תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 01:30

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 298 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אולטראס הפועל, עופו מהיציע שלי.
הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 13:46 
Frank Serpico כתב:
100%anti beitar כתב:
נראה לי שהוא התכוון לתקשורת, לא לפורום.

אנחנו לא אחראיים לתקשורת, וגם לא יכולים להיות. אנחנו אחראיים רק לעצמנו ולמעשינו.

מסכים, זה פשוט נושא אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 13:50 
אשכול חשוב מאוד.
אוהדים מפגרים שנמצאים כבר כמה שנים במסלול של הרס עצמי.
אחרי זה מתבכיינים על אלימות משטרית ומשחקי הוקרה עם המשטרה.
אתם הנגע הרע שלנו והלוואי שתתחילו להחרים גם את הכדורגל.
אפסים!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אולטראס הפועל, עופו מהיציע שלי.
הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 13:51 
Frank Serpico כתב:
100%anti beitar כתב:

אנחנו לא אחראיים לתקשורת, וגם לא יכולים להיות. אנחנו אחראיים רק לעצמנו ולמעשינו.

ובמעשינו אנחנו קודם כל הורגים כל עתיד נורמלי למועדון הזה עוד לפני שבכלל נולד, ומרחיקים כל רוכש פוטנציאלי עוד לפני שבכלל מגלה התעניינות.

סוף סוף אמירה לעניין

קודם שנדאג למעשים שלנו שפוגעים בנו ואז נסתכל מסביב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 13:52 
סמל אישי של המשתמש
:HEART2: UH :HEART2:

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 13:52 
סמל אישי של המשתמש
100%anti beitar כתב:
Frank Serpico כתב:
100%anti beitar כתב:

מסכים, זה פשוט נושא אחר.

נושא אחר, נושא חשוב, נושא מעניין, ואני גם בהחלט מסכים איתך שאת התקשורת (אולי באופן טבעי?) מעניינים יותר איזכורי שואה מאשר איזכורי גזענות כלפי ערבים. פופוליזם? אולי.

מה שבטוח זה שזה לא הנושא הכי בוער כרגע מבחינתנו. אנחנו על סף התדרדרות לעבר תהום. אולי כבר שם, שועטים למטה, במהירות. רק רוכש רציני, "מבחוץ", יכול להושיע. ורק את זה אנחנו חייבים לקדם. עכשיו. גם אם זה אומר להתאפק מאוד (מאוד-מאוד) עד אז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 13:55 
סימרוטיץ כתב:
בתחילת המשחק אחד מילדי האולטראס שאסף תרומות "לקהל" היא באקסטזה צעק יש עוד 80 אלף דרבים תביאו כס וכו ...
אני מקווה שהגועל נפש הזה ייפסק והברז תיסגר, הקהל צריך להבין שהוא לא ממן עידוד אלא ממן ארגון שפשט רגל ועושה נזק עצום לקבוצה
השלט הראשון שהונף הוא אולי השלט הכי שהונף בבלומפילד
זה מה שנשאר מהפועל ???
איך האולטראס כתבו בשלט לפני כמה מחזורים ???
"מהרסייך ומחריבייך ממך יצאו"

אחד השלטים הפאתטיים.
שווה לצוללת הצהובה של ההם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 14:22 
purvis short כתב:
אדום לוהט כתב:
יצאה הודעת גינוי לשלט מטעם ההנהלה. תוגש גם תביעה אזרחית. הלוואי שישלמו 100,000 ש"ח כל אחד הסמרטוטים שהניפו את השלט.

הלוואי

אין לי בעייה עם ההודעה של ההנעלה. הם צריכים רוכשים. או לפחות הם צריכים ליצור רושם שהם רוצים או צריכים רוכשים.
מצד שני, הלוואי שבית משפט יזרוק מהחלון כל מי שתובע אחר בגלל שהוא הניף שלט מעליב.
ובכלל, אנשים כאן קצת נסחפו. חביבה עלי במיוחד ההשוואה ללה פמיליה. אכן, הבעייה העיקרית עם ארגון לה פמיליה זה שבשלטים שלהם משתמשים בשפה לא ראויה שיוצרת קונוטציות לא נעימות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 14:24 
גיא האדום כתב:
purvis short כתב:
אדום לוהט כתב:
יצאה הודעת גינוי לשלט מטעם ההנהלה. תוגש גם תביעה אזרחית. הלוואי שישלמו 100,000 ש"ח כל אחד הסמרטוטים שהניפו את השלט.

הלוואי

אין לי בעייה עם ההודעה של ההנעלה. הם צריכים רוכשים. או לפחות הם צריכים ליצור רושם שהם רוצים או צריכים רוכשים.
מצד שני, הלוואי שבית משפט יזרוק מהחלון כל מי שתובע אחר בגלל שהוא הניף שלט מעליב.
ובכלל, אנשים כאן קצת נסחפו. חביבה עלי במיוחד ההשוואה ללה פמיליה. אכן, הבעייה העיקרית עם ארגון לה פמיליה זה שבשלטים שלהם משתמשים בשפה לא ראויה שיוצרת קונוטציות לא נעימות.

ההשוואה ללה-פמילייה היא במובן של קבוצה קטנה לוקחת כבת-ערובה את הקבוצה ויתר הקהל וכופה עליה אג'נדה משלה. במקרה הזה ההשואה היא מדוייקת, אולי למעט היקף האלימות המעורבת (בנתיים). באמת לא הבנת את זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 14:34 
סמל אישי של המשתמש
Ynet: הקרן לרווחת נפגעי השואה פנתה לאבי לוזון: השלט נוראי, חייבים להגיב בחומרה, ניצולים התקשרו אלי ממרים בבכי.צריך לעצור את הפושעים מיד. בנימה אישית: הלואי ויזיינו את אמא שלנו על זה, זה היה צריך לקרות כבר לפני שנים, לא עכשיו. ילדי כאפות חצופים ומזדיינים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 14:42 
גיא האדום כתב:
purvis short כתב:
אדום לוהט כתב:

הלוואי

אני לא בטוח שהשלט הזה מותר על פי החוק. הנהלת הפועל יכולה לטעון לפגיעה במותג.
ובכל מקרה, אשמח לראות את אותם גאונים נגררים בבתי משפט, מוציאים עשרות אלפי שקלים מכסם על עורכי דין, ואם זה ייגמר בכך שיצטרכו לשלם עוד כמה אלפי שקלים להנהלה מכסם - זה בכלל יהיה נפלא.
אני בעד שעל חוליגניות במגרשים תהיה ענישה כספית. זרקת מצית ותפסו אותך? 5,000 שקל קנס.
שרת שירי שואה? עשרת אלפים שקל קנס.
ברגע שאנשים יתחילו להרגיש את תוצאות החוליגניות שלהם בכסם - היא תיפסק.
אני מאוד אשמח לראות את מניפי השלט מאתמול חוטפים קנס כבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 14:44 
מאות "אוהדים" מכרו את הכרטיסים שלהם לאוהדי מכבי שעשו תצוגת עידוד ב8 ו13, אח"כ שוטרים נכנסו ליציע בניסיון לבצע פוגרום פחות או יותר, ומה שמתעסקים בו זה השלט המפגר הזה.

יש כאן צביעות קיצונית - אני נגד השלט הזה וגם נגד שירי שואה, אבל אתמול ביציע לא ראיתי אף אחד שהתרעם, היו כאלה שצחקו וכאלה שהיו קצת נבוכים, איך שבתקשורת עשו מזה עניין פתאום זה נהיה עניין גם כאן בפורום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 14:46 
סמל אישי של המשתמש
אח"כ נבכה בקיץ למה אין רוכש, ולמה המעט הזויים שכבר שמו מעט כסף על הקבוצה כבר לא רוצים להשקיע אפילו את זה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 14:47 
בצל כתב:
מאות "אוהדים" מכרו את הכרטיסים שלהם לאוהדי מכבי שעשו תצוגת עידוד ב8 ו13, אח"כ שוטרים נכנסו ליציע בניסיון לבצע פוגרום פחות או יותר, ומה שמתעסקים בו זה השלט המפגר הזה.

יש כאן צביעות קיצונית - אני נגד השלט הזה וגם נגד שירי שואה, אבל אתמול ביציע לא ראיתי אף אחד שהתרעם, היו כאלה שצחקו וכאלה שהיו קצת נבוכים, איך שבתקשורת עשו מזה עניין פתאום זה נהיה עניין גם כאן בפורום.

זה לאו דווקא השלט הספציפי הזה - הבעיה הרבה יותר עמוקה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 14:48 
סמל אישי של המשתמש
בצל כתב:

לא ראיתי במגרש. וגם אם הייתי רואה, לא הייתי הולך מכות עם כמה עשרות אולטראס בשביל שלט, כמו רוב האנשים הנורמליים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 14:51 
בר קולמוסא כתב:
גיא האדום כתב:
purvis short כתב:
אדום לוהט כתב:

הלוואי

ההשוואה ללה-פמילייה היא במובן של קבוצה קטנה לוקחת כבת-ערובה את הקבוצה ויתר הקהל וכופה עליה אג'נדה משלה. במקרה הזה ההשואה היא מדוייקת, אולי למעט היקף האלימות המעורבת (בנתיים). באמת לא הבנת את זה?

תודה על ההבהרה. רק עכשיו אני מבין את הלוגיקה הזאת. אפשר להשוות גוף א' לגוף ב' רק מכיוון שיש להם איזה קווי דמיון חלקיים. גוף אחד הוא גזעני ושם לא למטרה מיעוטים מופלים לרעה וגוף שני לא. גוף אחד נוקט שובר עצמות (ומכוניות) כעניין שבשגרה וגוף אחר לא. גוף אחד כופה על הקבוצה שלו מדיניות העסקה גזענית ולא חוקית וגוף אחר לא. למען האמת הגוף האחר מעולם לא ממש הצליח לכפות על הקבוצה שלו מדיניות בשום נושא מהותי וחשוב. אבל מכיוון ששניהם יוצרים בז תקשורתי שלילי שמתקשר למועדון שלהם הם אותו הדבר.

לפי הלוגיקה הזאת נתניהו הוא כמו היטלר. כמו היטלר הוא הבטיח לציבור הבוחרים שלו הבטחות שהוא לא מקיים.
וגם אובאמה הוא כמו היטלר. כמו היטלר הוא חסיד גדול של התעשייה הכבדה המקומית.
וגם גאנדי הוא כמו היטלר. שניהם היו צמחונים.
וגם אייל ברקוביץ הוא היטלר. שניהם כתבו ספרים טיפשיים.
וזהבי גם.

באמת לא הבנת את זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 14:55 
purvis short כתב:
גיא האדום כתב:
purvis short כתב:
אדום לוהט כתב:

הלוואי

אני לא בטוח שהשלט הזה מותר על פי החוק. הנהלת הפועל יכולה לטעון לפגיעה במותג.
ובכל מקרה, אשמח לראות את אותם גאונים נגררים בבתי משפט, מוציאים עשרות אלפי שקלים מכסם על עורכי דין, ואם זה ייגמר בכך שיצטרכו לשלם עוד כמה אלפי שקלים להנהלה מכסם - זה בכלל יהיה נפלא.
אני בעד שעל חוליגניות במגרשים תהיה ענישה כספית. זרקת מצית ותפסו אותך? 5,000 שקל קנס.
שרת שירי שואה? עשרת אלפים שקל קנס.
ברגע שאנשים יתחילו להרגיש את תוצאות החוליגניות שלהם בכסם - היא תיפסק.
אני מאוד אשמח לראות את מניפי השלט מאתמול חוטפים קנס כבד.

במדינה דמוקרטית מותר להעליב אנשים אחרים. עם כל החוקים סותרי חופש הדיבור שעוברים בישראל בשנים האחרונות אני לא יודע אם זה חוקי או לא, אבל אני מאוד מקווה שכן. זה לא מומלץ לאף אחד ששופטים (קל וחומר שוטרים) יחליטו בשבילו מתי אמירה היא מעליבה יותר מידי ומתי לא ולפי זה יקנסו אותו.
ולקרוא לזה חוליגניות זאת בדיוק ההגזמה שדיברתי עליה. חוליגנים באירופה שולחים אנשים לבתי חולים ולפעמים לבתי קברות. זה, אחרי הכל, שלט. אף אחד לא הגיע לבית חולים, או אפילו למרפאת זמנהוף בגללו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 15:09 
סמל אישי של המשתמש
"גיא האדום" - אתה חכם, אבל חכמולוג.
ובגלל חכמולוגים כמוך כל אחד מאיתנו צריך ביום הקשה הזה לא רק לסבול את הזוועה של אתמול, אלא גם להצטדק על שלט מטומטם שיצר חכמולוג והניפו שלושה מטומטמים.
כן, ראיתי את השלט בזמן המחצית, לא קלטתי את ההקשר המתחכם (אייאקס - השלט של מכבי - מלשינים?), אבל אני יודע טוב מאד מה זה judenrat (באמת לא הבנתי למה כתבו Joden Rat...).
ועם כל העליהום על האולטראס אני חייב לומר שגם אתמול היתה השקעה אדירה מבחינתם, בדגלים המשובצים שחולקו באלפים ביציעים, וזה היה מרהיב.
חבל ששלט אחד, עבודת יד של איזה חכמולוג, מצליח להשכיח את כל זה, כפי ששני גולים של זהבי מצליחים להשכיח 87 דקות של שליטה אדומה.
ולכן, במקום להיות חכמולוג, ולהסביר לכולנו ההדיוטות על חופש הביטוי ומה זה חוליגנים, אולי פשוט ננסה פעם להיות חכמים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 15:11 
כן..בגלל הקהל לא בא רוכש

לא בגלל שהמועדון שקוע בחובות לכל כך הרבה אנשים שצצים כל פעם שעולה על הפרק שם של רוכש, נכון?

כ"כ הרבה צביעות יש פה לאנשים שזה לא יאומן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 15:21 
אני באמת לא מצליח להבין את הטמטום הזה.
בלי שום קשר שהשלט הזה זה ביזיון אחד גדול, כל פעם ששרים על השואה ומניפים שלטים שקשורים לזה("פניני לגז") כל התקשורת יוצאת עלינו(ובצדק) ואנחנו חוטפים בראש בבית הדין.
אז בשביל מה? בשביל מה זה טוב? אין לנו מספיק בעיות?
רק תביאו לי הסבר אחד הגיוני למה היה כל כך נחוץ להרים שלט מטומטם כזה.
פעם אחת שמשהו בארגון הזה יפעיל את הראש וישים את היתרונות מול החסרונות ויראה שחוץ מלעורר פרובוקציה ולהוציא שם רע לקהל שלנו השלט הזה לא מועיל בכלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 15:21 
שהקהל של מכבי עושה דגל פריסה וצעיפים שרשום עליהם SUPER JODEN זה בסדר? לקרוא לעצמך 'יודן' זה בסדר אה

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/ ... 9921_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 0924_o.jpg

צבועים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 15:23 
סמל אישי של המשתמש
אדום בכל מקום כתב:
שהקהל של מכבי עושה דגל פריסה וצעיפים שרשום עליהם SUPER JODEN זה בסדר? לקרוא לעצמך 'יודן' זה בסדר אה

צבועים

היית מגדיר את עצמך כאדם חכם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 15:28 
גיא האדום כתב:
בר קולמוסא כתב:
גיא האדום כתב:
purvis short כתב:
אדום לוהט כתב:

הלוואי

תודה על ההבהרה. רק עכשיו אני מבין את הלוגיקה הזאת. אפשר להשוות גוף א' לגוף ב' רק מכיוון שיש להם איזה קווי דמיון חלקיים. גוף אחד הוא גזעני ושם לא למטרה מיעוטים מופלים לרעה וגוף שני לא. גוף אחד נוקט שובר עצמות (ומכוניות) כעניין שבשגרה וגוף אחר לא. גוף אחד כופה על הקבוצה שלו מדיניות העסקה גזענית ולא חוקית וגוף אחר לא. למען האמת הגוף האחר מעולם לא ממש הצליח לכפות על הקבוצה שלו מדיניות בשום נושא מהותי וחשוב. אבל מכיוון ששניהם יוצרים בז תקשורתי שלילי שמתקשר למועדון שלהם הם אותו הדבר.

לפי הלוגיקה הזאת נתניהו הוא כמו היטלר. כמו היטלר הוא הבטיח לציבור הבוחרים שלו הבטחות שהוא לא מקיים.
וגם אובאמה הוא כמו היטלר. כמו היטלר הוא חסיד גדול של התעשייה הכבדה המקומית.
וגם גאנדי הוא כמו היטלר. שניהם היו צמחונים.
וגם אייל ברקוביץ הוא היטלר. שניהם כתבו ספרים טיפשיים.
וזהבי גם.

באמת לא הבנת את זה?

לפי הטיעון שלך לא ניתן לעולם לערוך השוואות, אלא בין דברים זהים.
אין אחד שחושב שלה-פמיילה זה אותו דבר בדיוק כמו אולטרס הפועל בכל דבר. אם זו הנקודה שלך אז כל הכבוד על ההתעקשות.
בא אני אתן לך כמה קווי דמיון פחות מגוחכים מ"שניהם צמחונים":
שניהם ארגוני אוהדים.
יחידים.
ללא ארגונים מתחרים / נוספים.
השתלטו (בדרך כזו או אחרת) על השער שבו הם יושבים ולא ממש מאפשרים לעשב לצמוח שם.
במשך מספר שנים משתמשים בעמדה שיש להם בתוך השער להניף שלטים ולקרוא קריאות שביודעין אינן מקובלות על יתר היציע.
לא סופרים את יתר הקהל או הקבוצה.
מסיבים נזקים תדמיתיים, כלכליים ומוראליים לקבוצה ולקהל, זאת גם כן ביודעין.
מתיימרים לקבוע את סדר היום במועדון (לטביב יש 100 ימי חסד, תחילת המחאה נגדו, קשקושי המשטרה...)

אתה רוצה להגיד לי שאין מקום להשוואה?
אז האולטראס שלנו פחות אלימים והרבה פחות גזענים. כיפאק היי. אתה פותר את זה בבאז שלילי, זו דעתך.
אני לא מאמין שחידשתי לך משהו או שאתה תתנגד לחלוטין לאחת הטענות. אלו לא טענות זניחות בכלל, זה כמעט מהות הבעייה פה וחלק עצום מהבעייה שם (מהצד של אוהדי בית"ר ה"שפויים"). אבל אם אתה רוצה ללכת על ניצחון בויכוח עם טיעונים כמו "אם ככה אז נשווה בין היטלר לגנדי" אז קבל עשרים נקודות על ניצחון בויכוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 15:29 
סמל אישי של המשתמש
מבין עכשיו את התופעה בשנים האחרונות של המעבר לשער 7..
ארגון מכביסטי בעצמו ששם זין על כל בלומפילד וכלל האוהדים שמזוהים עם הפועל בארץ וכאלה שגם בחול.
שמח לא לתרום שקל לשטופי מוח כאלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 15:31 
סמל אישי של המשתמש
אדום בכל מקום כתב:

צבועים

תגיד אתה רציני?
הרי אתה יודע שכל הכינוי הזה מתחיל מהחיבור שלהם עם אייאקס, ועצם העובדה ששני ארגוני האוהדים של מכבי ואייאקס מאוד מזוהים עם היהדות ושמים אותה כחלק מרכזי מההווי שלהם. איך אתה יכול בכלל לנסות להפוך את הכינוי שלהם לאנטישמי? אצלם זה בדיוק הפוך, והכינוי סופר יודן לא משמש שום דבר אחר מלבד "סופר יהודים". סה-טו.

אז איזו צביעות אתה מחפש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 15:34 
סמל אישי של המשתמש
בפעם המיליון: למי איכפת ממכבי? שיאוננו על עצמם למוות עם טלאי צהוב. מה איכפת לי מהם? הם כלום בשבילי. זה טיעון ברמה
של גנון "אבל הוא התחיל". ממש מזיז לי מה מכבי אמרו. אתם בתחרות מי יותר מגניב? סבבה, אבל לא על חשבוני ועל חשבון
האוהדים האחרים. אחר כך אתם צוחקים על "לנצח בצילם". פאתטי.

הלאה:
yos כתב:
חבל ששלט אחד, עבודת יד של איזה חכמולוג, מצליח להשכיח את כל זה, כפי ששני גולים של זהבי מצליחים להשכיח 87 דקות של שליטה אדומה.
אתה מקטין את גודל המעשה. זה לא "עבודת יד של איזה חוכמולוג". זה לא היה שלט הנפה שאיזה טמבל אחד הרים. זה היה שלט על חצי יציע, שהונף ע"י 5-6 אנשים. מישהו יצר את השלט הזה, מישהו סיפק את הכסף לחומרים, ומישהו "אישר" את השלט הזה באיזה פורום ווטסאפ כזה או אחר. ממש לא גחמה של ילד עם ח'צקונים.

הפועל כתב:
בצל כתב:

לא ראיתי במגרש. וגם אם הייתי רואה, לא הייתי הולך מכות עם כמה עשרות אולטראס בשביל שלט, כמו רוב האנשים הנורמליים
בדיוק. זו הסיבה היחידה שלא הלכתי להוריד את השלט בעצמי, כי לי דווקא הסבו את תשומת הלב בזמן שהוא הונף. ראוי לציין שאני מקבל מלא הודעות פרטיות שמביעות תמיכה. ההודעות הן מאנשים, חלקם מוכרים מאוד, שמפחדים להחשף ולצאת בפומבי נגד החונטה של האולטראס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 15:37 
בצל כתב:

לא יודע איפה אתה יושב אבל בשער שבע חצי יציע קילל וצעק לשער 5 להוריד את השלט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 15:46 
אבי כתב:
בצל כתב:

לא יודע איפה אתה יושב אבל בשער שבע חצי יציע קילל וצעק לשער 5 להוריד את השלט

היה נחמד לראות את שער 7 שר לראשונה העונה, כנראה שענייני שלטים יותר חשובים מהקבוצה שלנו(ואני לא בעד השלט)

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 15:51 
זה התחיל משירי שואה דווקא, ועל הזין שלהם טובת המועדון, הדגלים, המשרוקית הניתוק המוחלט מהמתרחש על הדשא/פרקט בזמן משחק, הזלזול בקהל הרחב - הארגון הזה איבד כל כיוון בשנתיים-שלוש האחרונות.

מארגון האוהדים הטוב בארץ הם הפכו לאוהדים של עצמם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 15:51 
סמל אישי של המשתמש
Red or Dead כתב:
היה נחמד לראות את שער 7 שר לראשונה העונה, כנראה שענייני שלטים יותר חשובים מהקבוצה שלנו(ואני לא בעד השלט)

אפשר גם להגיד את זה על האולטראס שידעו לקלל במשך שעה וחצי לפני המשחק, אבל לא לשיר אפילו רבע שיר שחקן.
העידוד של הפועל קטסטרופה כבר 3-4 שנים. חלקו בגלל השינוי בשער 7, חלקו בגלל האנשים שתפסו את הברזלים בשער 5.
יש הרבה סיבות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 16:04 
הבעיה בשינוי שעובר על האולטראס היא שהוא פשוט הולכת ונהיה קיצוני.

לאחד מתאים לשיר "שואה למכבי" למרות ש90% מהיציע מבין שזה לא לעניין וערכי או לא - אנחנו מקבלים על זה קנסות.
לאחד מתאים להרים את השלט הטיפשי של אתמול,
לאחד מתאים לשרוק בוז ולקלל אוהדים ששרים שירי שחקנים ולאחד מתחשק דווקא להסתיר בכוונה עם דגל ענק או סתם להרביץ למישהו ש"לא בא לו בטוב".

בקיצור, הם עושים ביציע ככל העולה על רוחם.

אז כן - יש תפאורות יפות, יש שלטים חשובים ונכונים, דגלים, בלונים ותופים אבל(!) אין שום סיבה שנרכין ראש ונקבל את זה כחבילה אחת עם אותן רעות חולות של האולטראס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 298 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: