תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 22:47

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 245 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: רפואה התפטר
הודעהפורסם: 04 יולי 2018, 22:35 
סמל אישי של המשתמש
נמאס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
pogi כתב:
יש פה פער גדול מאוד בין המציאות בשטח למציאות שהרוב המוחלט שאנשים פה חיים בה.
הפועל ת"א הוא מועדון רקוב, מפורק ועם הרבה חובות. ומעבר להכל- הוא מועדון שאיבד כבר מזמן רלוונטייות בכדורגל הישראלי.
מי שהביא למצב שהניסנובים הם הבעלים של הפועל אלה לא הניסנובים, אלא הבעלים הקודמים שהיו צריכים להיות אלה שמחפשים רוכש במקום לחסל את המועדון. כיום הפועל ת"א נמצאת באותו לבל של קבוצות כמו בני יהודה, מכבי פ"ת ואשדוד ולכן אין שום סיבה שירימו סגל איכותי יותר מהקבוצות הללו. ינקו, דגני, גוטליב, בשרצקי, לקס, גנדה,עגייב, זיקרי ומוליץ' זה בסיס טוב לסגל של קבוצת פלייאוף תחתון ששואפת להפתיע ולגרד מקום בעליון- וזה בדיוק מה ששווה מועדון הפועל ת"א כיום. מובן שיש אנשים שבטוחים שהמקום שלנו בצמרת הכדורגל הישראלי, בדיוק כמו שיש אוהדים של הפועל פ"ת שחושבים אותו דבר על הקבוצה שלהם.. בסוף יש מציאות אחת שמדברת בשטח, ולפיה אנחנו יותר קרובים להיעלם מאשר לחזור לקדמת הבמה.

לא רק זה, כל השיח הזה של "לבטל מנויים! לחץ על הבעלים!!", זה בדיוק הצעד הבא בדרך להפוך מקבוצה בלבל של מכבי פ"ת לכזאת בלבל של הפועל פ"ת. זה בדיוק התהליך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

Yalla Hapoel כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
תכלס - מצחיק, אבל הבדיחה על חשבוננו.
עוד עונה שהולכת לפח הרבה לפני שהתחילה.
נחכה לתבוסות הקבועות בדרבי ולמחזורי סיום עם דפיקות לב.

אז אולי פעם אחת הקהל שלנו יעשה משהו?
מביאים לנו מסאיי דגו - לא לקנות מנויים,לא לבוא למשחקים.
נפגע להם בכיס הם יתעררו.

אני כבר שנים קורא לא לעשות מנויים.
מי שראה את מסיבת העיתונאים בתחילת השבוע, הבין שההנהלה לחוצה על כסף. המשפט הראשון שנאמר שם (ע"י דגני) הוא "אנחנו צריכים את הקהל איתנו" (לא ציטוט מדויק, אבל אפשר להבין שכל מה שמעניין אותם זה כסף ממנויים). אז אני לא פונה ל"נרקומנים" משער 5 שמחדשים ללא תנאי - אלה הגרעין הקשה. שאר הקהל יכול להשפיע הרבה. שיישארו עם ה-2000/3000 מנויים המשוגעים וייהנו מדי פעם מנצחונות על רעננה ואוירה של בית קברות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2018, 22:39 
Eros Ramazzotti כתב:
לא הבנתי, כל אלה שרוצים ניהול שפוי באים אליהם בטענות עכשיו? הנה הניהול השפוי. מה שמכניסים זה מה שמוציאים, בלי גרעון שיוביל אותנו לפירוק. אתם אמורים לחלק להם לבבות לא?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

הניהול צריך להיות שפוי. אין לנו זכות לבקש מאף אחד להביא כסף שאין לו. כן יש לנו זכות לשקיפות וכן יש לנו זכות לבעלים שהאינטרס היחידי שלו זו טובת הקבוצה.
היוןם הוכח שכרגיל, כמו כל בעלים של הפועל לדורותיה, המועדון והקבוצה הם אינטרסים משניים עבורם.
כן נרד ליגה, לא נרד, מה זה כבר משנה? הפועל מועדון גוסס. תכלס, עדיף שיילכו הביתה גם אם זה יעלה בעוד ירידת ליגה ולשחק עם הנוער כל העונה. אני יודע שזה לא מה שטענתי עד אתמול בערך, אבל זה מבחינתי דיל ברייקר. אפסים!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2018, 22:43 
Eros Ramazzotti כתב:
לא הבנתי, כל אלה שרוצים ניהול שפוי באים אליהם בטענות עכשיו? הנה הניהול השפוי. מה שמכניסים זה מה שמוציאים, בלי גרעון שיוביל אותנו לפירוק. אתם אמורים לחלק להם לבבות לא?

יש ניהול שפוי ויש לזרוק זין.
אם הם אומרים (רק לפני כמה ימים) "תקציב סביב 30 מיליון" ובסוף מביאים שחקנים בשני שקל וגורמים למאמן להתפטר (במילים אחרות: "לא תקבל את השחקנים שאתה רוצה") - זו יריקה בפרצוף של כל האוהדים, ובפרט אלה שחידשו/עשו מנויים בידיעה שרפואה הוא המאמן ובונים קבוצה סבירה (לפחות על הנייר) עם תקציב רביעי/חמישי בגודלו בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: רפואה התפטר
הודעהפורסם: 04 יולי 2018, 23:03 
סמל אישי של המשתמש
כל מי שעדיין איכפת לו קצת מהפועל תל אביב חייב להתעורר המצב הזה הזה לא יכול להימשך. חאלס עם הבדיחה העצובה הזאת. כמות הנזק שהאנשים האלה עשו להפועל תל אביב בפרק זמן כל כך קצר זה פשוט אין לתאר. הם גרמו לכל כך הרבה אוהדים להתרחק מהקבוצה ולא לרכוש מנויים וחירבו לגמרי את השם והמותג של הפועל בקצב הזה אנחנו בדרך להיות הפועל פתח תקווה אלה אם כן מישהו יחליט לעשות פה משהו.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2018, 23:09 
אחת ולתמיד.

"להתעורר". מה זה אומר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2018, 23:17 
סמל אישי של המשתמש
טכנית לארז כתב:
אחת ולתמיד.

"להתעורר". מה זה אומר?
לעשות מחאה ויש אלף ואחד דרכים למחות בשביל זה יש ארגון אוהדים / "עמותה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2018, 23:18 
סמל אישי של המשתמש
Daniel כתב:
טכנית לארז כתב:
אחת ולתמיד.

"להתעורר". מה זה אומר?

כן, כי זה ממש עבד בפעמים הקודמות

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2018, 23:21 
סמל אישי של המשתמש
שער 5 הוא קרנבל כתב:
Daniel כתב:
טכנית לארז כתב:
אחת ולתמיד.

"להתעורר". מה זה אומר?

צודק. עדיף לשתוק ולאט לאט להפוך להיות הפועל פתח תקווה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2018, 23:25 
סמל אישי של המשתמש
Daniel כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
Daniel כתב:
טכנית לארז כתב:
אחת ולתמיד.

"להתעורר". מה זה אומר?

אתה מבין שזה לא משנה אם הניסנובים ילכו? אתה מבין שאף אחד לא רוצה לרכוש את המועדון? אתה מבין שאם הניסנובים ישקיעו כסף שאין להם שוב נלך לפירוק?

החיים הם לא סוכריה על מקל שאם רק נעשה מעשה אז נקבל את מה שאנחנו רוצים. תמיד יכול להיות גרוע יותר, ועצם זה שנעשה מחאה לא יגרום לכסף ליפול מהשמיים.

הניסנובים מראש אמרו שהם בקושי משקיעים, מראש היה ברור שרפואה לא בטוח יקבל את זה. עצם זה שתמחה על המצב הקיים לא ישפר אותו.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2018, 23:29 
אגב, על מה רפואה התפטר בכלל?
מה זה "סחבת עם הרכש"?
את מי הוא רצה? ראדי? ז'ורז'יניו? על זה הוא שבר את הכלים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2018, 23:30 
סמל אישי של המשתמש
שער 5 הוא קרנבל כתב:
Daniel כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
Daniel כתב:
טכנית לארז כתב:
אחת ולתמיד.

"להתעורר". מה זה אומר?

אתה מבין שזה לא משנה אם הניסנובים ילכו? אתה מבין שאף אחד לא רוצה לרכוש את המועדון? אתה מבין שאם הניסנובים ישקיעו כסף שאין להם שוב נלך לפירוק?

החיים הם לא סוכריה על מקל שאם רק נעשה מעשה אז נקבל את מה שאנחנו רוצים. תמיד יכול להיות גרוע יותר, ועצם זה שנעשה מחאה לא יגרום לכסף ליפול מהשמיים.

הניסנובים מראש אמרו שהם בקושי משקיעים, מראש היה ברור שרפואה לא בטוח יקבל את זה. עצם זה שתמחה על המצב הקיים לא ישפר אותו.
את האמת אני אגיד לך? עם הנהלה כזאת לגמרי היה עדיף פירוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2018, 23:32 
סמל אישי של המשתמש
הולך איתך, התפרקנו. הקבוצה יורדת ליגה ומתחילה במינוס 9.
מה עכשיו?

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2018, 23:38 
סמל אישי של המשתמש
שער 5 הוא קרנבל כתב:
מה עכשיו?
תעלה עם הנוער בלי הנהלה עד שיגיע רוכש ראוי. לפחות ככה לא יהיה מאיתנו ציפיות ולא ימכרו לאוהדים אשליות על 30 מיליון תקציב ועוד ימכרו להם תמנוי הכי יקר בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2018, 23:41 
לא מצדיק את ההנהלה.בטח לא את שיטת הטביב של להוציא לשחקן את הנשמה עד החתימה.אבל נראה לי שרפואה מיהר להתפטר.העונה מתחילה עוד יותר מחודש.
זה לא שקבוצות אחרות בארץ או באירופה כבר סגרו את הסגלים שלהם.
ד״א,הפועל זה היה הסיכוי היחיד שלו להאמן בקבוצה גדולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2018, 23:44 
סמל אישי של המשתמש
nati כתב:
לא מצדיק את ההנהלה.בטח לא את שיטת הטביב של להוציא לשחקן את הנשמה עד החתימה.אבל נראה לי שרפואה מיהר להתפטר.העונה מתחילה עוד יותר מחודש.

גדולה בדימוס אתה מתכוון. אני חושב שיש לו סיכוי בהפועל פ״ת ולכן אתה טועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2018, 23:49 
סמל אישי של המשתמש
nati כתב:
אם הציטוטים שהביאו פה נכונים, שבזמן שהוא מעביר אימון הם נפגשים עם כל מיני ליצנים ומנסים להקים קרקס. אז לא הבנתי אם הוא מיהר להתפטר או שהראו לו את היציאה מאוהל הקרקס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2018, 23:50 
RedFox כתב:
אני חולק עליך פוגי.
אני מאוד ריאלי לגבי העונה הזאת, ממש לא חולם על פלייאוף עליון או משהו כזה.
המטרה היא להבטיח הישארות כמה שיותר מהר לכוון למקום 7-8. בסגל הקיים ובלי מאמן סביר נמצא את עצמנו נאבקים כנגד הירידה.

אתה אולי תמצא את עצמך נאבק נגד הירידה, אבל באותה מידה כל הקבוצות האחרות למעט מכבי, ב"ש ואולי חיפה יכולות להגיד אותו דבר. בהפועל חיפה השחקנים מממנים לעצמם בית מלון והבעל בית מכר את השוער שלהם בלי לעשות חשבון לאף אחד, בבית"ר טביב עושה להם את המוות, חדרה בהליכי פירוק ובני יהודה לא הביאה אף שחקן. הכדורגל פה ממשיך להידרדר ולהירקב ואנחנו סך הכל חלק מזה.. לא יותר טובים מהרוב אבל גם לא חושב שיותר גרועים. לא רואה אסון גדול בזה שלא נותנים חוזה רב שנתי למהראן ראדי או לא מוכנים לשלם לבית"ר כדי שישחררו את "כוכב העל" ז'ורז'יניו שבקושי שיחק בעונה החולפת וכנראה שהוא בכלל פצוע. ועם כל הכבוד לקובי רפואה, גם לו יש עוד דבר או שניים להוכיח לפני שהוא בא בפוזת "תעשו מה שאני מבקש או שאתפטר".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2018, 23:53 
סמל אישי של המשתמש
Daniel כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
מה עכשיו?
תעלה עם הנוער בלי הנהלה עד שיגיע רוכש ראוי. לפחות ככה לא יהיה מאיתנו ציפיות ולא ימכרו לאוהדים אשליות על 30 מיליון תקציב ועוד ימכרו להם תמנוי הכי יקר בליגה.

אם זה מה שאתה חושב זה בחירה שלך.

אני אישית חושב שיותר בריא למועדון להמשיך עם בעלים צנועים עד הגעת הרוכש המיוחל ולא להתבזות בלאומית. לדעתי זה גם מגדיל את הסיכויים לאותו הרוכש.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 00:12 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:

לא שאני בעד מחאה, אבל ברור שצריך לבוא אליהם בביקורת - כי הגענו למצב שבתחילת יולי, 20 יום לפני המשחק הרשמי הראשון, אין לקבוצה מאמן.
יש 2 אופציות - או ששיקרו לקובי רפואה לגבי היכולות הכלכליות של הקבוצה, או שבכלל לא עשו איתו תיאום ציפיות והוא הבין בעצמו שאין לקבוצה יכולת להחתים שחקנים ברמה גבוהה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 00:23 
סמל אישי של המשתמש
pogi כתב:
RedFox כתב:
אני חולק עליך פוגי.
המטרה היא להבטיח הישארות כמה שיותר מהר לכוון למקום 7-8. בסגל הקיים ובלי מאמן סביר נמצא את עצמנו נאבקים כנגד הירידה.

אתה אולי תמצא את עצמך נאבק נגד הירידה, אבל באותה מידה כל הקבוצות האחרות למעט מכבי, ב"ש ואולי חיפה יכולות להגיד אותו דבר. בהפועל חיפה השחקנים מממנים לעצמם בית מלון והבעל בית מכר את השוער שלהם בלי לעשות חשבון לאף אחד, בבית"ר טביב עושה להם את המוות, חדרה בהליכי פירוק ובני יהודה לא הביאה אף שחקן. הכדורגל פה ממשיך להידרדר ולהירקב ואנחנו סך הכל חלק מזה.. לא יותר טובים מהרוב אבל גם לא חושב שיותר גרועים. לא רואה אסון גדול בזה שלא נותנים חוזה רב שנתי למהראן ראדי או לא מוכנים לשלם לבית"ר כדי שישחררו את "כוכב העל" ז'ורז'יניו שבקושי שיחק בעונה החולפת וכנראה שהוא בכלל פצוע. ועם כל הכבוד לקובי רפואה, גם לו יש עוד דבר או שניים להוכיח לפני שהוא בא בפוזת "תעשו מה שאני מבקש או שאתפטר".

אנחנו יותר גרועים בגלל שהאחים ניסנוב מאז שהגיעו קיבלו הרבה החלטות רעות ומעט החלטות טובות ואני מדבר על החלטות מקצועיות ברובן במסגרת האילוצים המובנים.
אם אין להם איזו מעלה מיוחדת בניהול הקבוצה ובקבלת החלטות לגביה הם כושלים ובנוסף לא שמים כסף למה אנחנו צריכים אותם?
אני בטוח שיש "רוכשים" באותו סגנון שיכולים להעמיד ערבויות ולתת לקבוצה להתקיים מההכנסות ואולי ניפול על סוג ליצנים כאלה שגם מסוגלים רחמנא ליצלן לקחת אחוז החלטות טובות יותר ממה שהצמד ניסנוב יכולים.
אפילו את יואב כץ המטורף אני לוקח לפניהם במצב העניינים הקיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 02:27 
סמל אישי של המשתמש
Shacham כתב:
Eros Ramazzotti כתב:

לא שאני בעד מחאה, אבל ברור שצריך לבוא אליהם בביקורת - כי הגענו למצב שבתחילת יולי, 20 יום לפני המשחק הרשמי הראשון, אין לקבוצה מאמן.
יש 2 אופציות - או ששיקרו לקובי רפואה לגבי היכולות הכלכליות של הקבוצה, או שבכלל לא עשו איתו תיאום ציפיות והוא הבין בעצמו שאין לקבוצה יכולת להחתים שחקנים ברמה גבוהה.

אני לא אתפלא אם שתי האופציות נכונות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 05:44 
כתבתי כבר שנה שעברה
הכל טוב ויפה
אבל למה לדרוש את הסכומים האלו על מנויים אם הכסף שנכנס לא הולך לחיזוק הקבוצה
אלו עוד בעלים שרלטנים שרוצים להשתמש בכסף של אחרים ולא להביא כסף מהבית
ואם זה המצב במה הם טובים יותר מכל פלוני אלמוני אחר ?
ההחלטות שלהם מן הרגע הראשון הן גרועות
ע"ע מנחם קורצקי

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 05:45 
RedFox כתב:
pogi כתב:
RedFox כתב:
אני חולק עליך פוגי.

אנחנו יותר גרועים בגלל שהאחים ניסנוב מאז שהגיעו קיבלו הרבה החלטות רעות ומעט החלטות טובות ואני מדבר על החלטות מקצועיות ברובן במסגרת האילוצים המובנים.
אם אין להם איזו מעלה מיוחדת בניהול הקבוצה ובקבלת החלטות לגביה הם כושלים ובנוסף לא שמים כסף למה אנחנו צריכים אותם?
אני בטוח שיש "רוכשים" באותו סגנון שיכולים להעמיד ערבויות ולתת לקבוצה להתקיים מההכנסות ואולי ניפול על סוג ליצנים כאלה שגם מסוגלים רחמנא ליצלן לקחת אחוז החלטות טובות יותר ממה שהצמד ניסנוב יכולים.
אפילו את יואב כץ המטורף אני לוקח לפניהם במצב העניינים הקיים.

יש אחד כזה, קוראים לו טביב

Sent from my iPhone using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 07:02 
החלטה אחת טובה הייתה לנוכלים עד היום והיא החתמת רפואה. הפועל מעניינת להם את קצה הזרת כי הם לא פה בגלל כדורגל אלא אופורטיוניזם כלכלי, אבל לפחות היו מנהלים עם הכלום כסף נורמלי ( כמו קבוצות עניות אחרות בליגה ) רק שהם לא מסוגלים לכלום, ומי שחושב שהיינו משייטים לעליה עם איווניר והסגל המזהיר שנבנה הוזה, רפואה הציל אותם אבל הכושי עשה את שלו. אז הם נפגשים עם מימר, דגו ועכשיו יובל נעים רק כדי לפטר את מי שלא ייבחר עוד כמה חודשים. כל אוהד שיכניס כסף לנוכלים האלה פוגע בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 07:04 
סמל אישי של המשתמש
איפה כל האוהדים העלובים שסיפרו כמה הניסנובים חכמים ועובדים נכון?
תעופו מהפועל יחד איתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 07:11 
האדס כתב:
איפה כל האוהדים העלובים שסיפרו כמה הניסנובים חכמים ועובדים נכון?
תעופו מהפועל יחד איתם.

תגובה דבילית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 07:30 
התנהלות הניסנובים מאכזבת מאד ומעלה המון סימני אזהרה וסימני שאלה ביחס לעתיד...

1. העיכובים עם הרכש
2. הכסאח עם רפואה - לפי דעתי רפואה מאמן מעולה ואדם ישר והוא האחראי המרכזי לעליית הליגה בשנה שעברה, יותר מכל שחקן
3. הטענה החמורה שהניסנובים העלו בתקשורת ולפיה רפואה רצה להחתים שחקנים מסוימים בגלל שהוא מקבל עמלות מסוכנים
4. הפארסה עם המחשבה על דגו ומימר כצוות מאמנים (אני דווקא מעריך את מימר וחושב שהוא יוכל להצליח בהפועל, אבל כמובן לבדו וללא עוזרים)
5. התזמון האיום ונורא של כל הקרקס הזה

בסוף תמיד מבינים שהזול עולה ביוקר. הניסנובים לא רצו להוציא עוד 40,000 אירו על השחקן הצרפתי, או 50,000 אירו על עאבד?
עכשיו הם יוציאו סכומים הרבה יותר גדולים כדי לצמצם נזקים, ויפסידו הכנסות של אוהדים שלא יחדשו מנוי. דיכאון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 07:33 
כנראה הם בנו על כסף גדול שייכנס ממנויים,
אחרי שראו שרק 2,000 בערך רכשו מנויים הם הבינו שכסף אין.
אין כסף אין רכש, רפואה הבין את זה והתפטר בצדק.
אין לכם כסף? תקיימו מסיבת עיתנואים ותגידו אין לנו כסף להשקיע, המטרה תהיה הישרדות בליגה ואנחנו מקווים שיגיע אדם אחר שיכול להשקיע ושייקח את המועדון הזה מאיתנו.
אנחנו מחכים.
אבל הם לא יגידו את זה, כי הפועל זה אחלה פרסום, מי ידע מי הם לפני הפועל.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 245 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: