תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 01:19

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 429 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 15  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אלי גוטמן
הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2015, 13:27 
גם ככה לא ניקח אליפות. עם או בלי גוטמן. לפחות שנהנה קצת מהכדורגל שהקבוצה מציגה, ובקטע הזה גוטמן כבר הוכיח את עצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2015, 13:56 
סמל אישי של המשתמש
הסיכויים שגוטמן יבוא קלושיםכך לפי בכירים בהפועל
ספורט 1

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2015, 13:57 
מה עם מיכאל ניס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2015, 13:59 
שייע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

אסף ראסינג כתב:
zapta כתב:
19 כתב:
zapta כתב:
אם הייתי צריך לבחור מאמן הייתי הולך על מישהו כמו סימאונה של אתלטיקו
מאמן צעיר שמביא אנרגיות משוגעות למגרש, גם לקהל וגם לשחקנים
אתלטיקו צריכה להוות המודל של הפועל
גוטמן לא יושב על המשבצת הזאת ולכן הוא לא מתאים

סימאונה מביא המון טקטיקה וכדורגל, להגיד שמה שיש לו זה אנרגיות וטירוף זה לרדד את העבודה שלו מאד.

שישחקו כדורגל, קודם כל.

אתה צודק, אבל מה שמבדיל אותו זה האנרגיות - זה השינוי שהוא הביא
הוא מצליח להוציא מהשחקנים שלו הכל, הם מחוייבים לקבוצה
עם הסגל שלנו והתקציבים שלנו זה מה שאנחנו צריכים מהמאמן
טקטיקה וכדורגל זה חובה, אם למאמן אין את אלו אז הוא לא צריך לאמן

הכל נכון ויפה בתאוריה ואני באמת מסכים
אנחנו יכולים לכתוב עד מחר שהפועל צריכה להיות כמו אתלטיקו ושמישהו כמו סימאונה צריך לאמן.
בשורה התחתונה, אין מישהו פה בסגנון של סימאונה שיכול לאמן, למעשה יש מעטים כאלה בעולם כולו ובגלל זה צ׳ולו הוא כ״כ מיוחד (יכול להעיד שאני מכיר אותו יחסית טוב, אימן את הקבוצה שאני אוהד, שיחק בה ואפילו אוהד אותה בעצמו :) )

בארגנטינה למשל, המודל של מאמנים צעירים שחקני עבר אכן בגל של תאוצה ורוב הקבוצות הגדולות מחזיקות בכאלה.
בארץ, השחקן הנפוץ (בין אם כוכב ובין אם לא) הוא פשוט עצלן, וכנראה יישאר עצלן גם כשהוא יתחיל לאמן. זה פשוט לא יעבוד. לא היית שם איזה שי אבוטבול בתור מאמן.
תכל׳ס, מהמצאי הקיים, היחיד שלכאורה היה נופל טוב על משבצת כזו זה באדיר, וכבר סוכם פה על הרוב שהוא לא מתאים (למרות שלטווח הקצר זה עושה את שלו ביחס למה שהיה קודם, מהסיבות שגם אתה תיארת).

מאחר שזה המצב הנתון ואי אפשר ללכת על סגנון כזה, אני חושב שגוטמן כרגע הוא האופציה הראויה ביותר

גם אני אוהד ראסינג ומכיר את סימואנה כבר המון זמן , זה בדיוק הקטע - הוא מאמן בדיוק כמו איך שהוא היה נראה על המגרש
הוא היה לוחם, אנרגטי ולפעמים אפילו יתר על המידה אבל הקבוצה היא ממש בדמותו
זה לא חייב להיות שחקן מהפועל ולא חייב להיות ישראלי
הסגל שלנו בנוי כולו על צעירים עם פוטנציאל ורעב להצליח ובדיוק כזה צריך להיות המאמן
ברור שגוטמן זה מאמן ראוי אבל אנשים מדברים עליו כאילו הוא רץ לחתום פה ולדעתי ההפך הוא הנכון , הוא בכלל לא מעוניין להגיע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

dino כתב:
ספורט 1

בקיצור, הוא סגור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2015, 14:09 
סמל אישי של המשתמש
אם מביאים את גוטמן אז רק עם באדיר כעוזר ושיגדל אותו לקחת את המושכות בעוד שנתיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2015, 14:24 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
מה עם מיכאל ניס?

מה הוא יודע לעשות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2015, 15:33 
נועם שחם כתב:
NARKOTIKA כתב:
אז כשמגיע מאמן צעיר נבוא בטענות שהוא בלי ניסיון, וכשיגיע ההפך ממנו נגיד הוא עייף ושבע?

הוא אחרי כישלון בנבחרת. לדעתי הוא די רעב להוכיח את עצמו מחדש.

רק אתמול הוא עוד אימן את הנבחרת ועכשיו הוא "רעב להוכיח את עצמו מחדש". בחיאת.

וכן, יכול להיות מצב שבו למאמן אחד חסר נסיון ומאמן אחר הוא כבר שבע מדי ומיצה את עצמו. בדיוק כמו הטעות של ההחזרה של קשטן למועדון אחרי תקופתו בנבחרת. זה שמשהו התאים בשנת 2008, זה לא הופך אותו לנכון ב-2015.

הפועל ת"א צריכה לחשוב על העתיד ולא להתקע בעבר. לא ניהולית ולא מקצועית. גוטמן הוא נחלת העבר.

מסכים עם כל מילה ואני אחד שמאוד מעריך את גוטמן כמאמן.
לפני שש ושבע שנים כל פעם שהיו צריכים למנות מאמן חשבתי שהוא המתאים ביותר ואחד שיצעיד אותנו להצלחות למרות שהוא היה די שרוף באותה תקופה .
היום אני חושב שהוא בפוזיציה שונה מאוד , בתחושה שלי הוא מרגיש שהכדורגל כאן קטן עליו אני מניח שהוא חושב שאם גיא לוזון מתאים לליגה אנגלית שנייה אז גם הוא בטח ובטח יכול
אנחנו צריכים לחשוב בכיוונים אחרים כרגע ולא לבנות על גוטמן .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2015, 15:37 
סמל אישי של המשתמש
zapta כתב:
אסף ראסינג כתב:
zapta כתב:
19 כתב:
zapta כתב:
אם הייתי צריך לבחור מאמן הייתי הולך על מישהו כמו סימאונה של אתלטיקו
מאמן צעיר שמביא אנרגיות משוגעות למגרש, גם לקהל וגם לשחקנים
אתלטיקו צריכה להוות המודל של הפועל
גוטמן לא יושב על המשבצת הזאת ולכן הוא לא מתאים

סימאונה מביא המון טקטיקה וכדורגל, להגיד שמה שיש לו זה אנרגיות וטירוף זה לרדד את העבודה שלו מאד.

שישחקו כדורגל, קודם כל.

אתה צודק, אבל מה שמבדיל אותו זה האנרגיות - זה השינוי שהוא הביא
הוא מצליח להוציא מהשחקנים שלו הכל, הם מחוייבים לקבוצה
עם הסגל שלנו והתקציבים שלנו זה מה שאנחנו צריכים מהמאמן
טקטיקה וכדורגל זה חובה, אם למאמן אין את אלו אז הוא לא צריך לאמן

הכל נכון ויפה בתאוריה ואני באמת מסכים
אנחנו יכולים לכתוב עד מחר שהפועל צריכה להיות כמו אתלטיקו ושמישהו כמו סימאונה צריך לאמן.
בשורה התחתונה, אין מישהו פה בסגנון של סימאונה שיכול לאמן, למעשה יש מעטים כאלה בעולם כולו ובגלל זה צ׳ולו הוא כ״כ מיוחד (יכול להעיד שאני מכיר אותו יחסית טוב, אימן את הקבוצה שאני אוהד, שיחק בה ואפילו אוהד אותה בעצמו :) )

בארגנטינה למשל, המודל של מאמנים צעירים שחקני עבר אכן בגל של תאוצה ורוב הקבוצות הגדולות מחזיקות בכאלה.
בארץ, השחקן הנפוץ (בין אם כוכב ובין אם לא) הוא פשוט עצלן, וכנראה יישאר עצלן גם כשהוא יתחיל לאמן. זה פשוט לא יעבוד. לא היית שם איזה שי אבוטבול בתור מאמן.
תכל׳ס, מהמצאי הקיים, היחיד שלכאורה היה נופל טוב על משבצת כזו זה באדיר, וכבר סוכם פה על הרוב שהוא לא מתאים (למרות שלטווח הקצר זה עושה את שלו ביחס למה שהיה קודם, מהסיבות שגם אתה תיארת).

מאחר שזה המצב הנתון ואי אפשר ללכת על סגנון כזה, אני חושב שגוטמן כרגע הוא האופציה הראויה ביותר

גם אני אוהד ראסינג ומכיר את סימואנה כבר המון זמן , זה בדיוק הקטע - הוא מאמן בדיוק כמו איך שהוא היה נראה על המגרש
הוא היה לוחם, אנרגטי ולפעמים אפילו יתר על המידה אבל הקבוצה היא ממש בדמותו
זה לא חייב להיות שחקן מהפועל ולא חייב להיות ישראלי
הסגל שלנו בנוי כולו על צעירים עם פוטנציאל ורעב להצליח ובדיוק כזה צריך להיות המאמן
ברור שגוטמן זה מאמן ראוי אבל אנשים מדברים עליו כאילו הוא רץ לחתום פה ולדעתי ההפך הוא הנכון , הוא בכלל לא מעוניין להגיע

איבדתי ריכוז במשפט הראשון
מבסוט עליך :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2015, 15:50 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
שחר כתב:
למה?

כי גוטמן של לפני 3-4 עונות היה מאמן רעב, שבא להוכיח את עצמו וקיבל הזדמנות לחזור למרכז הבמה (ולקח אותה בשתי ידיים). עכשיו לעומת זאת הוא עייף, שבע ומובס.

הפועל תל אביב צריכה היום מאמן שיכול להתוות לה דרך חדשה ל-4-5 שנים. צריך להסתכל קדימה ולא אחורה.

בדיוק. ואני מאלה שחושבים שגוטמן מאמן מעולה. פשוט זה לא מרגיש מתאים להפועל הנוכחית ומה שנראה שמנסים לבנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2015, 16:19 
שוב - איך אפשר לדון במינוי של גוטמן תוך התעלמות מהרקע של מצב בו אנחנו כבר מעל חודש מחפשים מאמן זר ללא הצלחה (אחרי כישלון חרוץ של מאמן זר שהותיר אותנו מאוד בררנים בצדק), ושהמועמדים הישראלים הרציניים שהיו במהלך הזמן הזה הם ניר קלינגר ומוטי איווניר (ואריק בנאדו)?

הכי קל זה לפסול כל מועמד ואז כששואלים "אז מי?" לשלוף את הג'וקר האלמותי "מאמן זר" (או הג'וקר המשודרג "מנג'ר זר").

לא הייתי מחתים את גוטמן על חוזה יקר לטווח ארוך, אבל אם אפשר להביא אותו עד סוף העונה עם אופציה, זה הכי טוב שיש כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2015, 16:25 
אז אם לא גוטמן,אז מי מתאים להפועל הנוכחית?
להאבד על זר מוכח זה סיכון ענק ואני לא חושב שימצאו אחד כזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2015, 16:31 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
dino כתב:
ספורט 1

בקיצור, הוא סגור

דווקא אני נוטה להאמין לבכירים. אם אני מחבר את המשפט של כבירי לגבי גוטמן, שהוא לוקח אותו לכל תפקיד, זה נשצע כאילו באמת מבינים שזה לא ילך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2015, 16:50 
Fez כתב:
שוב - איך אפשר לדון במינוי של גוטמן תוך התעלמות מהרקע של מצב בו אנחנו כבר מעל חודש מחפשים מאמן זר ללא הצלחה (אחרי כישלון חרוץ של מאמן זר שהותיר אותנו מאוד בררנים בצדק), ושהמועמדים הישראלים הרציניים שהיו במהלך הזמן הזה הם ניר קלינגר ומוטי איווניר (ואריק בנאדו)?

הכי קל זה לפסול כל מועמד ואז כששואלים "אז מי?" לשלוף את הג'וקר האלמותי "מאמן זר" (או הג'וקר המשודרג "מנג'ר זר").

לא הייתי מחתים את גוטמן על חוזה יקר לטווח ארוך, אבל אם אפשר להביא אותו עד סוף העונה עם אופציה, זה הכי טוב שיש כרגע.

