תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 00:06

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 220 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ביי גילי, תודה על הכל!
הודעהפורסם: 25 יולי 2014, 17:03 
הוקיץ' כתב:
chimpfive כתב:
הוקיץ' כתב:
לא, מי שמביך זה כל הסנטימנטליים למיניהם שלא מבינים שכדורגל זה עסק ואף אחד לא עושה שום דבר בהתנדבות. לא גילי ולא הפועל.
אם כבר יש פה צד אחד שבא לקראת הצד השני זה גילי שכבר פעמיים ויתר על כסף בשביל להישאר בהפועל.
בכל אופן אם גילי עוזב למכבי יש פה אשם אחד וזו ההנהלה. לגילי יש חוזה ומי שישחרר אותו צריך לחטוף גיהנום.

אז לך תעודד עסק, ברור שאני סנטימנטלי.

אז צפויות לך אכזבות אחי.
וגם אם נניח ואני זורם איתך עדיין אין לך כל כך מה לבוא בטענות לגילי במיוחד בהתחשב בזה שלגילי יש חוזה.
אבל העיקר שאתה לא קונה את זה.

יש לי המון מה לבוא בטענות לגילי, מכאן ועד החיבוק שהוא מקבל, זה בעיניי מביך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2014, 17:17 
שוב, נניח שאני זורם איתך (ואני לא), עדיין לגילי יש חוזה ללא סעיף יציאה ואתה לא "קונה" את זה שזו אשמתה של ההנהלה אם גילי יהיה במכבי?
עובדות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2014, 17:20 
הוקיץ' אני מקוה שאין הרבה קולות כמוך בקהל, באמת שזה עצוב.
שחקן אשכרה מתלבט אם לעבור ליריבה כמו מכבי ואתה שואל שאלות בכלל? איזה תנאים יש במעבר כזה בכלל? איזה תנאים יש במעבר לבית"ר כמו גרשון בזמנו? על מה לעזאזל אתם מדברים? שחקן יכול להחליט שלא רוצה לעבור ונגמר הסיפור, מה התמימות הזאת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2014, 17:25 
גילי הוא שחקן כדורגל, הוא רוצה להרוויח כמה שיותר לפני שהקריירה נגמרת.
עצם זה שהוא כבר פעמיים בא לקראתנו מבחינה כספית זה יפה מאוד וגרם לי עוד יותר לאהוב אותו, אבל אני בטח לא מצפה ממנו להיות יותר צדיק מהאפיפיור.
לעומת זאת יש פה הנהלה שהכדור נמצא במגרש שלה, הנהלה שדירדרה אותנו לשפל שבו אנחנו נמצאים ועכשיו מנסה להסיט את האד לכיוון גילי כאילו הם לא צד בעניין.
העיקר שיש לכם אשם. פתטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2014, 17:25 
chimpfive כתב:
הוקיץ' כתב:
לא, מי שמביך זה כל הסנטימנטליים למיניהם שלא מבינים שכדורגל זה עסק ואף אחד לא עושה שום דבר בהתנדבות. לא גילי ולא הפועל.
אם כבר יש פה צד אחד שבא לקראת הצד השני זה גילי שכבר פעמיים ויתר על כסף בשביל להישאר בהפועל.
בכל אופן אם גילי עוזב למכבי יש פה אשם אחד וזו ההנהלה. לגילי יש חוזה ומי שישחרר אותו צריך לחטוף גיהנום.

:ROSE:
איך אפשר להתייחס לכדורגל בצורה רציונלית, הרי לאהוד קבוצה זה הדבר הכי לא רציונלי שיש בערך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2014, 17:28 
Redfan כתב:
שחקן אשכרה מתלבט אם לעבור ליריבה כמו מכבי ואתה שואל שאלות בכלל? איזה תנאים יש במעבר כזה בכלל? איזה תנאים יש במעבר לבית"ר כמו גרשון בזמנו? על מה לעזאזל אתם מדברים? שחקן יכול להחליט שלא רוצה לעבור ונגמר הסיפור, מה התמימות הזאת?

את היסודי לא תסיימו..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2014, 17:33 
סמל אישי של המשתמש
100%anti beitar כתב:
chimpfive כתב:
הוקיץ' כתב:

:ROSE:
איך אפשר להתייחס לכדורגל בצורה רציונלית, הרי לאהוד קבוצה זה הדבר הכי לא רציונלי שיש בערך.

נכון שאהדה ברובה הינה אמוציונאלית ולא רציונאלי.
מה לעשות שיש אהדה ויש אהדה פנאתית ולדעתי ההבדל המשמעותי בין השניים היא שהאהדה הפאנטית היא בעיקרה אמוציונאלית או רק אמוציונאית ואהדה שאינה פאנטית שכוללת את רוב האוהדים להערכתי אינה פאנטית וטוב שכך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: ביי גילי, תודה על הכל!
הודעהפורסם: 25 יולי 2014, 17:33 
Redfan כתב:

כן, חכם גדול על אחרים.

גילי ויתר כבר פעמיים על הרבה מאוד כסף. האהבה שלו להפועל, והנכונות להסתפק בפחות בשביל הקהל והמועדון כבר הוכחה יותר מפעם.

ברגע שאירופה זו לא אופציה, מכבי זו האופציה היחידה בעיקר בגלל הדרישות של הפועל.
שוב לבקש משחקן כמו גילי לוותר על סכום כזה או אחר זה דבר אחד, אבל לבקש ממנו להישאר בתוך מועדון מתפורר, עם מנהלים נוכלים שאין שום ערך למילה שלהם, עם חיזוק שמסתכם בשחקני ליגה א׳, זה כבר דבר אחר.
בתור אוהד שאוהב את גילי כאדם אני מאחל לו לעזוב אותנו, להישאר בהפועל מבחינתו זה שקול לתמות נפשי עם פלישתים. הנחמה היחידה בכך שזו מכבי, זה שהוא יוכיח שאפשר לזכות באהבת הקהל בקבוצה חדשה גם בלי לירות על ילדים שלפני שנתיים העריצו את האדמה שעלייה דרכת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2014, 17:38 
הוקיץ' כתב:
שוב, נניח שאני זורם איתך (ואני לא), עדיין לגילי יש חוזה ללא סעיף יציאה ואתה לא "קונה" את זה שזו אשמתה של ההנהלה אם גילי יהיה במכבי?
עובדות.

אז זה תלוי בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2014, 17:40 
הוקיץ' כתב:
גילי הוא שחקן כדורגל, הוא רוצה להרוויח כמה שיותר לפני שהקריירה נגמרת.
עצם זה שהוא כבר פעמיים בא לקראתנו מבחינה כספית זה יפה מאוד וגרם לי עוד יותר לאהוב אותו, אבל אני בטח לא מצפה ממנו להיות יותר צדיק מהאפיפיור.
לעומת זאת יש פה הנהלה שהכדור נמצא במגרש שלה, הנהלה שדירדרה אותנו לשפל שבו אנחנו נמצאים ועכשיו מנסה להסיט את האד לכיוון גילי כאילו הם לא צד בעניין.
העיקר שיש לכם אשם. פתטי.

שקר. אם זה היה הרציונל שמנחה את גילי הוא ממזמן לובש צהוב. הרבה לפני העונה הנוכחית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2014, 17:49 
Redfan כתב:
דיי כבר, מה אתם עושים ממנו איזה מסכן?
הבן אדם עשירון עליון בזכות הפועל, ומה הוא נותן בתמורה לזה? מעבר למכבי?
האליפות של 2010 כבר נראית כאילו היתה בגלגול הקודם.
אם הוא היה באמת משיח כמו שכולם עושים ממנו פה, הפועל היתה אוכלת את הקזחים אתמול.
לא קונה את כל השטויות האחרות.
אגב מועדון בריא אחרי ההשפלה הזאת של הדחה כזאת מוקדמת היה מקצץ לשחקנים עוד בלי לדבר איתם על זה יותר מדי.
אל תעשו מהם מסכנים, הם סתם חבורה של בטלנים שמאותה עונה של אליפות בלחץ לא עושים כלום ומרויחים הון.

אתה הזוי. הוא עשירון עליון רק בזכות היכולות שלו ויכול להיות יותר עשיר אם רק יגיד כן למכבי.
לא יודע איזה משחק ראית אתמול, אבל שתי ההזדמנויות היחידות שלנו היו בזכותו. אם לא הוא, לא היית כובש עוד שבוע.
אתה ממש צודק בנוגע לקיצוץ נוסף- שישחקו בחינם וזהו! מעניין איך אתה היית מתנהג במקומם?
גילי ודמארי הם האחרונים שאפשר לקרוא להם בטלנים. הם אוהבים את הפועל, אבל הנהלת הקוקסינלים שלנו בועטת אותם החוצה בכוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2014, 18:08 
תאמין לי, אם היו נותנים לי 10-15 אלף שקל בשביל לשחק כדורגל, הייתי בשמיים. למה בכלל שחקני כדורגל ועוד בליגה פח כמו שלנו צריכים להרויח מיליונים? על מה ההתמרמרות בכלל?? איזה הישגים הוא הביא חוץ מאותה עונה שבלחץ לקחת בה אליפות, אני שוב שואל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2014, 18:25 
ציטוט:
למה בכלל שחקני כדורגל ועוד בליגה פח כמו שלנו צריכים להרויח מיליונים?

כי אנשים משלמים עשרות מיליונים במנויים, כרטיסים וזכויות שידור בשביל לראות אותם בעבודה, ועוד גופים משלמים מיליונים בשביל לשים את השם של החברה שלהם על החולצה של השחקנים בזמן שהם עובדים.

כשלך יהיה כשרון ייחודי כזה, ומישהו אשכרה יתעניין מספיק וישלם בשביל להסתכל עליך עובד, גם אתה תרוויח כמוהם. כנראה שאתה לא מספיק טוב בשביל שישלמו לך 15 אלף בחודש בשביל לשחק כדורגל, והעבודה שאתה עושה ביום יום היא אני מניח לא משהו שאנשים יעשו מנוי לצ'רלטון בשבילו, ואם אתה תעזוב או לא תעזוב תא מקום העבודה שלך, אני מניח שלא יהיה פורום מלא באנשים שלא מכירים אותך, שידונו שבועות על העניין הזה. הם כן. שיהיה להם לבריאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2014, 20:01 
Redfan כתב:
תאמין לי, אם היו נותנים לי 10-15 אלף שקל בשביל לשחק כדורגל, הייתי בשמיים. למה בכלל שחקני כדורגל ועוד בליגה פח כמו שלנו צריכים להרויח מיליונים? על מה ההתמרמרות בכלל?? איזה הישגים הוא הביא חוץ מאותה עונה שבלחץ לקחת בה אליפות, אני שוב שואל.

יש הרבה שחקנים בכל מיני ענפים בעולם שלא הגיעו להישגים (צ׳רלס בארקלי לדוגמא), זה אומר שלא הגיע להם כסף גדול?
אתה יודע איזה אורח חיים צריכים בשביל להיות שחקני כדורגל (רמז: שים לב לכרס של רב״ש)?
אל תשכח שהקריירה שלהם קצרה ורוויית סיכונים.
אני יכול להגיד לך שבשביל שחקן כמו גילי אנשים עושים מנוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 יולי 2014, 21:15 
סמל אישי של המשתמש
ההבדל בין גרשון וזהבי לגילי זה שהם בחרו בקבוצה מצוינת על פני קבוצה טובה שאיתם היתה יכולה להיות מצוינת.
גילי עוזב קבוצה מחורבנת שגםאיתו תרד ליגה.
מי שמצפה מגילי להתבזות איתנו הוא חתיכת אגואיסט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2014, 21:36 
סמל אישי של המשתמש
לדעתי אין הבדל בין שימעון ערן וגילי בנושא זה.
את שימעון לא רצו בהפועל או לא הראו לו מספיק שרוצים אותו בהפועל , את זהבי לא רצו בהפועל וכניראה שעכשיו לא רוצים את גילי בהפועל.
הסיבות הן שונות אבל השורה התחתונה זהה. ההבדל היחידי הוא שזהבי ושימעון לא היו תחת חוזה וגילי כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 25 יולי 2014, 21:38 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
ההבדל בין גרשון וזהבי לגילי זה שהם בחרו בקבוצה מצוינת על פני קבוצה טובה שאיתם היתה יכולה להיות מצוינת.

מה אתה כזה דרמטי? "להתבזות" הרי אנחנו עדיין עם הכל לא רעננה עכו או פ"ת.. גם אם נסיים מקום 9 זה לא התבזות זו סך הכל שנה שלא היה בה כלום. קרה בעבר ויקרה עוד בעתיד.
התבזותו זה החשש האחרון שלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2014, 02:46 
NATURALRED כתב:
אדום נחמד כתב:

מה אתה כזה דרמטי? "להתבזות" הרי אנחנו עדיין עם הכל לא רעננה עכו או פ"ת.. גם אם נסיים מקום 9 זה לא התבזות זו סך הכל שנה שלא היה בה כלום. קרה בעבר ויקרה עוד בעתיד.
התבזותו זה החשש האחרון שלנו

גבר, טובי הנאיבים כבר התחברו למציאות, אני מציע שתעשה כמוהם..
התבזות וקרבות תחתית (גם עם גילי) זה חשש מוחשי בסגל ובמציאות הנוכחית..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2014, 04:09 
אפשר לחשוב איזה נורא זה להיות אחד השחקנים הכי גדולים בהסטוריה של הפועל תל אביב לעומת ללכת לשחק אצלם בשביל אליפות כסף מיותרת שהיא כלום ליד מה שהוא השיג בהפועל.
לא הכל זה "אבל אני רוצה לקחת אליפות ולשחק במועדון מצליח", בטח לא כשמדובר בקבוצה מהליגה הישראלית. אפשר לחשוב שהוא קיבל הצעה מפ.ס.וו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 יולי 2014, 06:35 
סמל אישי של המשתמש
אופטימי אתה צודק, רק שגילי עושה מה ששני הכלבים לא עשו והוא לחשוף את המנהלים של הפועל במערומיהם.

וכן, אני לא חושב שגילי צריך להקריב את העתיד המקצועי שלו בשביל קבוצה שתתבזה. תחשוב על שנה של אימון תחת דומב ונסיונות דאבל פסים כושלים עם צ'קול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2014, 09:10 
כן תחשוב על גילי המסכן, איכשהו אני יותר חושב על הפועל בלי גילי השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 יולי 2014, 11:32 
סמל אישי של המשתמש
צימפ יקירי ;)
אני חושב על הפועל עם גילי ועדיין נכנס לדיכאון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2014, 11:53 
סבבה, רק די כבר עם המסכנות של גילי, שחקן כדורגל עם משכורת עתק. לא יכול להיות מסכן בשום מצב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 יולי 2014, 12:14 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מסכים איתך.
אני מקבל את הביקורת על כך שאנחנו "דואגים" לו, אבל זה לגמרי סבל בשבילו להיות בהפועל של היום. אנחנו דורשים ממנו להשאר בשביל האוהדים, כשבצדק יהיו במקסימום 5000 מנויים, לך תדע כמה מהם באמת יגיעו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2014, 12:39 
אנחנו כנראה חלוקים בהבנת המושג ״סבל״

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 יולי 2014, 12:55 
סמל אישי של המשתמש
יש מצב.
למשל, הייטקיסט שהבוס עושה לו תמוות, מותר לו לסבול? או בגלל שיש אנשים שמרוויחים מינימום הוא צריך לסתום תפה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2014, 13:22 
ההיטקיסט המדובר, הוא סובל בשביל 300 אלף בשנה, גם במקרה שלו אני מתקשה להזיל דמעה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 יולי 2014, 13:52 
סמל אישי של המשתמש
טוב.. אז כנראה נשאר חלוקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2014, 14:34 
מה? גילי ממש סובל? הוא לא יכול לעמוד בזה? מה זה זה????????? מה הוא יודע היום שלא ידע כשחתם? אמרו לו שעומר ישאר ועכשיו הוא עוזב? מאותו רגע הוא התחיל לסבול??
גילי שחקן אהוב ביותר שהביא הרבה רגעי נחת לכולנו, אך במידה וההנהלה לא לוחצת עליו לעבור, הוא צריך להתגבר על המועקה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2014, 14:35 
מועקה קשה ביותר הרצון לנטוש ולקבל קצת יותר כסף, רחמים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 220 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: