Officer Barbrady כתב:
עוד תנאים כתב:
Officer Barbrady כתב:
עוד תנאים כתב:
אתה תקוע בעונה שעברה. בעונה שעברה גילי היה שחקן מעולה, MVP של הליגה, דריבליסט מטורף ו50% מהצמד הכי מפחיד שקם כאן בשנים האחרונות.
העונה הוא בינוני, נעלם מאחורה, עובר שחקנים על קו החצי ומאבד כדור, תוקע התקפות ופשוט כבוי. זהבי השתלט על העניינים, מנהל החלק הקדמי, מוסר גאוני, בועט מפחיד ובעיקר וינר מטורף עם קרח בוורידים. לא פוחד לקחת על עצמו קבוצה, לא נבהל במשחקים גדולים ושומר על רמת יכולת זהה פחות או יותר.
זה עושה אותו לשחקן הישראלי הכי טוב בליגה, ולשחקן יותר טוב מורמוט.
אם אתה חושב שזה כל כך מצחיק, אתה מוזמן להוכיח לי למה ורמוט יותר טוב מזהבי.
כל מה שאמרת פה זה קלישאה אחת אחרי השנייה. ביצים של שור ווינר קרח בוורידים, חלאס עם השטויות, לבן אדם פשוט אין את זה. רמה יציבה של בינוניות זה מה שהוא השנה. וזה פשוט מצחיק שאתם משווים שחקן בינוני לשחקן ברמה של ורמוט. לא משנה כמה הוא יאכזב אותכם, יש את הרמה הכי גבוהה בכדורגל הישראלי- ורמוט, שכטר, בוזגלו, יצחקי, גולסה , סהר, דמארי ועוד רבים וטובים אבל מצטער, עם כל הרצון שלכם שיהיה לכם שחקן בית על רמה , היחיד שדומה למשהו כזה זה בן סהר ונאתכו שעזב, זהבי לא ברמה הזאת וגם לא יהיה כי הבן אדם אין לו עשירית מהכישרון של ורמוט ושל כל השחקנים שמניתי פה. ולשחקני כדורגל בלי כישרון בחלק הקדמי לפחות צריך להיות מהירות וגם זה אין לו.
נגיד ואני לוקח את הדבר הכי חשוב אצל שחקן כדורגל - עובדות וסטטיסטיקות, ואני לא מזכיר את העובדה שהוא אחראי העונה להכי הרבה גולים בקבוצה, שורף הכי הרבה קילומטרים(ואפילו יש הוכחות מהמשחקים באלופות), נתן גול אליפות, נתן גול שהעלה אותנו לאלופות, נתן מספרת באחד המגרשים הקשים באירופה, נתן את הגול שניצח לנו את הדרבי, החזיר את היתרון במאני טיים במשחק העונה בבלומפילד, באמת בוא נשכח את זה לשניה ונתרכז נטו ביכולת שלו לעומת זו של ורמוט.
זהבי שחקן חכם, הוא יודע לקרוא 2 צעדים קדימה, הוא יודע מה לעשות כששלושה שחקני יריבה מתקרבים אליו באמצע, הוא יודע לתת את הפס הנכון כשצריך ולשלוח את החלוץ אל מול השוער, הוא יודע להיכנס לרחבה דרך האגף, הוא בועט טוב, הוא לא מתרגש כשהוא נמצא ברחבה והוא לוקח מנהיגות.
לורמוט יש דריבל שהוא בעיקר מבזבז באמצע המגרש, אם מתמזל מזלנו אז הוא גם פעם בכמה משחקים נכנס איתו לרחבה.
מה זה כישרוני? כישרוני זה לדעת לשמור את הכדור קרוב לרגל ולתת דריבל פעם בכמה משחקים? אני חשבתי שזה דווקא כולל גם ראיית משחק, טכניקה, מנהיגות ווינריות.
זהבי שחקן הרבה הרבה יותר טוב מבוזגלו וגולסה, ושחקן יותר טוב מורמוט. זה בסדר, זה לא בושה, הוא גם שחקן בהפועל.
שוב כל כך הרבה שטויות זה שהוא נתן גול אליפות לא הופך אותו לשחקן יותר טוב. הגול נגד זלצבורג לא באמת העלה אותנו לליגת האלופות (בלי קשר שזה גול של שוער) אוקי, גם באדיר שם גול בדרבי, מה זה אומר?
בוא באמת נתרכז בנטו יכולת. עוד שטויות רשמת פה. ורמוט שחקן חכם יותר, הוא יודע לקרוא 4 צעדים קדימה, בניגוד לזהבי כשמקיפים אותו כמה שחקנים הוא אולי היחיד בהפועל יחד עם שכטר באמת יכול לצאת ממצבים כאלה. ורמוט יודע לתת את הפס הנכון כשצריך ולשלוח את החלוץ אל מול השוער. הוא יודע להיכנס מהאגף לרחבה
עם כדור מה שלזהבי אין, וזה הדבר אגב שחסר לנו בצד שמאל, עוד שחקן שיידע לקחת כדור לעשות מהלך אישי ויצירתי. מה זה לא מתרגש שהוא נמצא ברחבה?
ציטוט:
מה זה כישרוני? כישרוני זה לדעת לשמור את הכדור קרוב לרגל ולתת דריבל פעם בכמה משחקים? אני חשבתי שזה דווקא כולל גם ראיית משחק, טכניקה, מנהיגות ווינריות.
כשרוני זה לא וויניריות ומנהיגות וכל מה שרשמת לפני כן יש לורמוט בשפע, בניגוד לזהבי.
זהבי עם כל הכבוד לא מתקרב לבוזגלו וגם לגולסה אם ראית את ה 4-1 מול חיפה גולסה פשוט עשה לנו צחוק מההגנה.
בקיצור כדי שתבין איכשהו להגיד שזהבי יותר טוב מורמוט זה בדיוק כמו להגיד שאוליץ' יותר טוב משכטר