תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 15 יוני 2025, 16:42

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 177 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: כבירי את ויצמן
הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 10:00 
שמע, אם אתה מעמיד את טביב כעדות למכירת המועדון, צר לי על התמימות שלך.
הייתי שם, האנשים שהובילו את המהלך הם אותם אנשים, רק עם נציג ״אותנטי״ של האוהדים שמאז קיפל את הרגליים, אלה שהפעילו עבורו את החמ״ל הכניסו שורת בעלי מניות בסכום סמלי + עמותה כושלת עם חובות.

בוא ננסה לייצר מודל יותר שפוי.

מקווה שכבירי יתאפס ויפסיק לעשות טעויות, נתחיל עם לא לרדוף אחרי דמארי בינואר, להבין שאנחנו קבוצה קטנה, ולקנות את המניות של כל הדבוקים, ולהיות בעלים יחיד. אני מאוד אעריך אותו על כך ואאחל לו בהצלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 10:04 
ההסתדרות, סגול, תאומים, מוני הראל, טביב, רמון, כבירי, אובמה.
כולם בובות של מני וייצמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 10:09 
teknoboy כתב:
NARKOTIKA כתב:
הוא עמד למכירה.
או שבטח טביב העדיף למכור לרמון וויצמן בעסקה בתשלומים על פני לקבל מזומנים מאיזה אוליגרך. כזה הוא טביב, כסף זה לא הדבר הכי חשוב בשבילו.

לי נראה שבעסקת טביב-רמון מני וייצמן בעצם החליף את העטיפה של הצעצוע שלו וזה הכול.

וואלה? אז הוא חתם על עסקה של 21 מיליון שקל בשביל להחליף בובה? מאוד הגיוני.
בטח הוא גם שילם להראל 6 מיליון שקל בשביל לעשות במבי עם עצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 10:13 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
ההסתדרות, סגול, תאומים, מוני הראל, טביב, רמון, כבירי, אובמה.
כולם בובות של מני וייצמן.

לא לשכוח שעד תחילת ה2000, מני וויצמן עוד היה נחשב איש "עני" או לא כה בעל אמצעים והשפעה יתרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 10:58 
עומר מ. כתב:
joshsoos כתב:
חתול אדום כתב:
למועדון הזה לא מגיע בעלים יחיד ונורמלי כי אף פעם הוא לא עמד למכירה כמו מכבי וב"ש.

שורה ראשונה, תחתונה ויחידה. כל הדיונים האחרים שווים למקום ממנו השמש אינה זורחת.

Thank you captain obvious.
יש לכם איזה מיליארדר שעומד בתור ורוצה לקנות או שאתם טובים רק בלזיין את המוח?

בוא נתמקד רגע במשפט הזה.
במצב הנוכחי אף משוגע לא יכניס את רגלו לבית משוגעים הזה. בעצם אולי משוגעים כמו גאיידמק וגומא וזה בטח לא מה שאנחנו צריכים.
מכבי נתניה, מועדון שירד לידה בצורה הכי מביכה שזכורה , עם מינוס תשע נקודות בליגה השניה, הוצא למכרז ללא חובות בקיץ והפלא ופלא, שלושה מתמודדים רציניים , הגישו הצעות ורצו לקנות את המועדון.
ברגע שהפועל תל אביב תהיה במצב כזה ו"אף אחד לא יעמוד בתור" לקנות אותה, אני לגמרי אסכים אתכם. אבל לא הוגן לזרוק שוב ושוב את השטות הזו כשהמועדון בכלל לא במצב סחיר ולא ברור אם הוא בכלל על המדף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 11:07 
שחר כתב:
עומר מ. כתב:
joshsoos כתב:
חתול אדום כתב:
למועדון הזה לא מגיע בעלים יחיד ונורמלי כי אף פעם הוא לא עמד למכירה כמו מכבי וב"ש.

בוא נתמקד רגע במשפט הזה.
במצב הנוכחי אף משוגע לא יכניס את רגלו לבית משוגעים הזה. בעצם אולי משוגעים כמו גאיידמק וגומא וזה בטח לא מה שאנחנו צריכים.
מכבי נתניה, מועדון שירד לידה בצורה הכי מביכה שזכורה , עם מינוס תשע נקודות בליגה השניה, הוצא למכרז ללא חובות בקיץ והפלא ופלא, שלושה מתמודדים רציניים , הגישו הצעות ורצו לקנות את המועדון.
ברגע שהפועל תל אביב תהיה במצב כזה ו"אף אחד לא יעמוד בתור" לקנות אותה, אני לגמרי אסכים אתכם. אבל לא הוגן לזרוק שוב ושוב את השטות הזו כשהמועדון בכלל לא במצב סחיר ולא ברור אם הוא בכלל על המדף.

לא מדויק, המכרז היה לקניית הקבוצה עם חוב של 10 מיליון שקל, ובכתבות לאחר אישור המכירה נכתב שהוא קנה אותם עם חוב של 22 מיליון (http://www.news1.co.il/Archive/001-D-380624-00.html),
הבעיה העיקרית אצלנו היא שגם כשכבירי קנה את הקוצה וגם היום אף אחד לא באמת יודע מה גובה החובות ואילו תביעות עומדות לצוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 11:15 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
teknoboy כתב:
NARKOTIKA כתב:
הוא עמד למכירה.
או שבטח טביב העדיף למכור לרמון וויצמן בעסקה בתשלומים על פני לקבל מזומנים מאיזה אוליגרך. כזה הוא טביב, כסף זה לא הדבר הכי חשוב בשבילו.

לי נראה שבעסקת טביב-רמון מני וייצמן בעצם החליף את העטיפה של הצעצוע שלו וזה הכול.

וואלה? אז הוא חתם על עסקה של 21 מיליון שקל בשביל להחליף בובה? מאוד הגיוני.
בטח הוא גם שילם להראל 6 מיליון שקל בשביל לעשות במבי עם עצמו.

אני חוזר בי מהטענה שטביב היה קשור לוייצמן (גם בגלל מה שכתבת וגם כי עוד אנשים אמרו לי שלא היה קשר).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 11:20 
pokara כתב:
שחר כתב:
עומר מ. כתב:
joshsoos כתב:
חתול אדום כתב:

בוא נתמקד רגע במשפט הזה.

לא מדויק, המכרז היה לקניית הקבוצה עם חוב של 10 מיליון שקל, ובכתבות לאחר אישור המכירה נכתב שהוא קנה אותם עם חוב של 22 מיליון (http://www.news1.co.il/Archive/001-D-380624-00.html),
הבעיה העיקרית אצלנו היא שגם כשכבירי קנה את הקוצה וגם היום אף אחד לא באמת יודע מה גובה החובות ואילו תביעות עומדות לצוץ.

זה רק מחזק את מה שאני אומר , הוא שילם על המועדון רק מיליון שקל וערן לוי וסבה נשארו במועדון בניגוד למה שפורסם בכתבה הזו. למיטב הבנתי, הוא רכש את המועדון ללא חובות אחרי שעבר הליך של פירוק ולכן גם החל את העונה במינוס 9 נקודות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 11:47 
שחר כתב:
עומר מ. כתב:
joshsoos כתב:
חתול אדום כתב:

בוא נתמקד רגע במשפט הזה.

