NARKOTIKA כתב:
Oleg Neduda כתב:
NARKOTIKA כתב:
segev כתב:
איזה שטויות
לא תורמים לא בשביל דיסקונט ולא בשביל קייזרסלאורן.
עשו ״סטופ״, החובות על הבעלים לפני ההקפאה והכסף הזה לא יעזור להם. הוא מיועד למשכורות דצמבר וינואר, שגם ככה לא על הבעלים הקודמים
הקופה של הנאמן הולכת גגם להחזר חובות.
היה נותן הבטחה שאם הקהל מביא x כסף הוא לא משחרר שחקנים- ניחא. אבל הוא לא נתן כלום. פשוט חבל כל הכסף.
קודם כל, הכסף שיגוייס לא ילך לכיסוי חובות עבר, אלא לתפעול השוטף של הקבוצה. הקבוצה גרעונית וכל המאמצים כרגע מרוכזים רק לצורך איזון התקציב השוטף. למיטב הבנתי, אף אחד לא מתמקד כרגע בנושא חובות עבר, לפחות פתיחת המעטפות.
דבר שני, אני לא מבין את האמירה שלך שהיית מעדיף שהנאמן היה מבטיח כי אם יגייסו X ש"ח - לא ישחררו שחקנים. זה בדיוק מה שאני לא רוצה לשמוע, ואם אתה לא זוכר, זה בדיוק מה שהבטיחו לך בעבר (למשל כשהעלו את המנויים). הפעם זה שונה מלא מעט סיבות. הכל נעשה בפיקוח ביהמ"ש וכל הקלפים גלויים על השולחן. אני לא מאשים את אלה שלא רוצים לתרום, זאת זכותם. אבל מה יש להיות נגד זה? אני חושב שמי שיכול לתרום סכום שלא יורגש אצלו בשוטף - שיתרום. זה רק יכול להואיל.
אתה מתעלם מהנסיבות.
קודם כל, אין לך דרך לדעת שהכסף באמת ילך לניהול השוטף. כרגע מתרכזים במשכורות אבל בעוד חודש יכולים להכנס כספים מזהבי, שוינפלד, סימיץ' וחלק מהסכום של רמון- זה תסריט אפשרי. הנאמן ידאג גם להחזר חובות ברגע שיוכל. אם הוא מחכה לפתיחת מעטפות בעוד 10 ימים אז שיחכה גם עם המשיכת כסף מאנשים.
דבר שני, ההבטחה הזאת היא לא בשביל האגו הפרטי שלי, אנשים מוציאים כסף למטרה מסוימת. אם נגייס סכום ראוי כלשהו ובעוד חודש הוא מוכר את אלטמן, ידין, גוטליב וחן עזרא אז מה עשינו בזה? אני מוכן לחתום ש90% מהאנשים ששמו כסף יתחרטו. תהיה כנה עם האנשים שאתם לוקח מהם כסף. רוב האנשים שמים כסף לא כי הם דואגים לתקציב הגרעוני שלו אלא כי הם רוצים קבוצה סבירה שתוכל להשאר בליגה, ובמילים אחרות- אף אחד פה לא שם כסף כי הוא דואג למשכורת של גל שיש ועופר ורטה, עם כמה שזה לא נשמע יפה.
דבר שלישי- הוא לא נתן סכום מינימאלי למשיכה וזה ביזיון. אתה יודע, אני יודע וגם הוא יודע שאין לו מה לעשות עם 300 אלף שקל, אנשים תורמים כי הם מקווים להתגייסות המונית, אם זה לא קרה- תחזיר להם את הכסף. למה חייל צריך לשים 150 שקל ולגלות שזה סתם הלך לפח? זה בושה. ניצלת אותו תרתי משמע.
דבר אחרון- איך שלא נסובב את זה, ברגע שהגיוס הזה ייכשל, והוא ייכשל, זה פוגע בנו לעתיד. אם נגיע לתסריט הכי פסימי שאין רוכש לקבוצה והקהל צריך לבוא ולהיות האופציה האחרונה כדי שלא נמחק מהרישום- כבר זרקנו 400 אלף שקל.
אני מסכים לגבי הסיפור של האם הכסף להתנהלות שוטפת, אבל:
לגבי הסיפור של השחרור שחקנים, לא ראיתי בשום מקום שהוא הבטיח שאם נתרום לא ישחררו שחקנים או שהפועל לא תתפרק, לפי מה שכתוב באתר הפרויקט (במודגש):
ציטוט:
מטרת הפרויקט לספק טווח נשימה כספי, כדי שניתן יהיה למצוא את הפתרון הטוב ביותר לקבוצה.
זה לא אומר כלום על שחרור שחקנים או על טיב הקבוצה.
לגבי הסכום המינימאלי למשיכה - למה זה בזיון? למה אם חייל יביא 150 שקל זה יילך לפח? זה לא, זה ייתן את היום-יומיים האלה שבו יכול להגיע רוכש. אולי זה יצליח ויגיע, אולי זה לא ולא יגיע לפח זה כנראה לא יילך (במקרה הכי הכי גרוע במקום שגל שיש יקבל 25% מהמשכורת שלו, הוא יקבל 30%. עדיין אי אפשר לקרוא לזה כסף לפח).
הטענה האחרונה שלך היא קצת בעייתית, לא נראה לי שיש סכום כסף שכל אוהד הפועל שם בצד ושומר למקרה שבו הפועל תימחק, אז הוא לקח ממנו עכשיו 150 שקל ונתן לפרוייקט. כמו שעכשיו הפרויקט לא "מציל את הפועל" במובן הכולל אלא נותן מרווח נשימה (שבסופו של דבר, אולי יגרום להצלת הפועל),זה יהיה פחות או יותר הכוח של האוהדים אם וכאשר (אלא אתה מדבר על תסריט של קבוצת אוהדים בליגה ג' אבל זה כבר סיפור אחר, וגם בו לדעתי הפרויקט הנוכחי לא פוגע משמעותית).
אני עדיין מתלבט בגלל הסיפור של התקציב השוטף, ברגע שיהיה הצהרה של המועדון שהכסף הזה לא יכול ללכת לקופת הנושים (ולא כי לנושים לא מגיע כסף, אלא כי אני לא מרגיש אחריות על הכסף הזה), אלא הולך לתקציב השוטף - אני תורם, עד אז אני עוד מתלבט.