תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 01:40

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 336 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 12  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום א' 30/3
הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 09:21 
סמל אישי של המשתמש
תגידו נראה לכם שיוסי מזרחי ירד עם נתניה ללאומית כדי להעלות אותה ליגה וללכת?
הוא יהיה שם בעונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 09:33 
סמל אישי של המשתמש
חזוקה כתב:
יש היום כ''כ הרבה מאמנים שהם לא מוערכים ומגיע להם.
ברק בכר מאמן באמת מצוין, גם שלומי דורה מאמן מעולה שמוציא מקבוצות בינוניות את המקסימום.
כמו כן שניהם ניחנים בכריזמתיות ויחסי אנוש פשוט מצוינים.
חושב ששלומי דורה זה אחלה אופציה לעונה הבאה.
כמובן שזה חרטה כן אבל הייתי חייב להגיב

אני מוכן שהוא יבוא, בתנאי שהוא ידפוק את הריצה המרגשת בדרבי החיפאי אם הוא ינצח בטעות את מקקי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 09:36 
סמל אישי של המשתמש
אסיפת חברי עמותה- יום רביעי (2.4) בשעה 19:30 בבית הצנחן ברמת גן

חברי העמותה מוזמנים לאסיפה כללית שתיערך ביום רביעי הקרוב בשעה 19:30 בבית הצנחן בר”ג. באסיפה נציג את מצבו הפיננסי של המועדון ועל הצפוי בעונה הבאה, כפי שנמסר לעמותה בשבועות האחרונים. בנוסף, חברי העמותה יכריעו בהצבעה דמוקרטית בין אפשרויות השקעת היתרה התקציבית של העמותה לעונת הפעילות הנוכחית. לפי החלטת הוועד המנהל, חלק יחסי מתוך תקציב העמותה יועבר להחלטת חברי העמותה ובאסיפה יוצגו לראשונה אפשרויות ההשקעה כפי שסוכמו על ידי צוות מיוחד שמונה מטעם העמותה, בראשות עו”ד עידן לוי.

הנוכחות והמעורבות שלכם חשובה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 09:52 
סמל אישי של המשתמש
אגב, אני עדיין חושב שבן שמעון צריך לאמן אם הוא יהיה מוכן לקיצוץ משמעותי מהשכר של 40-50 אחוז, בסופו של דבר הוא מאמן מצויין שסבל העונה מחוסר מזל מטורף, פלוס תוסיפו את זה שכל פעם שהיה סיבה קצת לחייך ההנהלה יצאה בהודעות להוריד את המוראל של הקבוצה הזאת מחדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל יום א' 30/3
הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 10:09 
סמל אישי של המשתמש
הסבתא של הפועל כתב:
אגב, אני עדיין חושב שבן שמעון צריך לאמן אם הוא יהיה מוכן לקיצוץ משמעותי מהשכר של 40-50 אחוז, בסופו של דבר הוא מאמן מצויין שסבל העונה מחוסר מזל מטורף, פלוס תוסיפו את זה שכל פעם שהיה סיבה קצת לחייך ההנהלה יצאה בהודעות להוריד את המוראל של הקבוצה הזאת מחדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 10:18 
״אם הוא יהיה מוכן ל40-50% קיצוץ״, נו באמת...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 10:21 
זה לא מזל. אין דבר כזה מזל לאורך זמן. אבל לי, לפחות, אין הסבר לפער בין היכולת (לכאורה) לבין התוצאות.
גם אני עדיין חושב שהוא צריך להמשיך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 10:23 
כשל בכל הזרים שהביא= חוסר מזל מטורף.
נו טוב....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 10:27 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
זה לא מזל. אין דבר כזה מזל לאורך זמן . אבל לי, לפחות, אין הסבר לפער בין היכולת (לכאורה) לבין התוצאות.
גם אני עדיין חושב שהוא צריך להמשיך

צודק, יש דבר כזה שהנהלה שעשתה הכל בשביל שהביטחון והמחוייבות של השחקנים שלנו יהיה בתחתונים כל פעם שהיה אור בקצה המנהרה.
חוץ מזה, אתה אומר שאין דבר כזה מזל לאורך זמן? תסתכל על העונה שעברה כמה נקודות צברנו יחסית ליכולת שהצגנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 10:31 
אז אין לך הסבר לפער הזה. זה לא הופך את זה למזל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 10:46 
סמל אישי של המשתמש
הסבתא של הפועל כתב:

עוד פעם הקטע הזה של מאמן מצוין?
על סמך מה אתה בדיוק אומר את זה? מה הוא עשה השנה שגורם לך לחשוב ככה?
כמעט בכל אספקט הוא הוכיח שהוא סתם מאמן במקרה הטוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 10:52 
סמל אישי של המשתמש
kruvi1 כתב:
הסבתא של הפועל כתב:

עם עובדה אחת אתה לא יכול להתווכח,הפועל של השנה נראית יותר טוב משנה שעברה שהייתה קשה לצפייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 11:14 
סמל אישי של המשתמש
זה לא נכון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל יום א' 30/3
הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 11:22 
סמל אישי של המשתמש
אני מקווה מאוד שרב״ש ימשיך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: חדשות הפועל יום א' 30/3
הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 11:28 
עומרי קנדה כתב:
kruvi1 כתב:
הסבתא של הפועל כתב:

עם עובדה אחת אתה לא יכול להתווכח,הפועל של השנה נראית יותר טוב משנה שעברה שהייתה קשה לצפייה.

וואו, טירוף. זה קצת פחות גרוע מאיום ונורא.
היה שווה להביא מיליון שחקנים בשביל זה.

חשבתי ש"אין את מי להביא" זה הטיעון שהכי יעליב את רב"ש שיביאו להגנתו. מסתבר שטעיתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 11:33 
הוא יותר טוב מפרדי דוד!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 11:37 
הכל בחיים זה עניין של טיימינג.
שמים רביעיה מקרית לקבוצה שנמצאת בתקופה כמעט יותר גרועה משלנו אז רן בן שמעון הוא מאמן טוב עם חוסר מזל.
זה אותו מאמן שבונה את שיטת המשחק שלו על מגינים, אבל מביא מגן בלי רגל שמאל לצד שמאל ומעביר אותו לימין רק אחרי חמישה משחקים, מביא מגן ימין, שם אותו בלם, מביא מגן ימין מהליגה הלאומית, שם אותו שישחק בצד שמאל, על חשבון מגן שמאל אחר שהוא הביא ועל חשבון שניים אחרים שהוא השאיר... וזה רק סאגת המגנים. לא דיברנו על הכישלון עם הזרים, הכישלון עם הנוער, הכישלון עם הפסיכולוג, הכישלון עם הכסף, הכישלון עם הבלמים, הכישלון הכללי בהגנה (וזה מאמן שהיה בלם), הכישלון עם השוערים, הכישלון בקישור והכישלון באופן כללי.
טיימינג.
אם היינו מנצחים בדרבי (גם ניצחון מקרי, יש לציין) בטח היו פה משתמשים שהיו אומרים לתת לו בונוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 11:56 
סמל אישי של המשתמש
אנשים קצת הסתנוורו מהנצחון על חיפה. רב"ש נתן עונה נוראית עם תקציב מהגדולים בתולדות המועדון.
כמעט כל הרכש שהוא הביא נפילה, ההגנה הכי גרועה מזה 15 שנה, קבוצה לא יציבה, מאמן שכל שבוע משנה הרכבים, ניהול משחק גרוע, הקפאת קולין, ההדחה מאירופה.
בקיצור כישלון חרוץ בכל פרמטר.
והאם להחליף? הכל שאלה מי המועמדים. המועמד היחיד שמתאים בעיניי להפועל זה רוני לוי. בכל מקרה אחר של מאמן ישראלי, עדיף כבר לתת לו עוד צ'אנס ולקוות לטוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 12:53 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
kruvi1 כתב:
הסבתא של הפועל כתב:

ובכל זאת שנה שעברה סיימנו מקום 3...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 14:31 
מבחינה מקצועית רב"ש צריך להישאר אם ורק אם יקנה לקבוצה אופי כמו ניצחון כפול על ק"ש ודרבי מוצלח.
הכדורגל שלו טוב, אבל הוא צריך לקבל אופי מוקנה, ואם יקבל זאת בפלייאוף, יש מצב שיוכל לשחזר זאת בעונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 14:41 
עוד פעם עם "הכדורגל שלו טוב" הזה ? הכדורגל שלו שערוריה !
תפסיקו כבר להסתנוור ולעבוד על עצמכם.
נגד חיפה שתי מתנות משוער ושתי ג'ורות בהגנה.
עד חיפה כלום. אפס נצחונות על קבוצות מהפלייאוף העליון, תוצאות מביכות מול קבוצות עם תקציב קטן בחצי ויותר, הבלחות של שחקנים, משחקים קלים נגד קבוצות פח (שלא את כולן הצלחנו לנצח, אגב), נחיתות מספרית והרבה מזל.
ובחיי, אם עוד מישהו יבוא ויגיד לי "בכל הדרבים שיחקנו טוב והיינו צריכים לנצח" אז אני עוזב הכל, מסתגר בחדר שלי ולא יוצא עד שאני אמציא משהו שיאפשר לי לירוק לאנשים בפרצוף כשאני קורא את התגובות שלהם בפורום.
יותר גרוע מהמצב של הפועל זה העיוורון של האוהדים שלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 14:47 
סמל אישי של המשתמש
עדיין לא קראתי פה סיבה אחת מספיק טובה למה אחוזי ההצלחה של יוסי מזרחי או אלי כהן גבוהים יותר מאשר ברק בכר או שלומי דורה. אבל שיהיה.
הכדורגל פה יותר מידי שכונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 15:00 
סמל אישי של המשתמש
מושקוביץ כתב:
עד חיפה כלום. אפס נצחונות על קבוצות מהפלייאוף העליון, תוצאות מביכות מול קבוצות עם תקציב קטן בחצי ויותר, הבלחות של שחקנים, משחקים קלים נגד קבוצות פח (שלא את כולן הצלחנו לנצח, אגב), נחיתות מספרית והרבה מזל.
ובחיי, אם עוד מישהו יבוא ויגיד לי "בכל הדרבים שיחקנו טוב והיינו צריכים לנצח" אז אני עוזב הכל, מסתגר בחדר שלי ולא יוצא עד שאני אמציא משהו שיאפשר לי לירוק לאנשים בפרצוף כשאני קורא את התגובות שלהם בפורום.

בכל הדרבים, על אפך וחמתך, אנחנו היינו יותר טובים ממכבי.
וקרובי1, על סמך מה אני חושב שהוא מאמן טוב? על סמך זה שהוא בא לקבוצה בתכלס כדיי לבנות קבוצה חדשה שתהיה לה בסיס טוב, עם הנהלה נורמלית היינו שומרים על הבסיס הטוב הקיים, ומצרפים שוער, מגן שמאלי, בלם וקשר 50\50 ואתה פותח למקקי את הצורה עונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 15:05 
סמל אישי של המשתמש
הסבתא של הפועל כתב:
קרובי1, על סמך מה אני חושב שהוא מאמן טוב? על סמך זה שהוא בא לקבוצה בתכלס כדיי לבנות קבוצה חדשה שתהיה לה בסיס טוב, עם הנהלה נורמלית היינו שומרים על הבסיס הטוב הקיים, ומצרפים שוער, מגן שמאלי, בלם וקשר 50\50 ואתה פותח למקקי את הצורה עונה הבאה.

אז על סמך זה שהוא נכשל במשימה שעמדה בפניו הסקת שבמשימה אחרת הוא דווקא כן היה מצליח?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 15:08 
הסבתא של הפועל כתב:
מושקוביץ כתב:

בכל הדרבים, על אפך וחמתך, אנחנו היינו יותר טובים ממכבי.
וקרובי1, על סמך מה אני חושב שהוא מאמן טוב? על סמך זה שהוא בא לקבוצה בתכלס כדיי לבנות קבוצה חדשה שתהיה לה בסיס טוב, עם הנהלה נורמלית היינו שומרים על הבסיס הטוב הקיים, ומצרפים שוער, מגן שמאלי, בלם וקשר 50\50 ואתה פותח למקקי את הצורה עונה הבאה.

אתה יודע שאני אוהב אותך כמו אח, אבל אתה הוזה.
לשניה לא היית יותר טוב ממכבי העונה, וגם אם כן, עם המחמאות לא הולכים למכולת.
ולמה צריך עוד עונת בנייה של רן בן שמעון אם השנה הוא קיבל את כל הכסף שהוא רצה לבחור איזה שחקנים שהוא רצה ? איך יכול להיות ששנה הבאה אנחנו צריכים לצרף שוער (רן הביא השנה), מגן שמאלי (רן הביא השנה), בלם (רן הביא השנה) וקשר 50/50 (נכון, רן הביא השנה) ? הוא לא פגע בכלום.
רק על כל הכסף שהוא זרק לפח היינו צריכים לבעוט לו בראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 15:14 
בקיצור, אנחנו גרועים. וגם אם אנחנו לא גרועים זה לא נחשב כי לא ניצחנו, ואם במקרה ניצחנו זה סתם פוקס.
אפשר לקפל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 15:19 
אוגוסטוס היל כתב:
בקיצור, אנחנו גרועים. וגם אם אנחנו לא גרועים זה לא נחשב כי לא ניצחנו, ואם במקרה ניצחנו זה סתם פוקס.
אפשר לקפל

או שאפשר להיות קצת פחות סרקסטיים ובמקום זה לבוא מפוקחים (וגם מפוכחים) ולהבין שהשנה נעשו טעויות קולוסאליות, ולנסות לפתור אותם לקראת השנים הבאות, במקום לטאטא אותם מתחת לשטיחץ
לטעות זה בסדר. לחזור על טעויות זה לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 15:25 
נעשו המון טעויות, זה נכון. עדיין יש קבוצה שמשחקת כדורגל. התוצאות בהחלט מאכזבות ולאורך זמן אי אפשר לתרץ את זה כחוסר מזל, ואני מודה שאין לי הסבר לפער הזה.
מפה ועד בקטילה המוחלטת של רב"ש יש מרחק. בעיני זה נהיה כבר פשוט לא רציני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 15:40 
אוגוסטוס היל כתב:
נעשו המון טעויות, זה נכון. עדיין יש קבוצה שמשחקת כדורגל. התוצאות בהחלט מאכזבות ולאורך זמן אי אפשר לתרץ את זה כחוסר מזל, ואני מודה שאין לי הסבר לפער הזה.
מפה ועד בקטילה המוחלטת של רב"ש יש מרחק. בעיני זה נהיה כבר פשוט לא רציני

בעיני הוא האחראי מספר אחד. רמון וההנהלה בפער קטנטן מאחוריו.
אני גם יכול לנמק. מאמנים אחרים בתקופה האחרונה הצליחו יותר ממנו עם בעלים והנהלות הרבה פחות אופטימליות, וזה בלשון המעטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 15:42 
גבעתיים כתב:
מבחינה מקצועית רב"ש צריך להישאר אם ורק אם יקנה לקבוצה אופי כמו ניצחון כפול על ק"ש ודרבי מוצלח.
הכדורגל שלו טוב , אבל הוא צריך לקבל אופי מוקנה, ואם יקבל זאת בפלייאוף, יש מצב שיוכל לשחזר זאת בעונה הבאה.

אפשר לקבל הסבר למה הכדורגל שלו טוב?
פשוט ממה שאני רואה זה הולך ככה: הכדור מגיע לקשר שעומד באמצע ואז מוסר לבלמים- הבלמים מתמסרים עם עצמם/ מוסרים לשוער שמעיף למעלה/ מוסרים חזרה לקשר האמצע.
קשר האמצע מוסר חזרה לבלמים (מקרה טוב)/ או שהוא מאבד כדור באמצע ויותר מתפרצות (מקרה פחות טוב). כשהכדורים איכשהו מגיעים להתקפה המשחק תקוע כי המגנים לא עוליםוגם כשהם פותחים הם כל כך גרועים שלא מצליחים להגביה כדור נורמאלי לרחבה.

זה הכדורגל שאני ראיתי העונה מהפועל ב95% מהמשחקים.
באמת שאני אשמח שמישהו יעיר את עיני ויסביר לי למה הכדורגל שאנחנו משחקים הוא טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 336 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: