תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 04:46

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 146 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: גביע השוקו מול לוד
הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2017, 15:05 
מבחינה כלכלית, גביע הטוטו בלאומית יכול לתרום לנו? מה המענקים בו ביחס לליגת העל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2017, 15:12 
סמל אישי של המשתמש
נראה לי שהשנה המועדון יתייחס למפעל הזה קצת אחרת, אנחנו צריכים את הכסף...

אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, וכל מה שאנחנו מבקשים הוא רק שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ואדירה וכבירה ונצחית, ואדומה ונפלאה ובלתי מושגת)-ע.מ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2017, 16:57 
חייבים להתאבד השנה על גביע הטוטו!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2017, 18:52 
סמל אישי של המשתמש
פישונט כתב:
הבטחנו עלייה לרבע הגמר :bang:

השנה אנחנו מכוונים לכל התארים האפשריים, גם לגביע הטוטו-לאומית הנשגב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2017, 03:54 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
מישהו שהיה במשחק יודע לומר מה היה המערך אתמול?

אני מבין שבנש שיחק מגן שמאלי, איפה בדש תופקד? גלבאן? גנדה כחלוץ או כשחקן אגף?

חן חן לעונים.

שיחקנו סוג של 3-5-2 עם דגני, סוארז ובנש בלמים. מעבר לכך המערך לא היה ממש סימטרי - עידן כהן היה בימין אבל שיחק כמגן תוקף, בעוד שבדש שהיה בשמאל שיחק כמעט כקשר לכל דבר וירד עד קו ההגנה בקושי פעמיים-שלוש במשך כל המשחק (וכנראה בגלל זה חלק אולי טעו לחשוב שבנש היה מגן שמאלי, אבל הוא שיחק בקו אחד עם דגני וסוארז ולא עבר את החצי כל המשחק). ברשצקי היה אמצע-ימין וגלבאן אמצע-שמאל לפני ידין במרכז הקישור. לופז וגנדה היו חלוצים אבל לופז נשאר בעיקר באמצע וגנדה ברח הרבה לאגף ימין. מערך די מוזר אבל לפחות נראה שהוא יותר מתאימ לשחקנים וזו גם הווריאציה היחידה של מערך עם שלושה בלמים שאנחנו יכולים להעלות (ידין בתור קשר אחורי בודד, בדש שהוא קשר בצד שמאל, ברשצקי וגלבאן בקישור וגנדה בהתקפה) והיא תהיה התקפית. המשכנו לשחק באותו מערך גם לאורך כל המחצית השנייה עם החילופים שהיו בה - בהתחלה אקסברד החליף את לופז, אחר כך רז נחמיאס החליף את ידין; כשטקיאר החליף את דגני הוא נכנס לעמדת המגן הימני ועידן כהן עבר לשחק כבלם, כששולמייסטר החליף את גלבאן הוא נכנס לעמדת המגן השמאלי ובדש עבר לשחק בקישור, כשאחרי כמה דקות אוסטוינד החליף את בדש.

שני השינויים העיקריים בהשוואה למשחק הקודם היו ההכנסה של גנדה להרכב במקום השילוב הנוראי של לופז, אקסברד וגלבאן, וזה שלא שיחקנו עם קישור אחורי של לקס וידין. לא שלטנו במרכז המגרש יותר מאשר נגד רמת גן, אבל בניגוד למשחק נגד רמת גן ששם השליטה הייתה אופטית בלבד ולא הייתה לנו שום אפשרות לייצר מצב אמיתי עם הרכב כל כך איטי וצפוף, ההרכב אתמול שהיה הרבה יותר מהיר, מרווח ויצירתי אפשר לייצר מצבים די בקלות (וגם ניצלנו את המצבים האלה באחוזים גבוהים מאוד).
גנדה בלי שום ספק השחקן הכי טוב ומשמעותי כרגע בהתקפה שלנו. אם דיברו פה כל הקיץ על שחקנים שהם "מעל הליגה" אז הוא בינתיים מי שנראה ככזה. הוא עובר שחקנים כמו מים, קשה להתחרות עם המהירות והכוח שלו. קבלת ההחלטות שלו עדיין חשודה, הוא קצת מאוהב בכדור ולפעמים יעשה עוד דריבל מיותר או ינסה מסירה מסובכת, אבל הוא היה מאוד אפקטיבי אתמול. מעבר לגול שלו (שאמנם הכדור הגיע אליו בסוף במקרה אבל אחרי מצב שהוא יצר מכלום) הוא גם הכין מצב נהדר לגלבאן אחרי עוד פריצה לרחבה, ובמחצית השנייה השוער של לוד לקח לו גול אחרי בעיטה טובה בסיומה של מתפרצת. צריך לציין שמעבר להופעה ההתקפית הטובה שלו הוא גם עשה המון עבודה הגנתית והשתמש בנתונים הפיזיים שלו בשביל לחלץ המון כדורים.

צריך גם להגיד ששחקנים ששיחקו גם נגד רמת גן נתנו אתמול הופעות אינדיבידואליות הרבה יותר טובות. עידן כהן שהיה חושך נגד רמת גן היה טוב מאוד, וגם ברשצקי שהיה חלש מאוד במשחק הראשון היה מעולה - מעבר לגול השני שרשום כולו עליו ולסיומת היפה בגול השלישי, הוא הוציא אותנו כמה פעמים למתפרצות ובשלושה-ארבעה מקרים גם הורידו אותו בעבירות של צהוב ברור (בחלק מהמקרים שמואלביץ' ויתר להם).

לופז לא עשה יותר מדי וגם הגול שלו היה מול שער ריק, אבל בגול השלישי מכדור שנראה שהוא לא יגיע אליו בגלל האיטיות שלו הוא הוציא בסוף בישול יפה. לא שצריך לצפות ממנו ליותר מזה, הוא לא אמור לייצר מהלכים והוא נתן את שלו אתמול עם שער ובישול, ואם הוא יהיה אפקטיבי וייתן מספרים, דיינו. בכל אופן ברור שהוא ואקסברד לא יכולים לשחק ביחד אלא רק לסירוגין (למעט סיטואציות שחייבים גול וזורקים למגרש את כל הכלים ההתקפיים), אבל למרות שזה לא אידאלי זה גם לא הדבר הכי נורא בעולם אם הם סוגרים ביחד את עמדת החלוץ המרכזי.

גלבאן אכן היה החוליה החלשה בחלק ההתקפי, לא היה מעורב באף אחד מארבעת השערים ואת ההזדמנות שהיחידה שגנדה הכין לו הוא בזבז עם בעיטה לא מספיק טובה לידיים של השוער. בכלל, "לא מעורב" זה תיאור די מדויק למשחק שלו - הוא מאוד אנמי. לא נוגע בכדור יותר מדי, וגם כשכן אז הוא לא עושה את זה מספיק מהר בשביל לייצר משהו מעניין וצריך מיד להיפטר מהכדור לפני שיעצרו אותו, אם לא בחטיפת כדור אז מקסימום בפאול. שוב, אני ממש לא רואה איך ביכולת שלו הוא יהיה כוכב. השחקן שכבש 24 שערים בלאומית לפני שלוש שנים זה לא אותו שחקן. אני מניח ומקווה שהוא לפחות מספיק מנוסה בשביל לתת את החלק שלו מבחינת שערים ובישולים. בכל אופן, זה ששיחקנו עם חמישייה התקפית (ברשצקי, גלבאן, גנדה, לופז וגם בדש שהוא קשר התקפי במקור) במקום עם קישור אחורי של ידין ולקס זה כבר שדרוג מאוד גדול. במצב העניינים הנוכחי, עם כל הכבוד לעונת הפריצה של לקס ועם הסטטוס שהוא מגיע אליו לעונה הזאת בתור אחד שהיה שחקן רוטציה לגיטימי בסכנין, אני לא רואה איפה יש לו מקום בהרכב, והוא יכול להיות מקסימום גיבוי לידין.

את המחליפים שעלו ל-30 דקות בגארבג' טיים קצת קשה לשפוט על ההופעה שלהם. אקסברד לא עשה שום דבר חוץ מלבעוט כדור החוצה מ-20 מטר בהתקפה מתפרצת. רז נחמיאס לא הראה שום דבר מיוחד. אוסטוינד בדקות המועטות שקיבל הספיק לתת כדור גדול לטקיאר ולהעמיד אותו מול השער (טקיאר בעט על השוער), אבל גם לאבד שני כדורים בצורה מחרידה בשליש המגרש שלנו.

החלק האחורי התמודד עם לוד די בקלות במחצית הראשונה ולא נתן להם להגיע אפילו לרבע מצב. ברונו ובנש היו טובים מאוד, דגני היה קצת חלוד, ספג צהוב מוקדם אחרי שאיבד את השחקן שלו וגם הכדורים הארוכים שהוא אוהב לתת לא היו מדויקים, אבל צריך לזכור שזה משחק ראשון שלו והוא התאמן לבד שבועיים בזמן שכל הקבוצה יצאה למחנה אימונים. במחצית השנייה לעומת זאת עלינו שאננים, לאחר מכן גם התחילו כל החילופים והשינויים בחוליית ההגנה, והם דווקא כן הגיעו לדי הרבה מצבים וגם יכלו לכבוש עוד שער.

נערך לאחרונה על ידי יובל בתאריך 10 אוגוסט 2017, 05:07, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2017, 04:56 
תודה על הניתוח, יובל. מישהו יודע אם יש שידור למשחק השלישי, מול הפועל פ"ת ביום ראשון?

"תדע לך עמית, בלילה - הכדור עף מהר יותר"
- דני נוימן, ערוץ 1, 09.11.2009

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2017, 05:58 
סמל אישי של המשתמש
אני מעריך שגלבאן ייתן לנו כמה נקודות יקרות רק מבעיטות עונשין ויצדיק את הבאתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2017, 07:46 
הסלע האדום כתב:
אני מעריך שגלבאן ייתן לנו כמה נקודות יקרות רק מבעיטות עונשין ויצדיק את הבאתו.

בלי קשר, בגילו לוקח יותר זמן להיכנס לכושר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2017, 08:09 
תודה יובל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2017, 08:51 
chimpfive כתב:
תודה יובל

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2017, 08:53 
נועם שחם כתב:
chimpfive כתב:
תודה יובל

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2017, 09:09 
תודה יובל על הניתוח המעמיק.

אני מאמין שגלבאן יתן את המספרים שלו אם זה בבעיטות חופשיות וגם בניסיון להרגיע משחק למשל.
ידין לא יצליח לסחוב עונה שלמה ולכן לקס חשוב.
השאלה היא איפה גרץ נכנס לתבנית.
מקווה שאיכשהו דגני יישאר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2017, 09:25 
סמל אישי של המשתמש
גלבאן לא יתן שום דבר, בטח לא ביחס למה שמצפים ולסכומים שהוא מרוויח כסוג של "מעל הליגה" או "שובר שיוויון".
זהו זה, הוא פשוט שפך לאגר כבר לפני עונה והוא גם לא מסוג השחקנים שמסוגלים בגיל הזה להכנס למשמעת עצמית גבוהה ולתת אקסטרות מבחינת אימונים וכושר. הוא עצלן. עשה את שלו.
חבל יהיה לבנות עליו ומקווה שלפחות אחרים ישלימו את החור שלו. הלך הכאסף עליו אין מה לעשות. מקווה שבינואר, אם לא נראה כמו שרוצים ויהיה חסר את האקסטרה שהוא היה אמור לתת, ההנהלה תביא מחליף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2017, 10:15 
שוב האופציה הזולה תתברר כיקרה יותר.
קחו את השכר שלו תוסיפו לשכר של הברזילאי ופושה היה משתכנע לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2017, 10:20 
גלבאן זה יופי של שחקן, הוא דווקא מתאים יותר ללאומית.
יש לו ברגליים כדורגל יותר מהרבה שחקנים שמשחקים בליגה הלאומית.
לא רץו לא משקיע? מי ישמע... ראיתי איך ערן לוי יורד לגליצ'ים ועושה ספרינטים להתקפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2017, 10:21 
אני מראש חששתי מכך שזה מה שעלול לקרות עם גלבאן וחשבתי שזו טעות להביא אותו, אבל אני גם חושב שמוקדם מדי להספיד אותו.

הוא עדין שחקן מאד מוכשר, מאד מנוסה, ואחד שכבר הספידו אותו יותר מפעם אחת. הוא אולי יצטרך קצת יותר זמן ואולי יצטרך לעלות מהספסל, אבל עדין זה שחקן שיוכל להכריע עבורנו משחקים צמודים ולהיות האקס פקטור. צריכים פשוט לעבוד איתו חזק ולתת לו זמן למצוא את עצמו. זה לא רמזי ספורי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2017, 10:26 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
לא רץו לא משקיע? מי ישמע... ראיתי איך ערן לוי יורד לגליצ'ים ועושה ספרינטים להתקפה

ערן לוי רץ יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2017, 10:32 
dino כתב:
לירון האדום כתב:

ערן לוי רץ יותר

דיי נו בחיאת.
עשית מגלבאן אלרואי כהן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2017, 11:32 
ההספדים האלה מביכים אחרי משחק אחד לא טוב.
נגד רמת גן הוא היה בסדר ואין לי ספק שהוא עוד יהיה שחקן משמעותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2017, 11:54 
סמל אישי של המשתמש
כל פעם שאני חושב שגלבאן כבר איטי וזקן, אני נזכר בקשר השמנגוץ של אחת הקבוצות שהגיעו לבלומפילד (לגיה ורשה?) ופרקו אותנו בשני המשחקים עם קשר שנראה זר לכדורגל וניצח על מרכז השדה מול כל שחקני הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2017, 12:14 
סמל אישי של המשתמש
סומך כתב:
כל פעם שאני חושב שגלבאן כבר איטי וזקן, אני נזכר בקשר השמנגוץ של אחת הקבוצות שהגיעו לבלומפילד (לגיה ורשה?) ופרקו אותנו בשני המשחקים עם קשר שנראה זר לכדורגל וניצח על מרכז השדה מול כל שחקני הפועל.

פלזן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2017, 12:52 
סמל אישי של המשתמש
אחד האדומים כתב:
סומך כתב:

פלזן
נכון!
אז השמנגוץ שניצח עליהם במרכז השדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2017, 14:04 
הורבאת'...
היה להם בקישור גם את ולדימיר דארידה שמככב כבר כמה שנים בבונדסליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2017, 16:14 
סמל אישי של המשתמש
אם כבר פיקנטריה, באותה עונה שיחקנו בבית עם אתלטיקו, פלזן ואקדמיקה הפורטוגלית.
במשחק בבלומפילד אומנם ניצחנו 2-0 את אותה אקדמיקה אבל היה שחקן של הפורטוגלים שתפס לי את העין, מס' 30 בחור ניגרי גבוהה וגדול.
לימים הוא יחתום בהפועל ב"ש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2017, 16:45 
סמל אישי של המשתמש
ראדי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2017, 17:22 
KingAlpaca כתב:
ראדי?

:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 146 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: