תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 20:28

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 173 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: שער 5 עושה את זה שוב.
הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 11:21 
סמל אישי של המשתמש
למה חייב להיות שלט אחד שמייצג את כולם? מי שבא לו להניף דגל ישראל, אהלן וסהלן, ומי שהשלט הידוע מייצג אותו גם מקבל ביטוי. זה לא שמישהו תלה שלט על שנאה להפועל, דפדפו כבר את הנושאים האלה ותראו איך הם נעלמים כלא היו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: שער 5 עושה את זה שוב.
הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 11:24 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
teknoboy כתב:
r200 כתב:
לא בא לי להכנס לויכוח המטומטם האולטראס טוב או לא להפועל

אבל אוהד שחושב שאנחנו מייצגים את ישראל אחרי שההתאחדות והמשטרה וכל מי שאפשר במדינה הזאת משתין עלינו כל כך הרבה שנים הוא אידיוט מנותק

אידיוטים לא חסר.

לגבי השלט שהיה בשער 7: הבעיה היחידה איתו היא החתימה שבסופו, שהיא לכל הפחות קנטרנית ופלגנית.

ממש לא מסכים.
מי שמפלג זה מי שפעם אחרי פעם, מכין שלטים עם אג'נדות דביליות...ממשיך לצפצף, לשרוק, לגרום לענישה של שאר היציעים, של הקבוצה ובדימוי של המועדון, עם כל מיני רעיונות אנרכיסטיים שמייצגים אולי 5 אחוז מהקהל שלנו ולא פלא שזה גורם לתגובה נגדית.
בעיני...השלט הזה לגיטימי לחלוטין וגם החתימה שבסופו.

אמנם לאולטראס לא חסרה טפשות, וכמו כולם גם הם טועים (אולי קצת יותר מהמקובל), אבל לא זכור לי שהם ניסו לעקוץ, להעליב או להיכנס בקבוצה אחרת של אוהדים מעל גבי שלט.

בוא נקווה שזה התפלק ליוצרי השלט בטעות, ושהם הבינו ולמדו מזה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: שער 5 עושה את זה שוב.
הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 11:34 
סמל אישי של המשתמש
אין לי כמובן כל בעיה עם השלט הזה, ואני אף חושב שהוא מדוייק ומתאר נאמנה את המציאות הספורטיבית (לא הרגשית עבור חלק מסויים מהאוהדים, לעומת רבים אחרים שדווקא כן מרגישים הזדהות רגשית) כפי שהיטיב להסביר זאת segev, אבל אני בהחלט מסתייג מהסיפא שלו. מיותר לחלוטין ולא במקום. מוסיף עוד שמן לאש הפילוג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 15:09 
teknoboy כתב:
שחר כתב:
teknoboy כתב:
r200 כתב:

אבל אוהד שחושב שאנחנו מייצגים את ישראל אחרי שההתאחדות והמשטרה וכל מי שאפשר במדינה הזאת משתין עלינו כל כך הרבה שנים הוא אידיוט מנותק

אידיוטים לא חסר.

לגבי השלט שהיה בשער 7: הבעיה היחידה איתו היא החתימה שבסופו, שהיא לכל הפחות קנטרנית ופלגנית.

ממש לא מסכים.
מי שמפלג זה מי שפעם אחרי פעם, מכין שלטים עם אג'נדות דביליות...ממשיך לצפצף, לשרוק, לגרום לענישה של שאר היציעים, של הקבוצה ובדימוי של המועדון, עם כל מיני רעיונות אנרכיסטיים שמייצגים אולי 5 אחוז מהקהל שלנו ולא פלא שזה גורם לתגובה נגדית.

אמנם לאולטראס לא חסרה טפשות, וכמו כולם גם הם טועים (אולי קצת יותר מהמקובל), אבל לא זכור לי שהם ניסו לעקוץ, להעליב או להיכנס בקבוצה אחרת של אוהדים מעל גבי שלט.

הם עושים מה שבא זין שלהם ולא סופרים אחד. זה רק טבעי שבאיזשהו שלב, למישהו יימאס מהחבורה הזו שעושה מעשים ומניפה שלטים שפוגעים בכל הקהל של הפועל ותגיע קונטרה מתנערת. זו לא עקיצה אלא התנערות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 15:14 
Eros Ramazzotti כתב:
למה חייב להיות שלט אחד שמייצג את כולם? מי שבא לו להניף דגל ישראל, אהלן וסהלן, ומי שהשלט הידוע מייצג אותו גם מקבל ביטוי. זה לא שמישהו תלה שלט על שנאה להפועל, דפדפו כבר את הנושאים האלה ותראו איך הם נעלמים כלא היו

ומי שבא לו להניף חיתולים או סמרטוטים ? גם אפשר ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 15:14 
שחר כתב:
teknoboy כתב:
שחר כתב:
teknoboy כתב:
r200 כתב:

אידיוטים לא חסר.

ממש לא מסכים.

הם עושים מה שבא זין שלהם ולא סופרים אחד. זה רק טבעי שבאיזשהו שלב, למישהו יימאס מהחבורה הזו שעושה מעשים ומניפה שלטים שפוגעים בכל הקהל של הפועל ותגיע קונטרה מתנערת. זו לא עקיצה אלא התנערות.

מי החליט מה הקהל הרחב של הפועל רוצה? זה מאבק כוח בתוך היציע, כשלשני הצדדים יש לגיטימיות לפעול.
סתם מעניין אותי, שחר, מה זה אומר מבחינתך רעיונות אנרכיסטיים?
בתור אנרכיסט מבחינה רעיונית קצת קשה לי עם הצביעה האוטומטית של המושג בתור מייצג של רוע.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 15:15 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
זו לא עקיצה אלא התנערות.

סלח לי אבל לקרוא לעצמך "הרוב השפוי" זה לא התנערות מכלום. זאת אפילו לא עקיצה.
זאת אמירה שהיא אמנם קנטרנית ונועדה להעליב, אבל זה לא עיקר החומרה.
החומרה היא בפלגנות של החתימה הזאת.

אבל כאמור, אני נותן למי שהניף את השלט הזה את הקרדיט שהוא לא התכוון ליצור סכסוכים או להציף רגשות שליליים, אלא התבטא בחריפות בלהט הרגע, ומקווה שהוא ישנה ויתקן את השלט שלו.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 15:23 
אותי מעניין אם השלט הזה נכנס בכניסה מוקדמת כמו כל ציוד העידוד שנכנס לאיצטדיון.
למיטב ידיעתי אם אני עכשיו סתם רוצה להכניס שלט למגרש אני לא יכול, אני צריך להגיע שלוש שעות לפני המשחק ולהכניס את זה בצורה מסודרת, אחרי שהמשטרה גם בדקה את תוכן השלטים שאני רוצה להכניס.
איך השלט הזה נכנס? האיש הזה באמת בא כמה שעות קודם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 15:24 
או שלרוב השפוי מותר להכניס מה שהם רוצים כי הם שפויים לא כמו חולי הרוח האחרים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 15:26 
יכול להיות שהרוב השפוי הבריח את השלט מתחת לאפם של המשטרה? הרוב השפוי הזה, זה ארגון חדש?
או שזה איש פרטי שהחליט לדבר בשם קבוצה של אנשים, "נמרר לו את החיים" סטייל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 15:30 
האדום הצורר כתב:
שחר כתב:
teknoboy כתב:
שחר כתב:
[ [ quote="r20 לא בא לי להכנס לויכוח המטומטם האולטראס טוב או לא להפועל

אידיוטים לא חסר.

ממש לא מסכים.

הם עושים מה שבא זין שלהם ולא סופרים אחד. זה רק טבעי שבאיזשהו שלב, למישהו יימאס מהחבורה הזו שעושה מעשים ומניפה שלטים שפוגעים בכל הקהל של הפועל ותגיע קונטרה מתנערת. זו לא עקיצה אלא התנערות

מי החליט מה הקהל הרחב של הפועל רוצה? זה מאבק כוח בתוך היציע, כשלשני הצדדים יש לגיטימיות לפעול.
בתור אנרכיסט מבחינה רעיונית קצת קשה לי עם הצביעה האוטומטית של המושג בתור מייצג של רוע.

אף אחד לא החליט שהפועל מייצג את ישראל ואף אחד לא החליט ההפך, לכן השלט לגיטימי.
אין לי כל כוונה להתדיין איתך עכשיו על מהות האנרכיזם והרעיונות שלהם, אבל בגדול, אני לא מת על הגישה האנטי ממסדית המוקצנת, על הקללות למשטרה, על הסרת הדגלים הישראלים וכו'..אין לי גם בעיה עם אנשים אנרכיסטים. יש לי בעיה עם אנשים שמשלבים אנרכיזם עם הקבוצה שאני אוהד. כי היא -לא- מייצגת שום דבר כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 15:33 
teknoboy כתב:
שחר כתב:
זו לא עקיצה אלא התנערות.

אבל כאמור, אני נותן למי שהניף את השלט הזה את הקרדיט שהוא לא התכוון ליצור סכסוכים או להציף רגשות שליליים, אלא התבטא בחריפות בלהט הרגע, ומקווה שהוא ישנה ויתקן את השלט שלו.

הקהל שלנו כבר מזמן מפולג. מה בדיוק חמור פה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 15:34 
idan, מה הנקודה?
בהחלט יכול להיות שזה איזה בחור או שלושה בחורים שמאד רצו להרים את השלט וחשבו על זה כל השבוע (נניח כדי לקבל את התמונה בעיתון), אז הם הכינו את השלט, באו למשחק מוקדם (שלוש שעות זה בטח בשער חמש, בו יש המון דגלים ושלטים, אבל יתכן שגם באמת שעתיים-שלוש לפני המשחק) ותלו את השלט. מה הפליאה?
ובכלל, חשבתי שתשמח שלא הכל זה "קליק-קליק" כמו שאוהבים להגיד פה. יש אנשים שמביאים את דעתם האישית למגרש. אנשים חוץ מהאולטרס, הכוונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 15:47 
שחר כתב:
האדום הצורר כתב:
שחר כתב:
teknoboy כתב:
שחר כתב:
[ [ quote="r20 לא בא לי להכנס לויכוח המטומטם האולטראס טוב או לא להפועל

אידיוטים לא חסר.

ממש לא מסכים.

הם עושים מה שבא זין שלהם ולא סופרים אחד. זה רק טבעי שבאיזשהו שלב, למישהו יימאס מהחבורה הזו שעושה מעשים ומניפה שלטים שפוגעים בכל הקהל של הפועל ותגיע קונטרה מתנערת. זו לא עקיצה אלא התנערות

אף אחד לא החליט שהפועל מייצג את ישראל ואף אחד לא החליט ההפך, לכן השלט לגיטימי.
אין לי כל כוונה להתדיין איתך עכשיו על מהות האנרכיזם והרעיונות שלהם, אבל בגדול, אני לא מת על הגישה האנטי ממסדית המוקצנת, על הקללות למשטרה, על הסרת הדגלים הישראלים וכו'..אין לי גם בעיה עם אנשים אנרכיסטים. יש לי בעיה עם אנשים שמשלבים אנרכיזם עם הקבוצה שאני אוהד. כי היא -לא- מייצגת שום דבר כזה.

הקבוצה שאתה אוהד, נכון להיום, מייצגת שני דברים: מצד אחד היא קבוצת ספורט דומיננטית בישראל, ששואפת להצליח כמה שיותר בתחום הספורטיבי. מהצד השני היא (ואתה יכול לומר שזה אתוס מומצא, בכל מקרה, זו המציאות הקיימת) עמוד התווך של ההליכה נגד הזרם בספורט הישראלי ובחברה הישראלית בכלל. עדיין צריך לקבוע אם שני הדברים האלו מסוגלים לחיות זה לצד זה באותו גוף. לטעמי, כן.
בדיוק כמו שאני נהנה מהסטטוס שלי כאוהד של קבוצה גדולה, אני מניח שגם "הרוב השפוי" נהנה מהאנטי ממסדיות איתה הפועל מזוהה, שמאפשרת לכל הנוכחים באדום בבלומפילד להרגיש טיפה יותר מיוחדים מן הרגיל. בכל מקרה, נדרשת מכל הנוכחים יותר גמישות מחשבתית מזו שהם הפגינו עד היום, אחרת מועדון הכדורגל הזה יתפרק לנו בין הידיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 15:51 
בר קולמוסא כתב:
idan, מה הנקודה?
בהחלט יכול להיות שזה איזה בחור או שלושה בחורים שמאד רצו להרים את השלט וחשבו על זה כל השבוע (נניח כדי לקבל את התמונה בעיתון), אז הם הכינו את השלט, באו למשחק מוקדם (שלוש שעות זה בטח בשער חמש, בו יש המון דגלים ושלטים, אבל יתכן שגם באמת שעתיים-שלוש לפני המשחק) ותלו את השלט. מה הפליאה?
ובכלל, חשבתי שתשמח שלא הכל זה "קליק-קליק" כמו שאוהבים להגיד פה. יש אנשים שמביאים את דעתם האישית למגרש. אנשים חוץ מהאולטרס, הכוונה.

איך דעה אישית ו"רוב" שפוי זה אותו דבר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 16:13 
אדוןם צורר ולא יקר בכלל, אתה מזיין את המוח, ממציא אידיאולוגיה ומלביש אותה על הפועל. אולי באמת כדאי שתלך לחפש קבוצה מצחיקה עם אידאולוגיה דבילית כל כך במקום להמשיך לאהוד את הפועל ולדמיין שהיא "עמוד התווך!!! של ההליכה נגד הזרם בחברה הישראלית"...

יותר פשוט...גש לבלוקבסטר, אם יש בכלל עוד ספרייה כזאת ותחזיר את הסרט שאתה חי בו.

לא תיארתי לעצמי שיש אנשים באמת מאמינים בשטויות האלה..אבל תמיד טוב לגלות דברים חדשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 16:17 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
מרגש מאוד.

כל הכבוד למי שהכין את השלט.

אם הוא צריך תרומה כדי להכין שלטים דומים נוספים אני בפנים.

מאז שאני כותב בפורום לא הצמדתי תמונה כמו שרבים עושים ליד הכינוי שלהם. עושה רושם שאבקש מבני לעשות לי עבודה קטנה.

עמדתי 3 שורות מעל השלט ולא ידעתי מה רשום בו , חבל , הייתי בא לתמוך , ואני מוכן לסייע במה שצריך.
בתור מי שקיבל דחיפות וקללות בגלל שהחזקתי דגל ישראל בפורטוגל ( היום לא הייתי חוזר על זה אגב ) אני שמח שהרוב של הקהל מתחיל להתעורר .
אגב , הזבל שקילל ודחף אותי זה ההוא עם המשרוקית .
ועוד אגב . אני גאה בעצמי שהצלחתי להתאפק ולא לעשות דברים שאחר-כך הייתי מצטער עליהם.
אופטימי , אם אפשר עזרה קטנה מהבן שלך , איך אני מצמיד את התמונה - אודה לך .
אולי הייתי מוריד אולי רק את המילה האחרונה "השפוי" .
:)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 16:19 
שחר כתב:
אדוןם צורר ולא יקר בכלל, אתה מזיין את המוח, ממציא אידיאולוגיה ומלביש אותה על הפועל. אולי באמת כדאי שתלך לחפש קבוצה מצחיקה עם אידאולוגיה דבילית כל כך במקום להמשיך לאהוד את הפועל ולדמיין שהיא "עמוד התווך!!! של ההליכה נגד הזרם בחברה הישראלית"...

לא תיארתי לעצמי שיש אנשים באמת מאמינים בשטויות האלה..אבל תמיד טוב לגלות דברים חדשים.

או, זו דוגמה מצוינת לאיך לא לנהל דיון עם הצד השני.
תודה, שחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 16:20 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:

אדום צורר , כשאתה ניגש לבלוקבסטר, אם יש בכלל עוד ספרייה כזאת , תפנה למחלקת "מדע בדיוני" הם יעזרו לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 16:26 
סמל אישי של המשתמש
אדום צורר, שחר אולי היה בוטה ולא יודע לנהל דיון, אבל בינינו, לא באמת יכול להתנהל דיון על הדברים שכתבת, בעיקר בגלל שהדברים הללו מתקיימים רק בתוך ראשך ולא מחוצה לו.

אתה לא באמת מאמין להזיות הללו, נכון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 16:33 
האדום הצורר כתב:
שחר כתב:

או, זו דוגמה מצוינת לאיך לא לנהל דיון עם הצד השני.
תודה, שחר.

אם מישהו היה אומר לך כי הוא אוהד הפועל בגלל שמשחקים בה חייזרים שנולדו איתו באותה כוכב בגלאקסיה אחרת, איזה דיון בדיוק היית מנהל איתו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 16:33 
Frank Serpico כתב:
אדום צורר, שחר אולי היה בוטה ולא יודע לנהל דיון, אבל בינינו, לא באמת יכול להתנהל דיון על הדברים שכתבת, בעיקר בגלל שהדברים הללו מתקיימים רק בתוך ראשך ולא מחוצה לו.

אז מייצגים את הפועל ולא את ישראל זה שלט שקיים בראש שלי?
שלטים בערבית נגד גזענות בתוך שער 5 זה בראש שלי?
מפעלות חינוך וחברה זה בראש שלי?
קבוצת האוהדים הפועל תל אביב כדורסל זה בראש שלי?

"הפועל סמולנים בוגדים, שרמוטות ערבים" זה בראש שלי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 16:42 
סמל אישי של המשתמש
האדום הצורר כתב:
Frank Serpico כתב:

אז מייצגים את הפועל ולא את ישראל זה שלט שקיים בראש שלי?
שלטים בערבית נגד גזענות בתוך שער 5 זה בראש שלי?
מפעלות חינוך וחברה זה בראש שלי?
קבוצת האוהדים הפועל תל אביב כדורסל זה בראש שלי?

"הפועל סמולנים בוגדים, שרמוטות ערבים" זה בראש שלי?

נמספר את השאלות (בעיקר כי אין ביניהן כל קשר):
1. בראש שלך ושל עוד כמה.
2. מה הקשר בין זה לבין אנרכיזם ואנטי ממסדיות?
3. כנ"ל 2.
4. כנ"ל 2, ועוד משהו - קבוצת האוהדים של הפועל תל אביב כדורסל נוסדה מתוך אילוץ, כורח, ולא מתוך חזון אידיאולוגי. אלמלא שאול אייזנברג ספק אם היה קם דבר כזה (לא, לא באמת ספק). בכל מקרה, עצם ההתגייסות והיוזמה היא הכי לפעול בתוך הממסד שיש והכי לפעול בתוך המערכות שלו ולשתף פעולה עם חוקי המשחק שלו והכי לא "אנטי ממסדית" שיכול להיות.
5. בראש שלהם. אתה הרי לא באמת מאמין בזה, נכון? עוד מעט תאמין גם שקבוצת אנשים בשער חמש מתכננת תוכניות בניין של משרפות ותאי גזים לאוהדי צהובים.

בעצם שאלה 5 שלך מדגימה עד כמה הדיון הזה מתנהל רק בראשיהם של כמה אנשים (אפילו אם מדובר במאות או אלפים) ולא מחוץ לשם.

דיברו פה כבר על סרטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 16:56 
לא משנה למה הפועל תל אביב כדורסל נוסדה, היא חזון אידיאולוגי. לא סתם בכל דרבי מונפים שלטים שמדברים על שינוי, לא סתם הפער התוכני בין אוהדי הפועל כדורסל לאוהדי מכבי כדורסל הוא כל כך גדול. כנ"ל לגבי ההתייחסות אליהם כ"רולקסים ופרוות". אלה שתי השקפות חברתיות שונות בתכלית.
אתה באמת לא מבין למה שלט בערבית נגד גזענות בתוך היציע של קבוצה ישראלית הוא אנטי ממסדי?
אתה באמת חושב ששלט שמונף יותר מעשר שנים ביציע נמצא שם במקרה?
או שארגון שלם שמטרתו לעזור לקבוצות שמוגדרות כחלשות בחברה מקושר להפועל הוא מקרי?
או ש"סלים טועמה מחבל" במקרה? למה לאף שחקן ערבי אחר בליגה אין שירים על שמו?

אנטי ממסדיות הוא לא ערך בפני עצמו. הוא מתכון לשינוי בחברה שצריך לשנות אותה. אם אתה חושב שישראלים שונאים את הפועל יותר מכל קבוצה אחרת בגלל הצבע האדום היפה שלה, נראה לי שטעות בידך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 17:09 
האדום הצורר כתב:
לא משנה למה הפועל תל אביב כדורסל נוסדה, היא חזון אידיאולוגי. לא סתם בכל דרבי מונפים שלטים שמדברים על שינוי, לא סתם הפער התוכני בין אוהדי הפועל כדורסל לאוהדי מכבי כדורסל הוא כל כך גדול. כנ"ל לגבי ההתייחסות אליהם כ"רולקסים ופרוות". אלה שתי השקפות חברתיות שונות בתכלית.
אתה באמת לא מבין למה שלט בערבית נגד גזענות בתוך היציע של קבוצה ישראלית הוא אנטי ממסדי?
אתה באמת חושב ששלט שמונף יותר מעשר שנים ביציע נמצא שם במקרה?
או שארגון שלם שמטרתו לעזור לקבוצות שמוגדרות כחלשות בחברה מקושר להפועל הוא מקרי?
או ש"סלים טועמה מחבל" במקרה? למה לאף שחקן ערבי אחר בליגה אין שירים על שמו?

אנטי ממסדיות הוא לא ערך בפני עצמו. הוא מתכון לשינוי בחברה שצריך לשנות אותה. אם אתה חושב שישראלים שונאים את הפועל יותר מכל קבוצה אחרת בגלל הצבע האדום היפה שלה, נראה לי שטעות בידך.

מה שמצחיק הוא שהשנאה להפועל החלה בגלל שהיא היתה הממסד.
אם כבר להיות אנטי ממסדי היה לאהוד את בית"ר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 17:14 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מסכים עם האדום הצורר, אבל להתכחש לזה שבארץ קיים קשר הדוק בין להתנגד לגזענות לבין אנטי ממסדיות זאת היתממות.

אגב, אנרכיזם זאת אידיאולוגיה שמבוססת בעיקר על סולידריות ואינדבידואליות(לפחות בזרמים המרכזיים), ולכנות את אלה דהקשר היחיד שלהם לאנרכיזם הוא הדגלים והשנאה למשטרה כאנרכיסטים זה עלבון לאנרכיזם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 18:12 
מכיני השלט בחסותו של חיים רמון הם סמרטוטים בדיוק כמו השלט שלהם. השלט המקורי לא בא להתריס ולעקוץ את קהל אוהדי הפועל ושלט זה כן !!!
ואם הבנתי נכון אז מה שכתוב בשלט זה שישראל היא :ASS: של הפועל .......לא יפה :LAGUH!:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 18:21 
אדום אופטימי כתב:
מרגש מאוד.

כל הכבוד למי שהכין את השלט.

אם הוא צריך תרומה כדי להכין שלטים דומים נוספים אני בפנים.

מאז שאני כותב בפורום לא הצמדתי תמונה כמו שרבים עושים ליד הכינוי שלהם. עושה רושם שאבקש מבני לעשות לי עבודה קטנה.

איך הורידו לך להנחתה אופטימי עם השלט הזה.
התגובה שלך רק מסגירה כמה אתה מעוניין בפילוג בין הקהל וכמה אתה מוסיף שמן למדורה.
אגב איך תתרום כסף אם אתה לא מגיע לבלומפילד ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 18:25 
סמל אישי של המשתמש
הגרמני המקורי כתב:
מכיני השלט בחסותו של חיים רמון הם סמרטוטים בדיוק כמו השלט שלהם. השלט המקורי לא בא להתריס ולעקוץ את קהל אוהדי הפועל ושלט זה כן !!!
ואם הבנתי נכון אז מה שכתוב בשלט זה שישראל היא :ASS: של הפועל .......לא יפה :LAGUH!:

גרמני , השלט המקורי לא בא להתריס את אוהדי הפועל , הוא סתם גורם לנו להקיא
(בחסות חיים רמון עאלק )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 19:02 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
teknoboy כתב:
שחר כתב:
זו לא עקיצה אלא התנערות.

הקהל שלנו כבר מזמן מפולג. מה בדיוק חמור פה?

ה"חומרה" היא בזה שבמקום לנסות ולשמור על סולידריות מינימלית (כלומר להניף את השלט שלו, רק בלי תוספות קנטרניות ופוגעניות) הבנאדם בחר ללבות את הסכסוך ולהגביר את הפילוג.

אולי "חמור" זה באמת מילה לא מתאימה. בכל מקרה לי ברמה האישית חבל שדבר כזה קורה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 173 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: