תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 00:29

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 220 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל פיקנטריה תל-אביב
הודעהפורסם: 20 ינואר 2014, 19:14 
סמל אישי של המשתמש
אבשה כתב:
מוקדמות הליגה האירופית בבלומפילד, נדמה לי שזה היה נגד מאלמו. הם חטפו מאתנו גול כשהם היו בעשרה שחקנים, כי בדיוק אחד מהשחקנים שלהם ירד לחדר הלבשה כדי להשתין.

לפני שנתיים בערך נחשף בתקשורת סרטון מחדר ההלבשה שבו באדיר מרביץ לקנדה ספק בצחוק, ספק ברצינות וכל השחקנים מסביב צוחקים, וזה עוד היה אחרי שאבוטבול הוריד לקנדה כאפה שהוא לכאורה גנב לו כסף מהתיק במחנה האימונים.
לאחר מכן בדרבי (?) האוהדים שלהם שרים "קנדה מקבל, קנדה מקבל, קנדה מקבל מכות" (לפי הלחן של איך זה לקבל זין מבית"ר שמשון) וגם אנחנו ממול די צוחקים מהשיר.

עוד קצת קנדה: באמצע אימון בתקופת קשטן קנדה פתאום נעלם ואובדים עקבותיו. לאחר מכן התברר שהוא יותר נחטף באמצע האימון מאשר ערק ממנו.

סימרוטיץ׳ משחק נגד הפועל במדי דומיז׳אלה ב2006/07. מתכבד בבעיטת פנדל - וכמיטב המסורת , מחמיץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2014, 06:52 
idanzoarets כתב:
53.עונת השרוכים ,הפועל מארחים את הפועל פ"ת וביתר את בית שאן ..הפועל מנצחים במשחק אחד הקשים 2-1
כולם בבלומפילד נשארים באציטדיון לשמוע מה קורה בקרית אליעזר,פתאום 2-2 בית שאן משווים דקה 88 זה היה?
אוהדי הפועל בלי לחכות שיגמר המשחק ,כולם ירדו לדשא לחגוג לא אששכח איך שמישל פתח את השמפניות ,היו קצת אוהדים בינהם אני שנשארו למעלה וצועקים לכל השאר לא לחגוג כי לא נגמר המשחק,בסופו של דבר כולנו יודעים איך זה נגמר,וכולנו היינו על הדשא ממררים בבכי.

התוצאה הייתה 1:0 כפיר אודי הבקיע בישול של היהלום הייתי שם.... לא יכול לשכוח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2014, 10:27 
lipcsee כתב:
idanzoarets כתב:
53.עונת השרוכים ,הפועל מארחים את הפועל פ"ת וביתר את בית שאן ..הפועל מנצחים במשחק אחד הקשים 2-1
כולם בבלומפילד נשארים באציטדיון לשמוע מה קורה בקרית אליעזר,פתאום 2-2 בית שאן משווים דקה 88 זה היה?
אוהדי הפועל בלי לחכות שיגמר המשחק ,כולם ירדו לדשא לחגוג לא אששכח איך שמישל פתח את השמפניות ,היו קצת אוהדים בינהם אני שנשארו למעלה וצועקים לכל השאר לא לחגוג כי לא נגמר המשחק,בסופו של דבר כולנו יודעים איך זה נגמר,וכולנו היינו על הדשא ממררים בבכי.

התוצאה הייתה 1:0 כפיר אודי הבקיע בישול של היהלום הייתי שם.... לא יכול לשכוח

אגב הפריצה הספונטנית למגרש בסוף יכלה בקלות להסתיים באסון.
באותה התקופה עוד היתה בבלומפילד גדר גבוהה ותעלה קטנה מתחתיה שמפרידה בין היציע למגרש. כשהאוהדים פרצו למגרש בשער 5 דרך השער שנפתח בגדר אז היה ילד שמן שנתקע בתעלה הזו, וכל האוהדים דרכו עליו כדי להיכנס.
גם אח שלי שהיה אז בן 8 נתקע בכניסה מתחת להמונים שפרצו פנימה, ופתאום משום מקום הגיע לחלץ אותו יצחק בן יצחק במדי שוטר ששלף אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2014, 19:49 
סמל אישי של המשתמש
2007, הפועל מסרבת לשחרר את יקיר לוסקי להכח רמת גן. לוסקי בורח מהבית, לא עונה לטלפונים, אף אחד לא יודע איפה הוא והוא מוכרז כנעדר. כעבור 24 שעות הוא מתקשר לאביו ובסופו של דבר מקבל את השחרור להכח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2014, 19:51 
סמל אישי של המשתמש
Shacham כתב:
2007, הפועל מסרבת לשחרר את יקיר לוסקי להכח רמת גן. לוסקי בורח מהבית, לא עונה לטלפונים, אף אחד לא יודע איפה הוא והוא מוכרז כנעדר. כעבור 24 שעות הוא מתקשר לאביו ובסופו של דבר מקבל את השחרור להכח.

וגם מאז הוא פחות או יותר מוכרז כנעדר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2014, 19:58 
רועי כתב:

2010/11. משחק העונה. מאות אוהדים מחביאים במכנסיים צעיפים כדי להסתנן לשער 5ב בקריית אליעזר. כדי שיאמינו שהם אוהדי חיפה , הגוש מתחיל לשיר "האליפות חזרה הביתה אל הכרמל" ו"הפועל זונה".

:D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2014, 20:17 
הגלמוד מלוד כתב:
אין לי כוח אבל שמישהו ירשום את פרשת שיקלגרובר

וואוו, גנבת לי, אחד מהחמישיה הפותחת אם לא הכי גדול....לדעתי במשחק בקווקאז בתחילת שנות האלפיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2014, 20:29 
סמל אישי של המשתמש
indiferent כתב:
הגלמוד מלוד כתב:

וואוו, גנבת לי, אחד מהחמישיה הפותחת אם לא הכי גדול....לדעתי במשחק בקווקאז בתחילת שנות האלפיים

הא?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2014, 20:36 
רועי כתב:
2010/11. משחק העונה. מאות אוהדים מחביאים במכנסיים צעיפים כדי להסתנן לשער 5ב בקריית אליעזר. כדי שיאמינו שהם אוהדי חיפה , הגוש מתחיל לשיר "האליפות חזרה הביתה אל הכרמל" ו"הפועל זונה".

אני לא אשכח כמה צחקתי שבתור לכניסה מישהו אמר "בואנה זה כמו התור לשואה".

אגב במחצית האולטראס התחיל לזרוק דגלים וקונפטי מעבר לפומה ("תורידו תפומה") כדי שגם ל5ב יהיה קצת. פתאום מישהו צועק "עכשיו תוף!".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2014, 20:40 
לוסיאנו דה ברונו כתב:
indiferent כתב:
הגלמוד מלוד כתב:

הא?!

זוכר רק שאדום עולה או אצלה אולטראס העלו שאחד שיקלגרובר הבקיע במשחק מוקדמות גביע אופ״א זצ״ל
נגד הפועל ואחד האתרים, אולי one העתיק מילה במילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2014, 21:37 
סמל אישי של המשתמש
http://www.ultrashapoel.com/article.php?sid=846

http://www.the7eye.org.il/38550

ציטוט:
זו השנה השנייה ברציפות שאתר האולטראס של הפועל תל-אביב מפיל עיתונאי ספורט. בשנה שעברה דיווחו אנשי האתר, שליוו את קבוצתם במחנה אימון בחו"ל, על תקרית אלימה בין שחקני הפועל תל-אביב לשחקני היריבה, אירוע שלא היה ולא נברא. מי שהציץ אז לאתר האולטראס והזדרז לפרסם את הסיפור ללא בדיקה היה nrg, שאכל אותה וספג בעקבות כך חִצי לעג.

בסוף השבוע שעבר שוב החליטו אנשי האתר לשגע את עיתונות הספורט, שמציצה בו ולפעמים גם מעתיקה. הפעם דיווחו האולטראס שבמשחק אימון בין הפועל לאדמירה ווקר (2:2), כבש לאוסטרים את צמד השערים החלוץ שיקלגרובר. לקבוצה האוסטרית אין שחקן בשם כזה. "שיקלגרובר" היה שם משפחתו של אביו של היטלר. מי שאכל הפעם את המהתלה היה one, שהעתיק מהאולטראס את שם הכובש ומיהר לדווח על כך בתוצאות הלייב, כולל עדכון של מנויי הספורט בפלאפון. הפדיחה של one גדולה במיוחד, כיוון שהוא שלח כתבת ספיישל לאוסטריה כדי לסקר את מחנה האימונים של הפועל.

אגב, לפני חמש שנים השתמש בשם "שיקלגרובר" יהודה נוריאל מ"מעריב", בטור סאטירי שכתב ב"זמן תל-אביב". בעקבות כך פוטר נוריאל על-ידי העורך אמנון דנקנר, אבל הוחזר לאחר מכן.

באתר האולטראס של האדומים היו מרוצים מהצלחתם, ושלחו מסר לועג לאתרי הספורט: "אנחנו ממליצים לכם שלהבא תשתמשו במקורות אמינים יותר מהאתר שלנו, או שלכל הפחות תבדקו פעמיים את המידע אותו אתם מקבלים כאן. כך תימנעו משגיאות מביכות, כמו עדכון הקוראים שלכם על כך שאת השערים לזכות יריבת הפועל כבשו צוררי העם היהודי".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2014, 21:59 
סמל אישי של המשתמש
#57 עונת 2005-2006, מחזור 5: הפועל מארחת את מכבי פתח תקווה. לפני המשחק, בזמן הבעיטות לשער בחימום, משגר בלם הפועל - טל חן, טיל לכיוון שער 5. ילד שעומד על הברזלים שהיו על המדרגות למפלס התחתון של היציע, רואה את הכדור מתקרב, מרים את היד כדי להגן על עצמו, וחוטף מכה רצינית מהכדור. מגיח מאחוריו אדם מבוגר שצועק לו, ואומר לו "ילד, יש לך שבר ביד". מפה לשם, קראו למורדי, שהוריד את הילד לחדר ההלבשה של הקבוצה, שם ישב ד"ר קנדה, שאישר כי מדובר בשבר, והילד המבוהל לא ידע את נפשו מרוב כאבים. לאבא של הילד קראו משער 4, ושניהם עזבו את האצטדיון בדרך לביה"ח איכילוב. אחרי שעבר קצת צילומים בידו, קיבל טלפון מטל חן שביקש סליחה והצטער, והזמין אותו לאימון. באותו אימון הילד אף הוכנס לתוך חדר ההלבשה של השחקנים, קיבל חולצה מיוסי אבוקסיס שאמר לו: "אם אני הייתי מכניס את זה, זה היה נכנס". המשחק אגב, נגמר 1-1.

*הילד הזה הוא אני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2014, 22:11 
apu כתב:
רועי כתב:

אגב במחצית האולטראס התחיל לזרוק דגלים וקונפטי מעבר לפומה ("תורידו תפומה") כדי שגם ל5ב יהיה קצת. פתאום מישהו צועק "עכשיו תוף!".

מישהו תיעד?
אחד הגדולים בזמן האחרון הקטע הזה.. אשכרה אוהדי הפועל עודדו "האליפות חזרה הביתה"?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2014, 22:13 
Redfan כתב:
apu כתב:
רועי כתב:

מישהו תיעד?
אחד הגדולים בזמן האחרון הקטע הזה.. אשכרה אוהדי הפועל עודדו "האליפות חזרה הביתה"?

יש תיעוד של השיר במשחק נגד חיפה בכדורסל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2014, 22:33 
סיפורים הזויים בתולדות הפורום גם אוכל?
היה פה איזה משתמש (נדמה לי גמראש) שטען שהפועל החתימו את אייל ברקוביץ' תמורת 280,000 דולר ואוטוטו זה מתפרסם.
כמובן ששבוע אחר כך הוא חתם בעגלקטיקוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2014, 22:42 
סמל אישי של המשתמש
לקראת סוף עונת 01/02, לאחר שנגמר לו המסע האירופי, התכנסה תקשורת הספורט בבלומפילד לברך לשלום את מילאן אוסטרץ' האגדי, שעזב טרם סוף העונה כדי להתכונן עם נבחרתו.
שני יצורים בין עשרה הגיעו לאימון עם זר פרחים באגרטל שהוא חצי בקבוק קולה, ושלט שאמר
milan, thank you for taking us to milan
ערוץ 5 התלהב, והוריד אותם מהיציע לדשא, ואף צילם אותם מחובקים עם אוסטרץ' ומברכים אותו בהצלחה במונדיאל.
הקטע שודר בחדשות הספורט.

*אחד היצורים הוא אני.

**התקשרתי לערוץ 5 לבקש את הקלטת של אותה תוכנית. הבני זונות רוצים 250 שקל. ויתרתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2014, 22:43 
אחד האימונים בעונת 81-82.אוהד שיהיה חולה על קלדרון מנסה להארגן עצומה לשלטונות הכלא.נושא העצומה-תנו לרוני לצאת להתאמן ולשחק בשבתות בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: הפועל פיקנטריה תל-אביב
הודעהפורסם: 21 ינואר 2014, 22:47 
סמל אישי של המשתמש
Redfan כתב:
apu כתב:
רועי כתב:

מישהו תיעד?

זה היה הלהיט ששלט במחזורים הראשונים של עונת 10/11.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2014, 22:58 
סמל אישי של המשתמש
זה היה ענק. לעולם לא יימאס לי מהשיר הזה :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2014, 23:28 
לוסיאנו דה ברונו כתב:
#57 עונת 2005-2006, מחזור 5: הפועל מארחת את מכבי פתח תקווה. לפני המשחק, בזמן הבעיטות לשער בחימום, משגר בלם הפועל - טל חן, טיל לכיוון שער 5. ילד שעומד על הברזלים שהיו על המדרגות למפלס התחתון של היציע, רואה את הכדור מתקרב, מרים את היד כדי להגן על עצמו, וחוטף מכה רצינית מהכדור. מגיח מאחוריו אדם מבוגר שצועק לו, ואומר לו "ילד, יש לך שבר ביד". מפה לשם, קראו למורדי, שהוריד את הילד לחדר ההלבשה של הקבוצה, שם ישב ד"ר קנדה, שאישר כי מדובר בשבר, והילד המבוהל לא ידע את נפשו מרוב כאבים. לאבא של הילד קראו משער 4, ושניהם עזבו את האצטדיון בדרך לביה"ח איכילוב. אחרי שעבר קצת צילומים בידו, קיבל טלפון מטל חן שביקש סליחה והצטער, והזמין אותו לאימון. באותו אימון הילד אף הוכנס לתוך חדר ההלבשה של השחקנים, קיבל חולצה מיוסי אבוקסיס שאמר לו: " אם אני הייתי מכניס את זה, זה היה נכנס ". המשחק אגב, נגמר 1-1.

*הילד הזה הוא אני.

סיפור מרגש ביותר , אבל מה לעזעזל אומר המשפט ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2014, 02:30 
סמל אישי של המשתמש
אליהו הנביא כתב:
לוסיאנו דה ברונו כתב:
#57 עונת 2005-2006, מחזור 5: הפועל מארחת את מכבי פתח תקווה. לפני המשחק, בזמן הבעיטות לשער בחימום, משגר בלם הפועל - טל חן, טיל לכיוון שער 5. ילד שעומד על הברזלים שהיו על המדרגות למפלס התחתון של היציע, רואה את הכדור מתקרב, מרים את היד כדי להגן על עצמו, וחוטף מכה רצינית מהכדור. מגיח מאחוריו אדם מבוגר שצועק לו, ואומר לו "ילד, יש לך שבר ביד". מפה לשם, קראו למורדי, שהוריד את הילד לחדר ההלבשה של הקבוצה, שם ישב ד"ר קנדה, שאישר כי מדובר בשבר, והילד המבוהל לא ידע את נפשו מרוב כאבים. לאבא של הילד קראו משער 4, ושניהם עזבו את האצטדיון בדרך לביה"ח איכילוב. אחרי שעבר קצת צילומים בידו, קיבל טלפון מטל חן שביקש סליחה והצטער, והזמין אותו לאימון. באותו אימון הילד אף הוכנס לתוך חדר ההלבשה של השחקנים, קיבל חולצה מיוסי אבוקסיס שאמר לו: " אם אני הייתי מכניס את זה, זה היה נכנס ". המשחק אגב, נגמר 1-1.

*הילד הזה הוא אני.

טעות שלי, יוסי אמר: "אם אני הייתי בועט את זה, זה היה נכנס" :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2014, 04:56 
לוסיאנו דה ברונו כתב:
אליהו הנביא כתב:
לוסיאנו דה ברונו כתב:

*הילד הזה הוא אני.

אני מבין שזה מגמה?
בניצחון 3-1 על באר שבע בעונת 2004, בעיטות לשער לפני המשחק,בדיוק תליתי שלט של האולטראס ולא הסתכלתי על המגרש
לשניה הסתכלתי, רק כדי לקלוט את טל חן משחרר פצצה ישר לפרצוף שלי,
עפתי אחורה וראיתי שחור לכמה שניות.
שהגעתי הביתה, ראיתי אשכול בפורום "מישהו ראה את הבלונדיני שעף מהבעיטה של טל חן בחימום?",
מסתבר שכל שער 7 הסתלבט עליי.

אגב, טל חן כבש מבעיטה מרחוק באותו משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הפועל פיקנטריה תל-אביב
הודעהפורסם: 22 ינואר 2014, 07:40 
סבבה שאתם נהנים להיזכר באירועים שקרו ב-15 שנה האחרונות, רק מה הקשר בינם לבין פיקנטריה??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2014, 08:34 
02/03 הפועל מנצחת בטדי משער של אוסטרץ.. בסיום המשחק כשהקהל מחכה שהמשטרה תפנה את דורשי דמנו, פורצים כמה אוהדי ביתר לדשא הרטוב.. השוטרים, שרודפים אחריהם מחליקים פעם אחר פעם על הדשא הרטוב מלווים בקריאות ״אולה״ בכל החלקה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2014, 09:22 
יכול להיות שעדיין לא כתבו על זה כאן? אם פספסתי, מתנצל.

6473) עונת 1981, הפועל חורכת את הליגה בדרך לאליפות ראשונה מאז 1969. בשורותיה מככב צעיר בן 20 העונה לשם משה סיני. לאחר שער מרהיב במיוחד (נגד נתניה?) מוזמן הנ"ל לראיון חגיגי עם נסים קיוויתי ב"מבט ספורט" של הערוץ הראשון (לא שהיה אז ערוץ אחר כמובן). המראיין המיתולוגי מזיע קשות כדי לחלץ שלוש מילים ברצף מסיני הקשוח, שנועץ בו מבט אלכסוני מזרה אימים לאחר כל שאלה. לאחר כמה דקות מחליט ניסים לשבור את הקרח באיזו שאלה אישית:

- אז תאמר לנו משה, מה הדבר האהוב עליך במיוחד?
- כדורגל.
- אהא. ויש לך תחביב נוסף, חוץ מכדורגל?
- כדורגל אנגלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2014, 10:31 
סיפורים מבית אבא שהוא סיפר לי במהלך השנים:

הפועל מנצחת בב"ש בתחילת שנות השבעים משער (או מצמד?) שהבקיע נהג האוטובוס שהסיע את הקבוצה לוסרמיל - יחזקאל חזום.
צריפין, אמצע שנות השישים. שייע פייגנבוים כבר אז כוכב ענק בקנה מידה ישראלי, מקבל סיכה על הצטיינותו באיזה יום ספורט מצ'וקמק של הבסיס, ומסתובב מרוגש עם חזה מנופח ברחבי הבסיס כדי שכולם יראו את הסיכה שהוא קיבל.
1970, תקופת טרום הדגלים והצעיפים וסימני הזיהוי בלבוש של האוהדים. סיום הדרבי 5:0 למכבי. אוהדי מכבי יורדים לדשא של בלומפילד כדי לחגוג עם השחקנים. בזמן שהאוהדים שלהם מרימים על הכתפיים את שפיגל, צביקה רוזן וכו', אבא שלי והחברים שלו מתחזים לאוהדי מכבי וגם יורדים לדשא וכשאף אחד שם לב הם צובטים אותם בביצים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2014, 14:27 
סמל אישי של המשתמש
זוכרים את אדריאן אונגר? חלוץ נמוך, הונגרי לדעתי, ששיחק בכמה קבוצות בארץ. אני חושב שזאת הייתה הקדנציה שלו בכפ"ס כשהוא ניסה לנגוח מתוך הידיים של שביט, כמה וכמה פעמים, תוך כדי קפיצה, מבלי שהוא מצליח להגיע לכדור. הוא גם קיבל צהוב על הקטע הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2014, 17:00 
סמל אישי של המשתמש
58. עונת 1990/89 - הפועל משחקת בליגה הארצית ופוגשת בסיבוב ח' של גביע המדינה את בית"ר תל אביב שמשחקת בלאומית.
בדקה 84 ביתר תל אביב מובילה 1:0
הפועל במהפך מהסרטים כובשת 3 שערים בתוך 5 דקות.
יום למחרת כל הכותרות בעיתונים מדברות על "ההצגה של העיר"....
http://www.youtube.com/watch?v=KOFb23Yitfg

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2014, 17:26 
mr.durden כתב:
58. עונת 1990/89 - הפועל משחקת בליגה הארצית ופוגשת בסיבוב ח' של גביע המדינה את בית"ר תל אביב שמשחקת בלאומית.
בדקה 84 ביתר תל אביב מובילה 1:0
הפועל במהפך מהסרטים כובשת 3 שערים בתוך 5 דקות.
יום למחרת כל הכותרות בעיתונים מדברות על "ההצגה של העיר"....
http://www.youtube.com/watch?v=KOFb23Yitfg

הגול השני :ROSE:

איזה תנאי מגרש מרגשים.
היום היו דוחים את המשחק במצב כזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2014, 18:29 
סמל אישי של המשתמש
עומר19891 כתב:
לוסיאנו דה ברונו כתב:
אליהו הנביא כתב:
לוסיאנו דה ברונו כתב:

*הילד הזה הוא אני.

אני מבין שזה מגמה?
בניצחון 3-1 על באר שבע בעונת 2004, בעיטות לשער לפני המשחק,בדיוק תליתי שלט של האולטראס ולא הסתכלתי על המגרש
לשניה הסתכלתי, רק כדי לקלוט את טל חן משחרר פצצה ישר לפרצוף שלי,
עפתי אחורה וראיתי שחור לכמה שניות.
שהגעתי הביתה, ראיתי אשכול בפורום "מישהו ראה את הבלונדיני שעף מהבעיטה של טל חן בחימום?",
מסתבר שכל שער 7 הסתלבט עליי.

אגב, טל חן כבש מבעיטה מרחוק באותו משחק.

ענק :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 220 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: