zapta כתב:
19 כתב:
zapta כתב:
אם הייתי צריך לבחור מאמן הייתי הולך על מישהו כמו סימאונה של אתלטיקו
מאמן צעיר שמביא אנרגיות משוגעות למגרש, גם לקהל וגם לשחקנים
אתלטיקו צריכה להוות המודל של הפועל
גוטמן לא יושב על המשבצת הזאת ולכן הוא לא מתאים
סימאונה מביא המון טקטיקה וכדורגל, להגיד שמה שיש לו זה אנרגיות וטירוף זה לרדד את העבודה שלו מאד.
שישחקו כדורגל, קודם כל.
אתה צודק, אבל מה שמבדיל אותו זה האנרגיות - זה השינוי שהוא הביא
הוא מצליח להוציא מהשחקנים שלו הכל, הם מחוייבים לקבוצה
עם הסגל שלנו והתקציבים שלנו זה מה שאנחנו צריכים מהמאמן
טקטיקה וכדורגל זה חובה, אם למאמן אין את אלו אז הוא לא צריך לאמן
הכל נכון ויפה בתאוריה ואני באמת מסכים
אנחנו יכולים לכתוב עד מחר שהפועל צריכה להיות כמו אתלטיקו ושמישהו כמו סימאונה צריך לאמן.
בשורה התחתונה, אין מישהו פה בסגנון של סימאונה שיכול לאמן, למעשה יש מעטים כאלה בעולם כולו ובגלל זה צ׳ולו הוא כ״כ מיוחד (יכול להעיד שאני מכיר אותו יחסית טוב, אימן את הקבוצה שאני אוהד, שיחק בה ואפילו אוהד אותה בעצמו

)
בארגנטינה למשל, המודל של מאמנים צעירים שחקני עבר אכן בגל של תאוצה ורוב הקבוצות הגדולות מחזיקות בכאלה.
בארץ, השחקן הנפוץ (בין אם כוכב ובין אם לא) הוא פשוט עצלן, וכנראה יישאר עצלן גם כשהוא יתחיל לאמן. זה פשוט לא יעבוד. לא היית שם איזה שי אבוטבול בתור מאמן.
תכל׳ס, מהמצאי הקיים, היחיד שלכאורה היה נופל טוב על משבצת כזו זה באדיר, וכבר סוכם פה על הרוב שהוא לא מתאים (למרות שלטווח הקצר זה עושה את שלו ביחס למה שהיה קודם, מהסיבות שגם אתה תיארת).
מאחר שזה המצב הנתון ואי אפשר ללכת על סגנון כזה, אני חושב שגוטמן כרגע הוא האופציה הראויה ביותר
גם אני אוהד ראסינג ומכיר את סימואנה כבר המון זמן , זה בדיוק הקטע - הוא מאמן בדיוק כמו איך שהוא היה נראה על המגרש
הסגל שלנו בנוי כולו על צעירים עם פוטנציאל ורעב להצליח ובדיוק כזה צריך להיות המאמן
ברור שגוטמן זה מאמן ראוי אבל אנשים מדברים עליו כאילו הוא רץ לחתום פה ולדעתי ההפך הוא הנכון , הוא בכלל לא מעוניין להגיע