pogi כתב:
Shacham כתב:
Charlie כתב:
pogi כתב:
סוף סוף קיבלו שכל
טוב שמצאו מישהו שמוכן לשלם עליו לפחות עד סוף העונה
ככה זה בעסקים ואולי סוף סוף רמון מתחיל לנהל את העסק כמו מנהל רציני ולא כמו אוהד - כשהמצב לא טוב חותכים קודם בבשר החי, במי שמקבל הכי הרבה ומספק הכי מעט. גילי מקבל הרבה אבל מספק הרבה. שכטר מקבל הרבה ואם נתעלם מהמשחק נגד רמה"ש, לא תרם כמעט דבר. אם יש שחקן שאפשר לשחרר בהפועל (מלבד עמוס ואולי סלים) זה שכטר. ואת זה עשו.
אתם פשוט חבורה של סמרטוטים, אין מילה אחרת.
בקיץ הבטיחו לנו ששכטר לא קשור לתקציב. אני זוכר טוב מאוד שאמרו שלא תהיה השפעה על אירופה, לפני שהוא חתם, אחרי שהוא חתם, לפני שהודחנו ואחרי שהודחנו. אני זוכר טוב מאוד שבאשכול 60 עמודים בקיץ כתבו כמה פעמים, גם בעמוד 10 וגם בעמוד 50, שכמעט כל העסקה היא מימון חיצוני וה8% שלנו. אנשים מהעמותה כתבו, מקורבים כתבו, ממש שיכנעו אותנו לשלם את ה8% האלה. אנשים פה העלו חששות שאולי לא שווה לשים את כל הקלפים על שכטר ושזה מסוכן, אבל הבטיחו שיש מימון חיצוני ועם העלאת מחירי המנויים לא יקרה שום דבר.
עבדו עלינו.
אז עבדו עליכם
היה לי על זה ויכוח עם המשתמש הנכבד chimpfive כשאני כל הזמן חזרתי וניסיתי להסביר
שאין כזה דבר מימון חיצוני אין חיה כזאת,זה לא קיים באף מקום וגם לא בהפועל
המועדון הזה חייב להפסיק לנסות ולהמציא את הגלגל עם כל מיני המצאות הזויות
יש תקציב x למועדון, על פיו צריך לקבוע את מדיניות הרכש
לא מימון חיצוני, לא גיוס כספים מהאוהדים, לא לקיחת הלוואות ולא מקדמות מנותני חסות.
חלאס, להפסיק עם השטויות האלה ולהתחיל להתנהל בצורה שפויה ונורמלית.
אז עבדו עלינו, אז שישלמו על זה.
להתחיל להתנהל בצורה שפויה ונורמלית זה אומר גם בצורה אחראית. שאם מתחייבים למשהו, מקיימים אותו.
אם מראש היו אומרים שכל התקציב נבנה על אירופה, הייתי כועס על הניהול הכושל, אבל מקבל את זה שצריך למכור נכסים.
אבל זה לא מה שקרה, התחייבו לנו שהחתמה של שכטר תעשה רק בתנאי שלא תפגע בתקציב. אחרי ההדחה מאירופה חג׳ג׳ התראיין ואמר שאין צורך לדאוג, התקציב לא נבנה על זה, ולכל שקל יש כיסוי.
ברגע שזה נאמר, למכור נכסים כדי להימנע ממימוש ערבויות זה לא להתנהל בצורה שפויה ונורמלית, זה לשקר ולרמות את קהל הלקוחות שלך למען רווח אישי.