בוא נעשה פה הפרדה. זה שרצו לקנות את נתניה או שהציעו הצעות זה לא רלוונטי. מה שהפועל מחפשת זה גולדהאר או ברקת ולא סתם כל רוכש אקראי. אם האנשים שהציעו לקנות את נתניה זה אנשים שמשקיעים פחות כסף מכבירי אז הם לא רלוונטים.
אני מזכיר שגם כבירי הוא רוכש ואפילו כזה שהשקיע לא מעט כספים. מכוונים פה לרוכש בסדר גודל אחר ואני לא חושב שכל מיני דוגמאות מעולם אחר של סדרי גודל הן בהכרח רלוונטיות. כשמדברים על רוכשים שעומדים או לא עומדים בתור אז מדברים על גולדהארים ולא על אברמובים של בני יהודה נניח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 12:01 
לא יודע.
בוא נתחיל מזה שהסטטוס של מי שעומד בראש המועדון הוא בעלים ולא מחזיק זכויות, איש חזק וכו'
כבירי אולי מכניס כספים וערב לחובות (למרות שגם קודמיו ערבו לחובות ואני לא רואה שמישהו באמת מחזיר אותם), אבל הקבצה היא לא ממש בבעלותו אלא מפוזרת בין בעלי מניות, עמותות, רסיסי אחוזים, משכונים, עיקולים וכו'.

אני לא יודע אם הם ישיקעו פחות או יותר מכבירי, אבל לפחות הקבוצה תהיה שייכת להם ולא לכל מיני "אנשים" שבפרונט, כשמאחורי הקלעים יש מושכים בחוטים , עם פוליטיקות, מעורבות אוהדים וכו'.

זה פשוט לא עובד. לא יודע מה עוד צריך קרות כדי שתבינו את זה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 12:13 
מבנה הבעלות דפוק מהיסוד ואבסורדי. זה ברור גם לכבירי הרי, לדעתי זה ברור אפילו ל-״בעלי המניות״ עצמם רק שהם שמים זין. ועל נושא העמותה כבר הבעתי את דעתי מספיק. מסכים שהכל פה דפוק ושזה מבנה ששם מקלות בגלגלים של כל מי שרוצה להשקיע בקבוצה.

אני רק אומר ששאלת ה-״רוכשים שעומדים בתור״ לא קשורה לכל מיני אנשי עסקים רנדומליים שלוקחים בעלות על איזה נתניה או בני יהודה. זה לא סדר הגודל שאנחנו מכוונים אליו ובסטנדרט הזה גם כבירי הוא רוכש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 12:27 
אנחנו מכוונים להשתחרר מהגיבנת העצומה הזו שיש על המועדון הזה. זה ממש לא משנה מי יעמוד בראשו, כך אי אפשר להמשיך להתנהל.

אחר כך נוכל לדעת בוודאות, אם יש רוכשים ואם הם רציניים. בסטטוס הקיים ברור שאף אחד לא יתקרב או ינסה לנגוע במועדון הזה לכן כל הדיבורים האלה על "אף מילאירדר לא עומד בתור לקנות את המועדון" לא רלוונטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 12:29 
לא חושב שבשביל רוכש בסדר גודל של גולדהאר (או אפילו עם הון של 10% ממנו), הגרעון שלנו הוא פקטור כל כך חשוב.
השאלה היא האם בכלל רוצים למכור. יש לי סימן שאלה גדול מאוד.
פירוק זה הזיה שלא תקרה וזה סתם דיבורים באוויר. אנשים לא יזרקו את הכסף שלהם לפח אשפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 12:39 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
לא חושב שבשביל רוכש בסדר גודל של גולדהאר (או אפילו עם הון של 10% ממנו), הגרעון שלנו הוא פקטור כל כך חשוב.
פירוק זה הזיה שלא תקרה וזה סתם דיבורים באוויר. אנשים לא יזרקו את הכסף שלהם לפח אשפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 12:44 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

תביא לכבירי מישהו כמו גולדהאר והוא מחר מוכר, בוודאות.
אין סיכוי שמישהו כזה יתקרב כרגע להפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 12:45 
סמל אישי של המשתמש
מה שמענייו אותי עד היום, זה מה גרם לצמד גלבוט את קהאן, לרדת מהפועל אחרי פגישה מהירה עם קובי סידי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 13:02 
פגשתי את סמנכ״ל הכספים של לבייב, הוא זה שעשה עבורו את ההערכה של הפועל בזמן עגיב/מוני.
הוא המליץ לו להתרחק מהמועדון בגלל מבנה בעלות ״בעייתי״.
כל מה שהעלו כאן זה משאלות לב, אני הרבה יותר ״צנוע״ שיהיה לנו בעלים יחיד, שיהיה כבירי, שיהיה ויצמן. המבנה הזה חולה ולא יכול להמשך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 13:31 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שהבעיה לא טמונה בבעל מקצוע כזה או אחר, הבעיה בפער העצום של המצב ממנו מתחילים לבין היעד שאליו רוצים להגיע.
המטרה של כולם היא שהפועל תחזור להיות קבוצת צמרת שמתמודדת על תארים. הבעיה היא שבמצב הנוכחי שלנו אנחנו מאוד רחוקים מזה. וכדי להגיע לזה נדרש זמן. זמן שהוא יותר מעונה אחת.
אבל הציפיות הן שכן יעשו את הקפיצה הזו בבת אחת. זה לא אפשרי. כל עונה מנסים את זה, וכולם נכנסים להיסטריה עם הקושי הראשון שצץ כאשר דברים לא מסתדרים עם מה שציפו.
צריך להחליט מראש (וזו החלטה שצריכה להגיע מההנהלה) שרוצים להשיג את היעד הזה תוך 3-5 שנים, ואז לתת לאיש מקצוע לבנות את התכנית המקצועית. התכנית תכלול גם מטרות עונתיות סבירות וברות השגה שיהוו את התשתית להשגת המטרה הסופית.
כל עונה תיבנה עם תקציב וציפיות שמתאימות לה. לצורך העניין העונה הראשונה תיבנה עם תקציב וסגל שמתאים להשגת פלייאוף עליון, ורמת הציפיות תהיה בהתאם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 13:46 
איזה זיכרון קצר/סלקטיבי יש לכם זה לא יאמן.
סמי סגול (שהיה רושם כל עונה צ'ק על סך 50% מהתקציב בלי לשאול שאלות) סגר את הברז אחרי שהבין איך מתנהלים ה"חברים" שלו.
כשעסקת לייב לבייב התחילה להיות רצינית "פתאום" החלו לצוץ כתבות על זה שהוא דתי ואיך הוא יעיז להגיע בשבת לבית הכנסת כשבבעלותו עסק שעובד בשבת. לבייב הבין עם מי יש לו עסק והתקפל.

מי יעיז ככה להתקרב למועדון הזה?

אין מי שירכוש עלק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 13:48 
chimpfive כתב:
פגשתי את סמנכ״ל הכספים של לבייב, הוא זה שעשה עבורו את ההערכה של הפועל בזמן עגיב/מוני.
כל מה שהעלו כאן זה משאלות לב, אני הרבה יותר ״צנוע״ שיהיה לנו בעלים יחיד, שיהיה כבירי, שיהיה ויצמן. המבנה הזה חולה ולא יכול להמשך.

מסכים לחלוטין. במבנה הבעלות הזה זה נס שיש לנו את כבירי בכלל. מבנה בעלות אבסורדי וחולה שהוא בעיה לא פחות גדולה מהחובות וחייבים לשים לו סוף, בלי קשר בכלל לשאלה האם עומדים בתור גולדהארים לרכוש אותנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 13:51 
שלבייב ניסה לרכוש את הפועל, איך היה מבנה הבעלות בהפועל?
לטביב לא היה 100% במועדון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 13:56 
לירון האדום כתב:

טביב? הוא בכלל היה בכפר סבא באותה תקופה מבטח מזגנים של מחלקת הנוער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 14:00 
היה אז את הדירקטריון בראשות סגול שהחזיק ב60 אחוז או משהו כזה.
עגיב החזיק ב14 אחוז שדולל ל7 בהמשך. היה עוד אחוזים אצל אורנשטיין? ועוד אחד שאני לא זוכר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 14:03 
הקבוצה אז היתה אתא ניהולם של "מחזיקי הזכויות" מוני הראל, שחר בן עמי, וברזילי לדעתי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 14:09 
Fez כתב:
chimpfive כתב:

מסכים לחלוטין. במבנה הבעלות הזה זה נס שיש לנו את כבירי בכלל. מבנה בעלות אבסורדי וחולה שהוא בעיה לא פחות גדולה מהחובות וחייבים לשים לו סוף, בלי קשר בכלל לשאלה האם עומדים בתור גולדהארים לרכוש אותנו.

לא יודע אם יש דבר כזה "גולדהארים". אני בספק אם אפשר למצוא איזה מישהו משום מקום שיסכים לזרוק על קבוצה כל שנה איזה 100 מליון שקל כולל כמה שנים של כישלון עד שזה יתפוס.
הייתי מסתפק גם במישהו שיפזר עלינו 30% ממנו, כלומר משהו בסגנון של "אלונה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 14:09 
chimpfive כתב:
לירון האדום כתב:

דיברתי על הזמן שטביב היה הבעלים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 14:18 
לירון האדום כתב:
chimpfive כתב:
לירון האדום כתב:

לא קשור ללבייב, כשטביב היה בעלים אין לי שום מושג מה הלך מאחורי הקלעים, חוץ מהעובדה שחזרנו לאותו מבנה חולה עם אותם אנשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 14:19 
לכל מי שצועק פירוק פירוק , אני מקווה שאתם מבינים שמדובר בתהליך הרסני לכל בעלי החוב שיש למועדון ובעלי חוב זה לא אלו שהשקיעו וממילא
מבינים שזו השקעה שלא מניבה כלום ולא תוחזר לעולם אלא אותם ספקים ונותני שירותים (אולי גם עובדים) שלא בטוח שיתאפשר לשלם להם משהו מקופת המפרק והם עלולים לאבד
עסקים או להפסיד המון כסף לפטר עובדים וכו' . כל זה בגלל שמקצועית לא העמידו פה קבוצות טובות ולאוהדים די נמאס ...

אמרתי כבר בעבר שאפשר להעמיד קבוצות טובות ולהתנהל בחכמה ועם תזרים מזומנים שפוי בלי שום פירוק .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 14:24 
chimpfive כתב:
לירון האדום כתב:
chimpfive כתב:
לירון האדום כתב:

לא קשור ללבייב, כשטביב היה בעלים אין לי שום מושג מה הלך מאחורי הקלעים, חוץ מהעובדה שחזרנו לאותו מבנה חולה עם אותם אנשים.

שוב לא הבנת אותי.

עזוב את לבייב בצד.

שטביב היה הבעלים הוא לא היה בעלים של 100% במועדון?

שאלתי בגלל ההודעה הזאת:
חתול אדום כתב:
איזה זיכרון קצר/סלקטיבי יש לכם זה לא יאמן.
סמי סגול (שהיה רושם כל עונה צ'ק על סך 50% מהתקציב בלי לשאול שאלות) סגר את הברז אחרי שהבין איך מתנהלים ה"חברים" שלו.
כשעסקת לייב לבייב התחילה להיות רצינית "פתאום" החלו לצוץ כתבות על זה שהוא דתי ואיך הוא יעיז להגיע בשבת לבית הכנסת כשבבעלותו עסק שעובד בשבת. לבייב הבין עם מי יש לו עסק והתקפל.

מי יעיז ככה להתקרב למועדון הזה?

אין מי שירכוש עלק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 14:25 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
היה אז את הדירקטריון בראשות סגול שהחזיק ב60 אחוז או משהו כזה.
עגיב החזיק ב14 אחוז שדולל ל7 בהמשך. היה עוד אחוזים אצל אורנשטיין? ועוד אחד שאני לא זוכר.

בזמני כתר פלסטיק המחזיקים היו סגול(רוב האחוזים) והתחלקו במעט מוישיק תאומים, אורנשטיין ורפי עגיב(שני האחרונים אגב, הגיעו כאוהדי מכמבי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 177 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: