תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 08 אוגוסט 2025, 14:07

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 365 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 13  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: גיוס המונים
הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 09:51 
Oleg Neduda כתב:
NARKOTIKA כתב:
segev כתב:
איזה שטויות
לא תורמים לא בשביל דיסקונט ולא בשביל קייזרסלאורן.
עשו ״סטופ״, החובות על הבעלים לפני ההקפאה והכסף הזה לא יעזור להם. הוא מיועד למשכורות דצמבר וינואר, שגם ככה לא על הבעלים הקודמים

הקופה של הנאמן הולכת גגם להחזר חובות.
היה נותן הבטחה שאם הקהל מביא x כסף הוא לא משחרר שחקנים- ניחא. אבל הוא לא נתן כלום. פשוט חבל כל הכסף.

קודם כל, הכסף שיגוייס לא ילך לכיסוי חובות עבר, אלא לתפעול השוטף של הקבוצה. הקבוצה גרעונית וכל המאמצים כרגע מרוכזים רק לצורך איזון התקציב השוטף. למיטב הבנתי, אף אחד לא מתמקד כרגע בנושא חובות עבר, לפחות פתיחת המעטפות.

דבר שני, אני לא מבין את האמירה שלך שהיית מעדיף שהנאמן היה מבטיח כי אם יגייסו X ש"ח - לא ישחררו שחקנים. זה בדיוק מה שאני לא רוצה לשמוע, ואם אתה לא זוכר, זה בדיוק מה שהבטיחו לך בעבר (למשל כשהעלו את המנויים). הפעם זה שונה מלא מעט סיבות. הכל נעשה בפיקוח ביהמ"ש וכל הקלפים גלויים על השולחן. אני לא מאשים את אלה שלא רוצים לתרום, זאת זכותם. אבל מה יש להיות נגד זה? אני חושב שמי שיכול לתרום סכום שלא יורגש אצלו בשוטף - שיתרום. זה רק יכול להואיל.

אתה מתעלם מהנסיבות.
קודם כל, אין לך דרך לדעת שהכסף באמת ילך לניהול השוטף. כרגע מתרכזים במשכורות אבל בעוד חודש יכולים להכנס כספים מזהבי, שוינפלד, סימיץ' וחלק מהסכום של רמון- זה תסריט אפשרי. הנאמן ידאג גם להחזר חובות ברגע שיוכל. אם הוא מחכה לפתיחת מעטפות בעוד 10 ימים אז שיחכה גם עם המשיכת כסף מאנשים.
דבר שני, ההבטחה הזאת היא לא בשביל האגו הפרטי שלי, אנשים מוציאים כסף למטרה מסוימת. אם נגייס סכום ראוי כלשהו ובעוד חודש הוא מוכר את אלטמן, ידין, גוטליב וחן עזרא אז מה עשינו בזה? אני מוכן לחתום ש90% מהאנשים ששמו כסף יתחרטו. תהיה כנה עם האנשים שאתם לוקח מהם כסף. רוב האנשים שמים כסף לא כי הם דואגים לתקציב הגרעוני שלו אלא כי הם רוצים קבוצה סבירה שתוכל להשאר בליגה, ובמילים אחרות- אף אחד פה לא שם כסף כי הוא דואג למשכורת של גל שיש ועופר ורטה, עם כמה שזה לא נשמע יפה.

דבר שלישי- הוא לא נתן סכום מינימאלי למשיכה וזה ביזיון. אתה יודע, אני יודע וגם הוא יודע שאין לו מה לעשות עם 300 אלף שקל, אנשים תורמים כי הם מקווים להתגייסות המונית, אם זה לא קרה- תחזיר להם את הכסף. למה חייל צריך לשים 150 שקל ולגלות שזה סתם הלך לפח? זה בושה. ניצלת אותו תרתי משמע.

דבר אחרון- איך שלא נסובב את זה, ברגע שהגיוס הזה ייכשל, והוא ייכשל, זה פוגע בנו לעתיד. אם נגיע לתסריט הכי פסימי שאין רוכש לקבוצה והקהל צריך לבוא ולהיות האופציה האחרונה כדי שלא נמחק מהרישום- כבר זרקנו 400 אלף שקל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 10:06 
NARKOTIKA :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 10:10 
יעזור אם ל"המונים" יהיה ברור בדיוק מה וכמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 10:24 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
Oleg Neduda כתב:
NARKOTIKA כתב:
segev כתב:
איזה שטויות
עשו ״סטופ״, החובות על הבעלים לפני ההקפאה והכסף הזה לא יעזור להם. הוא מיועד למשכורות דצמבר וינואר, שגם ככה לא על הבעלים הקודמים

היה נותן הבטחה שאם הקהל מביא x כסף הוא לא משחרר שחקנים- ניחא. אבל הוא לא נתן כלום. פשוט חבל כל הכסף.

קודם כל, הכסף שיגוייס לא ילך לכיסוי חובות עבר, אלא לתפעול השוטף של הקבוצה. הקבוצה גרעונית וכל המאמצים כרגע מרוכזים רק לצורך איזון התקציב השוטף. למיטב הבנתי, אף אחד לא מתמקד כרגע בנושא חובות עבר, לפחות פתיחת המעטפות.

דבר שני, אני לא מבין את האמירה שלך שהיית מעדיף שהנאמן היה מבטיח כי אם יגייסו X ש"ח - לא ישחררו שחקנים. זה בדיוק מה שאני לא רוצה לשמוע, ואם אתה לא זוכר, זה בדיוק מה שהבטיחו לך בעבר (למשל כשהעלו את המנויים). הפעם זה שונה מלא מעט סיבות. הכל נעשה בפיקוח ביהמ"ש וכל הקלפים גלויים על השולחן. אני לא מאשים את אלה שלא רוצים לתרום, זאת זכותם. אבל מה יש להיות נגד זה? אני חושב שמי שיכול לתרום סכום שלא יורגש אצלו בשוטף - שיתרום. זה רק יכול להואיל.

אתה מתעלם מהנסיבות.
קודם כל, אין לך דרך לדעת שהכסף באמת ילך לניהול השוטף. כרגע מתרכזים במשכורות אבל בעוד חודש יכולים להכנס כספים מזהבי, שוינפלד, סימיץ' וחלק מהסכום של רמון- זה תסריט אפשרי. הנאמן ידאג גם להחזר חובות ברגע שיוכל. אם הוא מחכה לפתיחת מעטפות בעוד 10 ימים אז שיחכה גם עם המשיכת כסף מאנשים.
דבר שני, ההבטחה הזאת היא לא בשביל האגו הפרטי שלי, אנשים מוציאים כסף למטרה מסוימת. אם נגייס סכום ראוי כלשהו ובעוד חודש הוא מוכר את אלטמן, ידין, גוטליב וחן עזרא אז מה עשינו בזה? אני מוכן לחתום ש90% מהאנשים ששמו כסף יתחרטו. תהיה כנה עם האנשים שאתם לוקח מהם כסף. רוב האנשים שמים כסף לא כי הם דואגים לתקציב הגרעוני שלו אלא כי הם רוצים קבוצה סבירה שתוכל להשאר בליגה, ובמילים אחרות- אף אחד פה לא שם כסף כי הוא דואג למשכורת של גל שיש ועופר ורטה, עם כמה שזה לא נשמע יפה.

דבר שלישי- הוא לא נתן סכום מינימאלי למשיכה וזה ביזיון. אתה יודע, אני יודע וגם הוא יודע שאין לו מה לעשות עם 300 אלף שקל, אנשים תורמים כי הם מקווים להתגייסות המונית, אם זה לא קרה- תחזיר להם את הכסף. למה חייל צריך לשים 150 שקל ולגלות שזה סתם הלך לפח? זה בושה. ניצלת אותו תרתי משמע.

דבר אחרון- איך שלא נסובב את זה, ברגע שהגיוס הזה ייכשל, והוא ייכשל, זה פוגע בנו לעתיד. אם נגיע לתסריט הכי פסימי שאין רוכש לקבוצה והקהל צריך לבוא ולהיות האופציה האחרונה כדי שלא נמחק מהרישום- כבר זרקנו 400 אלף שקל.

אני מסכים לגבי הסיפור של האם הכסף להתנהלות שוטפת, אבל:
לגבי הסיפור של השחרור שחקנים, לא ראיתי בשום מקום שהוא הבטיח שאם נתרום לא ישחררו שחקנים או שהפועל לא תתפרק, לפי מה שכתוב באתר הפרויקט (במודגש):
ציטוט:
מטרת הפרויקט לספק טווח נשימה כספי, כדי שניתן יהיה למצוא את הפתרון הטוב ביותר לקבוצה.

זה לא אומר כלום על שחרור שחקנים או על טיב הקבוצה.
לגבי הסכום המינימאלי למשיכה - למה זה בזיון? למה אם חייל יביא 150 שקל זה יילך לפח? זה לא, זה ייתן את היום-יומיים האלה שבו יכול להגיע רוכש. אולי זה יצליח ויגיע, אולי זה לא ולא יגיע לפח זה כנראה לא יילך (במקרה הכי הכי גרוע במקום שגל שיש יקבל 25% מהמשכורת שלו, הוא יקבל 30%. עדיין אי אפשר לקרוא לזה כסף לפח).
הטענה האחרונה שלך היא קצת בעייתית, לא נראה לי שיש סכום כסף שכל אוהד הפועל שם בצד ושומר למקרה שבו הפועל תימחק, אז הוא לקח ממנו עכשיו 150 שקל ונתן לפרוייקט. כמו שעכשיו הפרויקט לא "מציל את הפועל" במובן הכולל אלא נותן מרווח נשימה (שבסופו של דבר, אולי יגרום להצלת הפועל),זה יהיה פחות או יותר הכוח של האוהדים אם וכאשר (אלא אתה מדבר על תסריט של קבוצת אוהדים בליגה ג' אבל זה כבר סיפור אחר, וגם בו לדעתי הפרויקט הנוכחי לא פוגע משמעותית).

אני עדיין מתלבט בגלל הסיפור של התקציב השוטף, ברגע שיהיה הצהרה של המועדון שהכסף הזה לא יכול ללכת לקופת הנושים (ולא כי לנושים לא מגיע כסף, אלא כי אני לא מרגיש אחריות על הכסף הזה), אלא הולך לתקציב השוטף - אני תורם, עד אז אני עוד מתלבט.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 10:26 
NARKOTIKA כתב:
Oleg Neduda כתב:
NARKOTIKA כתב:
segev כתב:
איזה שטויות

אתה מתעלם מהנסיבות.

אני דווקא אתחיל עם הדבר האחרון שרשמת (שעדיף לשמור את הכסף הזה ליום שבו הקהל יהיה המוצא האחרון) - אם לא יגיע רוכש עדיף שנמחק מהרישום מאשר שהקהל "יציל אותנו" בדרך של בעלות. או התחלה חדשה בלי חלטורות, או התחלה חדשה בליגה ג'.

לגבי התרומות - אני משוכנע שזה ילך לתפעול השוטף ולא לחובות עבר.

ודבר אחרון - שוב, למה להשתמש במונחים של ביזיון ובושה? אתה לא רוצה לתרום? אל תתרום. משהו מחייב אותך? מה בושה בזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 10:41 
כי זאת הונאה. הקלפים לא על השולחן. הונאה זאת בושה. מה בושה לקרוא לזה בושה?

ולא הבנתי. אתה חושב שרישום בליגה ג' זה חינם? לא נצטרך להעמיד תקציב?
ואני עוזב את זזה שפרקטית מה שאתה אומר חסר כל היגיון לוגי.
הקהל יכול להתחיל מאפס בליגה ארצית או בליגה ג'. אין שום סיבה להפסיק פעילות ברגע שהכל נקי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 10:45 
NARKOTIKA כתב:
כי זאת הונאה. הקלפים לא על השולחן. הונאה זאת בושה. מה בושה לקרוא לזה בושה?

ולא הבנתי. אתה חושב שרישום בליגה ג' זה חינם? לא נצטרך להעמיד תקציב?

אתה אמיתי? מה הונאה בזה? תפסיקו כבר עם ההיסחפויות האלה. אתם מורידים לזנות את המונח "הונאה".
ולצורך העניין, אני משוכנע שהפועל לא תרד לליגה ג'. במקרה הרע היא תרוקן מנכסים, תרד לליגה לאומית ובסוף השנה תימכר במחיר רצפה. ואם כבר התייחסת לליגה ג' - אתה חושב שצריך את הקהל בשביל לייצר תקציב בליגה הזאת? הקהל לא צריך להיות בעלים של קבוצת כדורגל, נקודה. לא בליגת העל, לא בליגה הלאומית וגם לא בליגה ג'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 10:50 
כתבתי מוצא אחרון. אתה רוצה גם כוכביות?
אם אתה מעדיף להימחק זה בעיה שלך. תצטרף לבלאדברדר.

ולהודעה שלהגיבה לפניך, גם אתה מתעלם מהנסיבות. אף אחד לא תורם בשביל שההקפאה תימשך עוד יומיים. אם כן גם את זה הוא צריך להגיד. ובכל מקרה, ברגע שהיומיים האלה עברו הכסף של תרומה באמת הלך לפח, אני מבין שזה קשה לשמוע אבל אין לזה שם אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 10:54 
אני תרמתי בשמחה וגאווה למה? כי באהבה אין היגיון!!! יאללה תתרמו לא צריך להיות כל הזמן להיות ציניים ושליליים.עושים הכל למען הקבוצה :hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 10:59 
NARKOTIKA כתב:
כתבתי מוצא אחרון. אתה רוצה גם כוכביות?
אם אתה מעדיף להימחק זה בעיה שלך. תצטרף לבלאדברדר.

ולהודעה שלהגיבה לפניך, גם אתה מתעלם מהנסיבות. אף אחד לא תורם בשביל שההקפאה תימשך עוד יומיים. אם כן גם את זה הוא צריך להגיד. ובכל מקרה, ברגע שהיומיים האלה עברו הכסף של תרומה באמת הלך לפח, אני מבין שזה קשה לשמוע אבל אין לזה שם אחר.

או שאתה לא קורה מה שאני כותב או שאתה לא מבין מה שאני כתוב. אני אכתוב את זה שוב, במילים ברורות - הפועל תל אביב לא תימחק ולא צריך את הקהל בעלים. במקרה הרע הקבוצה תרד לליגה לאומית ותימכר לרוכש במחיר רצפה. הקהל כבעלים זה סרטן וזה הדבר היחיד שאני רוצה שיימחק. גם אם באמת יש סיכוי שהמועדון ירד לליגה ג' (ואין סיכוי כזה), אני מעדיף שזה יקרה מאשר שהקהל יהיה הבעלים. כי אם הקהל יהיה הבעלים המצב שלנו לא השתנה.
והיחיד שמתעלם פה מהנסיבות זה אתה. בושה, מחדל, הונאה. כן כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 11:22 
אני לא ממש החלטתי מה דעתי על הגיוס הזה (אם כי מודעת האבל באמת פתטית להחריד), אבל הציפיות של אנשים כאן הן לא הגיוניות בשביל משהו שמוגדר ״תרומה״ או ״מימון המונים״. זו לא השקעה או רכישה במובן המקובל, אם אנשים מסתכלים על זה בצורה צרכנית פרופר הם כנראה ייצאו מאוכזבים או ירגישו מרומים. זו לא הדרך הנכונה להסתכל על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 11:24 
לא יאומן שתרמו 180000.
כל מה שתרמתם הולך לאלה שהרסו את הפועל והביאו אותה למצב הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 11:29 
Fez כתב:
אני לא ממש החלטתי מה דעתי על הגיוס הזה (אם כי מודעת האבל באמת פתטית להחריד), אבל הציפיות של אנשים כאן הן לא הגיוניות בשביל משהו שמוגדר ״תרומה״ או ״מימון המונים״. זו לא השקעה או רכישה במובן המקובל, אם אנשים מסתכלים על זה בצורה צרכנית פרופר הם כנראה ייצאו מאוכזבים או ירגישו מרומים. זו לא הדרך הנכונה להסתכל על זה.

אני לא חושב שמסתכלים בצורה צרכנית. אני חושב שהגישה היא האם כל שקל שאני שם עושה להפועל טוב או רע. בטווח הרחוק והקרוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 11:31 
ofir כתב:
לא יאומן שתרמו 180000.

לא מצליח להבין תגובות כאלה. איך בדיוק הכסף הזה ילך לחיים רמון, אלי טביב, מוני הראל, אמיר גרוס כבירי וכו'?
גם אם נניח שהכסף הזה ילך אך ורק לכיסוי חובות עבר (מה שאני כמעט משוכנע שלא יקרה. זה ילך לתפעול שוטף עד למציאת רוכש), איך זה בדיוק ילך לאלה שהרסו אותנו?
כך או כך, הכסף שישולם לנושים לא יכסה את כל החוב כלפיהם. מה שיהיה אפשר להוציא מבעלי הקבוצה, תאמין לי שיוציאו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 11:31 
ofir כתב:
לא יאומן שתרמו 180000.

אם אתה מתכוון לדגני אז אתה צודק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 11:33 
redrony כתב:
Fez כתב:

אני לא חושב שמסתכלים בצורה צרכנית. אני חושב שהגישה היא האם כל שקל שאני שם עושה להפועל טוב או רע. בטווח הרחוק והקרוב

בסדר גמור. אבל איך תרומה פה תעשה להפועל רע? במקרה הטוב- זה ילך לתפעול שוטף ואולי ירוויח לנו עוד שבוע. במקרה הרע- זה לא יספיק לתפעול שוטף/ילך לנושים/השד יודע מה. רע בכל מקרה זה לא (להבדיל מהעלאת המנויים בשביל להביא את שכטר לחצי שנה/הקמת העמותה הארורה וכו').

אני חושב שמי שלא רוצה לתרום - זכותו המוחלטת. לא נכנס לכיס של אנשים. אם לא היה מרגיש לי בנוח (מסיבה כלכלית או אידאולוגית) גם אני לא הייתי תורם. אבל אני לא חושב שיש בעיה עם הניסיון הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

redrony כתב:
Fez כתב:

הגישה לפיה ״אם משחררים שחקן x אני צריך לקבל את הכסף חזרה״ וכו׳ היא גישה צרכנית. יש פה עוד הרבה התבטאויות מהסוג הזה, צרכניות יותר וצרכניות פחות. בסופו של דבר השאלה היותר רלוונטית זו השאלה שאתה שואל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

בר קולמוסא כתב:
ofir כתב:
לא יאומן שתרמו 180000.

אם אתה מתכוון לדגני אז אתה צודק

:ROSE: זה נכון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 11:40 
סמל אישי של המשתמש
כל יום אני חושב שהגענו לשפל ואני לא אוכל לבוז לקהל של הפועל יותר,
וכמעט כל יום הם מפתיעים אותי מחדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 11:59 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:

אני לא יכול להיכנס לראש של כל מי שתרם, ואין לי מושג מה הוא חושב שהוא מקבל בתמורה (אם הוא בכלל חושב שהוא מקבל משהו), אבל אם מישהו חושב שבגלל שהוא תורם תהיה פה קבוצה תחרותית אז זה בעיה שלו.
באתר רשום בפירוש לטובת מה התרומה (בבולט, בדף הראשי, אפילו לא צריך לגלול למטה), אם מישהו חושב שהוא תורם למשהו אחר, בעיה שלו.
ולגבי הטיעון שאחרי שהיומיים האלה עברו הכסף של התרומה הולך לפח - זה נכון כמו להגיד שאסור להשקיע בבורסה, כי יש סיכוי שהחברה שאני אשקיע בה תקרוס והכסף שלי יילך לפח. אתה לא קונה פה ישועה להפועל, אתה מגדיל (במעט) את הסיכוי שהפתרון לא יהיה פירוק ומכירת חיסול שתוביל לירידה ללאומית ועלולה להוביל למחיקת המועדון והקמתו (או אי-הקמתו) מחדש בליגה ג'. אז נכון, הסיכוי פה הוא לא גבוה, מצד שני העלות מול התועלת (לפחות מבחינתי) היא עצומה.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 12:00 
Oleg Neduda כתב:
redrony כתב:
Fez כתב:

בסדר גמור. אבל איך תרומה פה תעשה להפועל רע? במקרה הטוב- זה ילך לתפעול שוטף ואולי ירוויח לנו עוד שבוע. במקרה הרע- זה לא יספיק לתפעול שוטף/ילך לנושים/השד יודע מה. רע בכל מקרה זה לא (להבדיל מהעלאת המנויים בשביל להביא את שכטר לחצי שנה/הקמת העמותה הארורה וכו').

אני חושב שמי שלא רוצה לתרום - זכותו המוחלטת. לא נכנס לכיס של אנשים. אם לא היה מרגיש לי בנוח (מסיבה כלכלית או אידאולוגית) גם אני לא הייתי תורם. אבל אני לא חושב שיש בעיה עם הניסיון הזה.

אני חושב שבמקרה הרע אנחנו פשוט מנציחים את הפועל בתור קבצן ובתור מועדון שזה הפתרון שנמצא איפה ב back of it's mind למקרי חרום. פעם מנויים, פעם עמותה, עכשיו זה.
האוהדים צריכים לקנות מנוי ולשלם כרטיס. בשניה שאוהד עושה יותר מזה הוא מרגיש שהוא מנהל את המועדון. אז במקרה שלי ושלך זה פחות רלוונטי, אבל במקרה של אנשים אחרים יותר. אני לא רוצה המשך תפעול שוטף. אני רוצה רוכש. כל דבר אחר זה פלסתר לעוד חודש ואותי זה לא מעניין.
החוצפה בכלל של ארגון השחקנים לחשוב על האוהדים כפתרון כלכלי מוציאה אותי מדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 12:06 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
אבו-דגל כתב:
redrony כתב:
הבדיחה הזו של גיוס המונים וכסף מהאוהדים מיצתה את עצמה כבר מזמן. התרבות שנור הזו רק מחזקת את ההרגשה הזה שהמועדון הזה משול לקבצן בשדירה שחי מיום ליום, מארוחה לארוחה.
כתבו פה כבר פעמים "בואו נראה עד כמה המיתוס של אף אחד לא עומד בתור לקנות את המועדון מחזיק מים". אז בואו באמת נראה. זה או זה או שאין קבוצה ולנו אין שום דבר לעשות בנידון, בטח לא גיוס המונים או כל שטות אחרת ואם הנאמן בונה על זה או בכלל הולך בכיוון הזה, אז כמו שמישהו כתב פה, מצבנו רע

עזוב רוני הלוואי שזה היה ככה.
כל עוד מישהו נותן תקווה להראל אחזקות הרקובה לא יהיה עתיד למועדון הזה. הסיכוי היחיד שיגיע רוכש אמיתי זה הליכה לפירוק החברה המפעילה והקמת חברה מפעילה חדשה ואז מגיע רוכש עם דף נקי.
חוץ מזה להזויים שמאמינים שזה אפשרי בכלל, מדובר על הון של 25 מיליון דולר, כל מה שאתם תעשו זה לשלם חוב לדיסקונט שבכלל לא שלכם ואת זה אתם כבר עושים בהתנדבות עם פישמן, עמונה ועוד אלף ואחת דוגמאות.

להגיד שמי שתורם כסף מציל את הפועל זאת גניבת דעת, הדבר היחיד שתצילו זה את הראל אחזקות.

צריך להבין, אנחנו קונים זמן למצוא רוכש. יצליח? לא יצליח? קשה לדעת. אם לא יגיע עכשיו רוכש אז אחת מ 2 -
1. יגיע רוכש לקבוצה שבוודאות תרד ליגה בלי שחקנים שקשורים למקצוע.
2. תתחיל הידרדרות שתביא בסוף למצב של התפרקות מוחלטת של המועדון והתחלה מחדש.

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

זה פשוט לא נכון להגיד שאתם מרוויחים זמן, אתם רק מורחים זמן בחלומות שיהיה איזה פסיכופט שישלם מאה מיליון שקל חובות ומוכנים להחזיק את הגופה הזאת עד אז.
או שתורידו את ההנדברקס על הטינופת הראל אחזקות נלך לפירוק, ניפרד מהנכסים ואז על דף חלק יהיה סיכוי למצוא רוכש בשנה וחצי.

כל הגיוס כספים הזה זאת הונאה של עורכי דינים משופשפים מטעמם של הנושים לגרום לבית המשפט להאמין שיש סיכוי לא ללכת לפירוק בניגוד מוחלט לכל הגיון בריא של מי שרוצה בטובת הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 12:06 
Oleg Neduda כתב:
ofir כתב:
לא יאומן שתרמו 180000.

לא מצליח להבין תגובות כאלה. איך בדיוק הכסף הזה ילך לחיים רמון, אלי טביב, מוני הראל, אמיר גרוס כבירי וכו'?
גם אם נניח שהכסף הזה ילך אך ורק לכיסוי חובות עבר (מה שאני כמעט משוכנע שלא יקרה. זה ילך לתפעול שוטף עד למציאת רוכש), איך זה בדיוק ילך לאלה שהרסו אותנו?
כך או כך, הכסף שישולם לנושים לא יכסה את כל החוב כלפיהם. מה שיהיה אפשר להוציא מבעלי הקבוצה, תאמין לי שיוציאו.

אם אני הולך לסוכנות וקונה רכב אבל אני לא משלם עליו.
אתה בא ומשלם עליו עבורי.
טכנית אתה לא שלמת לי שקל.
מעשית אתה שלמת לי עלות של רכב.
ככה בדיוק עם המימון הזה.
אתה משלם את הכספים שהראל/טביב/רמון/כבירי/ויצמן צריכים לשלם (וכן תשלום תפעול שוטף זה תשלום שכבירי צריך לעשות) במקומם.

עד שהקבוצה הזאת לא תהיה נקיה מכל אנשי העבר אני לא מוכן לתת עבורה שקל
ואני עושה את זה מכיוון שאני אוהב אותה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 12:07 
סמל אישי של המשתמש
אגב,
אני עדיין מאוד מאוד מאוד סקרן לדעת מה חלקו של הנאמן בזה וכמה הוא מפקח על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 12:11 
סמל אישי של המשתמש
אני אעשה את זה קל, כשאתם שמים כסף לגיוס ההמונים הזה למי אתם תורמים? לדיסקונט, לאן, מס הכנסה, דודו אוואט ועוד נזקקים של ממש.

זה רמאות להגיד שהכסף הזה יחזיק בחיים את הראל אחזקות וזאת הונאה להגיד "שמצילים את הפועל".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 12:47 
שכל אחד יעשה מה שהוא חושב, אני נעקצתי פעם אחת עם מימון המונים במסווה של ״מצילים את הפועל על שם רמון״ בסיבוב הקודם, ואני לא מתכוון לשים עוד שקל על קמפיינים ללא שקיפות מלאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 13:01 
סמל אישי של המשתמש
אם כל הבאסה והתרומות צודקים החברים שאומרים שצריך דף חלק
וזה מבאס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 14:45 
אבו-דגל כתב:
אני אעשה את זה קל, כשאתם שמים כסף לגיוס ההמונים הזה למי אתם תורמים? לדיסקונט, לאן, מס הכנסה, דודו אוואט ועוד נזקקים של ממש.

זה רמאות להגיד שהכסף הזה יחזיק בחיים את הראל אחזקות וזאת הונאה להגיד "שמצילים את הפועל".

עובדתית, זה פשוט לא נכון. הכסף לא יכול ללכת לאף נושה והכסף הזה הולך לקופת הנאמן שמשתמש בזה לתפעול הקבוצה.
הכסף הזה גם במקרה של פירוק לא יילך אליהם כי הוא יחזור למי שהשקיע אותו, כמו שאי אפשר לחלט ערבויות אישיות לטובת הנושים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 14:52 
אבו-דגל כתב:

למה החלטת שהנאמן משקר? נכתב במפורש שהכסף הולך "ישירות לתפעול השוטף של הקבוצה ולא לחובות העבר"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2016, 14:57 
אין לך איך לאכוף את זה. אפילו אם הוא ממתכוון לזה זה לר כל כך פשוט.
כמו שכתבתי בהודעה הראשונה, אם המיליון מזהבי היה אמור ללכת למשכורות ואחרי הגיוס הוא יתחלק חצי חצי עם חובות, אז במסלול ישיר אולי השקל שלך הגיע לשוטף אבל דה פקטו נתת אותו לנושים. ובבקשה לא להתיפס לדוגמא. זאת דוגמא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 365 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 13  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: