תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 16 יוני 2025, 20:07

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 161 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מחזור 32: סכנין בבית בשעה 20:30
הודעהפורסם: 05 מאי 2019, 19:51 
redrony כתב:
לירון האדום כתב:

מדויק.
גם נתניה לא ראתה לנכון לרכוש אותו ואי אפשר להגיד על נתניה שהם לא רואים פוטנציאלים בשחקנים

בקיצור, עיוורון זו תכונה מדהימה. בוא ניקח איזה נתון שלא קשור ונבנה סביבו קייס.
רמזי רחוק מלהיות שחקן מושלם, יש לו עוד הרבה דברים לשפר ורק בגלל זה צריך להבין את הפוטנציאל שלו. אבל אני מניח שאתה תמשיך לחכות לו בפינה ועד אז תתעלם מהמציאות
אני אגיד שוב - ספורי שחקן טוב לקבוצת אמצע טבלה/תחתית.
כל עוד המטרה שלנו תהיה לא להסתבך בתחתית אז בהחלט ספורי מספיק טוב לכך.
נתן בסופו של יום אחלה עונה בקבוצת תחתית.
עדיין לא חושב שנתניה מכבי או בש היו רוכשות אותו

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2019, 20:15 
עניין של זמן עד שקבוצה עם כסף תקנה אותו.
הוא לא באמת קשור לרמות שלנו מבחינת כשרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: מחזור 32: סכנין בבית בשעה 20:30
הודעהפורסם: 05 מאי 2019, 20:41 
סמל אישי של המשתמש
הלואי ילך ספורי, ויתן להפועל שלישיה בראש, תוך שהוא מסמן ללירון האדום שהוא דביל.
הלואי.
אני אישית בא לחגוג מאורע כזה

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2019, 00:21 
אדום נחמד כתב:
הלואי ילך ספורי, ויתן להפועל שלישיה בראש, תוך שהוא מסמן ללירון האדום שהוא דביל.
הלואי.
אני אישית בא לחגוג מאורע כזה

“אוהד הפועל״

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2019, 07:08 
סמל אישי של המשתמש
ממש מעניין אותי הציונים שלך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2019, 07:56 
הוקיץ' כתב:
joshsoos כתב:
מבחינת האדישות והזלזול זה אותו ספורי, כלום לא השתנה. הרגעים שהוא לא כזה, והם לא רבים לצערי, הראו שמקצועית הוא השתפר. יתר החרטא שנכתב פה זה הכנסת מילים לפה שלי ( וההשוואה לפוגבה נועם, זה כי גם הוא שחקן שסטטיסטית מעל הקבוצה רק שסטטיסטיקה לא מספרת את כל הסיפור, נדמה לי שהשם תומר גינת עולה במובן הזה הרבה בפורום כדורסל ).
אבל כן, אני זה אג'נדה אבל אתם מקצועיים טהורים. פאתטי. אם כבר הוקיץ', אתה כבר מזמן הפכת לכזה.

כן, הבחור עם האג'נדה זה זה שבעד השחקן עם המספרים המצוינים ששאר הפורום בחר בו לשחקן העונה שלנו.

ה'פורום' גם בחר במרץ בבחירות, אז? היית במשחק שלשום? כי אז שמעת מה דעתו של רוב הקהל על איך שנראו השחקנים ועל מה שספורי עשה, זו גם אג'נדה? מי שחושב שאני כותב אחרת ממנו בגלל אג'נדה הוא גם זה שהבריח מפה הרבה כותבים.
ומה שהכי משעשע זה להגיד אג'נדה ואז לכתוב על מספרים מצויינים ( וואלה, הם לא ) ובטח ובטח להתעלם מכל דבר שכתבתי שכולו מתייחס מקצועית אל השחקן ולהתייחס אלי אישית. זוהי האג'נדה, והיא פאתטית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2019, 10:43 
לא הבנתי, אני הברחתי מפה הרבה כותבים? איך בדיוק?
ואני לא כתבתי שמי שחושב אחרת ממני הוא בעל אג'נדה. מה שכתבתי זה שהעובדות מראות שרמזי ספורי שדרג את עצמו בגדול העונה ושהוא היה מאוד משמעותי עבורנו בהרבה משחקים. אני יכול לחשוב שמי שחולק על כך הוא חסר מושג, אבל בגלל שאני מעריך את ההבנה שלך בכדורגל אני נשאר רק עם האפשרות שאתה פשוט לא סובל אותו ולא מוכן להכיר בעובדות.

מה שכתבת מתייחס מקצועית? לכתוב "אדישות וזלזול" זה לא התייחסות מקצועית. זה משהו אמורפי שמושפע מאוד מדעות קדומות כלפי השחקנים. אני לא חושב שהוא שחקן אדיש ומזלזל, וכמוני הרבה אחרים. יותר מזה, אני לא זוכר קשר בהפועל יותר גרוע בכל הנוגע לעזרה בהגנה מגילי ורמוט. זה לא הפריע לו להוביל אותנו לאליפות באחת העונות הגדולות של שחקן אי פעם בישראל. גם לו לא היה מקום בהפועל?
אתה טוען שהמספרים שלו לא מצוינים. אם כך, תן לי שמות של חמישה קשרים בליגה העונה שהיו אחראים על 13 שערים ללא מצבים נייחים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2019, 11:00 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
לא הבנתי, אני הברחתי מפה הרבה כותבים? איך בדיוק?
ואני לא כתבתי שמי שחושב אחרת ממני הוא בעל אג'נדה. מה שכתבתי זה שהעובדות מראות שרמזי ספורי שדרג את עצמו בגדול העונה ושהוא היה מאוד משמעותי עבורנו בהרבה משחקים. אני יכול לחשוב שמי שחולק על כך הוא חסר מושג, אבל בגלל שאני מעריך את ההבנה שלך בכדורגל אני נשאר רק עם האפשרות שאתה פשוט לא סובל אותו ולא מוכן להכיר בעובדות.

מה שכתבת מתייחס מקצועית? לכתוב "אדישות וזלזול" זה לא התייחסות מקצועית. זה משהו אמורפי שמושפע מאוד מדעות קדומות כלפי השחקנים. אני לא חושב שהוא שחקן אדיש ומזלזל, וכמוני הרבה אחרים. יותר מזה, אני לא זוכר קשר בהפועל יותר גרוע בכל הנוגע לעזרה בהגנה מגילי ורמוט. זה לא הפריע לו להוביל אותנו לאליפות באחת העונות הגדולות של שחקן אי פעם בישראל. גם לו לא היה מקום בהפועל?
אתה טוען שהמספרים שלו לא מצוינים. אם כך, תן לי שמות של חמישה קשרים בליגה העונה שהיו אחראים על 13 שערים ללא מצבים נייחים.

אני חושב שזה מתאר בדיוק את צורת המשחק שלו עד שדחק את הגול עם הראש משלושים סנטימטר, ההתנהגות שלו אחרי זה מתחת לכל ביקורת
כאילו מישהו רוצה משהו אחר מטובתו וטובת הקבוצה . שמח שהתנצל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2019, 11:06 
לירון האדום כתב:
redrony כתב:
לירון האדום כתב:

מדויק.
גם נתניה לא ראתה לנכון לרכוש אותו ואי אפשר להגיד על נתניה שהם לא רואים פוטנציאלים בשחקנים

רמזי רחוק מלהיות שחקן מושלם, יש לו עוד הרבה דברים לשפר ורק בגלל זה צריך להבין את הפוטנציאל שלו. אבל אני מניח שאתה תמשיך לחכות לו בפינה ועד אז תתעלם מהמציאות

זה נחמד שאתה אומר, רק שאתה לא באמת יודע. מספיק להתסכל על התגובות שלך כלפיו בשביל להבין שאתה לא בא נקי. ספורי העלה את הרמה שלו בשלוש דרגות ויש לו עוד כל כך הרבה לאן להתקדם. הוא יהיה שחקן מוביל אצלנו גם אם יבוא מחר רוכש וישים 100 מיליון בעונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2019, 12:07 
סמל אישי של המשתמש
ואת השיפור הוא עשה כשלידו חבורה של נגרים חסרי אופי.
רק אומר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2019, 12:57 
סמל אישי של המשתמש
את השיפור המקצועי באמת הוא עשה כשהביאו לו את קלאודמיר, שהצליח לשחרר ממנו את הצורך להשלים את לקס (שהוא שחקן מוגבל מאוד) ולא להתעסק בלבנות את המשחק, אלא בלעשות דריבל ולבעוט לשער, שזה מה שהוא יודע לעשות בערך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2019, 13:03 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
את השיפור המקצועי באמת הוא עשה כשהביאו לו את קלאודמיר, שהצליח לשחרר ממנו את הצורך להשלים את לקס (שהוא שחקן מוגבל מאוד) ולא להתעסק בלבנות את המשחק, אלא בלעשות דריבל ולבעוט לשער, שזה מה שהוא יודע לעשות בערך.

זה לא נקרא לעשות שיפור מקצועי, זה נקרא לעבור לשחק בעמדה שיותר מתאימה לו.
לעומת זאת, הוא הצליח בעמדה "החדשה" יותר מאשר הוא הצליח בה בעבר, כי מאז הוא השתפר מקצועית.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2019, 13:25 
סמל אישי של המשתמש
זה לא מדויק, כי בחלק מהמשחקים הוא עדיין שיחק כקשר שלישי באמצע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2019, 14:00 
redrony כתב:
לירון האדום כתב:
redrony כתב:
לירון האדום כתב:

מדויק.

זה נחמד שאתה אומר, רק שאתה לא באמת יודע. מספיק להתסכל על התגובות שלך כלפיו בשביל להבין שאתה לא בא נקי. ספורי העלה את הרמה שלו בשלוש דרגות ויש לו עוד כל כך הרבה לאן להתקדם. הוא יהיה שחקן מוביל אצלנו גם אם יבוא מחר רוכש וישים 100 מיליון בעונה.

מה זה לא בא נקי?
למה מה יש לי משהו אישי נגד ספורי? אתה חושב שהתבאסתי מזה שהוא כבש צמד ובישל?
ספורי שחקן עם הרבה פוטנציאל, זה לא אומר שהוא יממש את כל הפוטנציאל שלו ויגיע רחוק (ימים יגידו).
בסופו של יום אם אני מהמר, הוא לא יהיה שחקן נבחרת, לא יגיע לאירופה (בלגיה זה לא אירופה מבחינתי) וגם לא יוביל קבוצה גדולה לצמרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2019, 14:18 
העובדות הן שספורי אדיש ומזלזל ברוב הדקות שלו על הדשא, העובדות האלה נתמכות במה שרואות העיניים שלי. זה גם מה שהיה במחצית הראשונה שלשום, ומי שלא ראה את זה הוא בעל האג'נדה. זה שחקן שלא ירד להגנה, וזה שחקן שהתנהל בעצלות על המגרש, ומסר ברשלנות, ולקח כדור ובועט לשמיים ממרחק סתם כי בא לו. או בקיצור, רמזי ספורי מאז שעלה לבוגרים. לראות אותו למול שחר הירש שקרע את הדשא היה שמיים וארץ, ואז קרה מה שקרה ופתאום הוא עלה למחצית השניה ואשכרה התאמץ.
המספרים של ספורי העונה הם סבירים, בשום מקום 8 גולים וחמישה בישולים בעונה שלמה הם מספרים מצויינים. שלא לדבר שאם נכנסים פנימה, ניתוח של הגולים שלו מראה ש: גול ראשון הובקע במחזור 16 ( ואנשים מצביעים לו לשחקן העונה, זה מראה כמה הזכרון קצר בכדורגל ) נגד סכנין בדקה ה90 שלא השפיע על המשחק. השלושה הבאים נגד בני יהודה חיפה ונתניה היו תוך כדי משחק ואכן השפיעו ואז באו שניים שלא בתבוסות שהנחלנו ללוזונות ואשדוד, כשבסוף מגיעים השניים שלשום ( ובכל הכבוד לסכנין שכבר ירדה... ) וזה כבר פחות מרשים.
לבד מזאת, כמו שנתתי בדוגמת פוגבה -וכמו שציינתי את הויכוח על גינת - סטטיסטיקה לא תמיד מספרת הכל. אתה יכול להבקיע או לבשל הרבה ועדיין להיות תקוע כמו קוץ בתחת של הקבוצה שלך. אז אם הייתה לו סטטיסטיקה והשפעה של ורמוט בעונת האליפות או איזה אחד בשם מסי, יאללה שיטייל על המגרש, אבל הוא רחוק משם. שיתחיל להיראות כמו במחצית השניה ויהיו לי פחות טענות אליו, והוא עצמו יתן הרבה יותר תוצרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2019, 14:48 
לפני שלוש שנים כתבתי שהדבר הכי טוב אצל ספורי זה אח שלו.
לשמחתי, לאחרונה אני רואה אצלו שינוי גדול מאוד, כנראה התבגר נפשית, התחזק פיזית וקיבל בטחון.
הוא לא יחזקאל חזום או גילי ורמוט, אבל כרגע הוא אחד השחקנים הכי טובים שלנו. חשוב גם שהוא גדל אצלנו.
הוא חייב להשאר, ואפילו אם תהיה לנו, במזל ענק, קבוצה כמו בעונת 1999\2000 או 2009\2010, יש לו מקום בסגל, לפחות כמחליף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2019, 14:51 
joshsoos כתב:
העובדות הן שספורי אדיש ומזלזל ברוב הדקות שלו על הדשא, העובדות האלה נתמכות במה שרואות העיניים שלי. זה גם מה שהיה במחצית הראשונה שלשום, ומי שלא ראה את זה הוא בעל האג'נדה. זה שחקן שלא ירד להגנה, וזה שחקן שהתנהל בעצלות על המגרש, ומסר ברשלנות, ולקח כדור ובועט לשמיים ממרחק סתם כי בא לו. או בקיצור, רמזי ספורי מאז שעלה לבוגרים. לראות אותו למול שחר הירש שקרע את הדשא היה שמיים וארץ, ואז קרה מה שקרה ופתאום הוא עלה למחצית השניה ואשכרה התאמץ.
המספרים של ספורי העונה הם סבירים, בשום מקום 8 גולים וחמישה בישולים בעונה שלמה הם מספרים מצויינים. שלא לדבר שאם נכנסים פנימה, ניתוח של הגולים שלו מראה ש: גול ראשון הובקע במחזור 16 ( ואנשים מצביעים לו לשחקן העונה, זה מראה כמה הזכרון קצר בכדורגל ) נגד סכנין בדקה ה90 שלא השפיע על המשחק. השלושה הבאים נגד בני יהודה חיפה ונתניה היו תוך כדי משחק ואכן השפיעו ואז באו שניים שלא בתבוסות שהנחלנו ללוזונות ואשדוד, כשבסוף מגיעים השניים שלשום ( ובכל הכבוד לסכנין שכבר ירדה... ) וזה כבר פחות מרשים.
לבד מזאת, כמו שנתתי בדוגמת פוגבה -וכמו שציינתי את הויכוח על גינת - סטטיסטיקה לא תמיד מספרת הכל. אתה יכול להבקיע או לבשל הרבה ועדיין להיות תקוע כמו קוץ בתחת של הקבוצה שלך. אז אם הייתה לו סטטיסטיקה והשפעה של ורמוט בעונת האליפות או איזה אחד בשם מסי, יאללה שיטייל על המגרש, אבל הוא רחוק משם. שיתחיל להיראות כמו במחצית השניה ויהיו לי פחות טענות אליו, והוא עצמו יתן הרבה יותר תוצרת.

אז אני מניח שהעיניים שלך קצת מטעות אותך כי אולי משהו מסתיר אותן או שספציפית אצלו אתה מחפש דברים שאתה לא מחפש אצל אף אחד אחר ואם היית מחפש היית מוצא, בדיוק כמו ששופט יכול לשרוק פנדל על תפיסות ברחבה מתי שהוא רוצה.
אני חושב שהוא רחוק מלהיות מושלם, יש לו עוד הרבה מקום לשיפור, אבל בחצי השני של העונה הוא עשה שיפור מדהים והאבולוציה שלו מאוד מעודדת וגורמת לי להיות אופטימי לגביו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2019, 14:54 
לירון האדום כתב:
redrony כתב:
לירון האדום כתב:
redrony כתב:
לירון האדום כתב:

מדויק.

מה זה לא בא נקי?
ספורי שחקן עם הרבה פוטנציאל, זה לא אומר שהוא יממש את כל הפוטנציאל שלו ויגיע רחוק (ימים יגידו).
בסופו של יום אם אני מהמר, הוא לא יהיה שחקן נבחרת, לא יגיע לאירופה (בלגיה זה לא אירופה מבחינתי) וגם לא יוביל קבוצה גדולה לצמרת.

כן, אני חושב שיש לך משהו אישי נגד ספורי. לא שאתה שונא אותו, אלא שגיבשת עליו דעה ואי אפשר להזיז אותך ממנה. שהוא יגיע לנבחרת (והוא יגיע) אז גם יהיה לך מה להגיד וגם שהוא יגיע לאירופה.
בינתיים תשמח שסוף סוף יש שחקן כזה בקבוצה שלך, אחד שנותן גולים, בישולים ויודע להזיז את כל ההתקפה קדימה. ואל תבוא לי עם מספרים סבירים לעונה, כי את כל ההתקדמות שלו הוא עשה בחלק השני של העונה וגם אל תגיד לי שזה בגלל קלאודימיר, כי כדורגל זה ככה, צריך שחקנים טובים לידך בשביל להיות יותר טוב, ולשחק בעמדה שמתאימה לך ומעל הכל, בטחון ותמיכה שזה הדבר האחרון שאפשר להגיד על הקהל של הפועל שנתן לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2019, 15:31 
כל מה שאמרת ועדיין קבוצה שנשארה בליגה מחזור לסיום העונה.
ימים יגידו מי צדק.
ושוב אין לי בעיה עם ספורי, הלוואי ויצליח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2019, 15:38 
סמל אישי של המשתמש
מה זה קשור שהקבוצה כמעט ירדה ליגה?
זאת הקבוצה שמדברים עליה, ובקבוצה הזאת ספורי הוא בין הבודדים ששווים משהו, ועל פניו גם השחקן הכי טוב ואפקטיבי.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2019, 15:57 
לירון האדום כתב:
כל מה שאמרת ועדיין קבוצה שנשארה בליגה מחזור לסיום העונה.
ימים יגידו מי צדק.
ושוב אין לי בעיה עם ספורי, הלוואי ויצליח

אשכרה, לא מצליח לחבר בין הנימוקים שלך לטענה לשלך. אין קשר בין מחט לתחת. נכון, נשארנו ליגה מחזור אחד לסיום. מה הקשר לספורי?
כפ"ס ירדה ליגה והביאה לך את דה סילבה. מה נסגר איתך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2019, 17:25 
רמזי ספורי הוא בערך הדבר היחידי שהרווחנו מהעונה הארורה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2019, 17:58 
סמל אישי של המשתמש
רק אציין שבניגוד לתמונה שניסו לצייר פה, רמזי היה טוב מאוד גם בתחילת העונה כשאמנם לא נתן מספרים, אבל היה שחקן ההתקפה הכי טוב(היחיד שהיה טוב) בקבוצה.
ואם היה לי כוח הייתי שם פה כמה סרטונים שמפריכים את הטענות על זריקת זין. ולא, בעיטות מרחוק זה לא זריקת זין. קצת אגואיסטי, אבל איך אפשר לבוא אליו בתלונות כשהאופציות למסירה הן עאבד/זיקרי/גנדה/ולאסקיס, כלומר איבוד כדור בסבירות של 95%?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2019, 19:13 
joshsoos כתב:

העובדות הן שספורי רביעי בקבוצה בכמות הספרינטים וחמישי במרחק הריצה הכולל למרות שהוא רק תשיעי בכמות הדקות. אלו העובדות. אדיש ומזלזל זה מה שרואים אנשים שמחפשים אותו.
מה הקשר בין ההשפעה של השערים שלו על תוצאת המשחק למה שאנחנו מדברים? אז חצי מהשערים שלו לא הגיעו בזמן קריטי, אז? אתה חושב שכל השערים של אצילי היו שערי ניצחון? אגב, בדיוק קראתי מחקר שניסה במקום להשוות במקום בין כובשי שערים בצורה הקונבנציונלית לכובשי שערים לפי חשיבות השער. התוצאות הראו קורלציה מלאה לטבלת הכובשים הרגילה, אפילו אצל שחקנים עם מוניטין של כובשי שערי "גארבג'" כמו היגוואין ובנזמה.
אני מסכים שגם שחקן שכובש ומבשל הרבה יכול להיות שחקן שבסופו של דבר עושה לא מעט נזק לקבוצה שלו, רק שזה צריך להיות מקרה קיצוני בהרבה מספורי. אפילו ערן לוי שבאמת עושה נזק ממשי למשחק ההגנה של הקבוצה שלו הוביל קבוצות סופר מצליחות בשנים האחרונות. זה לא דומה בכלל לספורי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2019, 19:51 
סמל אישי של המשתמש
האמת הוקיץ' היא שאין מה לטרוח, אנשים שאחרי העונה לא שינו את דעתם כבר לא ישנו את דעתם, ומי שקילל את ספורי בשבת או מסנגר עכשיו על שריקות הבוז, יהיה מאלה שישרקו לו בוז בהזדמנות הראשונה שתגיע(והיא תגיע, נדירים מאוד שחקני הכדורגל ששומרים על יציבות מוחלטת או שלא עושים אף פעם שטויות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2019, 19:54 
לירון האדום כתב:
redrony כתב:
לירון האדום כתב:
redrony כתב:
לירון האדום כתב:

מדויק.

מה זה לא בא נקי?
למה בלגיהזה לא אירופה?
תזכיר לי איפה נבחרת בלגיה ואיפה נבחרת ישראל, למשל?

"תדע לך עמית, בלילה - הכדור עף מהר יותר"
- דני נוימן, ערוץ 1, 09.11.2009

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2019, 20:07 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:

מה זה לא בא נקי?

כן. יש לך משהו נגדו.
עוד בקיץ זיינת את המח על העזיבה שלו לאחר ירידת הליגה (וברוך השם שעשה ככה וחזר שחקן טוב יותר).
המשכת בלשקר לגבי המאמץ שהוא משקיע למרות שהקילומטרז' שלו היה תמיד בין הגבוהים.
ואתה עדיין מזלזל בו כי הוא בקבוצה ש'כמעט ירדה ליגה' כאילו זה קשור למשהו.

והאדס, נכון שקלאודימיר עזר, אבל הוא, כמו שאר הקבוצה, עדיין נגרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2019, 22:28 
יש מישהו שמשחק בתפקיד דוצה לשלו בליגה עם יותר גולים ובישולים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2019, 23:33 
דור מיכה (11 בישולים ו4 שערים), עומר אצילי (11 שערים ו5 בישולים), פרדי פלומיין (9 שערים ו5 בישולים).
לזכותו ייאמר שהם שיחקו לצד שחקנים הרבה פחות מוגבלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2019, 23:38 
סמל אישי של המשתמש
ואנחנו מדברים בגדול על מספרים די דומים ל 8 ו 5 של ספורי

ועוד משהו חשןב אם מישהו חושב ש"x זורק זין ומזלזל" זה עובדה, יש לו בעיה עם הבנה מה זה עובדה.

נ.ב זה מזכיר לי את הראיון המיתולוגי של שאול ביציע הצפוני..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 161 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: