תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 21:23

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 226 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: גיל ורמוט
הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 01:06 
לא יתכן שאנשים פותחים תג'ורה שלהם ופורקים את כל התסכול מהבית על שחקן שבמו רגליו הביא אליפות ועוד מליון דברים טובים למועדון

לכל אלה אני אומר יש עוד קבוצה קוראים לה מכבי תל אביב לכו תעודדו אותם זה יושב עליכם בול ואל תשכחו להביא סמרטוטים למשחק או טיטולים מה שבאלכם בכיינים חסרי תקנה איכסה עלייכםםם

גילי :HEART2: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 01:09 
Officer Barbrady כתב:
עוד תנאים כתב:
:LOL2: :LOL2: :LOL2:
אין אנשים פה באמת חושבים שזהבי שחקן יותר טוב מורמוט. כאילו, הם לא סתם אומרים את זה , אלא באמת חושבים ובטוחים שזהבי יותר טוב מורמוט. מוזר.

אתה תקוע בעונה שעברה. בעונה שעברה גילי היה שחקן מעולה, MVP של הליגה, דריבליסט מטורף ו50% מהצמד הכי מפחיד שקם כאן בשנים האחרונות.
העונה הוא בינוני, נעלם מאחורה, עובר שחקנים על קו החצי ומאבד כדור, תוקע התקפות ופשוט כבוי. זהבי השתלט על העניינים, מנהל החלק הקדמי, מוסר גאוני, בועט מפחיד ובעיקר וינר מטורף עם קרח בוורידים. לא פוחד לקחת על עצמו קבוצה, לא נבהל במשחקים גדולים ושומר על רמת יכולת זהה פחות או יותר.
זה עושה אותו לשחקן הישראלי הכי טוב בליגה, ולשחקן יותר טוב מורמוט.
אם אתה חושב שזה כל כך מצחיק, אתה מוזמן להוכיח לי למה ורמוט יותר טוב מזהבי.

כל מה שאמרת פה זה קלישאה אחת אחרי השנייה. ביצים של שור ווינר קרח בוורידים, חלאס עם השטויות, לבן אדם פשוט אין את זה. רמה יציבה של בינוניות זה מה שהוא השנה. וזה פשוט מצחיק שאתם משווים שחקן בינוני לשחקן ברמה של ורמוט. לא משנה כמה הוא יאכזב אותכם, יש את הרמה הכי גבוהה בכדורגל הישראלי- ורמוט, שכטר, בוזגלו, יצחקי, גולסה , סהר, דמארי ועוד רבים וטובים אבל מצטער, עם כל הרצון שלכם שיהיה לכם שחקן בית על רמה , היחיד שדומה למשהו כזה זה בן סהר ונאתכו שעזב, זהבי לא ברמה הזאת וגם לא יהיה כי הבן אדם אין לו עשירית מהכישרון של ורמוט ושל כל השחקנים שמניתי פה. ולשחקני כדורגל בלי כישרון בחלק הקדמי לפחות צריך להיות מהירות וגם זה אין לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 01:19 
סמל אישי של המשתמש
אין לי כוח להתחיל להתווכח איתך על שחקן שעשה העונה 16 שערים ו12 בישולים אבל אתה השוות עכשיו בין ערן זהבי לאייל גולסה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 02:02 
טוב, חשבתי על זה.
לספסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 02:04 
סמל אישי של המשתמש
עוד תנאים כתב:
Officer Barbrady כתב:
עוד תנאים כתב:
אין אנשים פה באמת חושבים שזהבי שחקן יותר טוב מורמוט. כאילו, הם לא סתם אומרים את זה , אלא באמת חושבים ובטוחים שזהבי יותר טוב מורמוט. מוזר.

אתה תקוע בעונה שעברה. בעונה שעברה גילי היה שחקן מעולה, MVP של הליגה, דריבליסט מטורף ו50% מהצמד הכי מפחיד שקם כאן בשנים האחרונות.
העונה הוא בינוני, נעלם מאחורה, עובר שחקנים על קו החצי ומאבד כדור, תוקע התקפות ופשוט כבוי. זהבי השתלט על העניינים, מנהל החלק הקדמי, מוסר גאוני, בועט מפחיד ובעיקר וינר מטורף עם קרח בוורידים. לא פוחד לקחת על עצמו קבוצה, לא נבהל במשחקים גדולים ושומר על רמת יכולת זהה פחות או יותר.

כל מה שאמרת פה זה קלישאה אחת אחרי השנייה. ביצים של שור ווינר קרח בוורידים, חלאס עם השטויות, לבן אדם פשוט אין את זה. רמה יציבה של בינוניות זה מה שהוא השנה. וזה פשוט מצחיק שאתם משווים שחקן בינוני לשחקן ברמה של ורמוט. לא משנה כמה הוא יאכזב אותכם, יש את הרמה הכי גבוהה בכדורגל הישראלי- ורמוט, שכטר, בוזגלו, יצחקי, גולסה , סהר, דמארי ועוד רבים וטובים אבל מצטער, עם כל הרצון שלכם שיהיה לכם שחקן בית על רמה , היחיד שדומה למשהו כזה זה בן סהר ונאתכו שעזב, זהבי לא ברמה הזאת וגם לא יהיה כי הבן אדם אין לו עשירית מהכישרון של ורמוט ושל כל השחקנים שמניתי פה. ולשחקני כדורגל בלי כישרון בחלק הקדמי לפחות צריך להיות מהירות וגם זה אין לו.

נגיד ואני לוקח את הדבר הכי חשוב אצל שחקן כדורגל - עובדות וסטטיסטיקות, ואני לא מזכיר את העובדה שהוא אחראי העונה להכי הרבה גולים בקבוצה, שורף הכי הרבה קילומטרים(ואפילו יש הוכחות מהמשחקים באלופות), נתן גול אליפות, נתן גול שהעלה אותנו לאלופות, נתן מספרת באחד המגרשים הקשים באירופה, נתן את הגול שניצח לנו את הדרבי, החזיר את היתרון במאני טיים במשחק העונה בבלומפילד, באמת בוא נשכח את זה לשניה ונתרכז נטו ביכולת שלו לעומת זו של ורמוט.
זהבי שחקן חכם, הוא יודע לקרוא 2 צעדים קדימה, הוא יודע מה לעשות כששלושה שחקני יריבה מתקרבים אליו באמצע, הוא יודע לתת את הפס הנכון כשצריך ולשלוח את החלוץ אל מול השוער, הוא יודע להיכנס לרחבה דרך האגף, הוא בועט טוב, הוא לא מתרגש כשהוא נמצא ברחבה והוא לוקח מנהיגות.
לורמוט יש דריבל שהוא בעיקר מבזבז באמצע המגרש, אם מתמזל מזלנו אז הוא גם פעם בכמה משחקים נכנס איתו לרחבה.
מה זה כישרוני? כישרוני זה לדעת לשמור את הכדור קרוב לרגל ולתת דריבל פעם בכמה משחקים? אני חשבתי שזה דווקא כולל גם ראיית משחק, טכניקה, מנהיגות ווינריות.
זהבי שחקן הרבה הרבה יותר טוב מבוזגלו וגולסה, ושחקן יותר טוב מורמוט. זה בסדר, זה לא בושה, הוא גם שחקן בהפועל.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 02:44 
אני מחזיק מאוד מזהבי, אבל הלכת רחוק בהודעות שלו, ורק מהסיבה שאם גילי בכושר טוב, אז כל היתרונות שרשמת על זהבי (והם נכונים) מתגמדות. לגילי בשנה שעברה הכדור נדבק לרגל, היו לו מסירות של אומן, ומעל הכל, הוא היה יצירתי. כל הזמן. לא צפוי. לא היה לך מושג מה הוא הולך לעשות, וזה מה שהורג הגנות. פעם דריבל, פעם עקב, פתאום בעיטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 08:48 
האדס כתב:
spoof כתב:
שמעתי היום קללות נגד גילי שפשוט הייתי בשוק.
דברים בסגנון "שתשבור רגל, שתגמר לך הקריירה".
לא מבין איך אוהד הפועל יכול לאמר כאלה דברים לשחקן.

גם אני לא מבין איך אוהד הפועל אומר דברים כאלו.
הרי כל אוהד הפועל יודע שהסיכוי שגילי יגיע למצב שבו הוא יסכן את הרגליים שלו-הוא מאוד נמוך.

אולי יש אמת בדבריך, אבל זה עדין לא מצדיק את הקללות האלה כלפי גילי..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 10:10 
גם אתמול הוא לא היה טוב ובכלל רוב העונה הוא בגדר נעלם
לא יודע איך אחרי עונה כזו הוא מצפה לצאת לאירופה
הוא מאד מאכזב אותי העונה כמעט בכל משחק, כנראה בגלל רף הציפיות שהוא בנה סביבו שהחליט להישאר במועדון אחרי העונה שעברה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 11:09 
איך הוא מתכנן לצאת לאירופה?
פאקינג אלמוג כהן שחקן לגיטימי בבונדסליגה.
ביבראס נאתכו ובירם כיאל פותחים כל משחק בקאזאן ובסלטיק.

אני בטוח שגילי ימצא קבוצה בקלי קלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 11:11 
סמל אישי של המשתמש
נגמר הנוער כתב:

אני לא אומר דברים כאלה הרבה.
אבל אין לך מושג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 11:12 
סמל אישי של המשתמש
נגמר הנוער כתב:

הזלזול שלך בנאתכו ובכיאל יותר מעיד עליך מאשר עליהם.
שני השחקנים היו הפרמטר לכדורגל מושלם של 2 הקבוצות הכי טובות בשנה שעברה.
אחד נפצע לפני סוף העונה וגרם לחיפה לאבד את האליפות.
אחד עזב לפני סוף העונה וגרם גם לנו להראות הרבה פחות מבריקים.
את החוסר של שני השחקנים האלו, ובעיקר החוסר במחליפים לתפקיד שהם מילאו, רואים השנה באופן מובהק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 11:32 
שני השחקנים האלה לא גרמו לכלום וההשפעה כשלא היו במגרש על הקבוצות הייתה טובה יותר. זה שכיאל מצליח בסלטיק היום לא אומר כלום לכן. ולא שזה קשור איכשהו לורמוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 11:42 
אוריאל כתב:
לא יתכן שאנשים פותחים תג'ורה שלהם ופורקים את כל התסכול מהבית על שחקן שבמו רגליו הביא אליפות ועוד מליון דברים טובים למועדון

לכל אלה אני אומר יש עוד קבוצה קוראים לה מכבי תל אביב לכו תעודדו אותם זה יושב עליכם בול ואל תשכחו להביא סמרטוטים למשחק או טיטולים מה שבאלכם בכיינים חסרי תקנה איכסה עלייכםםם

אז אסור לי להגיד ״ יא בן-זונה ״ אחרי עוד מהלך מאכזב של גילי ורמוט? הופך אותי למכביסט? באמת? אם עם הסגל של עונה שעברה אנחנו לא מובילים ת׳ליגה אז מגיע כמה קללות לשחצנים על הדשא, ואני לא שואל לוזר כמוך אם מותר לי או אסור לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 11:49 
האדס כתב:
נגמר הנוער כתב:

הזלזול שלך בנאתכו ובכיאל יותר מעיד עליך מאשר עליהם.
שני השחקנים היו הפרמטר לכדורגל מושלם של 2 הקבוצות הכי טובות בשנה שעברה.
אחד נפצע לפני סוף העונה וגרם לחיפה לאבד את האליפות.
אחד עזב לפני סוף העונה וגרם גם לנו להראות הרבה פחות מבריקים.
את החוסר של שני השחקנים האלו, ובעיקר החוסר במחליפים לתפקיד שהם מילאו, רואים השנה באופן מובהק.

אני לא מזלזל בכיאל.
את נאתכו לא אהבתי אף פעם אז כנראה שאני לא אובייקטיבי לגביו.
בכל מקרה בקשר לשניהם,אף אחד מהם לא היה שחקן ברמה מעל הליגה,בטח ובטח לא המצטיינים של העונה בקבוצות שהם שיחקו,
זה מה שניסיתי להגיד,שלא חייב להיות סופרסטאר ולתת 8 בישולים בכל משחק בשביל להגיע לקבוצה טובה באירופה אם יש לך סוכן טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 12:13 
סמל אישי של המשתמש
מה שאתה לא מבין, שלפעמים, זה שיש לך 15 בישולים, לא הופך אותך לבורג המרכזי של הקבוצה.
אתה שחקן מצוין, אבל עדיין לא הכי חשוב במערכת.

סתם נקח שחקן לדוגמה, אנדרס אינייסטה, אם תבדוק את הסטטיסטיקות שלו בכל מה שקשור לגולים ואסיסטים, הוא לא מהמוכשרים בדורו.
אבל אתה יכול לומר שברצלונה של השנים האחרונות הייתה נראת אותו הדבר בלעדיו? אני בטוח שלא.

הנה דף שמסביר על השחקן הזה קצת מעבר:
http://performance.fourfourtwo.com/pro- ... statistics

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 12:25 
metal כתב:
אוריאל כתב:

אז אסור לי להגיד ״ יא בן-זונה ״ אחרי עוד מהלך מאכזב של גילי ורמוט? הופך אותי למכביסט? באמת? אם עם הסגל של עונה שעברה אנחנו לא מובילים ת׳ליגה אז מגיע כמה קללות לשחצנים על הדשא, ואני לא שואל לוזר כמוך אם מותר לי או אסור לי.

מותר לך אבל רק מ שער 10,11 בהצלחה!
אה כן ולוזר זה מילה של מכביסטים !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 13:17 
Officer Barbrady כתב:
עוד תנאים כתב:
Officer Barbrady כתב:
עוד תנאים כתב:

נגיד ואני לוקח את הדבר הכי חשוב אצל שחקן כדורגל - עובדות וסטטיסטיקות, ואני לא מזכיר את העובדה שהוא אחראי העונה להכי הרבה גולים בקבוצה, שורף הכי הרבה קילומטרים(ואפילו יש הוכחות מהמשחקים באלופות), נתן גול אליפות, נתן גול שהעלה אותנו לאלופות, נתן מספרת באחד המגרשים הקשים באירופה, נתן את הגול שניצח לנו את הדרבי, החזיר את היתרון במאני טיים במשחק העונה בבלומפילד, באמת בוא נשכח את זה לשניה ונתרכז נטו ביכולת שלו לעומת זו של ורמוט.
זהבי שחקן חכם, הוא יודע לקרוא 2 צעדים קדימה, הוא יודע מה לעשות כששלושה שחקני יריבה מתקרבים אליו באמצע, הוא יודע לתת את הפס הנכון כשצריך ולשלוח את החלוץ אל מול השוער, הוא יודע להיכנס לרחבה דרך האגף, הוא בועט טוב, הוא לא מתרגש כשהוא נמצא ברחבה והוא לוקח מנהיגות.
לורמוט יש דריבל שהוא בעיקר מבזבז באמצע המגרש, אם מתמזל מזלנו אז הוא גם פעם בכמה משחקים נכנס איתו לרחבה.
מה זה כישרוני? כישרוני זה לדעת לשמור את הכדור קרוב לרגל ולתת דריבל פעם בכמה משחקים? אני חשבתי שזה דווקא כולל גם ראיית משחק, טכניקה, מנהיגות ווינריות.
זהבי שחקן הרבה הרבה יותר טוב מבוזגלו וגולסה, ושחקן יותר טוב מורמוט. זה בסדר, זה לא בושה, הוא גם שחקן בהפועל.

שוב כל כך הרבה שטויות זה שהוא נתן גול אליפות לא הופך אותו לשחקן יותר טוב. הגול נגד זלצבורג לא באמת העלה אותנו לליגת האלופות (בלי קשר שזה גול של שוער) אוקי, גם באדיר שם גול בדרבי, מה זה אומר?
בוא באמת נתרכז בנטו יכולת. עוד שטויות רשמת פה. ורמוט שחקן חכם יותר, הוא יודע לקרוא 4 צעדים קדימה, בניגוד לזהבי כשמקיפים אותו כמה שחקנים הוא אולי היחיד בהפועל יחד עם שכטר באמת יכול לצאת ממצבים כאלה. ורמוט יודע לתת את הפס הנכון כשצריך ולשלוח את החלוץ אל מול השוער. הוא יודע להיכנס מהאגף לרחבה עם כדור מה שלזהבי אין, וזה הדבר אגב שחסר לנו בצד שמאל, עוד שחקן שיידע לקחת כדור לעשות מהלך אישי ויצירתי. מה זה לא מתרגש שהוא נמצא ברחבה?
ציטוט:

כשרוני זה לא וויניריות ומנהיגות וכל מה שרשמת לפני כן יש לורמוט בשפע, בניגוד לזהבי.
זהבי עם כל הכבוד לא מתקרב לבוזגלו וגם לגולסה אם ראית את ה 4-1 מול חיפה גולסה פשוט עשה לנו צחוק מההגנה.
בקיצור כדי שתבין איכשהו להגיד שזהבי יותר טוב מורמוט זה בדיוק כמו להגיד שאוליץ' יותר טוב משכטר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 13:29 
סימרוטיץ כתב:
metal כתב:
אוריאל כתב:

מותר לך אבל רק מ שער 10,11 בהצלחה!
אה כן ולוזר זה מילה של מכביסטים !

עוד אחד שהחליט איך אוהד הפועל צריך להתנהג. לך תאכל חמוצים בשירותים. או שתבוא לגדר בשער7, תקרא לי מכביסט בפרצוף. לוזר זה לוזר, אין קשר לצבעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 15:58 
סמל אישי של המשתמש
metal כתב:
אוריאל כתב:

אם איחלת לו להיפצע או שאגת לזה שיש לו סרט קפטן שמכביד לו על היד,כן,זו הופך אותך אוטומטית למכביסט מהזן הגרוע ביותר.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 16:45 
פאביו כתב:
metal כתב:
אוריאל כתב:

אם איחלת לו להיפצע או שאגת לזה שיש לו סרט קפטן שמכביד לו על היד,כן,זו הופך אותך אוטומטית למכביסט מהזן הגרוע ביותר.

לא איחלתי לו להיפצע... חלילה. שאגתי מדי פעם על גילי, שעם כל הרצון הטוב הוא לא נראה כמו שמצפים ממנו, במיוחד בתור קפטן.
אתה בטח עודדת ת'שחקנים גם אחרי התצוגה הנרפה מול ק"ש בתחילת העונה, אוהד אמיתי שכמוך. אני מוכן לקבל הפסדים. אני לא מוכן ששחקנים יגביהו אלף פעם כדורי אימון לאיינוגבה. לא מוכן ששחקנים שלנו יזלזלו ויתנשאו, כי אם הם לא היו ככה, היינו מובילים ת'ליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 18:08 
סמל אישי של המשתמש
חסר לגילי את השחקן שהוא כל כך אוהב ליידו איתי שכטר

יכול להיות שאיתי שכטר השפיע עליו במגרש
לא רק במשחק אלא גם בפן החברתי
וזה חסר לו אין לו חדוות משחק הוא עייף או שהוא רק נראה ככה
אולי כבוי
נקווה שיחזור לעצמו מהר
אם הוא רץ ומשחק טוב -אז כל הקבוצה משחקת טוב
בתור קפטן אתה צריך לצרוח על שחקנים ליידך שיתחילו להזיז את התחת
בקיצור אני רוצה את טובת הקבוצה כמו כולם
אבל גילי יכול לתת יותר ממה שהוא נותן וכולם יודעים את זה
נקווה שיחזור לעצמו אוהבים אותך גילי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 18:33 
סמל אישי של המשתמש
metal כתב:
פאביו כתב:
metal כתב:
אוריאל כתב:

לא איחלתי לו להיפצע... חלילה. שאגתי מדי פעם על גילי, שעם כל הרצון הטוב הוא לא נראה כמו שמצפים ממנו, במיוחד בתור קפטן.
אתה בטח עודדת ת'שחקנים גם אחרי התצוגה הנרפה מול ק"ש בתחילת העונה, אוהד אמיתי שכמוך. אני מוכן לקבל הפסדים. אני לא מוכן ששחקנים יגביהו אלף פעם כדורי אימון לאיינוגבה. לא מוכן ששחקנים שלנו יזלזלו ויתנשאו, כי אם הם לא היו ככה, היינו מובילים ת'ליגה.

מהיכן אתה יודע מה עודדתי ומה לא?
בסוף המשחק עמדתי גאה למחוא כפיים,ולא לקלל.
במהלך המשחק,גם לי יוצאת קללה עסיסית על הגבהה אינפנטילית או מעשה אגואיסטי של בן סהר קנדה או כוכב אחר.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 18:42 
אגב, הרגע שהכי מסמל את ורמוט במשחק והעונה בכלל היה בדקה ה-92, פאצ'לקה קיבל כדור לבטן/ביצים ונשכב
הפועל יצאה עם אלרואי כהן להתקפה וגילי ורמוט, קפטן הקבוצה, ממש דרש מאלרואי להוציא את הכדור החוצה. מהלך אחד שמסמל הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 18:46 
הרגע שהכי מסמל אותו זה היה כשהוא קיבל כדור לבד במחצית השניה באגף ימין, כל האצטדיון עשה "נוו, תעבור אותו"
הוא היה על סף הרחבה, אז הוא הסתובב, ואז הגביה ברגל שמאל, כדור שגם סבתא שלי יכולה לתת.

זה היה מצב קלאסי לגילי.
לפני שנה וחצי היית סופר 1 2 3 פדלדה פדלדה והמגן שלו נשאר מאחור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 18:58 
NARKOTIKA כתב:
הרגע שהכי מסמל אותו זה היה כשהוא קיבל כדור לבד במחצית השניה באגף ימין, כל האצטדיון עשה "נוו, תעבור אותו"
הוא היה על סף הרחבה, אז הוא הסתובב, ואז הגביה ברגל שמאל, כדור שגם סבתא שלי יכולה לתת.

זה היה מצב קלאסי לגילי.

אני לא ממש מבין בכדורגל לכן אצטרך חוות דעת מקצועית - יכול להיות שפשוט למדו אותו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 19:03 
אדום נחמד כתב:
נגמר הנוער כתב:

אני לא אומר דברים כאלה הרבה.
אבל אין לך מושג.

בוא תסביר לי מה לא בסדר במה שכתבתי,
ביבראס,כיאל וכהן היו שחקנים שהם מעל הליגה ברמה שלהם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 19:06 
metal כתב:
NARKOTIKA כתב:

זה היה מצב קלאסי לגילי.

אני לא ממש מבין בכדורגל לכן אצטרך חוות דעת מקצועית - יכול להיות שפשוט למדו אותו?

לא,
יכול להיות שהוא נהיה כבד, שהוא מתאמן פחות חזק, וביחד עם זה פשוט ירד לו הביטחון.
הוא אפילו כבר לא מנסה לעבור על הקו. הוא נהיה צפוי, הוא משחק בעמידה, וגם טיפה פחות אכפת לו. הראש שלו זה לא אותו ראש של שנה שעברה. הוא הפך להיות מקיצוני לפליימייקר. זה לא מתאים ב4-4-2, וזה במיוחד לא מתאים שהמסירות שלך הם לא כאלה מתוחכמות. קצת מעל הממוצע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 19:28 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
אגב, הרגע שהכי מסמל את ורמוט במשחק והעונה בכלל היה בדקה ה-92, פאצ'לקה קיבל כדור לבטן/ביצים ונשכב
הפועל יצאה עם אלרואי כהן להתקפה וגילי ורמוט, קפטן הקבוצה, ממש דרש מאלרואי להוציא את הכדור החוצה. מהלך אחד שמסמל הכל.

אני לא מבין מה אתה רוצה.
לא ראית שכולם רצו בהיסטריה אליו? חשבו שקרה לו משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 19:33 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:
ראצ'ו כתב:

אני לא מבין מה אתה רוצה.
לא ראית שכולם רצו בהיסטריה אליו? חשבו שקרה לו משהו.

זה לא בגלל שחשבו שקרה לו משהו
זה בגלל שזאת הייתה דקה 92 וניצחון היה קריטי במשחק הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 19:47 
אשכול הזוי ומיותר כל כך.
אין אשכול על ידין. אין אשכול על שי. אין על שהר.
וואלה יופי, מצאתם לכם על מי לפרוק את התסכול.
לכו שתו מים, אולי גם כוסית ערק או משהו ותכניסו את עצמכם לרופורציה.
זה כבר באמת נהיה מוגזם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 226 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: