תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 04:17

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 169 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

היית מוכן לקבל את גילי חזרה?
כן 22%  22%  [ 47 ]
לא 78%  78%  [ 162 ]
סך הכל הצבעות : 209
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: גילי וירמוט
הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 15:01 
סמל אישי של המשתמש
קודם כל לדעתי זה ספין.
אני מוכן שיחזור בתנאי שקושרים אותו לעמוד והאוהדים משתינים עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: גילי וירמוט
הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 15:24 
מילא מקצועית היה מתאים, אבל האיש בלוף מסריח מ2011. שילך לשיר קריוקי בכפר גלים עם החבר הבלוף שלו שכטר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 16:05 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
KID A כתב:

בן סורר עאלק, יותר כמו בעל ששכב עם הבחורה שאשתו הכי שונאת מול הפרצוף שלה כשהיא גוססת.

אהבתי את הדוגמא, והיא דווקא די מתאימה חוץ מאשר ה"גוססת". זה קצת כמו שאהבת חייך בגדה בך ורוצה לחזור אחרי שגילתה שזו הייתה טעות ללכת.

יש הרבה אנשים שבסיטואציה כזו היו מקבלים אותה בחזרה.

למה חוץ מה"גוססת"? הפועל לא הייתה במשבר ניהולי ומקצועי חמור ובמאבק על הישארות בליגה?

ושוב, אם אהבת חייך גילתה שזו הייתה טעות ללכת כי היא הבינה שאתה אהבת חייה ושאותך היא רוצה זה דבר אחד,
אבל אם היא גילתה שזו הייתה טעות ללכת בגלל שהחבר החדש שלה כבר לא רוצה אותה זה דבר אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 16:38 
KID A כתב:
נועם שחם כתב:
KID A כתב:

בן סורר עאלק, יותר כמו בעל ששכב עם הבחורה שאשתו הכי שונאת מול הפרצוף שלה כשהיא גוססת.

אהבתי את הדוגמא, והיא דווקא די מתאימה חוץ מאשר ה"גוססת". זה קצת כמו שאהבת חייך בגדה בך ורוצה לחזור אחרי שגילתה שזו הייתה טעות ללכת.

למה חוץ מה"גוססת"? הפועל לא הייתה במשבר ניהולי ומקצועי חמור ובמאבק על הישארות בליגה?

ושוב, אם אהבת חייך גילתה שזו הייתה טעות ללכת כי היא הבינה שאתה אהבת חייה ושאותך היא רוצה זה דבר אחד,
אבל אם היא גילתה שזו הייתה טעות ללכת בגלל שהחבר החדש שלה כבר לא רוצה אותה זה דבר אחר.

לפעמים אלו שני הצדדים של אותו מטבע. לפעמים אתה צריך לחטוף כאפה במקום אחד כדי להבין כמה היה לך טוב במקום אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 16:38 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
KID A כתב:

הגוססת דווקא די מתאים פה.
היה לה סרטן מפושט סופני ואז אחרי הבגידה והבריחה פתאום מצאו תרופה לסוג הזה של הסרטן והגוססת נשארה בחיים והחלימה, והבעל שראה שהשנואה לא כל כך ראויה כמו שנראתה קודם מנסה לפלרטט שוב עם האשה.
העניין הוא שעכשיו האשה כבר לא כל כך מסונוורת מאהבה אליו ומבינה שהוא בסך הכל איש קטן עם זין עוד יותר קטן שיורה רק סרק אם בכלל.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 16:41 
כבר אמרתי, כל אחד ועולם האסוציאציות שלו.

אתם עסוקים בלהצדיק את השנאה ויצר הנקמה שלכם בורמוט - אני הייתי שמח לראות אותו לובש שוב אדום.

בכלל - לפעמים נדמה לי ש50% מהעיסוק של אנשים פה זה בעדכון רשימות השנאה שלהם וחידוד של ההצדקות לכל חבר וחבר ברשימה, אבל זה כבר ענין לדיון אחר.

נערך לאחרונה על ידי נועם שחם בתאריך 02 ספטמבר 2015, 16:43, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 16:42 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
Asafas כתב:
בנוגע לפציעות- את הפציעה האחרונה הוא ספג בגלל שהגיע לזבלים עם כושר של שחקן נערים
הוא עיקם את הרגל תוך כדי ריצה במגרש של קרית שמונה. אין קשר לכושר גופני.

כאילו ששאר הדברים שהוא כתב בתגובה הזאת כן קשורים למציאות.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 16:46 
סמל אישי של המשתמש
דווקא בגלל המצב חרבנה שהפועל הייתה בו, זה נראה לי לגטימי.
הפועל זה לא אישה וגם לא בן, זה מקום העבודה שלו. אולי אתם אחרת, אבל כשאני לא בטוח מי המנהלים שלי ומתי אני אקבל את שכרי, בנוסף על אווירת השכונה שחגגה בקבוצה, אני מחפש מקום עבודה אחר. מקצועי יותר. גילי מצא אחד כזה, ואם הוא מבין שהוא לא מספיק טוב בשבילם, ומוכן לחזור לשכונה שעדיין מתרחשת בחודורוב, אני אשמח לראות אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 16:50 
ומקום העבודה הקודם שלך יצחק לך בפרצוף רוב הסיכויים כשאחרי חצי שנה תרצה לחזור. ובצדק. היית, הלכת, יש מחליף, סע לשלום ובהצלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 16:53 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:

אתם עסוקים בלהצדיק את השנאה ויצר הנקמה שלכם בורמוט - אני הייתי שמח לראות אותו לובש שוב אדום.

בכלל - לפעמים נדמה לי ש50% מהעיסוק של אנשים פה זה בעדכון רשימות השנאה שלהם וחידוד של ההצדקות לכל חבר וחבר ברשימה, אבל זה כבר ענין לדיון אחר.

אין פה עניין של שנאה.
יש פה עניין של קהל שהפך שחקן לאוברייטד מוחלט בגלל עונה אחת טובה שהוא נתן בכל הקריירה שלו.
עכשיו יש אנשים שחטפו את הזאפטה שלהם מזה שהוא העז לעלות כקפטן בדרבי כשהוא כבר היה חתום ביריבה באותו דרבי, וכמובן שמי מהם ששונאים אותו שונאים אותו בצדק כי הוא גדול הבוגדים מאז ומעולם (אפילו פיגו ומיכאל לאודרופ שעברו ישירות מברצלונה לריאל מדריד ולואיס אנריקה אם אני לא טועה שעשה את הדרך ההפוכה לא עשו את זה יומיים אחרי קלאסיקו בליגה), ומסוגלים להסתכל עליו בצורה פחות מאתרגת.
מסתבר שיש גם כאלה שלא וגם זה לגיטימי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 17:03 
ItaiH6 כתב:
נועם שחם כתב:

אין פה עניין של שנאה.
יש פה עניין של קהל שהפך שחקן לאוברייטד מוחלט בגלל עונה אחת טובה שהוא נתן בכל הקריירה שלו.
עכשיו יש אנשים שחטפו את הזאפטה שלהם מזה שהוא העז לעלות כקפטן בדרבי כשהוא כבר היה חתום ביריבה באותו דרבי, וכמובן שמי מהם ששונאים אותו שונאים אותו בצדק כי הוא גדול הבוגדים מאז ומעולם (אפילו פיגו ומיכאל לאודרופ שעברו ישירות מברצלונה לריאל מדריד ולואיס אנריקה אם אני לא טועה שעשה את הדרך ההפוכה לא עשו את זה יומיים אחרי קלאסיקו בליגה), ומסוגלים להסתכל עליו בצורה פחות מאתרגת.

צודק לגמרי. הקהל הגזים בהערצת ורמוט. כולל בלחץ לא מידתי על רמון שטועה גם בלי שיבלבלו אותו.
זוכר איך נדהמתי בדאבל שהכתירו את ורמוט לשחקן המצטיין כשהיה ברור ששכטר הוא המצטיין וורמוט הבלחות מבריקות.
לפחות לגרמנים זה היה ברור. והתיחסו אליו מייד כמו לאח הקטן של שכטר שאיכשהו שורבב לעיסקה של שניהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 17:05 
זה נכון, ואין כאן גם צדק אבסולוטי. אני סופר מאוכזב ממה שקרה עם גילי, אבל אני לא מסוגל לשנוא אותו.

מעבר לכך, הדברים הם אף פעם לא שחור ולבן, אנחנו לא באמת יודעים איזה סוג של לחצים הופעלו כאן על גילי מצד ההנהלה שלנו ואיזה לוקשים מכרו לו כדי לעשות את המעבר הזה. החיים האמיתיים תמיד קצת יותר מורכבים מהדיונים הפשטניים בפורום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 17:08 
סמל אישי של המשתמש
גם כאן אני מקווה שההנהלה תקבל החלטות לא על סמך הסקר, באם התוצאה היתה לכאן או לכאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 17:18 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
זה נכון, ואין כאן גם צדק אבסולוטי. אני סופר מאוכזב ממה שקרה עם גילי, אבל אני לא מסוגל לשנוא אותו.

מעבר לכך, הדברים הם אף פעם לא שחור ולבן, אנחנו לא באמת יודעים איזה סוג של לחצים הופעלו כאן על גילי מצד ההנהלה שלנו ואיזה לוקשים מכרו לו כדי לעשות את המעבר הזה. החיים האמיתיים תמיד קצת יותר מורכבים מהדיונים הפשטניים בפורום.

אז למה כשכן ידוע להרבה אנשים מה קרה עם זהבי אז עדיין רובם אומרים שיהיה להם יותר קשה לקבל אותו בחזרה מאשר את ורמוט?
כשזה נוח החיים מורכבים וכשזה נוח החיים פשוטים וזה לא יפה אבל לגיטימי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 17:20 
ItaiH6 כתב:
נועם שחם כתב:

אז למה כשכן ידוע להרבה אנשים מה קרה עם זהבי אז עדיין רובם אומרים שיהיה להם יותר קשה לקבל אותו בחזרה מאשר את ורמוט?

לא יודע לגבי הרבה אנשים, אבל אצל זהבי הענין הוא אחר. הבעיה היא לא החתימה שלו במכבי (הרבה אנשים הרי יודעים שלא הייתה הצעה רצינית מהפועל), אלא ההזדהות המיידית והמוחלטת שלו עם מכבי וההתנכרות שלו למועדון ולקהל שליווה אותו עד אז.

מבחינה רגשית, הרבה יותר קל לי לקבל את ורמוט בהפועל מאשר את זהבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 17:27 
נועם שחם כתב:
ItaiH6 כתב:
נועם שחם כתב:

לא יודע לגבי הרבה אנשים, אבל אצל זהבי הענין הוא אחר. הבעיה היא לא החתימה שלו במכבי (הרבה אנשים הרי יודעים שלא הייתה הצעה רצינית מהפועל), אלא ההזדהות המיידית והמוחלטת שלו עם מכבי וההתנכרות שלו למועדון ולקהל שליווה אותו עד אז.

+ קשה לשנות את ההיסטוריה והעובדה היא שורמוט כן נתן עדיפות להפועל ברוב שנות הקריירה שלו, וגם ויתר על כסף בכמה מקרים.
אני לא חושב שאני מסוגל לאהוב אותו עוד פעם, אבל אם הוא יחזור יש מצב שאני אהיה אדיש לזה. אין מה להשוות לשחקן שהשתמש בנו במו"מ כדי לקבל יותר כזף מהיריבה ואז כששיחק נגנדנו עשה הכל כדי לצאת "גבר" כמו איזה ילד בגן חובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 17:30 
סמל אישי של המשתמש
בדש הבין שעדיף דשא מכסף
גילי היה מת לקבל דשא וחוזה בב״ש או בהפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 17:33 
סמל אישי של המשתמש
כן, אנחנו מחפשים את מי לשנוא.
הבן אדם אשכרה עלה לדרבי עם חוזה במכבי ובראיון "הראשון" שלו לכלי תקשורת הוא סיפר שאף פעם לא היה סמל בהפועל.
שילך להזדיין אלף פעם, הוא וכל מי שמנסה לעשות דה-לגיטימציה. בן אדם פח אשפה, איש שפל שידע רק רע כל חייו.

הנה, אני תורם לך לעולם האסוציאציות המיוחד שלך:

תמונה

תמונה

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 18:07 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
נועם שחם כתב:
ItaiH6 כתב:
נועם שחם כתב:

+ קשה לשנות את ההיסטוריה והעובדה היא שורמוט כן נתן עדיפות להפועל ברוב שנות הקריירה שלו, וגם ויתר על כסף בכמה מקרים.
אני לא חושב שאני מסוגל לאהוב אותו עוד פעם, אבל אם הוא יחזור יש מצב שאני אהיה אדיש לזה. אין מה להשוות לשחקן שהשתמש בנו במו"מ כדי לקבל יותר כזף מהיריבה ואז כששיחק נגנדנו עשה הכל כדי לצאת "גבר" כמו איזה ילד בגן חובה.

כמו שכתבתי התכוונת לאנשים שיודעים מה היה באמת עם זהבי, לא לכם ספציפית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 18:18 
הבן אדם עשה עלינו קריירה ולא להיפך!
עכשיו הקריירה בדעיכה ושיהיה לו בהצלחה.
רק עיוור לא ראה שזה מה שהולך לקרות עם הקריירה שלו,
שיישאר שם על הספסל , יעלה על במות שמחה למיניהן וינופף
בדגלים בשביל לנסות להרגיש שייך.
לא מדובר פה ביצר נקמה , אני באמת חושב שמיצינו את הבחור הזה
וצריך להמשיך הלאה .
הוא לא נוגע בי , המעבר שלו התקבל אצלי יחסית בשלוות נפש מבחינת
הייחוס לשחקן עצמו נטו.
זה שהיה שם שלשול עם הדרבי והכל זה גועל אחר בפני עצמו אבל לא זה מה
שגורם לי לומר את הדברים.
שחקן גמור,
נקסט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 18:29 
לא צריך את ורמוט
לא רוצים את ורמוט
אם תשאלו אותי, כל הכתבות על ורמוט להפועל או אלישע להפועל רק מוכיחות שלכתבים אין מוסג באמת מה קורה בקבוצה
ממציאים ספינים כדי ליצור טראפיק לאתר שלהם
לא שווה התייחסות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: גילי וירמוט
הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 18:49 
ItaiH6 כתב:
נועם שחם כתב:

אין פה עניין של שנאה.

העסקה שלו ממש ממש מסריחה ומעצבנת, אבל אי אפשר לשכוח כמה פעמים הוא ויתר על הצעות יותר שוות כלכלית ונשאר אצלנו.
יש לכם זכרון קצר- המלך של חדר ההלבשה היה מסוכסך איתו חצי עונה והבעלים הטינופת הזכיר בכל פעם כמה שהוא מעמסה על התקציב וגורם לגרעונות.
מבחינתי, במשכורת יותר נורמלית הוא יכול להיות עסקה מעולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 19:53 
מעניין מה היו התגובות פה אם הפועל היתה היום בלאומית.
ורמוט ברח מהספינה השוקעת, גרם לילדים לבכות.
ורמוט היה הכי קרוב להיות ״סמל״, אבל הוא העדיף את הכסף
של מכבי.
עכשיו הוא מוזמן להזדיין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 20:03 
סמל אישי של המשתמש
126 פגועי ראש קשים ביותר שהשתתפו בפארסה הזאת,
ועוד 38 אנשים שפשוט דורשים המתת חסד.

אני ממש ממש ממש מנסה לחשוב על משהו יותר שנוא מאוהדי הפועל,
ולא מצליח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 20:06 
סמל אישי של המשתמש
אני מתחיל לחשוד שלא הנהלת הפועל זרקה את שמו של גילי ורמוט לאוויר
אחרי שבכור צבאן בוודאות זרק את שמו של אלישע לוי לספורט 5
צריך להתחיל לחשוב מי זרק את שמו של גילי לוואלה ספורט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 20:15 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
126 פגועי ראש קשים ביותר שהשתתפו בפארסה הזאת,
ועוד 38 אנשים שפשוט דורשים המתת חסד.

אני ממש ממש ממש מנסה לחשוב על משהו יותר שנוא מאוהדי הפועל,
ולא מצליח.

אנשים נרגנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 20:37 
אני באמת באמת מאמין שהשאירו את ורמוט עם הגב לקיר עם העסקה עם מכב* וגם למרות שאני ממש ממש ממש שונא את העניין ששחקנים חוצים את הכביש בשביל כסף יש בי חלק קטן(ממש ממש קטן) שמבין אותם כי כל אחד רוצה לדאוג לעתיד הכלכלי שלו(זה לא מוריד לי ממד השנאה והבוז שזה מביא איתו) + העובדה שבסופו של דבר לא הייתה מניעה שהוא יעבור למכב*, בין אם זה לפני הדרבי, בין אם זה ממש לפני הדרבי, הרבה אחרי הדרבי, או יום אחריו.
ועם כל זאת, העובדה שהוא עבר אליהם עם כל הסיטואציה שהפועל הייתה בה, הטיימינג הנוראי(וכמובן העובדה שהוא היה קפטן כשידע שהוא עובר) וכמובן עצם העובדה שהוא חצה את הכביש, כולם ביחד פשוט היו נוראיים.
כשבן אדם מקבל החלטה, הוא צריך להתמודד עם ההשלכות שלה, לטובה ולרעה.
ורמוט הוא לא טיפש, אין מצב בעולם שהוא לא ידע איזה משקל יש למעבר שלו ובטיימינג ההוא, עם כמה שכביכול לא הייתה לו ברירה
כמו שכתבתי, בן אדם צריך לדעת להתמודד עם השלכות של המעשים שלו, על אחת כמה וכמה כשהוא יודע ב100% מה הההשלכות.
לטעמי, הוא צריך להשלים עם ההשלכות שיש למעשה הזה, וההשלכות הן שהוא לא ראוי ללבוש את החולצה האדומה ואני מאוד מקווה שזה גם לא יקרה כבר.
על אחת כמה וכמה שהוא לא רוצה לחזור בשיא הצלחה כשהוא הבין שעשה טעות מבחינה רגשית ולא כי הקריירה שלו פתאום דועכת(שוב, במידה והוא באמת רוצה לחזור), זה רק מוסיף לעובדה שפשוט לא מגיע לו לחזור להפועל, פשוט לא מגיע לו.
הפועל הייתה לפניו ותהיה גם אחריו, כל עוד הוא במכבי אני אאחל לו רק רע, אם הוא יעבור לקבוצה אחרת(לא ביטר) אני כנראה אהיה סוג של "נייטרלי" ואדיש כלפיו, אבל להפועל, אני באמת מקווה שלא אנחנו ולא הוא נצטרך להתמודד עם סיטואציה כזו.

נערך לאחרונה על ידי ערוצי הספורט גנבים בתאריך 02 ספטמבר 2015, 20:39, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 20:38 
סמל אישי של המשתמש
החיוך הזה של ורמאכט מרתיח

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 23:07 
סמל אישי של המשתמש
לא תודה. שיירקב שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2015, 08:25 
האדס כתב:
כן, אנחנו מחפשים את מי לשנוא.

לא אמרתי שאתם מחפשים את מי לשנוא. גם לגיטימי לגמרי לשנוא את גילי את מה שעשה, הוא הרוויח את זה ביושר.

תאמין לי שלקחתי מאד קשה את המעבר של גילי למכבי. לא פחות מכל אחד אחר. רק שזה לא גרם לי לשנוא אותו. זה גרם לי לכעוס עליו, להתאכזב ממנו. לשנוא אותו אני לא יכול, וזה לא ענין רציונלי. סיבות לשנוא לא חסרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 169 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: