ראצ'ו כתב:
נועם שחם כתב:
ראצ'ו כתב:
את הויכוח על קנדה וההימורים ניהלנו פה כבר לפני כמה שבועות.
אני חושב שיש פה כמה אנשים שצריכים להתנצל ולאכול את הכובע הגדול שלהם
על ההאשמות שהופנו פה כלפי כמה משתמשים בפורום כאילו יש פה אינטרסים זרים.
אני יודע שזה לא הדיון ואולי אני באמת מתעסק פה בשטויות ובאנשים שלא שווים את הייחוס
הזה (או שזקוקים לטיפול

), אבל אולי תבינו למה לא הולכים וכותבים כל דבר ישר בפורום
ולמה יש דברים שעדיף לשמור אותם בקרב הקבוצה וזהו.
יאללה יאללה. כל בנאדם שיש לו קצת שכל בראש יודע כבר מהשנה שעברה שלקנדה בעיית הימורים. יכול להיות שהיו פה 2-3 חוכמולוגים בפורום שפקפקו בענין, אבל הם בטח לא מדגם מייצג.
השאלה היא האם זה הצדיק את ההשמצות והיחס השלילי שהוא קיבל פה, או שאנחנו כאוהדים אמורים לתמוך בו.
וברור לחלוטין שאם קנדה היה מחובר עם האנשים הנכונים בקהל שלנו, הוא היה זוכה ליחס אחר.
אני יכול לדבר רק על עצמי, והלוואי שכל אלה שמגינים פה על קנדה היו שרים לו ומעודדים אותו במשחקים
כמו שאני עושה.
מה שהועלה נגדו בפורום היה כדי להגן על החלטת הצוות המקצועי שהושמץ פה כאילו הוא נוהג בחוסר מקצועיות
בגלל שהוא נותן לבונדר לשחק ולא בגלל שיש פה מניעים אחרים. ולאחרים שהגיבו- יש סיבות למה לא כותבים כל
דבר בפורום ולא מספרים מאיפה יודעים, והפעם זה היה בעיקר לטובתו של עמרי.
ושוב למען הסר ספק, ומי שרוצה מוזמן לבדוק את ההודעות שלי בשנתיים האחרונות. עמרי קנדה שחקן הרבה יותר
טוב מדני בונדר, עמרי קנדה יכול וצריך להיות המגן מספר 1 בארץ. אבל כל עוד עמרי קנדה שקוע בבעיות הימורים
וחייב המון, המון, המון כסף לגורמי עולם תחתון- אין שום סיבה לתת לו לפתוח בהרכב ולשחק במשחקים החשובים- אם בכלל.
להיפך, לא רק שלא הגנת על הצוות המקצועי אלא אף הטלת עליהם את האחריות להטיית משחקים אם היו כאלה.
אם הצוות המקצועי יודע שלקנדה יש בעיית הימורים והוא עדיין שם אותו בסגל, הרי שבמידה וקנדה מוכר משחק
הרי שהצוות המקצועי אחראי לכך בדיוק כמוהו כמסייע לדבר עבירה.
אם הם שמו אותו בסגל הרי שהם חושבים שאין שום סיכוי שבעולם שהוא מוכר משחקים ולכן ההחלטה להרכיב
את בונדר אמורה להיות משיקולים מקצועיים גרידא ולא קשורה לנושא ההימורים.
ועוד משהו שאני צריך להבין.
במשחק מול קרית אתא הוא כבר לא הימר.
אחרי המשחק הוא הימר ולכן בונדר חזר להרכב
ומיד אחרי המשחק מול חיפה נסגרו כל חובות ההימורים והוא חזר להרכב ?