תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 22:57

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 153 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אלישע לוי "בלי הקיזוז אנחנו שלוש שנים אלופים"..
הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 01:01 
סמל אישי של המשתמש
למה לדבר יפה לאוהדי חיפה שהם באים לפה שניה אחרי ההפסד לבני יהודה וזורים לנו מלח על הפצעים?
זה פורום כדורגל של הפועל תל אביב, אני לא נכנס לפורומים של אוהדי ספורט אחרים להקניט אותם.
בין אם סלקטר הוא מהמעצבנים או לא, לבכות בפורום אוהדי הפועל תל אביב שמקללים את אמא שלו זה הדבר הכי מטומטם שיכל לצאת לו מהפה,ואתם בולעים את זה.
אויי אויי אויי!!!
סלקטר תפסיק להתבכיין כמו ילדה קטנה, כמוך יש עוד כמה צפרדעים שבאים להקניט פה ולברוח. אתה רוצה לבכות? לך לחברים שלכם מגרמניה שמחכים כבר לפתוח לכם עוד פעם תרגליים כמו שאתם אוהבים יא חסרי זהות.
בקיצור, תמות יא בן של זונה בכיינית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 01:03 
סמל אישי של המשתמש
HEADSHOT כתב:
אדום נחמד כתב:
HEADSHOT כתב:
יאללה יאללה, סקלטר השרמוטה וכל הסמרטוטים שמסנגרים עליו תשבו בשקט,

אתה רציני?
אתה חושב שיש לי או למישהו אחר אינטרס לסנגר עליו? נראה לך שהוא מעניין פה מישהו?

אני זוכר אחרי ההפסד לאשדוד (?) שהוא כתב משהו מתנשא וסרקסטי שבא לרדת פה עלינו בעוקצנות,
אחרי שהוא עושה דבר כזה, יש לי כל זכות לקלל אותו עד שהאדמין פה ייתעורר כבר ויעיף אותו לקיבינימאט,
אם משום מה החלטת שלמרות שאתה לא אוהד הפועל אתה רוצה לגלוש בפורום פה כי אתה בנאדם משועמם ומסכן,
לפחות תתנהג בכבוד.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 01:09 
סמל אישי של המשתמש
סלקטר כתב:
אני מצטער "אדום נחמד", לא כל מה שהחליטו עליו מראש הוא לגיטימי בעיניי. הוא אמנם חוקי, אבל לא לגיטימי.
אם יחליטו בעונה הבאה שהקבוצה שהבקיעה הכי הרבה שערים היא האלופה, האם גם אז זה יהיה לגיטימי? כי זה נקבע מראש?
הורדת המשמעות מהפרש השערים היא לגיטימית ברגע שמשמעות הנקודות פוחתת.
קיזוז הנקודות שהושגו בהמלך עונה שלמה היא לא לגיטימית! כך לפחות אני חושב.
האם אתה באמת ובתמים, חושב אחרת? אם היית שומע על אותה שיטה במדינה אחרת, לא היית מתייחס לזה בלעג וזלזול?
כן נידפקנו מהקיזוז, כמו שאמרתי, מחר אולי אתם תדפקו ממנו. אלו החיים. גם הפליטים מדארפור נדפקים מהשיטה. או שלא? כי הוחלט עליה מראש...
אני מגיב רק על מה שמתחשק וקל לי? תענו לי אתם, האם השיטה לגיטימית?

ייתכן ואתה צודק לגבי לגיטימיות השיטה, אך אין זה לגיטימי שמועדון שבעליו היה בעד השיטה וקידם אותה (ולא משנה אם האינטרס דאז היה לפגוע בבית"ר, ליצור מתח או סתם כי זה נראה למישהו מגניב) ימחה נגדה.
אני מתקשה להאמין שאתה באמת לא מבין את האבסורד בכך שמכבי חיפה מוחה כנגד הדבר שהיא עצמה קידמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 02:00 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
למה לדבר יפה לאוהדי חיפה שהם באים לפה שניה אחרי ההפסד לבני יהודה וזורים לנו מלח על הפצעים?
זה פורום כדורגל של הפועל תל אביב, אני לא נכנס לפורומים של אוהדי ספורט אחרים להקניט אותם.
בין אם סלקטר הוא מהמעצבנים או לא, לבכות בפורום אוהדי הפועל תל אביב שמקללים את אמא שלו זה הדבר הכי מטומטם שיכל לצאת לו מהפה,ואתם בולעים את זה.
אויי אויי אויי!!!
סלקטר תפסיק להתבכיין כמו ילדה קטנה, כמוך יש עוד כמה צפרדעים שבאים להקניט פה ולברוח. אתה רוצה לבכות? לך לחברים שלכם מגרמניה שמחכים כבר לפתוח לכם עוד פעם תרגליים כמו שאתם אוהבים יא חסרי זהות.
בקיצור, תמות יא בן של זונה בכיינית

אבל אתה רואה שאנשים מגיבים לו, יש פה כאלה שרוצים לשמוע את דעתו ולראות איך הוא יגיב.
לא אכפת לי שסלקטר נעלב. לדעתי תגובת הקללות לא תרמה שום דבר. ובאמת אי אפשר לצפות ממנו להגיב כשמקללים אותו.
גם אם התגובות שלו מתחמקות ולא קשורות.

ולנושא, קצת חבל לי שהתקשורת הצליחה להשפיע גם על אוהדי הפועל שחושבים שהשיטה פסולה או לא לגיטימית.
אי אפשר להתגאות באליפות שנה שעברה ולהתייחס אליה ברצינות אם חושבים שהשיטה פסולה.
לכל היותר היא לא מועילה/טפשית/מטומטמת. אבל אני בטוח שאפשר למצוא טיעונים לטיפשיות השיטה שהורגלנו אליה. בגלל זה זה בסדר.
עצוב לי שאוהדי הפועל לא שלמים עם מה שהיה פה שנה שעברה. בעיקר כי זה מוכיח את טענתו של סלקטר ושל שאר העולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 02:05 
סמל אישי של המשתמש
מישהו לא שלם עם האליפות שנה שעברה?? זו האליפות הכי מתוקה שהיתה לי! :HEART2: :HEART2: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 02:10 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
מישהו לא שלם עם האליפות שנה שעברה?? זו האליפות הכי מתוקה שהיתה לי! :HEART2: :HEART2: :HEART2:

אפשר להגיד שזאת האליפות הראשונה שלי.
למרות שהיה לי מנוי בדאבל הראשון אבל אני לא ממש זוכר משחקים.
חוץ מפארמה ביתר ואיזה דרבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 02:11 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:

אם היא מתוקה כי גנבנו אותה זה קצת טיפשי.
אי אפשר לומר שיטה פסולה ועדיין הגיע לנו לקחת אליפות. זה פשוט לא הולך ביחד.
כי אם כן, איך תענה לשאלה שלו מה היית עושה אם האליפות היתה מוכרעת רק על שערי זכות? שיטה פסולה אבל ככה צריך לשחק?
לא. השיטה לגיטימית לגמרי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 02:12 
השיטה הזו וכל שיטה שיוחלט עליה על ידי המוסדות של התאחדות היא לגיטימית. הלגיטימיות שלה צומחת מעצם העובדה שהוחלטה על ידי הגוף המוסמך לכך. הוחלט עליה מראש ולא תוך כדי תנועה. עד כה הכל טוב ויפה. למה הוחלט עליה? כדי להוסיף "מלח ופלפל" לליגה גוססת. הצליחו בהחלט ליצור מתח לגבי רוב הקבוצות. יש עניין הן בתחתית והן בצמרת.
האם השיטה מגלמת הגיון ספורטיבי? ספק רב. הפליי אוף מבטל במידה רבה ההישגים של הקבוצות שנוצרו במהלך שני סיבובים שלמים. מי שכשל מקבל פרס (עובדה שר"ג עוד בחיים) ומי שהצליח מקבל קנס (מכבי חיפה שנתיים רצופות).
האלופה היא לגיטימית והיורדות תרדנה על פי כל הכללים. זה לא אומר שאי אפשר למתוח ביקורת על השיטה הביזרית הזו.
נכון שבבלגיה יש משהו דומה וכול להיות בעוד מקום אחד או שניים. הרוב המוחלט של התאחדויות בעולם אמצו שיטות שונות שמבוססות על צבירת נקודות ורק צבירת נקודות בלי התערבות "קיזוזית". שאצלנו היה פליי אוף, היה בלי לבטל חלק מההישגים של הקבוצות במהלך העונה. ההשוואה לכדורסל לא נכונה כי שם אמצו את שיטת פיינל 4 בסוף המירוץ. עד אז יש סדרת משחקים דומה לשיטה ב-NBA (רק ששם יש סדרת משחקים כל הדרך אחרי שלב הבתים האזורים).
עשו אצלנו סלט של מספר שיטות כדי לחולל שינוי בליגה. ליצור עניין בליגה די אפורה. אני חושב שהצליחו.
השיטה הנוכחית מקפחת את יתרון שנוצר במהלך העונה ומטיבה עם הפחות טובים (בטורניר, הטוב הוא זה שצובר יותר נק').
הכל חוקי והכל לפי הכללים אבל נטול הגיון ספורטיבי-תחרותי הוגן.

נערך לאחרונה על ידי moshiko בתאריך 19 אפריל 2011, 02:14, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 02:13 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
גביזון כתב:

כי אם כן, איך תענה לשאלה שלו מה היית עושה אם האליפות היתה מוכרעת רק על שערי זכות? שיטה פסולה אבל ככה צריך לשחק?
לא. השיטה לגיטימית לגמרי

הקיזוז לדעתי זה הדבר הכי טוב שהיה יכול להיות לכדורגל הישראלי.
כדורגל ישראלי שנמשך למשך שלושה סיבובים הוא משעמם ומגעיל.
אין תחרות האלופה נקבעת כמה מחזורים לפני הסוף כמו היורדות.
ראיתם פה מחזור אחרון של הליגה הסדירה קרבות אדירים על כל נק' על כל שער כדי להיות באחד מהפלייאופים.
שאפו ענק לאבי לוזון שהביא את השיטה לליגה היא רק עוזרת לכדורגל שלנו בדיוק כמו ליגה של 16 קבוצות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 02:27 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
גביזון כתב:

לא. השיטה לגיטימית לגמרי

סלח לי, אבל תגיד לי מה אתה שרוט?!?!
האליפות לא מתוקה?? אני לא יודע מה איתך, אבל אני השפרצתי ברגע שהיתה שריקה בבלומפילד, בגול של זהבי הרגשתי זרמים שטרפו אותי. עד השעה 7 בערב באותו יום הכחשתי שיש משחק בגלל הטראומה שעברתי בדרבי מול בית שאן.
פתאום אלוהים הגיע ונתן לי נשיקה רטובה עם ליטוף.
אליפות לא מתוקה?? לא מתוקה? כל הנסיעה היום משאר יישוב לאשדוד אני צמוד לפלאפון (הוצאתי תרדיודיסק) ושומע שירים מהאליפות האחרונה, נסיעה של כמה שעות ואני עם חיוך והתרגשות מטורפת. באליפות הקודמת לא הייתי קרוב לזה, אפילו לא בקצת.
אליפות לא מתוקה?? אין יותר מתוק מזה, אין!

נערך לאחרונה על ידי גביזון בתאריך 19 אפריל 2011, 02:31, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 02:27 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:
השיטה הזו וכל שיטה שיוחלט עליה על ידי המוסדות של התאחדות היא לגיטימית. הלגיטימיות שלה צומחת מעצם העובדה שהוחלטה על ידי הגוף המוסמך לכך. הוחלט עליה מראש ולא תוך כדי תנועה. עד כה הכל טוב ויפה. למה הוחלט עליה? כדי להוסיף "מלח ופלפל" לליגה גוססת. הצליחו בהחלט ליצור מתח לגבי רוב הקבוצות. יש עניין הן בתחתית והן בצמרת.
האם השיטה מגלמת הגיון ספורטיבי? ספק רב. הפליי אוף מבטל במידה רבה ההישגים של הקבוצות שנוצרו במהלך שני סיבובים שלמים. מי שכשל מקבל פרס (עובדה שר"ג עוד בחיים) ומי שהצליח מקבל קנס (מכבי חיפה שנתיים רצופות).
האלופה היא לגיטימית והיורדות תרדנה על פי כל הכללים. זה לא אומר שאי אפשר למתוח ביקורת על השיטה הביזרית הזו.
נכון שבבלגיה יש משהו דומה וכול להיות בעוד מקום אחד או שניים. הרוב המוחלט של התאחדויות בעולם אמצו שיטות שונות שמבוססות על צבירת נקודות ורק צבירת נקודות בלי התערבות "קיזוזית". שאצלנו היה פליי אוף, היה בלי לבטל חלק מההישגים של הקבוצות במהלך העונה. ההשוואה לכדורסל לא נכונה כי שם אמצו את שיטת פיינל 4 בסוף המירוץ. עד אז יש סדרת משחקים דומה לשיטה ב-NBA (רק ששם יש סדרת משחקים כל הדרך אחרי שלב הבתים האזורים).
עשו אצלנו סלט של מספר שיטות כדי לחולל שינוי בליגה. ליצור עניין בליגה די אפורה. אני חושב שהצליחו.
השיטה הנוכחית מקפחת את יתרון שנוצר במהלך העונה ומטיבה עם הפחות טובים (בטורניר, הטוב הוא זה שצובר יותר נק').
הכל חוקי והכל לפי הכללים אבל נטול הגיון ספורטיבי-תחרותי הוגן.

לגמרי לא מסכים איתך לגבי הגיון ספורטיבי. במיוחד לאחר שציינת שהשיטה של האן בי איי היא בסדר.
אתה קודם כל טועה כשאתה אומר שמבטלים השגים של קבוצות, מהסיבה הפשוטה שמלכתחילה לחיפה לא היו את אותן 70 נקודות. אתה נסחפת לשיגעון של התקשורת כנראה, לא מתאים לך. תחשוב שבחמשת המחזורים האחרונים נצחון שווה 6 נקודות ותיקו 2. אם זה עוזר לך.
באן בי איי אתה עובד עונה שלמה, 80 וכמה משחקים, ולאן זה מסתכם? ליתרון ביתיות. זה הכל. איך זה בסדר אבל השיטה שפה לא?
השיטה, מעצם היותר מצמצמת פערים, עוזרת לקבוצות שרודפות אחרי אלה שמעליהן. אבל מה ההבדל בין זה לבין לקבוע תקרת שכר בליגת הכדורזל שלנו? השיטה הזו לא פוגעת באף קבוצה פרט למכבי שממילא לא מגיעה לתקציבים סבירים, ורק מכבי היא ה"נפגעת". הטעות היא בהסתכלות על זה כ"פגיעה". טעות חמורה שבגללה כולם רק מדברים על כמה אנחנו אלופים לא ראויים וחיפה היא היא זו שצריכה להיות מוכתרת כבר.
חבל שבתור אוהדי הפועל יש כאלה שחושבים כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 02:29 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
אדום נחמד כתב:
גביזון כתב:

לא. השיטה לגיטימית לגמרי

האליפות לא מתוקה?? אני לא יודע מה איתך, אבל אני השפרצתי ברגע שהיתה שריקה בבלומפילד, בגול של זהבי הרגשתי זרמים שטרפו אותי. עד השעה 7 בערב באותו יום הכחשתי שיש משחק בגלל הטראומה שעברתי בדרבי מול בית שאן.
אליפות לא מתוקה?? לא מתוקה? כל הנסיעה היום משאר יישוב לאשדוד אני צמוד לפלאפון ושומע שירים מהאליפות האחרונה, נסיעה של כמה שעות ואני עם חיוך והתרגשות מטורפת. באליפות הקודמת לא הייתי קרוב לזה, אפילו לא בקצת.

תקרא שוב מה שכתבתי.
אני שלם איתה לחלוטין כי אני מקבל את השיטה באהבה. אשתי עד היום מרגישה רגשי נחיתות על זה שבכיתי על הבטון בטדי, אבל ממנה עדיין לא.
אבל אם אתה חושב שהשיטה פסולה ולא ספורטיבית, קשה לי לקבל את השמחה שלך כשמחה שלמה. אלא אם אתה מאלה שאוהבים לנצח ברמאות. יש גם כאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 02:33 
לכל אלה שאומרים שהקיזוז לא הוגן בגלל שהקבוצה שהשיגה הכי הרבה נקודות לא זוכה באליפות בוא נציג לכם 2 מצבים:
1.שיטת 2 הנקודות לניצחון ,השיטה הישנה, נגיד שהשיטה עכשיו היא 2 נקודות לניצחון המצב בטבלה הוא -
לחיפה 49 נקודות , לנו 45 נקודות.
*גם את זה יכלו לטעון שזה לא ספורטיבי,אמרו לי שישראל הראשונה שעברה לשיטת 3 נק' לניצחון,מעניין אם מישהו התלונן על זה אז*
עכשיו נחזור לעונה שעברה - שיטת 2 נקודות לניצחון :
הפועל 59 נקודות , חיפה 59 נקודות. להפועל הפרש שערים עדיף.
עכשיו נעבור לשיטת הכפלת נקודות, שום קיזוזים,6 נק' לניצחון בפליאוף (שיטה שלא תעבור כי לא חוקית באופ"א,אבל אף אחד בתקשורת לא היה מתלונן עליה כנארה):
את הליגה הסדירה סיימו בעונה שעברה חיפה עם 77 נקודות והפועל עם 71 נקודות.
אחרי סיום הפליאוף בשיטה הזאת : 97 נקודות להפועל,97 נקודות לחיפה.
מישהו מתלנן על השיטה הזאת? לא לוקחים נקודות לאף קבוצה,פשוט מגדילים את החשיבות של הפליאוף והופכים אותו לא רק לקלישאה שכל משחק הוא על 6 נקודות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 02:37 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
גביזון כתב:
אדום נחמד כתב:
גביזון כתב:

לא. השיטה לגיטימית לגמרי

אליפות לא מתוקה?? לא מתוקה? כל הנסיעה היום משאר יישוב לאשדוד אני צמוד לפלאפון ושומע שירים מהאליפות האחרונה, נסיעה של כמה שעות ואני עם חיוך והתרגשות מטורפת. באליפות הקודמת לא הייתי קרוב לזה, אפילו לא בקצת.

תקרא שוב מה שכתבתי.
אני שלם איתה לחלוטין כי אני מקבל את השיטה באהבה. אשתי עד היום מרגישה רגשי נחיתות על זה שבכיתי על הבטון בטדי, אבל ממנה עדיין לא.
אבל אם אתה חושב שהשיטה פסולה ולא ספורטיבית, קשה לי לקבל את השמחה שלך כשמחה שלמה. אלא אם אתה מאלה שאוהבים לנצח ברמאות. יש גם כאלה.

השיטה הזאת עברה רוב של ההתאחדות המזויינת לכדורגל, יענקלה היה מבסוט כי שקשק מגיידמאק שפיזר כספים לכל הבא ליד. גם אם הוא לא היה בעד זה עבר רוב.
כללללללל השנה כולם יודעים את זה, אם חיפה לא היתה ראשונה לא היית שומע ממנה ציוץ.
אז רגע, אני רוצה להבין משהו,אם מעכשיו עוד 20 שנה הקיזוז ישאר, והוא ישאר תהייה בטוח, אז כל מי שתהייה אלופה לא תהייה לגיטימית? או שהבכי יפסיק שהשנה חיפה תקח אליפות ושנה הבאה בית שאן? או שבכלל ההתאחדות תקרא התאחדות עם כוכבית?
לפי ההגיון הזה, אף אוהדים של אף קבוצה לא יחגגו אליפות, כי היא בעצם בשיטה לא ספורטיבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 02:42 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
השיטה הזאת עברה רוב של ההתאחדות המזויינת לכדורגל, יענקלה היה מבסוט כי שקשק מגיידמאק שפיזר כספים לכל הבא ליד. גם אם הוא לא היה בעד זה עבר רוב.
אז רגע, אני רוצה להבין משהו,אם מעכשיו עוד 20 שנה הקיזוז ישאר, והוא ישאר תהייה בטוח, אז כל מי שתהייה אלופה לא תהייה לגיטימית? או שהבכי יפסיק שהשנה חיפה תקח אליפות ושנה הבאה בית שאן? או שבכלל ההתאחדות תקרא התאחדות עם כוכבית?
לפי ההגיון הזה, אף אוהדים של אף קבוצה לא יחגגו אליפות, כי היא בעצם בשיטה לא ספורטיבית.

או שאתה עייף, או שאני ממש לא ברור.
אני מסביר לך שלטעמי השיטה לגיטימית לחלוטין!
אבל אם אתה חושב שהיא לא ספורטיבית, אתה צריך לבכות עד שיבטלו אותה, כי אין משמעות לתוצאות פה.
דוגמה קיצונית לחוסר ספורטיביות היא הטלת מטבע בסוף העונה בין הראשונה לשניה. למה? כי פה הקבוצה הראשונה לא מרוויחה כלום מהיותה ראשונה פרט להמצאותה בקרב הטלת המטבע, וגם כי אין לה שום שליטה על התוצאה של ההטלה.
אם זו תהייה השיטה בשנה הבאה, אני מקווה מאוד שכולם יבכו ולעולם לא יקבלו את השיטה ואת האלופות שנקבעות לפיה.

כל זאת במידה ואתה חושב שהקיזוז לא ספורטיבי. לאנשים שחושבים כך כיוונתי את הודעותי מההתחלה.
אם בעיניך השיטה לגיטימית וספורטיבית אני לא מבין על מה אתה מתווכח איתי בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 02:45 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
גביזון כתב:

או שאתה עייף, או שאני ממש לא ברור.
אני מסביר לך שלטעמי השיטה לגיטימית לחלוטין!
אבל אם אתה חושב שהיא לא ספורטיבית, אתה צריך לבכות עד שיבטלו אותה, כי אין משמעות לתוצאות פה.
דוגמה קיצונית לחוסר ספורטיביות היא הטלת מטבע בסוף העונה בין הראשונה לשניה. למה? כי פה הקבוצה הראשונה לא מרוויחה כלום מהיותה ראשונה פרט להמצאותה בקרב הטלת המטבע, וגם כי אין לה שום שליטה על התוצאה של ההטלה.
אם זו תהייה השיטה בשנה הבאה, אני מקווה מאוד שכולם יבכו ולעולם לא יקבלו את השיטה ואת האלופות שנקבעות לפיה.

כל זאת במידה ואתה חושב שהקיזוז לא ספורטיבי. לאנשים שחושבים כך כיוונתי את הודעותי מההתחלה.
אם בעיניך השיטה לגיטימית וספורטיבית אני לא מבין על מה אתה מתווכח איתי בכלל.

אני לא מתווכח איתך, אתה מתווכח איתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 02:48 
סמל אישי של המשתמש
אני מתווכח עם אנשים שחושבים שהשיטה לא ספורטיבית. איך אתה השתרבבת לך פה אני יכול להאשים רק את היין ששתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 02:49 
סמל אישי של המשתמש
אתם שעה טוחנים מים על כלום...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 02:50 
סמל אישי של המשתמש
תמות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 02:53 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
תמות

:ROSE:
אני סחי בלטה לצערי, וצחקתי...תראה את המערכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 03:00 
לא מבין למה אוהד הפועל ת"א חייב לתמוך בקיזוז? בגלל שהודות לשיטה חזרנו לחיים בקרב על האליפות שתי עונות רצופות? זה אופורטוניזם. אפשר לבנות שיטה שתגביר את העניין בליגה אבל לקחת שני סיבובים ובסוף לצ'פר קבוצה פחות טובה ולהחזיר אותה לחיים (או בקרב לאליפות או בקרב תחתית)?
ברוב עולם יש שתי שיטות : טורניר ארוך (הרוב המוחלט באירופה) או טורנירים קצרים (ברוב דרום אמריקה). לא בקיא לגבי אפריקה או אסיא. בכל המקומות שאני מכיר (אירופה+ד. אמריקה) הטבלה נקבעת אך ורק על סמך צבירת נקודות נטו.
אם קבוצה עמלה במהלך שני סיבובים וצברה "נכסים", למה לקצץ אותם?
נביט מה שקורה בבית התחתון : הפועל ר"ג אחרי עונה מחרידה עלולה להשאר בליגה. מה הגיון ?
גם אם רוצים להוסיף פלי אוף, למה לא להביא לקופה הנקודות שנצברו במהלך העונה הסדירה? יוצרים מתח אבל פוגעים בהישגים לאורך ציר הזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 03:55 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:
לא מבין למה אוהד הפועל ת"א חייב לתמוך בקיזוז? בגלל שהודות לשיטה חזרנו לחיים בקרב על האליפות שתי עונות רצופות? זה אופורטוניזם. אפשר לבנות שיטה שתגביר את העניין בליגה אבל לקחת שני סיבובים ובסוף לצ'פר קבוצה פחות טובה ולהחזיר אותה לחיים (או בקרב לאליפות או בקרב תחתית)?
ברוב עולם יש שתי שיטות : טורניר ארוך (הרוב המוחלט באירופה) או טורנירים קצרים (ברוב דרום אמריקה). לא בקיא לגבי אפריקה או אסיא. בכל המקומות שאני מכיר (אירופה+ד. אמריקה) הטבלה נקבעת אך ורק על סמך צבירת נקודות נטו.
נביט מה שקורה בבית התחתון : הפועל ר"ג אחרי עונה מחרידה עלולה להשאר בליגה. מה הגיון ?
גם אם רוצים להוסיף פלי אוף, למה לא להביא לקופה הנקודות שנצברו במהלך העונה הסדירה? יוצרים מתח אבל פוגעים בהישגים לאורך ציר הזמן.

תשמע יש פה דילמה...
מצד אחד קיזוז מוסיף עניין אבל זה בא על חשבון ספורטיביות.
מצד שני בלי קיזוז אין עניין אבל יש ספורטיביות.

לא יודע מה יותר טוב,הדבר הראשון שעולה לי הוא שכאשר עוסקים בספורט כמובן שיש להעדיף את הצד שמעודד ספורטיביות,אבל מצד שני בלי קיזוז חצי ליגה יוצאת לחופש באמצע פברואר וגם אז הספורטיביות יורדת כי הקבוצות האלו משחקות בלי חשק.
נתנו צ'אנס לקיזוז במשך שנתיים,בסך הכל הסיבה היחידה שחיפה והמועדון הזניח הזה שאנחנו משחקים נגדו בדרבי מתנגדות לקיזוז הוא שאנחנו לקחנו אליפות "בזכותו".
ניתן ל"ממשלת הכדורגל" בראשות אבי לוזון להחליט בקיץ מה השיטה שתיבחר ע"פ נתונים כמו כמות קהל,הכנסות מטלוויזיה וכדו'...

דעתי האישית היא שכל עוד השיטה נקבעת לפני פתיחת העונה והיא ידועה לכולם ושיוויונית כלפי כולם היא לגיטמית לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 04:53 
עומרי קנדה כתב:
moshiko כתב:

תשמע יש פה דילמה...
מצד אחד קיזוז מוסיף עניין אבל זה בא על חשבון ספורטיביות.
מצד שני בלי קיזוז אין עניין אבל יש ספורטיביות.

לא יודע מה יותר טוב,הדבר הראשון שעולה לי הוא שכאשר עוסקים בספורט כמובן שיש להעדיף את הצד שמעודד ספורטיביות,אבל מצד שני בלי קיזוז חצי ליגה יוצאת לחופש באמצע פברואר וגם אז הספורטיביות יורדת כי הקבוצות האלו משחקות בלי חשק.
נתנו צ'אנס לקיזוז במשך שנתיים,בסך הכל הסיבה היחידה שחיפה והמועדון הזניח הזה שאנחנו משחקים נגדו בדרבי מתנגדות לקיזוז הוא שאנחנו לקחנו אליפות "בזכותו".
ניתן ל"ממשלת הכדורגל" בראשות אבי לוזון להחליט בקיץ מה השיטה שתיבחר ע"פ נתונים כמו כמות קהל,הכנסות מטלוויזיה וכדו'...

דעתי האישית היא שכל עוד השיטה נקבעת לפני פתיחת העונה והיא ידועה לכולם ושיוויונית כלפי כולם היא לגיטמית לגמרי.

השיטה בהחלט לגיטימית משני טעמים: נקבעה על ידי הגורמים המוסמכים ונקבעה מראש. לגבי זה אין לי וויכוח. אני טוען שפוגעת בהישגים לאורך זמן.
חג שמח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 06:19 
Adom Bdam כתב:
לכל אלה שאומרים שהקיזוז לא הוגן בגלל שהקבוצה שהשיגה הכי הרבה נקודות לא זוכה באליפות בוא נציג לכם 2 מצבים:
1.שיטת 2 הנקודות לניצחון ,השיטה הישנה, נגיד שהשיטה עכשיו היא 2 נקודות לניצחון המצב בטבלה הוא -
*גם את זה יכלו לטעון שזה לא ספורטיבי, אמרו לי שישראל הראשונה שעברה לשיטת 3 נק' לניצחון ,מעניין אם מישהו התלונן על זה אז*
עכשיו נעבור לשיטת הכפלת נקודות, שום קיזוזים,6 נק' לניצחון בפליאוף (שיטה שלא תעבור כי לא חוקית באופ"א,אבל אף אחד בתקשורת לא היה מתלונן עליה כנארה):
מישהו מתלנן על השיטה הזאת? לא לוקחים נקודות לאף קבוצה,פשוט מגדילים את החשיבות של הפליאוף והופכים אותו לא רק לקלישאה שכל משחק הוא על 6 נקודות.

אנגליה הייתה הראשונה.
אני עדיין זוכר את התקפות על התאחדות בשנה- שנתיים הראשונות אחרי ההחלטה לעבור לשיטת 3 נקודות לנצחון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 08:01 
לא הבנתי ,איך זה אשכול על "אלישע בית שאן" הגיע ל-5 עמ'-עד שהבנתי שחדר וירוס בשם סלקטר למערכת,
מקווה שהאדמין ישמיד אותו,
והכי חשוב כל מילה של גולפיטק :ROSE:

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 08:02 
סלקטר כתב:
אני מצטער "אדום נחמד", לא כל מה שהחליטו עליו מראש הוא לגיטימי בעיניי. הוא אמנם חוקי, אבל לא לגיטימי.
אם יחליטו בעונה הבאה שהקבוצה שהבקיעה הכי הרבה שערים היא האלופה, האם גם אז זה יהיה לגיטימי? כי זה נקבע מראש?
הורדת המשמעות מהפרש השערים היא לגיטימית ברגע שמשמעות הנקודות פוחתת.
קיזוז הנקודות שהושגו בהמלך עונה שלמה היא לא לגיטימית! כך לפחות אני חושב.
האם אתה באמת ובתמים, חושב אחרת? אם היית שומע על אותה שיטה במדינה אחרת, לא היית מתייחס לזה בלעג וזלזול?
כן נידפקנו מהקיזוז, כמו שאמרתי, מחר אולי אתם תדפקו ממנו. אלו החיים. גם הפליטים מדארפור נדפקים מהשיטה. או שלא? כי הוחלט עליה מראש...
אני מגיב רק על מה שמתחשק וקל לי? תענו לי אתם, האם השיטה לגיטימית?

סלקטר, אני לא מכיר אותך ולא יודע בן כמה אתה, אבל אתה עושה פה מישמש אחד גדול. בוא נעשה לך קצת סדר-
ראשית, השיטה לגיטימית לא רק בגלל שהוחלט עליה מראש, אלא בגלל שמי שהחליט עליה הן הקבוצות עצמן ובגלל שיש בה היגיון פנימי עקבי עם דין אחד לכולם ללא אפליה ועם שמירה בסיסית על כללי התחרות. אני לא טוען שהשיטה חפה מבעיות אבל היא לגיטימית, ספורטיבית וסבירה לגמרי.
אגב, אם הקבוצות היו מחליטות שמי שמבקיע הכי הרבה שערים לוקח אליפות- זו היתה שיטה לגיטימית. שיטה שמשנה לחלוטין את מטרות המשחק ובעצם יוצרת משחק חדש- אבל לגיטימית.
אם היו מחליטים שהקבוצות מתל אביב מקבלות בונוס של שתי נקודותן זו היתה שיטה לא לגיטימית כי היא פוגעת בעקרון התחרות ההוגנת.
כמובן שהאנלוגיה שלך לפליטי דרפור היא לחלוטין לא לעניין פה (ואני עדין מאוד).
שנית, הנקודות לא מתמבטלות אלא מקוזזות. השיטה נותנת יתרון ברור וחד משמעי לקבוצה שצברה את מרבית הנקודות. למעשה, כל מה שהיא עושה זה לתת משמעות כפולה להישגים בפליאוף. אתה יכול להתווכח עם זה אבל יש פה לוגיקה סבירה לגמרי.

מעבר לכך, עושה רושם שאתה (ולא רק אתה) מקובע כל כך על השיטה הקיימת שהיא מעוורת אותך.
אז לפני שאתה מבקר את השיטה תגדיר מה המטרה שלה ושל מבנה ליגה בכלל. אי אפשר לבקר שיטה (כלשהי) מבלי להבין את המטרה שלה.
אם למשל, המטרות הן ליצור מתח ועניין תוך שמירה על הוגנות בסיסית- השיטה טובה מאוד.

אגב, אם כבר שיטה ביזיונית זה מה שקורה בכדורז"ל. עם כל השנאה שלי למכבי, הם למעשה איבדו אליפות במשחק בודד. כל השנה נמחקה (לא קוזזה-נמחקה) והם הלכו לטורניר שבמשחק אחד כל השנה ירדה לטימיון.
הם התבכיינו על זה אבל הרבה פחות מכם למרות שהשיטה גם ביזיונית וגם באה לפגוע בהם באופו מפורש.
חג שמח

נערך לאחרונה על ידי אוגוסטוס היל בתאריך 19 אפריל 2011, 08:07, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 08:05 
nati כתב:
Adom Bdam כתב:
*גם את זה יכלו לטעון שזה לא ספורטיבי, אמרו לי שישראל הראשונה שעברה לשיטת 3 נק' לניצחון ,מעניין אם מישהו התלונן על זה אז*

אנגליה הייתה הראשונה.
אני עדיין זוכר את התקפות על התאחדות בשנה- שנתיים הראשונות אחרי ההחלטה לעבור לשיטת 3 נקודות לנצחון.

צודק. זה היה בשנת 1981. ישראל אמצה את השיטה בשנת 1982. פיפא החליטה לתמוך ביוזמה בשנת 1994. בהקשר לשיטת 3 נקודות: בשעתו נאמר שהמעבר לשלוש נקודות נצחון יגרום למשחק יותר התקפי במחקר שנערך בספרד נמצא שהמעבר לשיטה החדשה לא השפיע באופן מהותי על מספר השערים שנכבשו בליגה הבכירה או על מספק הנצחונות וגם לא השפיע על זהות האלופות ברוב המוחלט של המקרים (השוואה בין 2 נקודות לנצחון לעומת מצב של 3 נקודות עבור נצחון). כמו כן לא השפיע על ירידה במספר תוצאות תיקו.
http://www.cihefe.es/cuadernosdefutbol/ ... -victoria/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 09:01 
סמל אישי של המשתמש
באמת שלא ברור לי על מה אוהדי חיפה בוכים.
אתם עדיין מובילים,נשאר מעט מאוד משחקים,אם אתם לא מסוגלים להגיע לרגעי ההכרעה לנצח ולזכות באליפות אז כנראה שזה באמת לא מגיע לכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 09:06 
סמל אישי של המשתמש
אשכול מעצבן

לנעול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 09:15 
סמל אישי של המשתמש
שישליק כתב:
באמת שלא ברור לי על מה אוהדי חיפה בוכים.
אתם עדיין מובילים,נשאר מעט מאוד משחקים,אם אתם לא מסוגלים להגיע לרגעי ההכרעה לנצח ולזכות באליפות אז כנראה שזה באמת לא מגיע לכם.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 153 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: