תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 16 יוני 2025, 15:42

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 904 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 31  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מחלקת הנוער עונת 2018/19
הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2018, 13:35 
סמל אישי של המשתמש
הם יותר טובים בהכל אבל בעיקר פיזיות, אגרסיביות, קבלת החלטות מהירה, דיוק וטכניקת עצירת כדור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2018, 13:39 
:hapoel:

נערך לאחרונה על ידי אורביט בתאריך 22 ספטמבר 2018, 13:52, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2018, 13:39 
⚽ שלוש דקות בתוך תוספת הזמן שלעאטה מעלה את מכ' ליתרון 0:1, ומורחק בכרטיס צהוב שני ואדום על הורדת חולצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2018, 13:41 
dino כתב:
הוא שמח עכשיו אבל כשיהיה גדול יבין מהר שהקהל שלו גזעני

פעם המוכשרים מקרב בני דודינו היו מגיעים אלינו :cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2018, 13:52 
בדקה ה-94 חילוף חמישי ואחרון בהפועל, כשניל יוסף (27) נכנס במקום טל לוי.
בדקה ה-95 גם אושר דוידה סופג כרטיס, והמשחק נגמר בהפסד 1:0 משער בדקה ה-93, שמותיר את הפועל עמוק בתחתית עם 3 נקודות ומאזן שערים 7:4 בתום חמישה מחזורים.
בשבת הבאה היא תארח את מכ' נתניה במגרש וולפסון 2, המרכזי במתחם חודורוב.
שעת המשחק תפורסם בהמשך השבוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2018, 15:34 
באסה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2018, 13:47 
*השבת במחלקת הנוער של הפועל תל אביב: חם במתחם*

לאחר שני הפסדים רצופים, האחרון 1:0 בדרבי אצל מכ', תנסה קבוצת הנוער, הפועל ת"א ניסנוב, להתאושש מחר (שבת, 29 בחודש) על חשבון מכ' נתניה במשחק ביתי, שאותו תארח במגרש וולפסון 2, המרכזי במתחם חודורוב (רח' הלוחמים 4, תל-אביב/יפו), במסגרת המחזור החמישי בליגה.
המשחק יחל בשעה 11:00, ואליו יגיעו החניכים של אורי אוזן מהמקום ה-13 בטבלה, כשבמאזנם 3 נקודות בלבד והפרש שערים 6:4 בתום ארבעה משחקי ליגה.
סגנית האלופה ממוקמת חמישית בטבלת הליגה, ובמאזנה 7 נקודות והפרש שערים 2:4 בתום ארבעה משחקים, כשאת האחרון סיימה בתיקו 0:0 עם הפ' עירוני ק"ש.
את המפגש האחרון בין הקבוצות אירחה נתניה בעונה שעברה, והוא הסתיים בתיקו 2:2, משערים שכבשו שחקני הבוגרים כיום, שי אליאס ועמית מלכה.
לפניו הסתיים המפגש הביתי של הפועל בהפסד 2:1 למרות שער של עמית מלכה.

במשחק שיפתח את השבת, תארח מחר קבוצת נערים א', הפועל ת"א צחי בן פורת, את בית"ר ירושלים במסגרת המחזור החמישי בליגה.
המשחק יתקיים במגרש המרכזי במתחם חודורוב, ויחל כבר בשעה 08:30 בבוקר.
חניכיו של יוסי בילו יגיעו אליו מהמקום התשיעי בטבלה, כשהם עם 6 נקודות ומאזן שערים 6:11 בתום ארבעה משחקי ליגה, אחרי שבאחרון מהם הפסידו בפעם השניה ברציפות, 2:1 אצל מכ' פ"ת למרות שער של עומר סניור.
האורחים במקום השלישי בטבלת הליגה עם 9 נקודות ומאזן שערים 3:11 בתום ארבעה משחקים, כשבאחרון מהם הביסו 1:5 את הפ' חיפה.

קבוצת נערים ב', הפועל ת"א ישין, תנסה להמשיך בכושרה המצוין ולנצח בפעם השלישית ברציפות, כשתתארח מחר אצל מכ' נתניה במסגרת המחזור החמישי בליגה.
המשחק יתקיים במגרש שפירא (רח' דניאל 1) בנתניה, ויחל בשעה 11:00.
החניכים של דן רומן יגיעו אליו מהמקום השני בטבלה, כשהם עם 9 נקודות ומאזן שערים 2:7 בתום ארבעה משחקי ליגה, אחרי שבאחרון מהם ניצחו 0:2 את בית"ר טוברוק משערים של מיכאל בן עמי וקורן לוי.
האורחים במקום השמיני בטבלת הליגה עם 5 נקודות ומאזן שערים 2:2, אחרי שהפסידו 1:0 למכ' פ"ת.

קבוצות נערים ג' תצאנה מחר למשחקי חוץ במחזור השני בליגה, כשקבוצת הצפון של חן סול (לאחר שניצחה השבוע 0:10 בחוץ את יפו בגביע המדינה ע"ש ז. קליאוט ז"ל, מרביעיה של איתן מהלל, צמדים של אדם סרסור ומיכאל בן אבי ושערים של תומר פשנקובסקי ויהלי לביא) תתארח אצל מכ' פ"ת במגרש הסינטטי (רח' מרדכי בן דרור 1) בפתח-תקווה, למשחק חוץ שיחל בשעה 09:45 בבוקר, אחרי שבמחזור הראשון הפסידה 4:1 למכ' חיפה למרות שער של תומר פשנקובסקי.
קבוצת הדרום, הפועל ת"א עופר רוג של קובי ברו, תנעל את השבת במשחק חוץ אצל מכ' חיפה, שיחל בשעה 12:30 במגרש קצף תחתון (רח' צביה ויצחק 1) בחיפה, לאחר שפתחו את הליגה בנצחון 0:5 על סקציה נס ציונה, מצמד שערים שכבש רוני בדלר, ושערים שהוסיפו ניר הובר, כפיר ארואס ודניאל דוד מיה.

קבוצות הילדים תפתחנה את העונה במשחקי גביע, כשבשעה 10:30 תתארח קבוצת ילדים א', הפועל ת"א יצחק, אצל א.ס רמת אליהו, ואילו קבוצת הצפון תארח בשעה 15:15 במגרש המרכזי בחודורוב את הפ' עירוני רמה"ש במסגרת הסיבוב הראשון של גביע המדינה ע"ש דוד שווייצר ז"ל.
קבוצת ילדים ב', הפועל ת"א מיכאל, תארח בשעה 13:20 במגרש המרכזי בחודורוב את מכ' הרצליה ב', ואילו קבוצת הצפון תתארח אצל מכ' הרצליה בשעה 12:30 במסגרת הסיבוב הראשון של גביע המדינה ע"ש שמואל סוחר ז"ל.

חג שמח, ובהצלחה לכל קבוצות דור העתיד האדום!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2018, 09:26 
קבוצת נערים א', הפועל ת"א צחי בן פורת, פתחה את השבת בתיקו עם בית"ר ירושלים, 0:0 שעוצר את רצף שני ההפסדים, אך מותיר אותה במרכז הטבלה עם 7 נקודות ומאזן שערים 6:11 בתום חמישה משחקי ליגה.
ביום שלישי הקרוב, ה-2 באוקטובר, בשעה 16:00 אחה"צ תצא הקבוצה למשחק חוץ במסגרת המחזור השישי, שיתקיים במגרש הסמוך לאצטדיון דוחא בסכנין, שם תחכה לה הפ' איחוד בני סכנין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2018, 10:05 
בוקר טוב ממתחם חודורוב, כאן יצא לדרך משחקה הביתי של קבוצת הנוער, הפועל ת"א ניסנוב (באדום מלא), נגד מכ' נתניה (בחולצות צהובות, ומכנסיים וגרביים שחורים) במסגרת המחזור החמישי בליגה.
החניכים של אורי אוזן, שבמקום ה-13 בטבלה עם 3 נקודות ומאזן שערים 6:4 בתום ארבעה משחקי ליגה, עולים עם רוי ברנס (1, תלבושת ירוקה) בשער, טל לוי (24), טום אחי מרדכי (12), איתמר אפרת (23) ועלי אלעוברה (11) בהגנה, עמית מאיר (29), שי אייזן (6, קפטן) ואיליי טמם (18) בקישור, ושביט מזל (70), אופק עובדיה (16) ואושר דוידה (8) בחוד, תוקפים הפוך (לכיוון חדרי ההלבשה) לאחר הפסד שי אייזן בהגרלה, ומוצאים את המשחק לדרך לעיני כ-120 צופים.
האורחים במקום החמישי בטבלת הליגה עם 7 נקודות ומאזן שערים 2:4 בתום ארבעה משחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2018, 10:49 
⚽בדקה ה-45 אחמד טאהר מעלה את נתניה ליתרון של 0:1 בבעיטה מצד שמאל של הרחבה למשקוף ופנימה, והפועל בפיגור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2018, 10:58 
⏱מחצית ראשונה חלשה מסתיימת בפיגור 1:0.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2018, 11:09 
⏰המחצית השניה נפתחה עם חילוף ראשון בהפועל:
דניאל קוניצקי (10) נכנס במקום עמית מאיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2018, 11:12 
⚽בדקה ה-48 סהר ברמי מכפיל את יתרון האורחים בבעיטה שטוחה מצד ימין של הרחבה אל תוך פינת שמאל הרחוקה.
הפועל בפיגור 2:0.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2018, 11:18 
חילוף שני בהפועל בדקה ה-57:
אליהו אדמה (19) נכנס במקום איליי טמם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2018, 11:22 
בדקה ה-61 סופג הקפטן, שי אייזן, כרטיס צהוב על הכשלת שחקן יריב במרכז המגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2018, 11:35 
חילוף שלישי בהפועל בדקה ה-74:
ירדן סידי (7) נכנס לקישור במקום המגן השמאלי, טל לוי, מה שמוריד את הקפטן, שי אייזן, לעמדת הבלם, ומזיז את איתמר אפרת שמאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2018, 11:49 
בדקה ה-89 עלי אלעוברה סופג כרטיס צהוב על הערה לשופט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2018, 11:53 
⚽בדקה ה-90 אליהו אדמה מצמק ל-2:1 מבישול של ירדן סידי, ותוך דקה בתוך תוספת הזמן שביט מזל נוגח את השוויון מבישול של אושר דוידה!
הפועל משווה ל-2:2⚽

נערך לאחרונה על ידי אורביט בתאריך 29 ספטמבר 2018, 14:39, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2018, 12:16 
קבוצת הנוער, הפועל ת"א ניסנוב, מסיימת בתיקו 2:2 את משחקה הביתי נגד מכ' נתניה לאחר קאמבק מרשים.
כבשו להפועל: אליהו אדמה (90'. בישל: ירדן סידי) ושביט מזל (90+1'. בישל: אושר דוידה).
שיחקו: רוי ברנס; טל לוי (74' - ירדן סידי), טום אחי מרדכי, איתמר אפרת, עלי אלעוברה; עמית מאיר (46' - דניאל קוניצקי), שי אייזן, איליי טמם (57' - אליהו אדמה⚽); שביט מזל⚽, אושר דוידה, אופק עובדיה.
הוצהבו: שי אייזן ועלי אלעוברה.
צפו: 130 בחודורוב.
התיקו מותיר את הפועל בתחתית הטבלה עם 4 נקודות ומאזן שערים 8:6 בתום חמישה משחקי ליגה, כשבשבת הבאה (6 באוקטובר) יחכה לה משחק חוץ אצל הפ' עירוני רמה"ש. שעה תפורסם בהמשך השבוע.
חג שמח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2018, 14:51 
במשחק נוסף - קבוצת נערים ב', הפועל ת"א ישין, הביסה 0:4 בחוץ את מכ' נתניה, משערים שכבשו אופק סימקין (2), מיכאל בן עמי ואריאל כהן.
הנצחון מעלה את הקבוצה ל-12 נקודות ומאזן שערים 2:11 בצמרת הטבלה, כשבשבוע הבא (6 באוקטובר) היא תארח את מ.ס אשדוד למשחק ביתי, ששעתו תפורסם במהלך השבוע.
חג שמח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2018, 07:28 
*היום במחלקת הנוער של הפועל תל-אביב: מחזור איסרו חג בנערים א' ו-ג'*

קבוצת נערים א', הפועל ת"א צחי בן פורת, תצא היום למשחק חוץ במגרש האימונים הסמוך לאצטדיון דוחא בסכנין, שם תתארח אצל הפ' איחוד בני סכנין במסגרת המחזור השישי בליגה.
המשחק יחל בשעה 16:00 אחה"צ, והחניכים של יוסי בילו יגיעו אליו מהמקום השמיני בטבלה עם 7 נקודות ומאזן שערים 6:11 בתום חמישה משחקי ליגה, כשאת האחרון שבהם סיימו בתיקו 0:0 עם בית"ר י-ם.
המארחים מדורגים מקום אחד מתחת (9) עם אותו מספר נקודות (7), אך מאזן שערים 3:6 בתום חמישה משחקי ליגה.

קבוצות נערים ג' תארחנה משחקי בית במגרש וולפסון 2, המרכזי במתחם חודורוב (רח' הלוחמים 4, תל-אביב/יפו), כשקבוצת הדרום, הפועל ת"א עופר רוג, תפתח את היום כבר בדקות הקרובות, עם משחק שיחל בשעה 08:30 בבוקר נגד עירוני מודיעין.
החניכים של קובי ברו במקום השני בליגת מרכז עם מאזן מושלם של 6 נקודות והפרש שערים 2:8 בתום שני משחקים, לאחר שניצחו 2:3 בחוץ את מכ' חיפה, מצמד שערים שכבש ניר הובר, ושער שהוסיף תום פאינרו.
האורחים במקום ה-13 בטבלת הליגה עם 0 נקודות ומאזן שערים 6:2 בתום שני משחקים, כשבאחרון הפסידו 5:2 להפ' קטמון י-ם.

קבוצת הצפון של חן סול (מקום 12 בטבלת ליגת שרון עם 0 נקודות ומאזן שערים 6:2 בתום שני משחקים, כשבאחרון מהם הפסידה 2:1 בחוץ למכ' פ"ת למרות שער של איתן מהלל) תנסה להשיג נקודות ראשונות, במשחק שיחל בשעה 16:00 אחה"צ מול הפ' חיפה (שגם לה 0 נקודות, והיא במקום ה-13 בטבלה עם מאזן שערים 8:3).

בהצלחה לכל קבוצות דור העתיד האדום!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2018, 17:15 
סיכום תוצאות היום:

קבוצת נערים א', הפועל ת"א צחי בן פורת, סיימה בתיקו שני ברציפות, 3:3 בחוץ עם בני סכנין.
כבשו: יזהר זנו (2) ומשה סבן.
התיקו מותיר את הקבוצה במרכז הטבלה, כשהיא עם 8 נקודות ומאזן שערים 9:14 בתום שישה משחקי ליגה.
בשבת (6 בחודש, בשעה 10:30 במגרש וולפסון 2, המרכזי במתחם חודורוב) היא תארח את הפ' ב"ש במטרה לחזור לנצח אחרי ארבעה משחקים ללא נצחון.

יתר משחקי היום הסתיימו בנצחונות של קבוצות נערים ג' במסגרת המחזור השלישי.
קבוצת נערים ג' דרום, הפועל ת"א עופר רוג, הביסה הבוקר 0:5 את עירוני מודיעין.
כבשו: ליאו אוריאל בנבניסטי (2), תום פאינרו, רוני בדלר ואיליי צעירי.
הנצחון שומר את הקבוצה גבוה בטבלת ליגת מרכז, כשהיא עם מאזן מושלם של 9 נקודות והפרש שערים 2:13 בתום שלושה מחזורים.
בשבת בשעה 12:30 בצהריים יחכה לה משחק חוץ אצל הפ' ראשל"צ במגרש הסינטטי המערבי הסמוך לסופרלנד (שד' מרילנד 1, ראשון לציון).

קבוצת הצפון גברה 0:2 בבית על הפ' חיפה (משערים שכבשו תומר פשנקובסקי ויהלי לביא), והשיגה שלוש נקודות ראשונות העונה אחרי שני הפסדים בפתיחה, מה שאמנם מותיר אותה בחלק התחתון של טבלת ליגת שרון, אך עם 3 נקודות ומאזן שערים 6:4 בתום שלושה מחזורים, כשבשישי (5 בחודש בשעה 15:30 בישוב בת חפר) תצא למשחק חוץ אצל מכ' עמק חפר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2018, 17:02 
*סוף השבוע במחלקת הנוער של הפועל תל-אביב: משחקי בית וחוץ*

קבוצת הנוער, הפועל ת"א ניסנוב, תצא השבת (6 בחודש) למשחק חוץ אצל הפ' עירוני רמה"ש במסגרת המחזור השישי בליגה.
המשחק יתקיים באצטדיון גרונדמן (רח' החלוץ 21, רמת השרון), ויחל בשעה 11:00 בבוקר.
החניכים של אורי אוזן יגיעו אליו מהמקום ה-14 בטבלה עם 4 נקודות ומאזן שערים 8:6 בתום חמישה משחקי ליגה, כשאת האחרון סיימו בתיקו 2:2 עם מכ' נתניה, משערים שכבשו אליהו אדמה ושביט מזל.
המארחים נועלים את טבלת הליגה, כשהם במקום ה-16 והאחרון עם 3 נקודות ומאזן שערים 12:2 בתום חמישה משחקים, לאחר שהפסידו 1:0 לק"ש.
את המפגש האחרון בין שתי הקבוצות אירחו האדומים בעונה שעברה בליגה, והוא הסתיים בנצחון 0:3, משערים שכבשו יהונתן לוי, אדג'י הפורד ועבד אטרש.
המפגש האחרון באצטדיון גרונדמן נערך במחזור הפתיחה אשתקד, והסתיים בהפסד אדום של 4:3 למרות שערים של יהונתן לוי, עמית מלכה ובני טרידובסקי.

קבוצת נערים א', הפועל ת"א צחי בן פורת, תארח השבת את הפ' באר-שבע במסגרת המחזור השביעי בליגה.
המשחק יתקיים במגרש וולפסון 2, המרכזי במתחם חודורוב (רח' הלוחמים 4, תל-אביב/יפו), ויחל בשעה 10:30 בבוקר.
החניכים של יוסי בילו יגיעו אליו מהמקום התשיעי בטבלה, כשהם עם 8 נקודות ומאזן שערים 9:14 בתום שישה משחקי ליגה, כשאת האחרון מהם סיימה השבוע בתיקו 3:3 עם סכנין בחוץ, משערים שכבשו יזהר זנו (2) ומשה סבן.
האורחים במקום החמישי בטבלה עם 11 נקודות ומאזן שערים 5:5 בתום שישה משחקי ליגה, כשבאחרון השבוע ניצחו 1:2 את הפ' חיפה.

קבוצת נערים ב', הפועל ת"א ישין, תארח את מ.ס אשדוד במסגרת המחזור השישי בליגה, למשחק הצמרת הגבוהה, שיפתח את השבת כבר בשעה 08:30 בבוקר, ויתקיים גם הוא במגרש וולפסון 2, המרכזי במתחם חודורוב.
החניכים של דן רומן יגיעו אליו מהמקום השלישי בטבלת הליגה, כשהם עם 12 נקודות ומאזן שערים 2:11 בתום חמישה משחקים, וינסו להשלים נצחון רביעי ברציפות לאחר ה-0:4 המרשים בחוץ על מכ' נתניה, משערים שכבשו אופק סימקין (2), מיכאל בן עמי ואריאל כהן.
האורחים מדורגים מקום אחד מעל (2) עם נקודה אחת יותר (13) ומאזן שערים 5:12 בתום חמישה משחקי ליגה.

קבוצות נערים ג' תצאנה למשחקי חוץ במסגרת המחזור הרביעי, כשקבוצת הצפון של חן סול (מקום עשירי בליגת שרון עם 3 נקודות ומאזן שערים 6:4 בתום שלושה משחקים אחרי נצחון הבכורה 0:2 על הפ' חיפה משערים של תומר פשנקובסקי ויהלי לביא) תתארח אצל מכ' עמק חפר (מקום 15 ולפני אחרון בטבלת אותה ליגה עם 0 נקודות ומאזן שערים 10:0 בתום שלושה משחקים), למשחק שיחל בשעה 15:30 אחה"צ בישוב בת חפר.
קבוצת הדרום, הפועל ת"א "עופר רוג" של קובי ברו (מוליכת טבלת ליגת מרכז עם מאזן מושלם של 9 נקודות והפרש שערים 2:13 בתום שלושה מחזורים, לאחר שהביסה השבוע 0:5 את עירוני מודיעין משערים של ליאו אוריאל בנבניסטי (2), תום פאינרו, רוני בדלר ואיליי צעירי), תתארח השבת (6 בחודש) אצל הפ' ראשל"צ (מקום חמישי בטבלת אותה ליגה עם 6 נקודות ומאזן שערים 4:8 בתום שלושה משחקים) במגרש הסינטטי המערבי הסמוך לסופרלנד (שד' מרילנד 1, ראשון לציון), למשחק שיחל בשעה 12:30 בצהריים.

שבת שלום, ובהצלחה לכל קבוצות דור העתיד האדום!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2018, 09:46 
לאחר שסוף השבוע נפתח ברגל ימין אתמול, השבת מתחילה ברגל שמאל.
קבוצת נערים ב', הפועל ת"א ישין, נעצרה לאחר שלושה נצחונות, כשהפסידה 2:0 בבית למ.ס אשדוד בקרב הצמרת, ונותרה שלישית עם 12 נקודות, אך מאזן שערים 4:11 בתום שישה משחקי ליגה.
ביום שבת הבא (13 בחודש, שעה תפורסם בהמשך השבוע) תצא הקבוצה למשחק חוץ אצל הפ' עירוני רמה"ש במטרה לחזור למסלול הנצחונות.

קבוצת נערים ג' צפון פתחה את סוף השבוע בנצחון שני ברציפות, הפעם בחוץ על מכ' עמק חפר, 2:4 שמעלה אותה למקום השמיני בטבלה עם 6 נקודות ומאזן שערים 8:8 בתום ארבעה משחקי ליגה, כשביום שבת הבא היא תארח את הפ' כפר סבא, בשעה שתפורסם בהמשך השבוע.
כבשו: איתן מהלל (2), אדם סרסור ותומר פשנקובסקי.

בשעה זו, כזכור, מארחת קבוצת נערים א', הפועל ת"א צחי בן פורת, את הפ' באר שבע במגרש המרכזי במתחם חודורוב, ובעוד כרבע שעה (11:00) יחל כאן ברמת השרון משחקה של קבוצת הנוער, הפועל ת"א ניסנוב, אצל הפ' עירוני רמה"ש, ודיווחים ישירים מהאצטדיון יובאו כאן ובשאר הפלטפורמות הקבועות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2018, 10:11 
בוקר טוב מאצטדיון גרונדמן ברמת השרון, כאן יצא לדרך משחק החוץ של קבוצת הנוער, הפועל ת"א ניסנוב (באדום מלא), אצל הפ' עירוני רמה"ש (בכחול מלא) במסגרת המחזור השישי בליגה.
החניכים של אורי אוזן, שבמקום ה-14 בטבלה עם 4 נקודות ומאזן שערים 8:6 בתום חמישה משחקי ליגה, פותחים עם רוי ברנס (1, תלבושת ירוקה) בשער, תומר גבר (4), טום אחי מרדכי (12), שי אייזן (6, קפטן) ואופק בלס (2) בהגנה, ירדן סידי (7), אליהו אדמה (19) ואופק עובדיה (16) בקישור, ואושר דוידה (8), שביט מזל (70) ודניאל קוניצקי (10) בחוד, תוקפים צפונה לאחר הפסד שי אייזן בהגרלה, ומוציאים את ההתמודדות לדרך מול כ-120 צופים, כשביניהם מאמן הבוגרים, קובי רפואה.
המארחים נועלים את טבלת הליגה, כשהם במקום ה-16 והאחרון עם 3 נקודות בלבד ומאזן שערים 12:2 בתום חמישה משחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2018, 10:42 
⚽בדקה ה-38 דניאל קוניצקי מעלה את הפועל ליתרון של 0:1 בבעיטה ממרכז הרחבה אל תוך פינת שמאל, לאחר שקיבל בישול רוחב שטוח מאופק עובדיה, שגילגל לו מצד ימין של הרחבה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2018, 10:53 
⏱מחצית ראשונה מרובת מצבים משני הצדדים מסתיימת ביתרון אדום של 0:1 (דניאל קוניצקי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2018, 11:03 
⏰המחצית השניה נפתחה ללא חילופים בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2018, 11:17 
חילוף ראשון בהפועל בדקה ה-60:
עמית מאיר (29) נכנס במקום כובש השער, דניאל קוניצקי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2018, 11:22 
חילוף שני בהפועל בדקה ה-64:
אדיר חרדון (89) נכנס במקום ירדן סידי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 904 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 31  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: