g11g כתב:
Redfan כתב:
עצרו, עצרו שניה רגע, אתם עם כל הרעש והצלצולים שאתם עושים פה- פאקינג 5-6 מיליון שקל הוא הוציא על שכטר, אז על מה הרעש והצלצולים? על עוד 1.5 שהוא מרויח פי לא יודע כמה מזה ברבעון?
שלא יבלבלו את המוח מההנהלה עם כל הדוגמאות שקיבלתם בשרשור הזה.
מה, חג'ג לא מבין את ההשלכות שיכולות להיות אם ישים את הכסף וירכוש את דמארי? (יכול ליצור מומנטום)
על מה משחקי האגו האלה? רצית לבוא להפועל לא? מה אתה מתעלל באוהדים עכשיו? תפסיקו(אנשי ההנהלה) להקשיב לכל מיני מכביסטים מטומטמים בתקשורת שמבלבלים לכם את המוח ותסתכלו שניה על טובת אוהדי הפועל, על טובת האוהד הקטן, המנוי, למה שזה לא יקרה פעם אחת??
העונה הזאת, אם רק אתם תדעו להתנהל בימים הבאים נכון- יכולה להגמר אחרת לגמרי ממה שאנשים פה היו מעלים על דעתם רק לפני שבועיים. קחו את זה בחשבון, מנהלים יקרים. כל הרעש והצלצולים האלה, בשביל 1.5 מיליון שקלים, שאתם ברוך השם, האמידים הגדולים הרי, יש לכם בשפע, אז הנה, אני משליך את האש בשם האוהד הקטן שמרויח את הכסף הזה ליום, וגם לא, עוד בימים טובים- את ה300 שקל האלה, בחזרה אליכם, חצופים וחזירים.
תחשבו טוב טוב על איך שאתם מתנהגים. כולה לשים מיליון וחצי (תיקנתי, שלא תגידו שאני לא מדוייק) שקל, אנשי עשירון עליון, בשביל מה אתם פה אם לא בשביל זה???
אני רחוק מלנסג׳ר על רמון ובטח לא על חגג׳ אבל:
א. זה כל כך נמוך וישראלי לחטט בכזאת קלות בארנקים של אחרים.
ב. אני די משוכנע שמיליון וחצי יורגשו בארנק של חגג (ובטח ובטח בזה של רמון) כמו 300 שקל בארנק של הרוב המכריע של האוהדים, אז זה גם טיעון חלש מאוד.
ולא שישתמע מכך שאני חושב שזה נכון לבקש 300 שקל על משחק מול הפועל חיפה
תקשיב טוב!!! אתה יודע מה נמוך?? לקחת מאוהדים שהם לא איזה מעמד סוציו אקונומי גבוה במיוחד, פשוט כולה אוהדים טובים!! וההנהלה יודעת את זה טוב מאוד!!!! את מה שהם מרויחים ליום!!! זאת רמה נמוכה!!
אל תתן להם אפילו מילימטר של קרדיט על מה שהם עושים כרגע, לא אמרתי לגבי רמון שהוא עשירון עליון אבל חג'ג ותאומים כן!!!
אני רוצה לראות את זה בא לידי ביטוי, "עם כל האהדה" גם שלהם, שהם אנשי עשירון עליון ויש להם ברוך השם כסף.
אל תגיד לי כמה אני ישראלי, כשאני מגן על שכבה שלמה של קהל אוהדים שאין לו אגורה, ועוד מבקשים ממנו להוסיף כל כך הרבה כספים בשביל כולה לראות קבוצת כדורגל מתפקדת.
ולגבי כל אלה שמצדיקים את חג'ג, תבדקו כמה החברה שלו מרויחה בשנה, ואז תגידו אם אני חוצפן או הוא חוצפן.
שלא יגרר לכיווני אגו של החברים המכביסטים שלו. עם כל הכבוד אליו, גם אותי צריך לכבד ובטח ובטח, גם את המנויים הותיקים יותר, הגיע הזמן, עם כל הכבוד ל"חור בכיס" שהמיליון וחצי שקלים האלה יעשו לחג'ג הממש ממש מסכן.. כולל מוישיק, האוהד הגדול והמסור.
הנה הלינק, לכמה שאדון חג'ג יהיה מסכן-
http://www.themarker.com/markets/reports/1.2179250#ובתאומים עוד לא נגעתי, אבל להערכתי, בלי להגזים, מדובר בבן אדם באותו סדר גודל.
עם כל הכבוד אליהם- ויש, אנחנו לא צריכים לשים פה שקל.
אני בכוונה תוקף ככה, לא אישית, זה פשוט כבר מרתיח יותר מדי, כל הטקס הזה שעושים כולה מקבוצת כדורגל מסכנה.