Oleg Neduda כתב:
joshsoos כתב:
אלי גוטמן הוא מאמן בינוני, שפן סדרתי, פוליטיקאי מצחין ואדם מתועב ואין בי שמץ קצהו של רצון לראות אותו בהפועל. THAT BEING SAID, המצב שלנו, קבוצה חדשה ללא מאמן ועם חוסר מושג טוטאלי של הבעלים והמאמן הקיים באשר להתנהלות מקצועית, מדרדר את הפועל למאבקי תחתית ואיבוד המומנטום שהחזיר טיפת אמון מצד הקהל וכדי לעצור את כדור השלג הזה דרושה סמכות מקצועית. מאחר והבעלים איבד את זה לחלוטין ונעול רק על גוטמן ככזו, לפחות שיביא אותו עכשיו, ברגע זה, היום, מחר. כל רגע עם באדיר מרחיק אותנו מהליגה ואוהדים מהמגרש.
נו בסדר, גוטמן מצחין, רוני לוי חלאה ורב"ש גנב דעת.
אני לא בטוח שיש מאמן ישראלי אחד שאתה לא שופך עליו רפש בארגזים (ואם יש זו בטח תהיה עוד הברקה שלך כמו יובל אבידור)
שכחת להוסיף לרשימה שאולג נדודה ילד קטן ומטומטם. כל כך מטומטם, שלא הבין מה שכתבתי. כל כך קטן, שכהרגלו יורד לרמה אישית וגם גונב דעת ודוחף לי למקלדת דברים שלא נכתבו ( נגיד בעדינות שלא הייתי בוטה כלפי רבש והיו כאן מאות שכיסחו אותו לחלוטין, ובטח שלא כתבתי מה שילד קטן ומטומטם אחר המציא על אבידור ואתה נדבק לזה למרות שבטוח שאפילו לא קראת את זה בזמן אמת כי אחרת היית יודע ).
ומילא היית מתכתב עם המציאות, זו שגילתה להמוני אוהדים בשנים האחרונות מי זה גוטמן- לפרטים דפדף קצת בפורום - ורק על סמך דמותו הציבורית ( שמספרים קצה קצהו של מי הוא בדמותו הפרטית ) וזו שמכיר כל אוהד מכבי חיפה שהתוודע להריסות שהשאיר הדיקטטור הפסיכופט רוני לוי בקדנציה הראשונה שלו שם. זה לא אני, טמבל, זו המציאות. עכשיו תחזור לגנון ולמוצץ.