זה שלא מצליחים למצוא, לא אומר שלא צריך להמשיך לחפש ולא אומר שזה לא הפתרון הנכון. דרך אגב, העניין הוא לא מאמן זר או לא. העניין הוא להביא אדם (ובגלל זה ה"מנג'ר" פה הוא חשוב) שיוכל להביא את הפועל למצב שהיא משתדרגת וזה אומר לא רק מאמן שיעביר אימונים וינהל משחקים. צריך מישהו שינהל את המערכת המקצועית ויידע בעצמו לזהות איזה מאמן צריך להביא תוך שמירה על עקרונות מקצועיים לאורך כל הדרך, הכרות עם שחקנים בחו"ל שאפשר להביא, פילוסופית משחק.
כל זה נובע בגלל תרבות הכדורגל שנהוגה אצלנו וחוסר המקצועיות של רב הגורמים המקצועיים המעורבים החל בשחקנים וכלה במאמנים.
אז כן, גוטמן בסדר, יכול להיות פלסתר טוב. אבל קשה להאמין שהוא לא יהיה יקר וקשה להאמין שהוא לא יהיה לטווח ארוך וקשה לי להאמין שזה גם מה שכבירי רוצה ואני מסכים איתו לגמרי.
הפועל מועדון שמתחיל לבנות מערכת, בשביל לעשות את זה נכון היא צריכה להבנות מלמעלה למטה.
גוטמן עכשיו זה בעיניי לעצור את התהליך שכבר נעצר קצת בגלל הפאדיחה עם מנדיונדו. ושוב, אני אחד שלא אוהב את גוטמן, יהיו כאלה שיגידו שהוא האדם המתאים והמאמן הכי גדול שדרך פה וזו דעה לגיטימית. אז כן, הוא עדיף על איווניר וקלינגר, אבל זה לא מי שאני הייתי רוצה לראות בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2015, 17:10 
למי שעדין לא מקבל את ההבדל בין מאמן נבחרות למאמן קבוצות -
"המאמן הלאומי שב ופימפם את נושא הפיכת הנבחרת לקבוצה. דיבר על שיטה, סגנון ודרך קבועים. תמיד הוא היה מאמן שיטתי, יסודי, טקטיקן ואחד ששם דגש על חזרה לעמדות. אתמול הוא הביט מהצד ב-90 דקות של אנדרלמוסיה, רולטה כהגדרתו. "
http://www.one.co.il/Article/15-16/1,19 ... tml?ref=hp

למה כשל כמאמן נבחרת (בנוסף לזה שהיו לו פחות שעות אימון) ? בין הסיבות - המנהיגות שלו שקטה מכדי להכתיב את ההתנהלות במשחק לשחקנים שרואים אותו יום כן שבועיים לא. בקבוצה הוא גם קרוב לכיס ולקריירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2015, 17:23 
רוני, אני לא מאמין בכל הססמאות האלה. מהניסיון שלי חלק גדול מהססמאות היפות האלה, כשמעמידים אותם למבחנים עובדתיים וסטטיסטיים לא נשאר הרבה. אני גם לא מאמין בריכוזיות שאתה מתאר פה, ולא משוכנע שזו הדרך הנכונה בהכרח להתנהל או להשתדרג. בעיני יש דרכים הרבה יותר יעילות להשתדרג מאשר להביא אדם אחד, לקרוא לו מנג׳ר ולחשוב שהוא קוסם שיהפוך אותנו לברצלונה. יש היום מועדונים קטנים-בינוניים בעולם שעובדים בשיטות הרבה יותר מעניינות וחדשניות מזה, ומגיעים להישגים מרשימים מאוד.
כך או כך, כרגע המועדון לא מחפש מנג׳ר. הוא מחפש מאמן. אם בעתיד נחפש מנג׳ר אולי כל זה יהיה רלוונטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2015, 17:33 
לא מסכים עם הטענה הזו שחייבים מאמן זר כדי להצליח.
הפועל תל אביב הגיעה לליגת האלופות, נצחה את בנפיקה 3-0 בבלומפילד וסיימה מקום ראשון בבית עם המבורג סלטיק וראפיד וינה עם מאמן ישראלי על הקווים תוך ניהול כושל ומחפיר.
תנאי עבודה נוחים וניהול טוב הכרחיים הרבה יותר מ"מאמן זר". כאילו שברגע שהוא לא ישראלי סיכויי ההצלחה שלו עולים אוטומטית ב45%.
גם לא כל מאמן טוב מצליח בכל מקום שהוא מגיע אליו. גם קלאודיו ראניירי הפסיד עם יוון לאיי פארו והלך הביתה. אפשר לחשוב שגוטמן הוא מאמן נבחרת ישראל הראשון שכושל בתפקידו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2015, 18:22 
אני נוטה להסכים עם פז למרות שכמו שכבר כתבתי, אני ממש לא סובל את גוטמן.
אני חושב שאנחנו קצת יותר מדי מתאהבים בקונספט ומי שעוקב אחרי הכדורסל גם מכיר את הסכנות שבעניין.
בנייה לטווח ארוך, מערכת חפה מאינטרסים, קידום צעירים וכו', אלה מטרות נכונות וחשובות, אבל קבוצת כדורגל צריכה בכל שלב גם לספק תוצאות. הרי שלושה הפסדים וכולם אוכלים פה לכבירי את הראש.
לפעמים צריכים להיות פרגמטיים ולהתפשר על מישהו שלא בהכרח "מתאים לקונספט".
כל עוד כבירי ימשיך לנהל את העניינים יחד עם ענבר ואפרתי ולא יתן לגוטמן להיות הקיסר הבלעדי, אני חושב שזה הצעד הנכון כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2015, 18:30 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
קאמבק נפלא לקמפיין "ברקו לנבחרת".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אלי גוטמן
הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2015, 20:08 
לא נמאס מהסיסמא ״מאמן זר״?
בכסף שיש לנו, יגיע ליצן כמו מדיונדו או טון קאנן, אז תפסיקו לחפור.
אנשים כאן שוכחים איזה קבוצה שבורה ומרוסקת גוטמן לקח ואיזה קבוצה הוא השאיר וכמה כסף הוא הכניס לקופה שלנו ע״י השתתפות באירופה והשבחת שחקנים שזו המטרה של הקבוצה גם היום.
יחסי אנוש חרא? הוא היה ביחסים מצוינים עם כל השחקנים בעונת הדאבל והוא היחידי שהצליח לשכנע ״כוכב״ כמו בן שהר לחזור לארץ.
חבר של עיתונאים? תראו לי קבוצה בעולם שלא יוצאים ממנה דברים מחדר ההלבשה. אנחנו לא שונים וברגע שנצליח, אז יתעסקו פחות בזבל שמסביב.
לא יודע להכין קבוצה? הפסיד רק דרבי אחד (יותר מדיי) לעומת מעל 10 נצחונות, הקים את הקבוצה הטובה ביותר בהסטוריה שלנו ואחת הטובות במדינה. הביא אליפות, שני גביעים (באחרון שיחק בלי חמישה שחקני הרכב!), צ׳מפיונ׳ס ליג ובלומפילד שכיף להגיע אליו שעה לפני (תראו את הבית קברות שיש היום בבלומפילד לפני המשחק ותבינו).
המאמן הכי טוב ויסודי שהיה לנו בהפרש. אני מתפלל שיגיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2015, 20:09 
סמל אישי של המשתמש
אבל הוא רוצה אירופה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2015, 20:37 
טוב שהוא רוצה, רזומה מפואר בשתי קדנציות אדירות. גם הבקשיש של הסוכן לא יעזור לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2015, 21:52 
סמל אישי של המשתמש
עיני החליט שגוטמן לא ימשיך, הערכה: ימונה למנג'ר הפועל ת"א
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4709788,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2015, 21:54 
מילא מאמן, אפשר להבין והוא גם יכול להצליח.
אם הוא ימונה למנג'ר לטווח ארוך אני אהיה מאוד מאוד מאוכזב.
רק המחשבה על זה מדכאת אותי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2015, 22:01 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
מילא מאמן, אפשר להבין והוא גם יכול להצליח.
אם הוא ימונה למנג'ר לטווח ארוך אני אהיה מאוד מאוד מאוכזב.
רק המחשבה על זה מדכאת אותי

