villa crespo כתב:
לירון האדום כתב:
לירון האדום כתב:
פואד/קרספו מדוע זה כל כך קריטי שכמה חברה מהמשטרה ישחקו קטרגל באיזה אולם עם כמה מהשחקנים של הפועל?!
מדוע זה צריך לעניין את האולטראס?
מדוע בכלל צריך לעסוק את זה?
כל כך קשה היה להבליג ולא להתייחס לאיזה משחק ראווה קטן??
או שפשוט האולטראס ולא בפעם הראשונה רוצים לצאת "מגניבים" ולהיות "אנטי" בכוונה.
איפה הסולידריות לאחר?
אתה באמת מצפה לתשובה רצינית, כשאתה מזלזל בשני אנשים, שאגב פחות צעירים ממך, ואומר להם שהם נגד המשחק הזה כדי לצאת "מגניבים"?
אז לא, אנחנו לא רוצים לצאת "מגניבים" ולא היה לנו משעמם והחלטנו להיות אנטי. באמת מפריע לנו שהקבוצה שלנו משחקת משחק ראווה מחוייך וצבוע, עם אנשים שמחייכים ביום רביעי, ומתעללים בנו ביום שבת.
אני מצפה מהנהלת הקבוצה להבין כמה קשה לנו וכמה אנחנו סובלים מהיחס של השוטרים, שכל חטאנו הוא שבאנו לעודד את הקבוצה ולהוסיף קצת צבע ובמקום להשתתף באירוע כאילו כלום, להבהיר לאותה משטרה שלא יכול להיות שהם יתנהגו ככה לאוהדים, ויצפו לשיתוף פעולה כזה, שהוא לא הכרחי (כמו שיתוף פעולה לגביי היערכות למשחק, שהוא כן).
אולי אם ההנהלה הייתה טורחת להסביר את זה למשטרה ולמשפחה, אותם קצינים צבועים היו יכולים, לראושנה בחייהם, גם להקשיב לרחשי האוהדים, במקום להתעלם מאיתנו בצעקות במקרה הטוב ובאיום במעצרים במקרה הרע והשכיח יותר.
במקום זה, מה שיקרה בפועל זה שאותם קציני משטרה יצטלמו וייחייכו עם שחקני הפועל, וכמה ימים אח"כ ישלחו את שוטרי היס"מ שלהם להרביץ לאוהדים ואז לעצור אותם או סתם להציק לנו בכניסה לכל מגרש.
אני מבין שהיו או יש לך בעיות עם שוטרים, אבל המשטרה זה ארגון גדול עם הרבה מאוד אנשים ביניהם גם אוהדי הפועל.
אני לא מאשים אותך אישית, אבל איזה מסר אתה מעביר לאותם אוהדים? איזה מסר אתה מעביר לשאר האוהדים בכלל בתור הגוש המעודד המרכזי. איזה מסר אתה מעביר לילדים?
הדעה שלך היא ברורה ומובנת ואני מניח שכל אחד מאיתנו במצב דומה היה חושב אותו הדבר. אבל אם אתה מניף שלט כזה אתה פשוט לא רק שלא פועל בצורה חכמה אתה אפילו פועל בצורה טיפשית.
אם ע"י הנפת השלט הזה רציתם שההנהלה תסביר למשטרה ולמשפחה מה שקורה, ואו, לא יכלתם לבחור דרך טיפשית יותר. אז מה קיבלת עכשיו?
המשטרה, ועכשיו לא רק איזה קצין אחד, שונאים אותכם עוד יותר. רוב האוהדים שלא יודע מה עובר ביום יום על אוהד מרכזי עם המשטרה, לא מבינים אתכם וכועסים עליכם. ההנהלה, גם כן. (והמשפחה כמובן)
אז מה המטרה של השלט הזה באמת?
לפתור בעיות? או ליצור בעיות?
שוב אני מדגיש שאני לא מאשים אותך אישית אלא מדבר אליך בתור זה שמצודד במניפי השלט. אין לי באמת מושג מי אתה.