בני12 כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
אדום נחמד כתב:
אין פה 'מעריצי ספורי'.
יש פה אנשים שלא חושבים שיש אלטרנטיבה עדיפה עליו, ושלקלל אותו זה חתיכת טמטום מיותר שלא מועיל לאף אחד.
דביל.
Sent from my Mi A2 using Tapatalk
לירון, אני כל כך שונא אותך שאתה גורם לי להסכים עם ה-BDS הקקה הזה (חוץ מה"דביל" בסוף).
איבדת את זה לגמרי. אתה מדבר על ספורי מתוך שנאה ובלי קשר ליכולת המקצועית שלו. צריך להיות עיוור כדי לא לראות את ההתקדמות שהוא עשה השנה. מה גם שאין לו שום אלטרנטיבה בסגל.
הוא חייב להמשיך לפתוח באמצע עם אליאס ולקס.
איזה יכולות מקצועיות הוא מביא ?
חוץ מהמסירה בדקה הראשונה לעאבד, מה ראית ממנו אתמול ?
אז הוא התקדם מ-0 ל-1. ביג דיל. כשיגיע ל-6 שידבר איתי
גנדה אתמול ב-10 דקות אחרי שלא שחק שנה תרם יותר למשחק מאשר ספורי.
הוא אמור להיות השחקן המרכזי בהתקפה. זה שכל הכדורים עוברים דרכו והוא כמעט ולא נוגע בכדור (ואז כשהוא נוגע אתה מבין למה עדיף שלא ייגע)
אתה יכול להשוות אותו לורמוט או תקווה שבתפקיד שלהם הוא משחק ?
* לא שרקתי לו בוז אתמול. הפעם היחידה ששרקתי בוז לשחקן של הפועל היתה לאבוקסיס במשחק מול סכנין אחרי שהוא עשה סבוטאז' לגילי לנדאו ולא היה לזה שום קשר ליכולות מקצועיות.
קצת עפת, לא?!
ורמוט? תקווה? הם 6 (לפי הסולם שלך). ספורי בקושי 2. כשהוא יגיע ל-4+ הוא לא כבר לא יהיה פה.
גנדה לא רלוונטי בהשוואה לספורי כי הוא שחקן כנף. היחידים שיכולים להחליף אותו הם עגייב וקאיו.
קאיו בעיניי זה גלבאן. לא יעזור לנו בשיט.
עגייב יכול לשחק באמצע במקום ספורי רק כשגנדה יחזור לכושר משחק מלא. עד אז, עגייב יהיה בכנף וספורי באמצע. ושלא תעז לדבר איתי על עאבד בכנף. יש גבול.
מהרגע שספורי יצא, הלך לנו המשחק. תבין לבד מה זה אומר.
אדום נחמד כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
אדום נחמד כתב:
אין פה 'מעריצי ספורי'.
יש פה אנשים שלא חושבים שיש אלטרנטיבה עדיפה עליו, ושלקלל אותו זה חתיכת טמטום מיותר שלא מועיל לאף אחד.
דביל.
לירון, אני כל כך שונא אותך שאתה גורם לי להסכים עם ה-BDS הקקה הזה (חוץ מה"דביל" בסוף).
אני שמח שבחרת הפעם להיות בצד הצודק.
אני תמיד בצד הצודק.