שחר כתב:
teknoboy כתב:
שחר כתב:
[ [ quote="r20 לא בא לי להכנס לויכוח המטומטם האולטראס טוב או לא להפועל
אבל אוהד שחושב שאנחנו מייצגים את ישראל אחרי שההתאחדות והמשטרה וכל מי שאפשר במדינה הזאת משתין עלינו כל כך הרבה שנים הוא אידיוט מנותק
אידיוטים לא חסר.
לגבי השלט שהיה בשער 7: הבעיה היחידה איתו היא החתימה שבסופו, שהיא לכל הפחות קנטרנית ופלגנית.
ממש לא מסכים.
מי שמפלג זה מי שפעם אחרי פעם, מכין שלטים עם אג'נדות דביליות...ממשיך לצפצף, לשרוק, לגרום לענישה של שאר היציעים, של הקבוצה ובדימוי של המועדון, עם כל מיני רעיונות אנרכיסטיים שמייצגים אולי 5 אחוז מהקהל שלנו ולא פלא שזה גורם לתגובה נגדית.
בעיני...השלט הזה לגיטימי לחלוטין וגם החתימה שבסופו.
אמנם לאולטראס לא חסרה טפשות, וכמו כולם גם הם טועים (אולי קצת יותר מהמקובל), אבל לא זכור לי שהם ניסו לעקוץ, להעליב או להיכנס בקבוצה אחרת של אוהדים מעל גבי שלט.
בוא נקווה שזה התפלק ליוצרי השלט בטעות, ושהם הבינו ולמדו מזה.
הם עושים מה שבא זין שלהם ולא סופרים אחד. זה רק טבעי שבאיזשהו שלב, למישהו יימאס מהחבורה הזו שעושה מעשים ומניפה שלטים שפוגעים
בכל הקהל של הפועל ותגיע קונטרה מתנערת. זו לא עקיצה אלא התנערות
מי החליט מה הקהל הרחב של הפועל רוצה? זה מאבק כוח בתוך היציע, כשלשני הצדדים יש לגיטימיות לפעול.
סתם מעניין אותי, שחר, מה זה אומר מבחינתך רעיונות אנרכיסטיים?
בתור אנרכיסט מבחינה רעיונית קצת קשה לי עם הצביעה האוטומטית של המושג בתור מייצג של רוע.
אף אחד לא החליט שהפועל מייצג את ישראל ואף אחד לא החליט ההפך, לכן השלט לגיטימי.
אין לי כל כוונה להתדיין איתך עכשיו על מהות האנרכיזם והרעיונות שלהם, אבל בגדול, אני לא מת על הגישה האנטי ממסדית המוקצנת, על הקללות למשטרה, על הסרת הדגלים הישראלים וכו'..אין לי גם בעיה עם אנשים אנרכיסטים. יש לי בעיה עם אנשים שמשלבים אנרכיזם עם הקבוצה שאני אוהד. כי היא -לא- מייצגת שום דבר כזה.