חזוקה כתב:
עזרא כתב:
כמו שציינתי אתמול,אמיר כבירי חי ונשם (ונושם) בפורום הזה בדיוק כמוני, כמו אלפקה, נתי ובוז'אן קראצ'יץ'.
הוא מן הסתם גם יקרא כל מילה פה שתאמר.
מצד אחד אני מבקש מכם לכבד אותו ולתת לו צ'אנס, ומצד שני לא נראה לי שהוא גם יתרגש מהטינופים ומאלה שכבר מזלזלים וחורצים גורלות, הוא הרי מכיר פה את הנפשות הפועלות בדיוק כמוני וכמוכם.
אנשים כבר התחילו לקרוא לו פה בובה או ליצן או אני לא יודע מה.לא חושב שהוא יגיב פה למרות שהוא משתמש פעיל לכל דבר ועניין, אבל אמיר-זכות ההוכחה עליך ואתה לא צריך להתרגש מאף מילה פה.בנתיים כל העסק הזה מתנהל בדיסקרטיות שאנחנו מחכים לה שנים, אבל זה הפורום וזה ישראלים ותצטרך לפתח חסינות שאני מאמין שיש לך.
גם בארי בן זאב שעושה עבודה נפלאה כבר הספיק לקבל אש לפנים כי זה הפורום המסריח הזה, ואלה אוהדי הפועל.
אני מקווה ומאמין שכל מה שמצוטט הבוקר בוואלה, על הכוונה להוציא את כל הסרטנים והעבריינים והפונקציונרים שנדבקו לנו לתחת, אלה כוונות אמיתיות, טהורות והדברים כבר נעשים בשטח באופן דיסקרטי.
כל מילה בסלע.
חבורה של אוהדים טיפשים חסרי בושה, הרי גם אם היה מגיע אוליגרך מרוסיה הייתם ממציאים שהוא מוכר נשק. תפסיקו לשלול כל אחד שבא מספיק. אנשים עובדים ימים ולילות בשביל שאתם תבואו להנות בבלומפילד.
אין לי מושג כמו לכל אחד פה מה יהיה אבל רבאק, עד שעשו מהלך נכון גם פה אתם מתלוננים? אומרים לכם פאקינג משתמש שגולש כאן, אוהד הפועל, מה אתם רוצים?!
תנו צאנס אחר כך תשללו, חבורה של מפגרים שהורסים לנו תמועדון לאט לאט.
אני אנסה להסביר לך וגם למשתמש עזרא מדוע אני ציינתי את המילה "בובה".
אני לא מפקפק ולו לשניה על אהדתו של כבירי, גם בן זאב אוהד הפועל מלידה ומלווה את הפועל שנים.
אבל צריך להבין שכבירי אינו באמת רוכש את הפועל, הוא לא אותו "אוליגרך" כמו שכתוב בהודעה של חזוקה.
גם מוני הראל היה אוהד הפועל אז?
אין קשר בין "אוהד" לבין "בעלים" ודובר על זה רבות פה.
כבירי הוא איש של מני ויצמן, אותו מני שגם הוא אוהד הפועל ת"א ושנים משקיע בקבוצה לטוב ולרע.
בלי מני כנראה שהפועל לא היתה בליגת העל.
אני מאמין שמני באמת רוצה למכור את הקבוצה לבעלים חדש אבל לא מוצאים כזה.
מני לא רוצה להיות בפרונט ואף פעם לא רצה.
אז פעם זה היה חיים רמון ועכשיו זה יהיה כבירי.
בדיוק כפי שרמון לא היה באמת "הרוכש" של הפועל, גם כך גם כבירי.
ודרך אגב גם חיים רמון אוהד הפועל ת"א.
רמון=כבירי (שניהם אוהדים, שניהם מנהלי הפועל בפועל אבל לא הבעלים ולא המחליטים)