תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 17:47

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 125 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום חמישי 5/5
הודעהפורסם: 06 מאי 2011, 10:07 
הארווי כתב:
שחר כתב:
הארווי כתב:
גיא האדום כתב:
הארווי כתב:
למי שמתלונן על ניהול מו"מ בשלב הזה, אני מזכיר שכבר הרבה זמן אנחנו מתלוננים, ובצדק, על כך שהפועל לא נערכת לעונה הבאה. אני לא מכיר דרך להיערך לעונה הבאה בלי לנהל מו"מ. כך שאם אתם אומרים מצד אחד שאין קבוצה נורמלית שתנהל מו"מ (למכירה) בשלב הזה, ומצד שני אומרים שקבוצה נורמלית חייבת לנהל מו"מ (לקנייה) בשלב הזה. יש כאן סתירה.
ואגב, ניהול מו"מ למכירת שחקן בשלב הזה זה חלק בלתי נפרד מההכנות לעונה הבאה, כי זה אמור להגדיל את הוודאות לגבי הסגל העומד לרשותנו (ולא מעמיד אותנו במצב שערב פתיחת העונה פתאום נעלם לנו שחקן - ראה טועמה בעונת לוזון למשל), ולגבי הכסף הזמין (בהנחה שצמד הבעלים לא ישלשלו אותו לכיסם).

:hapoel:

יש עוד לא מעט זמן עד לעונה הבאה ובעוד שלושה שבועות עדיין ישאר המון המון זמן. ובכלל דפוס הפעולה של ההנהלה הגרועה הזאת ברור. מכירות תמיד נעשות מהר. אפילו לפני הזמן. את דגלס מכרו שבועות לפני מועד ההעברות. את זהבי מוכרים חודש לפני הזמן. את המחליפים תמיד מביאים שעתיים לפני סגירת חלון ההעברות, שעתיים אחרי (כמו עם החלוץ שברח לי שמו) או שבכלל לא.

אני מסכים איתך שאין סימטריה בהתנהלות של ההנהלה הגרועה הזו. אני רק אומר שנקודתית בעניין זהבי, מדובר על סכומים שבכלל לא בטוח שיהיו על הפרק בעוד חודש. אם ימכרו אותו, צריך באופן מיידי להתחיל לעבוד על הבאת מחליף, וכמוך גם אני בספק אם יעשו זאת.
אגב, על ההעברה של נוייר לבאירן מדברים כבר כמה שבועות. יש עוד העברות באירופה שמדברים עליהם וגם עסקאות שנסגרות. הסוכנים כבר עובדים במרץ (לא חודש מרץ) על העונה הבאה.

יש הבל בין לדבר באוויר ולהפריח שמועות לבין להפגש עם נציגי הקבוצה השחקן, הסוכן ולסגור עסקה.
אף אחד לא מנע מהסוכנים לנהל מו"מ, או להציע את השחקן לקבוצות, אבל מפה ועד לשבת עם נציגי הקבוצה ,הסוכן והשחקן ולסגור עסקה?
שים לב שזו לא מקריות, זו מדיניות לאורך זמן. ממש לא עניין נקודתי. גם יבואה נקודתי? גם ביבראס נקודתי? גם דאלגס נקודתי? מרוב נקודות הכל נהייה שחור.

האמת שבכל הדוגמאות שציינת אני חושב שמדובר בעסקאות שמועדון שפוי בישראל לא יכול לסרב להן ולא היה מסרב להן, כולל המועדון של יעקב שחר. המדיניות הבעייתית היא בכך שלא הובאו מחליפים ראויים.

שוב. אף אחד לא מדבר על הסיכום אלא על התזמון, למרות שגם במקרה הזה אפשר לחלוק על ההתנהלות של הקבוצה.
מתי יעקב שחר סיכם על העברת שחקן שלא בחלון ההעברות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2011, 10:19 
שחר כתב:
לא תתפוס אותי כתב:
החלק החסר בפאזל- לפיני זהבי יש אינטרס אישי שערן זהבי ישחק בפורטוגל.

כנראה שבמעבר לפורטוגל הוא מוכן לוותר על אחוזים, אך כשמדובר ב"עסקה אמיתית" הוא מחייב לפי תעריף המרקט.

שחר,
יש הבדל כי עסקאות מיליונים הן אבני היסוד של תקציב המועדון לעונה הבאה ועדיף לסגור אותן מהר.

בנתיים בכל פעם שנסגרה עסקת מיליון, לא ראיתי שזה בא לידי ביטוי ברכש חלופי. חוץ מזה, לתומי חשבתי שאבן היסוד של מועדון הוא השגים ותארים שגם יביאו תשואה כלכלית עתידית.
הטיעון הזה של לסגור אותן כמה שיותר מהר, לא תופס, אין שום סיבה שלא להמתין עוד שלושה שבועות, עד תחילת העונה הבאה יש ארבעה חודשים ואם יש לשחקן ביקוש, אז גם עוד שבועיים יהיה לו.

גם יעקב שחר מכר כמה שחקנים ב7 ספרות, אתה ראית אותו יושב פעם עם קבוצה במהלך העונה, בטח כשהיא רצה לאליפות?

ההתנהלות הזו היא של מועדון חולה ומושחת ומי שמספר לך אחרת מוכר לוקשים.

הישגים ותארים הם לא אבני היסוד של המועדון אלא היעד, ואת היעד מועדון קטן ויחסית דל-תקציב משיג באמצעות מכירת שחקנים בעסקאות ששוות מיליונים.
במקרה זהבי בוודאי ויש סיבה לסגור מהר- הוא הביא את המועדון שיתן את המינימום הדרוש, הפועל היו צריכים להזדרז כדי להביא מישהו שמביא יותר כי התחיל תהליך התמחרות.
לגבי העובדה שהכסף שנכנס לא מתורגם לרכש- אני מסכים איתך אבל הוא לא רלוונטי. אנחנו צריכים להתכונן לעונה הבאה כמו מועדון שפוי ולקוות שאכן נהיה מועדון שפוי בשלבים מתקדמים יותר של ההכנות לעונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2011, 10:24 
לא תתפוס אותי כתב:
שחר כתב:
לא תתפוס אותי כתב:
החלק החסר בפאזל- לפיני זהבי יש אינטרס אישי שערן זהבי ישחק בפורטוגל.

כנראה שבמעבר לפורטוגל הוא מוכן לוותר על אחוזים, אך כשמדובר ב"עסקה אמיתית" הוא מחייב לפי תעריף המרקט.

שחר,
יש הבדל כי עסקאות מיליונים הן אבני היסוד של תקציב המועדון לעונה הבאה ועדיף לסגור אותן מהר.

בנתיים בכל פעם שנסגרה עסקת מיליון, לא ראיתי שזה בא לידי ביטוי ברכש חלופי. חוץ מזה, לתומי חשבתי שאבן היסוד של מועדון הוא השגים ותארים שגם יביאו תשואה כלכלית עתידית.
הטיעון הזה של לסגור אותן כמה שיותר מהר, לא תופס, אין שום סיבה שלא להמתין עוד שלושה שבועות, עד תחילת העונה הבאה יש ארבעה חודשים ואם יש לשחקן ביקוש, אז גם עוד שבועיים יהיה לו.

גם יעקב שחר מכר כמה שחקנים ב7 ספרות, אתה ראית אותו יושב פעם עם קבוצה במהלך העונה, בטח כשהיא רצה לאליפות?

ההתנהלות הזו היא של מועדון חולה ומושחת ומי שמספר לך אחרת מוכר לוקשים.

הישגים ותארים הם לא אבני היסוד של המועדון אלא היעד, ואת היעד מועדון קטן ויחסית דל-תקציב משיג באמצעות מכירת שחקנים בעסקאות ששוות מיליונים.
במקרה זהבי בוודאי ויש סיבה לסגור מהר- הוא הביא את המועדון שיתן את המינימום הדרוש, הפועל היו צריכים להזדרז כדי להביא מישהו שמביא יותר כי התחיל תהליך התמחרות.
לגבי העובדה שהכסף שנכנס לא מתורגם לרכש- אני מסכים איתך אבל הוא לא רלוונטי. אנחנו צריכים להתכונן לעונה הבאה כמו מועדון שפוי ולקוות שאכן נהיה מועדון שפוי בשלבים מתקדמים יותר של ההכנות לעונה הבאה.

ע"פ החוק תהליך התמחרות אפשר לפתוח רק ביוני.
והיעד של מכבי פ"ת אולי הוא להשביח שחקנים ולמכור אותם. הפועל תל אביב הוא לא מועדון קטן ואם היה לו אופק רציני הוא לא היה סוחר בשחקנים ופוגע בסיכויי הקבוצה לזכות בתואר, למיטב ידיעתי בשנתיים האחרונות רוב התקציבים הגיעו מפרסים כספיים על השגיים ולא ממכירת שחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2011, 10:37 
אני אנסה לחדד את עצמי- היעד של הפועל ת"א הוא הישגים. חד וחלק. הדרך לשם היא בין השאר דרך שמירה על מחזור החיים של קבוצה קטנה (בסדר גודל אירופאי) שמשמעו למכור שחקנים בסכומים שמכניסים הרבה כסף למועדון.

מכבי פ"ת היא לא קבוצה קטנה בסדר גודל אירופאי, אלא היא קבוצה קטנטושית שאין לה שום קשר למועדונים אירופאיים.

בקשר לחוק- בכל אירופה מדברים על שחקנים שעשויים לעזוב ועשויים להפגש. יש עסקאות שנחתמות בימים האלה בין ריאל לבורוסיה דורטמונד, שני מועדוני ענק שפויים ועם הנהלות יציבות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2011, 10:41 
לא תתפוס אותי כתב:
אני אנסה לחדד את עצמי- היעד של הפועל ת"א הוא הישגים. חד וחלק. הדרך לשם היא בין השאר דרך שמירה על מחזור החיים של קבוצה קטנה (בסדר גודל אירופאי) שמשמעו למכור שחקנים בסכומים שמכניסים הרבה כסף למועדון.

מכבי פ"ת היא לא קבוצה קטנה בסדר גודל אירופאי, אלא היא קבוצה קטנטושית שאין לה שום קשר למועדונים אירופאיים.

בקשר לחוק- בכל אירופה מדברים על שחקנים שעשויים לעזוב ועשויים להפגש. יש עסקאות שנחתמות בימים האלה בין ריאל לבורוסיה דורטמונד, שני מועדוני ענק שפויים ועם הנהלות יציבות.

שחקנים מוכרים בחלון ההעברות. נקודה.
כל השאר זה המצאה של הפועל תל אביב, מועדון שכונתי ומושחת.
סאהין זה עדיין בגדר שמועה מה עוד שדורטמונד זכתה באליפות וגמרה את העונה, אם אתה מטפס על אילנות גבוהים, יש הבדל בין הסטטוס שלה לשל הפועל תל אביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 125 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: