תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 23:48

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 646 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 22  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מנדיונדו
הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2015, 13:13 
bergkamp כתב:
בשלוש מילים: אין לו מושג

ככה זה נראה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2015, 13:21 
לא יודע אם אמרו אתזה פה, אבל כמו שפוהורילס כתב, גם הקטע הזה של התרגום של בורשטיין נראה רע ולא מקצועי. משהו שם לא עובד איתו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2015, 13:27 
סמל אישי של המשתמש
בתחילת העונה היה לידו מישהו שתרגם אותו
לאן הוא נעלם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2015, 13:32 
גם המתורגמן לא מצליח להבין אותו( למרות שמדובר באותה שפה )

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2015, 13:56 
לפטר, להביא מאמן אחר, לפטר גם אותו, להביא את שייע שיציל אותנו מירידה, לפטר אותו ולהביא מאמן אחר לעונה הבאה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2015, 13:58 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
לפטר, להביא מאמן אחר, לפטר גם אותו, להביא את שייע שיציל אותנו מירידה, לפטר אותו ולהביא מאמן אחר לעונה הבאה

מוכר לי המשפט הזה
לא יודע למה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2015, 13:59 
העתקתי מזכרון ממישהו שכתב יפה. לא זוכר מי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2015, 13:59 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
העתקתי מזכרון ממישהו שכתב יפה. לא זוכר מי

:HEART2: :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2015, 14:02 
זה אתה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2015, 14:10 
אוגוסטוס היל כתב:

לא יודע אם צריך לפטר, בטח שלא עכשיו, אבל הוא מדאיג. לפטר רק אם מצליחים להביא תותח מוכח לטווח ארוך. לא בשביל אלישע (שאין לי שום בעיה עקרונית שיהיה פה חוץ מזה שהוא לא מאמן טוב מספיק לדעתי) או קלינגר כאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2015, 14:11 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

לא יודע אם צריך לפטר, בטח שלא עכשיו, אבל הוא מדאיג. לפטר רק אם מצליחים להביא תותח מוכח לטווח ארוך. לא בשביל אלישע (שאין לי שום בעיה עקרונית שיהיה פה חוץ מזה שהוא לא מאמן טוב מספיק לדעתי) או קלינגר כאלה.

תותח לטווח ארוך ?
אמ.. מאמן כזה שהביא קבוצה קטנה לאליפות ?
אמ.. רב"ש?
אופס

אה רגע רגע
השריף! הוא היה כל כך תותח בעבר שאם הוא יחזור אז...
אה אופס

לא לא אני יודע! נחזיר את קשטן שהביא לנו את דאבל 2000 אה רגע
אופס

הקהל של הפועל :HEART2:

נערך לאחרונה על ידי אל באנדי בתאריך 30 אוגוסט 2015, 14:12, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2015, 14:12 
אם הוא יישאר ולא יהיה שיפור אני מניח שהשם של גוטמן יעלה בינואר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2015, 14:14 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

בקיצור לחכות לגוטמן.
בינתיים נקווה שהגאון מספרד לא יגרום לנו לשקוע עמוק מדי בטבלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2015, 14:16 
אל באנדי כתב:
redrony כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

תותח לטווח ארוך ?
אמ.. רב"ש?
אופס

אה רגע רגע
אה אופס

אופס

רב"ש לגמרי. אבל הוא לא פנוי אז זה לא רלוונטי. השריף וקשטן לא קשורים כבר לכלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2015, 14:18 
יש את מזרחי.

האפשרות עם גוטמן מורכבת ודורשת רצון טוב -
שיקבל אישור לעבוד כיועץ / דירקטור במשרה חלקית עד ינואר ואחר כך כמנג'ר במתכונת יותר מעורבת משל קרויף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2015, 14:20 
מדאיג מדאיג. גם אני לא שקט ודברים נראים לי מוזרים מאוד, אבל בחייך, כל העניין ב*סבלנות* הוא שצריך להפעיל אותה כשמשהו לא עובד כמו שאתה חושב. אולי הוא מבין משהו שאנחנו לא. לא יודע. יודע שכרגע אי אפשר לשפוט את זה.
התוצאה אתמול בכלל לא מעניינת (ובינינו 2 הגולים הראשונים היו עם הרבה חוסר מזל, למרות הטעויות), מעניין הכיוון. מודה שאני מוטרד אבל רואה רגעים של כדורגל.
לא חושב שיש תקדים לקבוצה חדשה לחלוטין כמו אצלנו, ככה שאין לי למה להשוות. הכל חדש זה מטורף ו"ייקח זמן" זה לא דיבורים באוויר ואני יודע שגם אתה מבין את זה.
המשוואה פשוטה-
אם עשו בדיקות רציניות והביאו צוות אימון שמאמינים בו- אין שום סיבה בעולם לפטר או אפילו לחשוב בכיוון כרגע.
אם לא מאמינים בו- להיפרד אתמול כי גם ככה זה לא יילך כנראה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2015, 14:20 
סמל אישי של המשתמש
גבעתיים כתב:
יש את מזרחי.

האפשרות עם גוטמן מורכבת ודורשת רצון טוב -
שיקבל אישור לעבוד כיועץ / דירקטור במשרה חלקית עד ינואר ואחר כך כמנג'ר במתכונת יותר מעורבת משל קרויף.

אתה הזוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2015, 14:23 
ההצעה שלי - לתת למאמן לעבוד ולהבין שהשנה הזו הולכת להיות קשה ומפרכת והמטרה היותר חשובה היא 3 העונות הבאות.

אין ספק שמנדיונדו סובל מחוסר היכרות עם הליגה ועם חלק מן השחקנים, אבל זה יעבור עם הזמן. מבחינת הבנה בכדורגל, יכול להיות שהוא לא בדיוק היורש של אריגו סאקי, אבל אני בטוח שהוא מבין לפחות כמו מומחי הכדורגל בפורום.

סבלנות, אין שום פתרון הגיוני אחר כרגע, בטח לא מאמן ישראלי אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2015, 14:27 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
ההצעה שלי - לתת למאמן לעבוד ולהבין שהשנה הזו הולכת להיות קשה ומפרכת והמטרה היותר חשובה היא 3 העונות הבאות.

אין ספק שמנדיונדו סובל מחוסר היכרות עם הליגה ועם חלק מן השחקנים, אבל זה יעבור עם הזמן. מבחינת הבנה בכדורגל, יכול להיות שהוא לא בדיוק היורש של אריגו סאקי, אבל אני בטוח שהוא מבין לפחות כמו מומחי הכדורגל בפורום.

סבלנות, אין שום פתרון הגיוני אחר כרגע, בטח לא מאמן ישראלי אחר.

הסבלנות טעמה מר, אך פירותיה מתוקים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2015, 14:30 
אוגוסטוס היל כתב:
מדאיג מדאיג. גם אני לא שקט ודברים נראים לי מוזרים מאוד, אבל בחייך, כל העניין ב*סבלנות* הוא שצריך להפעיל אותה כשמשהו לא עובד כמו שאתה חושב. אולי הוא מבין משהו שאנחנו לא. לא יודע. יודע שכרגע אי אפשר לשפוט את זה.
התוצאה אתמול בכלל לא מעניינת (ובינינו 2 הגולים הראשונים היו עם הרבה חוסר מזל, למרות הטעויות), מעניין הכיוון. מודה שאני מוטרד אבל רואה רגעים של כדורגל.
לא חושב שיש תקדים לקבוצה חדשה לחלוטין כמו אצלנו, ככה שאין לי למה להשוות. הכל חדש זה מטורף ו"ייקח זמן" זה לא דיבורים באוויר ואני יודע שגם אתה מבין את זה.
המשוואה פשוטה-
אם עשו בדיקות רציניות והביאו צוות אימון שמאמינים בו- אין שום סיבה בעולם לפטר או אפילו לחשוב בכיוון כרגע.
אם לא מאמינים בו- להיפרד אתמול כי גם ככה זה לא יילך כנראה

בגדול אתה צודק. אם זה היה מאמן שאני מכיר עם קבלות זה דבר אחד.
אין לי מושג על סמך מה הביאו את המאמן הזה, אני מקווה שמי שהביא אותו הוא אדם שאפשר לסמוך עליו. זו דוגמא קלאסית למה צריכים אדם כמו קרויף במערכת. שיקבע קו מקצועי, שיהיה גם אחראי עליו ושתהיה היכולת להביא אדם אחר בלי לפרק את כל המערכת.
ונכון שיש שיפור באספקטים מסויימים, אבל הוא קטן מדי וקורה במעט מאוד דקות. לי יש בעיה עם התפיסה שלו וזה שהקבוצה לא קיימת התקפית. גם לא עם מספיק שחקנים, גם זה שלא הביאו חלוצים ושלא משחקים עם חלוצים (ושלא יתנו את מכבי או בארסה בתור דוגמא, אלה קבוצות עם שחקנים שנותנים גולים).
ומה לעשות, התוצאות כן חשובות. לפני שאתה מבין בכלל מה קורה אתה מסתכל למטה ולא מצליח לנצח ונכנס ללחץ ומתחיל כדור שלג. כרגע זה נראה כאילו הפועל לא מסוגלים לתת גול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2015, 14:33 
לא הולך להכנס לדעתי על מנדיונדו, הבטחתי לעצמי שלויכוחים האלה אני לא נכנס.
אבל חייבים לשים סוף למשוואה הזאת של ״הוא היה עוזר בנבחרת ספרד = הוא מבין בכדורגל = הוא יהיה מאמן טוב״. לא ככה זה עובד בחיים. יש כל כך הרבה פרמטרים שבאים לידי ביטוי במאמן, רובם בכלל לא קשורים לכדורגל אלא לניהול אנשים, מנהיגות, יחסי אנוש, גישה פרופסיונלית מסוימת וכיו״ב. גם בנושא של קבלת ההחלטות המקצועית בפני עצמה, יש כל כך הרבה פרמטרים שלא קשורים ל-״הבנה בכדורגל״ (מה זה בכלל? מישהו פעם ניסה להגדיר את זה לעצמו?) אלא לקבלת החלטות באופן כללי, לידע והיכרות עם הכדורגל המקומי, לניסיון כמאמן ראשי (שנותן reference experience והבנה של כל מיני ניואנסים שנובעים מכל החלטה) וכו׳. להגיד ״סמוך עליו הוא מבין בכדורגל״ זה תמיד נראה לי מצחיק, כאילו ״הבנה בכדורגל״ זה משהו כזה נשגב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2015, 14:37 
Fez כתב:
אבל חייבים לשים סוף למשוואה הזאת של ״הוא היה עוזר מאמן נבחרת ספרד = הוא מבין בכדורגל = הוא יהיה מאמן טוב״. לא ככה זה עובד בחיים. יש כל כך הרבה פרמטרים שבאים לידי ביטוי במאמן, רובם בכלל לא קשורים לכדורגל אלא לניהול אנשים, מנהיגות, יחסי אנוש, גישה פרופסיונלית מסוימת וכיו״ב. גם בנושא של קבלת ההחלטות המקצועית בפני עצמה, יש כל כך הרבה פרמטרים שלא קשורים ל-״הבנה בכדורגל״ (מה זה בכלל? מישהו פעם ניסה להגדיר את זה לעצמו?) אלא לקבלת החלטות באופן כללי, לידע והיכרות עם הכדורגל המקומי, לניסיון כמאמן ראשי (שנותן reference experience והבנה של כל מיני ניואנסים שנובעים מכל החלטה) וכו׳. להגיד ״סמוך עליו הוא מבין בכדורגל״ זה תמיד נראה לי מצחיק, כאילו ״הבנה בכדורגל״ זה משהו כזה נשגב.

אף אחד לא אמר את זה.
החלק הראשון(הימני של המשוואה) הוא כנראה נכון.
אף אחד לא טען שזה יהפוך אותו למאמן טוב.
אבל עצם העובדה שכנראה הוא מבין בכדורגל עוזרת לסיכוי שלו להיות מאמן יותר טוב זה הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2015, 14:45 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
אל באנדי כתב:
redrony כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

תותח לטווח ארוך ?
אמ.. רב"ש?
אופס

אה רגע רגע
אה אופס

אופס

רב"ש לגמרי. אבל הוא לא פנוי אז זה לא רלוונטי. השריף וקשטן לא קשורים כבר לכלום.

סומך על רב"ש !
קובסטר בוא לפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2015, 14:47 
ערוצי הספורט גנבים כתב:
Fez כתב:
אבל חייבים לשים סוף למשוואה הזאת של ״הוא היה עוזר מאמן נבחרת ספרד = הוא מבין בכדורגל = הוא יהיה מאמן טוב״. לא ככה זה עובד בחיים. יש כל כך הרבה פרמטרים שבאים לידי ביטוי במאמן, רובם בכלל לא קשורים לכדורגל אלא לניהול אנשים, מנהיגות, יחסי אנוש, גישה פרופסיונלית מסוימת וכיו״ב. גם בנושא של קבלת ההחלטות המקצועית בפני עצמה, יש כל כך הרבה פרמטרים שלא קשורים ל-״הבנה בכדורגל״ (מה זה בכלל? מישהו פעם ניסה להגדיר את זה לעצמו?) אלא לקבלת החלטות באופן כללי, לידע והיכרות עם הכדורגל המקומי, לניסיון כמאמן ראשי (שנותן reference experience והבנה של כל מיני ניואנסים שנובעים מכל החלטה) וכו׳. להגיד ״סמוך עליו הוא מבין בכדורגל״ זה תמיד נראה לי מצחיק, כאילו ״הבנה בכדורגל״ זה משהו כזה נשגב.

אף אחד לא אמר את זה.
החלק הראשון(הימני של המשוואה) הוא כנראה נכון.
אף אחד לא טען שזה יהפוך אותו למאמן טוב.
אבל עצם העובדה שכנראה הוא מבין בכדורגל עוזרת לסיכוי שלו להיות מאמן יותר טוב זה הכל.

קודם כל שאנשים ינסו להגדיר לעצמם ״הבנה בכדורגל״. אני טוען שהדלתא בין מאמן טוב למאמן פחות טוב היא לא ״הבנה בכדורגל״ במובן הפשטני שאנשים פה חושבים עליו, אלא שסה״כ רוב המאמנים שעובדים ברמות מקצועיות סבירות ומעלה ״מבינים כדורגל״ בצורה דומה וקבלת ההחלטות המקצועית שלהם קשורה בהרבה דברים אחרים (גישה מקצועית כללית שלהם, יכולת קבלת החלטות כללית שלהם, גישת ניהול סיכונים שלהם, ידע והיכרות עם הכדורגל המקומי, יסודיות, ניסיון). ויש עוד אלף דברים שהם בכלל ברמה האישית אנושית שציינתי. כל אלה לא קשורים ל-״הבנה בכדורגל״ פר סה אלא דברים מורכבים שמביאים בסוף אדם להחלטה מקצועית. אני חושב שאנשים מפספסים את העניין הזה ומספרים לעצמם סיפורים של ״טוב, הוא בטוח מבין בכדורגל״ כאילו זה חזות הכל (או אפילו החלק המשמעותי ביותר).

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 30 אוגוסט 2015, 14:49, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2015, 14:48 
Fez כתב:
אבל חייבים לשים סוף למשוואה הזאת של ״הוא היה עוזר בנבחרת ספרד = הוא מבין בכדורגל = הוא יהיה מאמן טוב״. לא ככה זה עובד בחיים. יש כל כך הרבה פרמטרים שבאים לידי ביטוי במאמן, רובם בכלל לא קשורים לכדורגל אלא לניהול אנשים, מנהיגות, יחסי אנוש, גישה פרופסיונלית מסוימת וכיו״ב. גם בנושא של קבלת ההחלטות המקצועית בפני עצמה, יש כל כך הרבה פרמטרים שלא קשורים ל-״הבנה בכדורגל״ (מה זה בכלל? מישהו פעם ניסה להגדיר את זה לעצמו?) אלא לקבלת החלטות באופן כללי, לידע והיכרות עם הכדורגל המקומי, לניסיון כמאמן ראשי (שנותן reference experience והבנה של כל מיני ניואנסים שנובעים מכל החלטה) וכו׳. להגיד ״סמוך עליו הוא מבין בכדורגל״ זה תמיד נראה לי מצחיק, כאילו ״הבנה בכדורגל״ זה משהו כזה נשגב.

לא רק שזה נכון, הייתי אפילו אומר שהיכולת של מאמן ליישם את האג'נדה שלו בפועל יותר חשובה מה"הבנה" שלו בכדורגל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2015, 14:49 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:

פז, אני מסכים איתך מאוד, ודוקא בגלל זה אני יושב חזק חזק על הידיים ונמנע מלקבוע עמדה שלילית על המאמן.
הפרמטרים האלו שאת חלקם אתה מציין כאן, ברובם לוקח הרבה זמן לראות את ההשפעה.
מאמן טוב, אחד שיודע איך לנהל את השחקנים, איך לגבש אותם, איך להגיע אליהם כדי שיעשו את מה שהוא מבקש בדרך הכי טובה וכו' אלה דברים שלוקח זמן להשיג.
ולפעמים אלו תהליכים שלפני שיש השפעה חיובית יש השפעה שלילית קצת מועד.

לא יודע למה שיימן או יחזקאל לא היו בסגל למשל, אבל לפעמים מאמן צריך לעשות שריר קטן כדי להעביר מסר, גם אם זה יכול לפגוע בטווח הקצר. (וזה כשעדיין לא פסלנו אפשרות שהנחיתו עליו את הניפוי של שיימן מלמעלה)

זה אמנם להתלות באילנות גבוהים אבל גם מוריניו הגדול טוען שצריך לשפוט אותו רק בעונה השנייה שלו בכל מועדון (לא בדקתי סטטיסטית אבל אני חושב שהוא באמת לקח תמיד אליפות עם כל קבוצה בעונה השנייה)

ושוב, אני רואה את אותם משחקים כמוך, מאוד לא מרוצה ממה שאני רואה וכרגע לא ממש מבין מה מר מאמן חושב
אבל אני אומר לעצמי בדיוק את מה שכתבת פה, שמאמן טוב לא צריך רק להבין כדורגל ושכנראה שהוא בכל זאת למד את הבסיס - מגן צריך לשחק כמגן, בלם צריך לשחק כבלם וכו'
כך שאם הוא בכל זאת עושה פה כמה דברים בצורה שונה מאוד מהציפייה של אוהד הכדורגל הממוצע, יכול להיות שהוא עושה איזה מהלך לטווח יוצר ארוך, שלא קשור רק לתפקוד של שחקנים על המגרש. מהלך שקשור יותר לאיך שמאמן ממצב את עצמו כאוטוריטה, סומך יותר על שחקנים מסוימים שייצבו את הקבוצה וכו'...

מבחינתי המהלך שהתחיל בהפועל זה מהלך יסודי לטווח ארוך, גם אם נאבד את העונה הזאת זה יהיה מבאס רצח אבל לא יפתיע אותי מאוד. כבר היו לנו עונות עם פחות זעזועים בקיץ ועדיין הקבוצה נראתה אח"כ כמו תחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2015, 14:51 
נועם שחם כתב:
להבין שהשנה הזו הולכת להיות קשה ומפרכת והמטרה היותר חשובה היא 3 העונות הבאות.

זה המצאה של מועדונים ומאמנים כושלים.
אני אפילו לא זוכר מקרה אחד שזה אשכרה עבד ככה. לא שאי אפשר לשפר ולהשתפר, אבל אם אתה חושב שהשנה אפשר להיות קבוצת תחתית ואז בעונה הבאה אותם שחקנים ומאמן פתאום יהפכו לקבוצת צמרת זה מצחיק בעניי. מי שטוב רואים את זה בהתחלה. אפשר להשתפר ממקום 4 ל2. ממקום 5 ל3. אין דבר כזה "עונה קשה ומפרכת" שלאחריה פתאום הכל ורוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2015, 14:57 
סומך, הכל טוב ויפה, וגם אני יושב על הידיים וכו׳. אני רק אומר שהרקורד של מנדיונדו כעוזר מאמן לא מלמד על יכולותיו ברוב הפרמטרים שציינתי (שיכולה להיות טובה ויכולה להיות פחות טובה) ולכן הטיעונים מסוג ״הוא היה עוזר של אראגונס הוא מבין בכדורגל יותר מכולכם״ גם מגוחכים בעיני וגם לא מרגיעים אותי. ושוב, מבלי בכלל להכנס לדעתי עליו, על הסיטואציה, מה צריך לעשות וכיו״ב. נטו ברמה התיאורטית כדי ליישר פה קו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2015, 14:58 
NARKOTIKA כתב:
נועם שחם כתב:
להבין שהשנה הזו הולכת להיות קשה ומפרכת והמטרה היותר חשובה היא 3 העונות הבאות.

זה המצאה של מועדונים ומאמנים כושלים.
אני אפילו לא זוכר מקרה אחד שזה אשכרה עבד ככה. לא שאי אפשר לשפר ולהשתפר, אבל אם אתה חושב שהשנה אפשר להיות קבוצת תחתית ואז בעונה הבאה אותם שחקנים ומאמן פתאום יהפכו לקבוצת צמרת זה מצחיק בעניי. מי שטוב רואים את זה בהתחלה. אפשר להשתפר ממקום 4 ל2. ממקום 5 ל3. אין דבר כזה "עונה קשה ומפרכת" שלאחריה פתאום הכל ורוד.

לא חייב שיהיו אותם שחקנים. מתחילים עם סגל מסוים, מריצים אותו יחד, ועונה אחרי זה מתקנים איפה שצריך. זה ברור שאתה מביא 20 שחקנים, לא תפגע בכולם.
אלישע עם ב"ש זו דווקא כן דוגמא שמתקרבת לזה.
אבל מנדיונו פשוט נראה הזוי קצת. כל ההתנהלות שלו. צורת משחק, בחירת הרכבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2015, 15:01 
סמל אישי של המשתמש
פז - מסכים איתך לחלוטין בעניין הזה.
זה גם עובד לכיוון ההפוך, לא צריך להיות עוזר מאמן נבחרת ספרד כדי לדעת שכדאי להציב את המגן השמאלי של בעמדת המגן השמאלי... אז כנראה שבכל זאת יש לו איזה רעיון מאחורי זה.

ונרקוטיקה, אני לא מתיימר להסביר את נעם שחם, אבל אני לא חושב שהכוונה היא שנהיה השנה בתחתית ובעונה הבאה נוביל את הליגה.
יש גם אמצע, והוא אפור ומבאס, שנהיה קבוצת אמצע טבלה סימפטית אך לא יציבה, עם קריסות סטייל אמש וכמה הצגות יפות.
שזה, אגב, מאוד צפוי לקבוצה עם סגל מאוד צעיר, סף שבירה נמוך והרבה מקרים של חוסר ריכוז

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 646 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 22  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: