redrony כתב:
bruno conti כתב:
redrony כתב:
bruno conti כתב:
redrony כתב:
הזה בדיוק ההבדל בין הקבוצה של רפואה שאמנם נכשלה במבחן התוצאה, אבל היתה קבוצה מאומנת לבין מאמן כמו ניסו שלפחות עד עכשיו רואים שלא יודע לשחק כדורגל נכון. הגול היה דוגמה קלאסית. בקבוצה מאומנת שיודעת להניע כדור עידן כבן היה משחרר כדור לאמצע, פה הוא ניסה לעבור שחקן לכיוון השער שלו.
על העמידה בהגנה אני כבר לא מדבר, וזה לא רק שני הבלמים שלא משחקים, זה בעיקר קישור אחורי חלש.
אז מבחן התוצאה הוא כמובן הכי חשוב, אבל אנשים שמבינים כדורגל לפעמים יכולים לראות מעבר אליו בטווח הקצר.
לא הניסנובים. אז קבלו את אופיר חיים וניסו
תקשיב זה שהפועל גרועה היא גרועה,אבל לייחס טעות של מגן טיפש שלא יכול לשחק בפארק
לקבוצה מאומנת או לא מאומנת זה בדיחה.
ולא היא לא מאומנת.
אתה טועה. בקבוצה שיודעת להניע כדור בנגיעה המגן לא היה מסתבך ככה
אני לא טועה חמוד.
מגן לא אמור להסתבך ככה no matter what.
א ב של כדורגל בחייאת מה אנחנו באים להמציא את הגלגל עכשיו?
הוא מגן חלש נקודה,טעות של טיפש.
אוקיי, נזכרתי שאתה זה האדם האחרון לנהל איתו דיוני כדורגל, אבל אנסח לך את זה אחרת. בקבוצה מאומנת הסיכוי של השחקנים לטעות הוא יותר גבוה. שאין אופציות מסירה, שאין תנועה בלי כדור וששחקנים לא מאומנים בלהניע כדור שלוחצים אותם, הסיכויים שלהם לטעות גבוהים יותר. תיקח את המקרה הזה ותראה שכשעידן כהן החליט להעביר (בטיפשותו, אין ויכוח) שחקן לכיוון השער שלו, היתה לו אופצית מסירה לאמצע.
בקבוצה מאומנת השחקנים יותר חכמים. לא כי המח שלהם גדל פתאום אלא כי הם מאומנים לעשות את הדברים נכון
אם כבר ציינת שהיתה לו אופציית מסירה ועדיין הוא לא מסר אז אני עוד יותר לוקח את זה לטפשות שלו נטו.
מאמן לא צריך ללמד מגן שלא עושים פעולה כזאת.
כל שאר הדברים שכתבת נכונים בגדול אבל פה מדובר בפעולה פשוטה ובאמת שכדורגל
זה משחק הכי פשוט שיש.
לשחקנים אמור להיות את הבייסיק לפני שהם מאומנים או לא מאומנים לקבוצת כדורגל.
שחקן אחרון לא מעביר זה בסיסי בפארק ביום שישי בצהריים חבר