אם אני לא טועה בפגישה עם ההנהלה ביום שישי כבירי אמר שכרגע מי שמשמש כסוג של GM זה ניר אפרתי תחת הטיטל 'מנהל טכני' ושהם לא מחפשים אף אחד לתפקיד הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2015, 22:05 
פאקינג 400 אלף דולר לעונה הוא רוצה? זה פסיכוטי לגמרי, נשמע שסיפורי אירופה זה תרגיל מו״מ, לא רואה אף קבוצה נורמלית בכלל פוזלת לכיוון שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2015, 22:12 
סמל אישי של המשתמש
מתוך הידיעה של צנציפר:
ציטוט:
אגב, קבוצת אנשי עסקים התנתה פרויקט ענק אצל האדומים במינויו של גוטמן לתפקיד.

:WHOME:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2015, 22:22 
הסלע האדום כתב:
מתוך הידיעה של צנציפר:
ציטוט:
אגב, קבוצת אנשי עסקים התנתה פרויקט ענק אצל האדומים במינויו של גוטמן לתפקיד.

:WHOME:

לגמרי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2015, 22:23 
סמל אישי של המשתמש
Daniel כתב:
אבל הוא רוצה אירופה

אני כבר שמעתי לפני חודש שהוא רצה לבוא להפועל אבל התיקו עם ווילס דחה את זה.

אם אני מחבר את זה להתנהלות שלו עד עכשיו, הוא רוצה הפועל, ועכשיו זה פשוט תירוצים של מו"מ (רוצה אירופה, לא אני בחרתי את השחקנים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 429 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 15  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: