדבר היחיד שמפריע לי בראיון הכ"כ נכון שלו זה שאם באופן לא צפוי בכלל, הוא לא יצליח באירופה,
להפועל הוא לא יחזור לפחות בתקופת טביב הבאה אלינו לרעה מאוד...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2011, 11:10 
סמל אישי של המשתמש
וואו!
פאקינג וואו!

:BOW: :BOW: :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 153 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: