נועם שחם כתב:
קאנטור כתב:
שחקן שמשחק בשביל עצמו, שחקן שמכבד את הכסף שהוא מקבל מהקבוצה ואת הכסף ש-12 אלף אוהדים משלמים בשביל לראות אותו - לא ז-ו-ר-ק ז-י-ן 3(!) ח-ו-ד-ש-י-ם במאני טיים של העונה.
מכבד את שער האליפות.
מכבד את הוינריות.
מכבד את זה שהוא משחק בשביל עצמו (מקבל את זה אפילו).
לא(!) מכבד את זריקת הזין האימתנית ואת האס"ק המטורף שלו. על זה עיקר הטענות של הקהל כלפיו.
ואגב, מעולם לא קללתי ברנש שלובש אדום ומשחק בבלומפילד. את הבאסה שהיתה לי כאשר הם לא התאמצו לעלות לשחק/זלזלו בקבוצה/לא מסרו כדי לקבל חוזה באירופה/חתכו מפה כדי להפצע בשדות ניכר - שמרתי לעצמי.
לא מאמין שעם גישה כזו יצליחו אירופה (ועדיין - שיהיה להם בהצלחה).
אני רק לא ממש הבנתי במה מתבטאת "זריקת הזין" הזו או ה"אס"ק". זהבי הפסיק לרוץ במשחקים? החמיץ אימונים? או שפשוט כששחקן יורד ביכולת אז המסקנה המחייבת היא זמדובר ב"זריקת זין"?
הזריקת זין מתבטאת בזה שלא מסר בדרבי.
האס"ק המטורף מתבטא בזה שחתם(!) על חוזה במאני טיים של העונה, כאשר האליפות לא הוכרעה.
לשאלתך, זהבי לא ירד מהיכולת שלו לאורך 3 החודשים האחרונים. פשוט היו משחקים שלא היו לו כוחות אליהם, והיו משחקים שהוא רצה להוכיח ואז בא לשחק. זו מבחינתי ההגדרה של זריקת זין.
אגב, בחוזה העבודה שאני חתום עליו כתוב שעל העובד לתת 100% ממרצו, יכולתו וזמנו בעבודה כדי לתרום להצלחת החברה. ברור שזה לא מדיד, ברור שקשה לשפוט את זה - אבל בהסכם (הכתוב, לא בעל פה ביני ובין המנהל) רשום שאני חייב לתת 100%. האם אתה יכול באמת לומר שזהבי נתן 100% מיכולתו למאמץ האליפות של הפועל? כי הרי זה מה שזהבי טוען,לא? (אני משחק בשביל עצמי ובשביל החוזה - אני מחוייב אך ורק למה שכתוב בחוזה- לא יותר וגם לא פחות).
אגב 2, יש נטייה שלא להפריד בין אלו שמקללים שחקן כאשר לא הולך לו ובין אלו שמבינים ירידה ביכולת אך לא מוכנים לקבל זריקת זין. אני מהסוג השני - כלומר, בשנות ה-90 היה דרבי שמחאתי כפיים לשחקנים בהפסד 2-1, אך התעצבנתי נורא כאשר זהבי (ושהר ואניימה) זרקו עליי זין (גם אם ניצחו). חשוב לי מאוד ששחקן יירק דם כאשר הוא משחק במדים של הפועל (ומצידי ששנה הבאה יירק את אותו הדם במדים של פאלרמו).
ואגב 3 והכואב מכול, אם באמת השחקנים של הפועל היו נותנים מעצמם הכול (ולא זורקים זין) - הם היו נפרדים מאיתנו עם 2 דאבלים רצופים.