תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 00:06

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 288 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מכירת מנויים
הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 16:21 
סמל אישי של המשתמש
גשם ביולי :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 16:38 
אני אומר שיילכו עד הסוף: שיחזירו את סיני כמנג'ר שחקן, יסגרו את שער 7 ובכנפיים... (אני מניח שניחשתם לבד, האחים הרשליקוביץ)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 16:47 
"גם אני כמו כל היהודים עסוק במספרים..."

המחירים הם מחירים למנויים ותיקים/מחדשים..
תמונה

מבאס לציין את זה, אבל להזכירכם העמודה בצהוב זה מחירי המנויים לקבוצה שהיא אלופה ב2 העונות האחרונות. שמתחילה עונה נוספת בה היא פייבוריטית ברורה לתואר. אני יכול להמשיך ולציין את ההבדלים הברורים מאליו.

ד"א, שאלתם כמה משתלם להיות אוהד נאמן בכל אחת מהקבוצות?
הפועל מעריכה את הנאמנות שלה בהנחה של 4% בדיוק מהמחיר של מנוי חדש (השלושה אנשים שיכנסו לקטגורייה הזו יזכו לאימון אישי עם הקוסם) בכל קטגוריות המחיר.
מכבי מוכרת בהנחה ממוצעת של 11% מנויים לאוהדים נאמנים..

בושה וכלימה. אני תמיד אמרתי שאי אפשר להזכיר את רמון וחגג באותה נשימה עם המורשע הטרי טביב, אבל הם עושים הכל כדי להתעלות עליו ולפגוע בהפועל עוד יותר ממנו..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 16:52 
סמל אישי של המשתמש
דרך אגב, אם אני לא טועה שער 8 במכבי הוא שער ישיבה מסומן, ככה שלא סתם הם גובים עליו יותר כסף (וגם זה לא בכל המקרים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 16:52 
סמל אישי של המשתמש
מכבי גם בעונות קודמות היה יותר זול ברוב השערים, ובעיקר הנחה משמעותית למחדשים (שאצלנו זה נכנס רק השנה, אבל אוי לבושה של הנחה עלובה כזאת).

צריך רק להוסיף שההשוואה בין 7 שלנו ל-8 שלהם קצת משקרת, כי אצלם 8 זה שער מסומן והמחירים גבוהים יותר שם בשל העובדה הזאת.
אם כבר צריך להשוות את המחירים של 7 שלנו ל-7 שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 17:03 
4% הנחה ? :LOL2:
מה עם זה ששכטר נמכר בינואר?
לא להאמין שגם בעונה כזאת המנויים שלנו יקרים יותר
משל מכבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 17:04 
סמל אישי של המשתמש
שער 7 אצל מכבי מתומחר כמחיר של שער 11, לכן המחירים הם 975/750 בהתאמה לנוער+ילד/מבוגר
לסטונדטים שפה, הם גובים לשער 7 900 ש"ח למחדשי מנוי הסטודנט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 17:05 
אנטיגונה כתב:
מכבי גם בעונות קודמות היה יותר זול ברוב השערים, ובעיקר הנחה משמעותית למחדשים (שאצלנו זה נכנס רק השנה, אבל אוי לבושה של הנחה עלובה כזאת).

צריך רק להוסיף שההשוואה בין 7 שלנו ל-8 שלהם קצת משקרת, כי אצלם 8 זה שער מסומן והמחירים גבוהים יותר שם בשל העובדה הזאת.

משקרת לטובת החלאות בהפועל הכוונה כן? כי שינוי של הששואה להשוואה בין 7 ל7, משנה את המצב כך שאין אף קטוגרית מחירים בה יש עדיפות להפועל, ומשנה את ההפרש ההמוצע ל17% לרעת הפועל:

http://srv1.jpg.co.il/7/53ac35ee283a9.png

נערך לאחרונה על ידי g11g בתאריך 26 יוני 2014, 17:06, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
בנתיים באתר הבית
"בשורה משמחת לאוהדי הפועל מחירי המנויים ירדו ב4%" מביך.
הכוונה שלהם היא להנחה של המחדשי מנוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

STFUorCCnewB כתב:

לסטונדטים שפה, הם גובים לשער 7 900 ש"ח למחדשי מנוי הסטודנט

נשאר אותו מחיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 17:08 
סמל אישי של המשתמש
g11g כתב:
אנטיגונה כתב:

משקרת לטובת החלאות בהפועל הכוונה כן? כי שינוי של הששואה להשוואה בין 7 ל7, משנה את המצב כך שאין אף קטוגרית מחירים בה יש עדיפות להפועל, ומשנה את ההפרש ההמוצע ל17% לרעת הפועל:

http://srv1.jpg.co.il/7/53ac35ee283a9.png

אכן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 17:13 
אני בעד לבטל את הארגונים ושיהיה מחיר אחיד לכולם.
אבל לא כזה יקר !
מחירי מנויים זולים = יותר מנויים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 17:17 
מכיוון שלדעתי העמותה פשטה סופית את הרגל היום, האולטראס חייב להוציא הודעה ברורה ומסודרת של חרם מנויים.
נכון, זה גוף שלא כולנו כל הזמן מסכימים עם מעשיו ועם דרכו,
אבל היום, באופן ברור זה הגוף הכי משפיע בקהל של הפועל. החל מחברי הארגון עצמם, דרך ילדדוס wanabe בקרבתם ועד מנוי 7 ו2.

דווקא אותם אנשים שלרוב מתנגדים לדרכם, שיראו שאותו גוף, שמזוהה יותר מכל עם הליכה עיוורת אחר הקבוצה, עוצר לרגע, חושב ומבין שצריך לעצור עכשיו את הניצול הציני והחזירי של אותה אהבה עיוורת ("רק הפועל זה מרגש" עלק, טפי עליכם), אז גם אותם מתנגדים יעצרו לפני שישקלו לחדש את המנוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 17:20 
"בשורות אדירות 4 אחוז" שיאים חדשים בזלזול באינטליגנציה, כנראה זה מה שהם רואים שהם חושבים על אוהדי כדורגל.
תמותו

תמונה

אירוניה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 17:27 
סמל אישי של המשתמש
g11g כתב:
מכיוון שלדעתי העמותה פשטה סופית את הרגל היום, האולטראס חייב להוציא הודעה ברורה ומסודרת של חרם מנויים.
אבל היום, באופן ברור זה הגוף הכי משפיע בקהל של הפועל. החל מחברי הארגון עצמם, דרך ילדדוס wanabe בקרבתם ועד מנוי 7 ו2.

דווקא אותם אנשים שלרוב מתנגדים לדרכם, שיראו שאותו גוף, שמזוהה יותר מכל עם הליכה עיוורת אחר הקבוצה, עוצר לרגע, חושב ומבין שצריך לעצור עכשיו את הניצול הציני והחזירי של אותה אהבה עיוורת ("רק הפועל זה מרגש" עלק, טפי עליכם), אז גם אותם מתנגדים יעצרו לפני שישקלו לחדש את המנוי.

מסכים לחלוטין לגבי האולטראס, אבל גם העמותה חייבת לפעול ולייצג באמת את האוהדים. לעמותה יש יותר מניות מחג'ג', צבאן ושאר בעלי האחוזים. העמותה הכניסה יותר כסף מרמון. לכן הקול שלה כן משמעותי וחשוב. וזו הזדמנות נהדרת להראות שיש סיבה שהיא קיימת. מה גם שמסתכלים על הודעות מטעם העמותה בתקשורת בצורה יותר טובה מאשר הודעות של האולטראס.
אני מאמין שיש קונצנזוס בין האוהדים לגבי ההגזמה במחירי המנויים, וגם אם יחזירו את המנויים דרך האירגונים עדיין אין סיבה שיהיו לנו את המנויים הכי יקרים בארץ! לכן העמותה שמייצגת את האוהדים חייבת להשמיע את קולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 17:30 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
היוזר הרשמי של הפועל תל אביב בפייסבוק לפני דקות אחדות:

ציטוט:

כחלק מתוכנית ההנהלה לשיפור השירות שניתן על ידי המועדון ומשרד
הכרטיסים "לאן" לאוהדים רוכשי המנויים, ובשל הרצון להקים מאגר נתוני אמת של לקוחות המחזיקים במנוי שיאפשר לקבוצה לתת הטבות והנחות לרוכשי המנויים, כפי שנהוג כיום בקרב כל חברה ומועדון כדורגל, הרוצה לקיים קשר רציף עם לקוחותיו, הוחלט שלא למכור מנויים דרך הארגונים השונים , שמסרבים בכל תוקף ובמשך שנים לאפשר לקבוצה ול"לאן" להגיע למאגר רוכשי המנויים ולנסות להתחקות אחרי בעל המנוי האמיתי, המגיע לבלומפילד ולאפשר לו ליהנות מהטבות מועדון הלקוחות.

מדובר בתהליך בן כמה שנים במסגרתו נוצר פער גדול במחיר ששילם אוהד אחד לבין אוהד אחר באתו יציע, למרות ששניהם לא היו חברים באותו
ארגון, אבל רק אחד מהם הצליח לרכוש מנוי מארגון דרך גורם צד שלישי
שאין לו עניין ודבר במשחקי הפועל ת"א.

הפועל FUJICOM ת"א לא תרוויח יותר כסף מהמהלך, ועל פניו
היא עלולה להפסיד את ההכנסה הבטוחה המגיעה מרכישת המנויים המסובסדים ע"י הארגונים, אולם הנהלת הקבוצה מוצאת לנכון כי הגיע המועד להתקדם הלאה גם מהבחינה השיווקית ולבסס מועדון לקוחות אמת שמהווה נכס בעל ערך רב הן למועדון והן לאוהדים.

הקבוצה הורידה את מחירי המנוי העונה, ותיתן הטבות נרחבות לכלל בעלי המנוי, שיקבלו עדכונים שוטפים ודיוורים ישירים לאימייל ולטלפון הסלולרי בנוגע לכל הודעה או מבצע חדש. בנוסף, הפועל ת"א הינה הקבוצה היחידה המאפשרת לחיילי צה"ל הקרביים לרכוש מנוי לוחם במחיר מוזל ביותר.

ועכשיו שימו לב לטוויסט בעלילה:

ציטוט:

שימו לב: הנהלת המועדון טרם הגיעה לסיכום עם הארגונים השונים ("חבר" וכו') בנוגע למכירת המנויים לעונה הבאה. ההחלטה בעניין תילקח בשבוע הבא בהתאם לסיכום עם הארגונים. בשלב זה אנו שומרים על מכסת המנויים בשערים השונים לטובת מנויי הארגונים.

שכונה, בדיחה, ליצנים..תבחרו בעצמכם.

בעיקר תאומים.
טקטיקת ה"הצלחתי ליצור רושם של ירידה מעץ גבוה לקראת הקהל למרות שבכלל לא טיפסתי או התכוונתי לטפס על אחד" המפורסמת שלו.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 17:34 
סמל אישי של המשתמש
g11g כתב:
"גם אני כמו כל היהודים עסוק במספרים..."

המחירים הם מחירים למנויים ותיקים/מחדשים..
תמונה

מבאס לציין את זה, אבל להזכירכם העמודה בצהוב זה מחירי המנויים לקבוצה שהיא אלופה ב2 העונות האחרונות. שמתחילה עונה נוספת בה היא פייבוריטית ברורה לתואר. אני יכול להמשיך ולציין את ההבדלים הברורים מאליו.

ד"א, שאלתם כמה משתלם להיות אוהד נאמן בכל אחת מהקבוצות?
הפועל מעריכה את הנאמנות שלה בהנחה של 4% בדיוק מהמחיר של מנוי חדש (השלושה אנשים שיכנסו לקטגורייה הזו יזכו לאימון אישי עם הקוסם) בכל קטגוריות המחיר.
מכבי מוכרת בהנחה ממוצעת של 11% מנויים לאוהדים נאמנים..

בושה וכלימה. אני תמיד אמרתי שאי אפשר להזכיר את רמון וחגג באותה נשימה עם המורשע הטרי טביב, אבל הם עושים הכל כדי להתעלות עליו ולפגוע בהפועל עוד יותר ממנו..

אם נתעקש אפילו על יותר קטנוניות אז ה4% האלה הם בדיוק המחיר של הנפקת כרטיס מגנטי חדש וכמובן שרק מי שיש ברשותו כרטיס מגנטי ישן יהנה מהם, ככה שלכל מובן ועניין מחירי המנוי לשערים 4-7 התייקרו ב2 שקלים.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 17:37 
סמל אישי של המשתמש
unknown כתב:
g11g כתב:

מסכים לחלוטין לגבי האולטראס, אבל גם העמותה חייבת לפעול ולייצג באמת את האוהדים. לעמותה יש יותר מניות מחג'ג', צבאן ושאר בעלי האחוזים. העמותה הכניסה יותר כסף מרמון. לכן הקול שלה כן משמעותי וחשוב. וזו הזדמנות נהדרת להראות שיש סיבה שהיא קיימת. מה גם שמסתכלים על הודעות מטעם העמותה בתקשורת בצורה יותר טובה מאשר הודעות של האולטראס.
אני מאמין שיש קונצנזוס בין האוהדים לגבי ההגזמה במחירי המנויים, וגם אם יחזירו את המנויים דרך האירגונים עדיין אין סיבה שיהיו לנו את המנויים הכי יקרים בארץ! לכן העמותה שמייצגת את האוהדים חייבת להשמיע את קולם.

שכח מזה. המחירים האלה הם בסיכום עם העמותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 18:05 
איזה באסה. מוציאים את החשק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 18:22 
אני חרד למועדון הזה, אז בסדר אני אוהד 1, ולמי בכלל אכפת שאני 10 שנים מנוי, אבל עוד אחד ועוד אחד, תוך כמה שנים רעות, ללא תארים, הקהל הזה יכול להגיע למספרים של תחילת העשור הקודם, אבל היי, כרטיסים לשער 5 זה גם נחמד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 18:25 
אחרי שנים של ישיבה עם בני בשער 7זהו נשברתי , לאור ההתנהלות של ההנהלה והמחירים המופרזים אני לא מתכונן לחדש את המינויים. לא יתכן שמנוי לאב ובנו יעלה יותר מ-2,000 ₪ והאמת לאור היכולת של הקבוצה והסגל ״הנוצץ״ 1,000 ₪ למנוי לאב ובנו הוא מחיר ראוי. :hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 18:51 
סמל אישי של המשתמש
מאוד מבאס שאולם אינשטיין לא יהיה מוכן לפתיחת עונת הכדורסל. במחירים האלו הייתי מאוד רוצה לעשות מנוי לי ולבני לכדורסל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 18:51 
תמיד כשנדמה שאין הנהלה בהפועל שמסוגלת לשבור או לחדש שיאי פאתטיות ועליבות, אפשר לסמוך שזה עדיין יקרה. אפסים גמורים, סנטה והעמותה המטונפת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 18:59 
עוד נתון מצחיק אצלנו זה כל עניין המנויים המשולבים למבוגר+ ילד או שניים.
אין שם בכלל הנחה, פשוט חיברו את המנויים. במקום לעודד משפחות להגיע, להורים להביא את ילדיהם
הנהלת הקבוצה פשוט מביכה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 19:00 
מה זה ע"ב מקום פנוי? אם אני לוחם ואני רוצה ללכת לראות דרבי שהוא סולד אאוט, אני לא יכול להכנס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 19:46 
האמת שזה רעיון מעולה, אני אעביר את הכסף לכדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 20:05 
אין יותר מנוי סטודנט לשער 7???

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 20:07 
גיא כתב:
מה זה ע"ב מקום פנוי? אם אני לוחם ואני רוצה ללכת לראות דרבי שהוא סולד אאוט, אני לא יכול להכנס?

אין דבר כזה. כנראה הכוונה שמספר מנויי הלוחם מוגבלים או משהו כזה.
היה לי מנוי לוחם עונה אחרי הדאבל ואתה בוחר 5 משחקים איזה שאתה רוצה ללכת ב250 שקל.

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 20:07 
JustZiv כתב:

א. גם שנה שעברה לדעתי זה לא אוזכר בהודעה הרשמית אבל הם נמכרו כרגיל.
ב. אל תעשה מנוי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2014, 20:09 
NARKOTIKA כתב:
JustZiv כתב:

א. גם שנה שעברה לדעתי זה לא אוזכר בהודעה הרשמית אבל הם נמכרו כרגיל.
ב. אל תעשה מנוי

המנוי שלי הוא מנוי שרשום עליו סטודנט שער 7. איך הגעת למסקנה ששנה שעברה לא היה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 288 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: