סימרוטיץ כתב:
el dudernio כתב:
בכל המשחקים היית טוב מהיריב, אם בהרבה ואם בקצת.
רציתם לדעת מה יקרה שנספוג?
אז הנה ספגנו ו..? חזרנו וניצחנו. אז לא משחקים כדורגל מטורף עד עכשיו משחקיןם כדורגל מנצח וזה מה שחשוב.
בכלל כל הקיץ בכיתם שעל מה שופכים 15 מליון ואין לנו שוברי שוויון בהתקפה. פתאום חוסר השוברי שוויון האלו הם 5 רמות מעל הליגה והסיבה שאנחנו מנצחים...
בקיצור אוהדי מראים שלא משנה מה ירה תמיד ירמו אותנו יגנבו אותנו וישקרו לנו...
שמע אתה יכול לכתוב ספר על מציאות מדומינת
אני לא ראיתי אף משחק שהראנו עליונות (בטח שלא היום) ובאמת לא הבאנו אף שחקן שובר שוויון, רוב השחקנים היו כאן בעונה שעברה, אז תנוח
א. אני מציג את המציאות מצטער שהיא לא קודרת ומלגךכולית כמו זאת שאתה חי בה כדי להיות מגניב.
ב. המשחק הסה העליונות לא היתה מוחלטת כל משחק אחר היית פי 5 טוב מהיריבה ולא סתם ניצחת.
ג. מה זה משנה עם הבאת אותם או שהם אצלך משנה שעברה ואתה ממשיך לשלם להם משכורת של ליגת על? אתה לא יכול להגיד אנחנו מנצחים כי הסגל הרבה יותר טוב אבל זה סגל לא טוב ואין בו שחקנים שטובים מהליגה. כאילו אתה יכול אבל זה כח אתה סתם מחפש איפה להתלונן ועל מה, כי כמו שאמרתי בסעיף א' לא משנה מה קורה אני אהיה מלנכולי מגניב.
ד. הגול האחרון שניצח לך את המשחק, גאלבן, גרץ,אקסברד 3 שחקנים שהבאת בקיץ. אבל שוב עובדות ומציאות מעןלם לא גרמו לאןהד הפועל מגניב לראות את חצי הכןס המלאה ( במיוחד כאשר אפשר לראות את העשירית הריקה).