1. בשביל מה אנחנו צריכים את חיים רמון, עידו חג'ג' ועוד אי-אילו שמות של אנשים שהתפרסמו בזכות הפועל, אם הם לא תורמים דבר להפועל?
אין לי בעיה שירוויחו בהפועל אם יצטברו רווחים נאים. באמת שלא. אבל לא יכול להיות שהם יהיו בהפועל כשהם שותפים רק ברווחים.
הם בנו קבוצה חזקה, ואין לי חצי טענה אליהם בנושא הזה. אבל לא אנחנו שחררנו הצהרות לכל עבר, לא אנחנו דיברנו על "זרים מעל הליגה" ועוז ראלים.
כעת נוצר מצב בו מי שנכנס לסיפור הזה וחשב להרוויח ממנו, עלול להפסיד ממנו. והוא פורש. אז במה הם שונים ממני? מכם?
2. נשים לרגע אחד את הגרעון בצד. אני רוצה לדבר על שק החבטות שהפועל הפכה להיות.
אני לא זוכר מתי הייתה הפועל חשופה כל-כך, פגיעה כל-כך ומסכנה כל-כך בתקשורת. מתי האוהדים שלה פחדו לפתוח עיתון, או להיכנס לאינטרנט.
ימים כלילות מדברים על שחקנים שלנו, על חוזים, על רכישות, השאלות, סוכנים, מכבי, חיפה, הם רוצים ההוא לא רוצה. הפועל? לא קשורה בכלל. לא פונקציה.
יסלח לי עומר דמארי

, אבל לראות אותו יושב כמו זונה בתכנית של בוני כששלושה אנשים מתעסקים לו בעתיד כאילו הוא איזה בובה על חוט, וכל זה בזמן שבהפועל לאף אחד לא אכפת, הטריף אותי. אפילו למכור יש דרך. אבל פשוט לא אכפת להם. לא אכפת להם מה זה עושה לאוהדים, כמה המועדון נראה עלוב ככה, כמה זה פוגע בשחקן, מה זה עושה לקבוצה, מה זה עושה למאמן. פשוט כלום. איש הישר בעיניו יעשה. הם שכחו איזה מועדון הם מנהלים.
אני אמרתי את זה עוד כשפרסמו שאישרו לדמארי להיפגש עם שחר.
זה לא משנה מה יקרה מכאן והלאה. האנשים האלה לא ראויים להחזיק, לנהל ולמנכ"ל את הפועל. הם צריכים לסגור את ההתחייבויות שלהם וללכת, או לעמוד בהן.