IdanTheLittle כתב:
redrony כתב:
שחר כתב:
כל עניין ההרמות חסר תוכלת, זה לא ממש משנה אם ההרמות טובות או לא כל עוד אין בקבוצה נוגחים שנה שנייה ברציפות (בשנה שעברה עוד היה את גוטליב)
גם אם יש, בהרמה צריכים להשתמש בצורה מאוד מסוימת. שחקנים צריכים להכנס ל-16 ולתת קרוס על הרצפה, כמו ששחר הירש עשה בסוף החצי הראשון לפני הגול. עידן כהן פעם אחרי פעם, גם אתמול גם באשדוד מוצא את עצמו חופשי באגף ובמקום להכנס פנימה כמה שאפשר הוא לוקח את הגוף אחורה ומרים כדור שהסיכוי שלו להפוך לגול הוא קלוש. גם בוזגלו יכול לעשות יותר. להפועל אין אף שחקן שמסוגל לעבור שחקן חוץ מאינברום וגם הוא לא משתמש בזה במקומות הנכונים.
מסכים, ופה נכנס מאמן שאמור להעיר להם ולשפר אותם, אבל לא נראה שזה המצב.
בנוסף בהגנה הקבוצה עומדת בושה וחרפה, אין אפילו מה לדבר על קו אחד, וההגנה עוד הייתה היתרון שלנו בשנה שעברה.
אני הולך להגיד משהו חמור מאוד: אני חושב שהקבוצה לא מאומנת ברמת גיא לוזון

העניין הוא שזו מחלה של רב המאמנים בארץ ולצערי גם של רפואה. אני מאוד אוהב את רפואה, אבל שיפור החלק האישי בשחקנים זה לא הצד החזק שלו ואת זה אפשר היה לראות בקבלת החלטות לא טובה של שחקנים בחלק ההתקפי בשנה האחרונה.
בסף איכות של שחקן גם נמדדת בצורת החשיבה שלו. אני מסכים שהרבה פעמים זה גם נגזר מרמת אימון הקבוצה, כי בקבוצה אינטליגנטית שחקנים נהיים יותר אינטליגנטים כי פשוט משחקים ככה באופן אוטומטי.
זה אגב מה שעושה את זהבי ענק כל כך, אינטליגנצית המשחק שלו היא הגבוהה ביותר שראיתי אי פעם מכדורגלן ישראלי, כולל מלמיליאן וסיני