תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 00:41

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 229 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות 1/12/13 אשכול מתגלגל
הודעהפורסם: 03 דצמבר 2013, 12:01 
סמל אישי של המשתמש
הסלע האדום כתב:
תמונה
"אל תגיע לאימון - שלא תדביק את השחקנים"
זו לשון ההודעה שנשלחה אתמול ע"י מנהל הפועל ת"א, מורדי דדון, לקשר סלים טועמה, שנעדר בשבת מהמשחק בקריית שמונה. קבוצות מהולנד וספרד מעוניינות בשכטר
נדב צנציפר

"רן בן שמעון מבהיר שעד שלא תחלים אין לך מה להגיע לאימוני הקבוצה מחשש שלא תדביק את השחקנים. החלמה מהירה‭."‬ זו לשון ההודעה שנשלחה אתמול ע"י מנהל הפועל ת"א, מורדי דדון, לקשר סלים טועמה.

ההודעה הגיעה אתמול באמצעות גורמים בקבוצה, שסיפרו כי תוכנה הפתיע אותם. שחקנים בהפועל אמרו כי מדובר בתגובה צינית להחלטתו של טועמה לא להגיע למשחק.

"יש פה תחושה שבן שמעון מחפש בכל דרך את טועמה, וזו הסיבה שגם האחרים נענשו‭,"‬ אמר אתמול שחקן בכיר. מלבד טועמה, בן שמעון החליט להשעות גם את השחקנים הנוספים שלא היו בסגל ונשארו בבית: שמעון הרוש וריף פרץ.

בן שמעון החליט לא לדבר עם שחקניו במרוכז לקראת האימון, אחרי התיקו מול קריית שמונה, כנראה מחשש להדלפות והבהיר להם כי יעשה זאת במסגרת של שיחות אישיות. סוכני שחקנים מנסים לאתר עבור איתי שכטר קבוצה לקראת חלון ההעברות הקרוב בינואר. נציגי החלוץ אמרו לראשי הקבוצה כי יש התעניינות של קבוצות מהולנד וספרד. גם עומר דמארי, בו מעוניינת מכבי חיפה, עשוי לעזוב. "הכל תלוי בתג המחיר, במידה ויהיה מחיר טוב, כולם על המדף", הבהירו בהפועל, שמבינים כי פנטזיית הזכיה באליפות רחוקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2013, 12:01 
וואו, רן בן שמעון השעה שחקן של מכבי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2013, 12:02 
אהה, בן שמעון מחפש אותו?
"השחקן הבכיר" הזה מוזמן לקחת את סלים וללכת לשחק בהפועל פ"ת.
איזה מועדון חולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2013, 12:05 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
Charlie כתב:
its-sick כתב:
Charlie כתב:
עוד ב"ידיעות" -
כתבה של אורי קופר "הכל מקצועי" בה הוא מנתח את המשחק של הפועל. מתאים מאד לדיון מעלי. לטענתו, ריווח המשחק הפך לאחד המושגים החשובים בכדורגל העולמי כיום אבל גם לבעיה הגדולה של רב"ש - מצד אחד מאיימת על יריבות חלשות (כשזגורי משחק ולא סשה) ומצד שני מול החזקות יותר רן חושש שרועי לא יצליח להחזיק לבד את האמצע, מעדיף את סשה ואז תוקע את משחק ההתקפה. כתבה מקצועית על שרטוטים על איך הפועל משחקת, למה היא תקועה וכיצד ניתן לשפר זאת.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4460135,00.html

תודה, חסכת לי את הסריקה ;)

בכל מקרה למי שלא רוצה לקרוא הכל, אני מציע לקרוא רק את השורות האחרונות, דברים שעלו כאן פעם אחר פעם, ע"י יובל ואחרים, לגבי מה שהכי חסר להפועל (רמז: לא חלוץ בדמות איתי שכטר). ע"פ קופר, אם יש להפועל אפשרות לשינויים בינואר, היא חייבת להביא מגן ראוי והכי חשוב קשר אמצע רב יכולות שיודע גם להחזיק אמצע וגם להוציא התקפות. קוראים לזה 50-50. דבר שאין בהפועל (וגם אין מגן ראוי).

מיותר שאני אכתוב לך את השורה הקבועה, נכון? כמו שזה נראה אני מקווה שנשאר בינואר עם הסגל הנוכחי.

מיותר. לא אני כתבתי שיהיה שינוי בינואר, אלא הכתב. לדעתי לא יהיה כלום. מוכרים בלבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2013, 12:20 
chimpfive כתב:
תקציב השחקנים לידע הכללי שלך - 20 מיליון ש״ח במקור, וגם כאן אנחנו בגירעון. יגאל אנטבי החלטה מטומטמת לחלוטין בלמים הביאו בהעברה חופשית שאין לי מושג מה התלונות שלך אבל על הנייר וגם היום הם החלטה סבירה ביותר שוב בהתאם לכך שרן בן שמעון היה צריך לעבוד עם שוק שחקנים זרים חופשיים, שכטר? אתה היית נגד העסקה בזמנו, אבל הוא מקרה אחר, שכטר הגיע בתקציב אקסטרא שחג׳ג׳ הביא והכסף שהוא שם לא היה הולך לאף שחקן אחר, כך שהתאוריה שלך פגומה. ובסופו של יום שכטר הביא מנויים כי חשבו שיהיה סגל אדיר איתו ועם בן חיים כך שברור לחלוטין מדוע הביאו אותו, כן הוא היה פצוע וחלוד אבל גם זהבי ואניימה, בדיעבד כנראה שנפלנו עם הרכש הזה, אבל ככה זה במציאות דברים יותר מורכבים מהפשטות שאתה מציג.

תקציב חיצ׳וני או לא תקציב חיצוני , בסוף שכטר נספר בתקציב ועל חשבונו אפשר היה וצריך היה להביא מישהו אחר. כל נושאי ה״אקסטרא של חג׳ג׳״ ו״הרצון למכור מנויים״ זו בדיוק הבעיה שעליה אני מדבר . במקום לקחת החלטות על רקע מקצועי לוקחים החלטות ומשקיעים כסף בגלל שיקול דעת פגום ואז בוכים על התוצאות.

עכשיו אם תלך אחרוה ל15 השנה האחרונות אתה יכול למצוא בקלות את ההבדלים בין הקבוצות שהצליחו לקבוצות שנכשלו. אם תיקח את גוטמן לדוגמא, בעונה הראשונה שלו הגיעו דה סילבה , ידין יבואה ובן לוז. שחקנים שנתנו עונה טובה לפני שהגיעו ועל בסיסם נבנתה קבוצה שכמעט זכה באליפות. בעונת הדאבל של קשטן הוא הביא שני מגנים מהרצליה , את פישונט רצוניצה וחרזי וזכית בדאבל. המשותף פה זה שהמאמנים ניצלו את הכסף להביא מעט אבל איכותי ובדיוק לעמדות שצריך והתוצאות הגיעו . להבדיל מזה, אם תיקח את לוזון, שירזי, אבוקסיס ולצערי גם רב״ש, הם החליטו שכל אחד בתורו מביא לך שחקנים מכל מיני חורים בלי הכרה. זרים כושלים , וישראלים שבקושי הוכיחו את עצמם העיקר שיהיה הרבה. כל הרכש הזה גרם למאמנים האלה שהם כולם צעירים וחסרי ניסיון לאבד שליטה ו״להתמכר לרכש״ כאילו זה יפתור את כל הבעיות. החלוצים לא טובים? נחתים את רועי דיין לחמש שנים. אין בלם? נביא את זאב חיימוביץ למרות שלא שיחק דקה ברוסיה. המגן הימני על הפנים? נביא מגן פורטוגלי עלוב מקפריסין שיתקן. התחילה העונה וגילינו שהרוש ואנטבי רבים מי יותר גרוע? נביא את ליאור לוי שהוא בכלל מגן ימני .
לא פלא שהתוצאות של כל העונות בהן התנהלנו ככה הן זהות . ההתנהלות הזו לא מביאה לשום מקום והיא לא תוצאה של חוסר כסף. הפוך, אני אומר שמזל שאין עוד כסף לבזבז כי כבר הוכיחו לנו שתמיד אפשר לשבור שיאים ולהביא קשר קרואטי פצוע מהליגה השנייה שבכלל לא משחק.
דרך אגב, גם בעונות הטובות שלנו התקציב של מכבי היה גבוה משלנו. כשעובדים ומתנהלים נכון אפשר לנצח גם כסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2013, 12:39 
פוגי, אתה רושם כל כך הרבה שטויות, אני מצטער.
גוטמן לא ניצל את התקציב בזמנו כדי להביא 4 שחקים מכפס שנתנו עונה ממוצעת (ירדו ליגה להזכירך) אלא הם הונחתו עליו.

מי שהביא לנו דאבל היו אניימה (חצי מליון דולר), באדיר, גילי (350 אלף יורו), שכטר ( חצי מיליון יורו) , בן דיין ביחד עם עונת שיא של נאתכו וזהבי.
גם ידין ודאגלאס הפכו לשחקנים שאף אחד לא חשב שהם יהיו.

והתקציב החיצוני אולי הוא טעות, אבל הוא עובדה. מה רבש אשם בזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2013, 12:45 
NARKOTIKA כתב:
פוגי, אתה רושם כל כך הרבה שטויות, אני מצטער.
גוטמן לא ניצל את התקציב בזמנו כדי להביא 4 שחקים מכפס שנתנו עונה ממוצעת (ירדו ליגה להזכירך) אלא הם הונחתו עליו.

מי שהביא לנו דאבל היו אניימה (חצי מליון דולר), באדיר, גילי (350 אלף יורו), שכטר ( חצי מיליון יורו) , בן דיין ביחד עם עונת שיא של נאתכו וזהבי.
גם ידין ודאגלאס הפכו לשחקנים שאף אחד לא חשב שהם יהיו.

והתקציב החיצוני אולי הוא טעות, אבל הוא עובדה. מה רבש אשם בזה?

צודק
רק תראה לי איפה התייחסתי לעונה הזו..
גם לא הבנתי את הקשר לזה שכפר סבא ירדו ליגה.. אתה יכול להביא אחלה שחקנים מקבוצה שירדה ליגה, יבואה היה חלוץ מעולה והוכיח את זה גם אצלנו
ואם זה לא היו ברור מעבר למאמן כזה או אחר הביקורת כאן על על ההתנהלות של כלל המערכת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2013, 12:49 
סמל אישי של המשתמש
אוי ההדלפות האלה מה יהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2013, 12:52 
העניין הוא שההבדל העיקרי בין העונות ההם להיום הוא שאז היה יותר כסף ולא גירדנו תרומות בשביל להביא שחקן.

ואני כן חושב שרן עשה טעויות, אפילו לא מעט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 דצמבר 2013, 13:02 
מעניין איך הודעה שמיועדת לטועמה בלבד הגיעה לעיתונות. טועמה מורדי או רן אחד מהם מדליף

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2013, 13:37 
NARKOTIKA כתב:
העניין הוא שההבדל העיקרי בין העונות ההם להיום הוא שאז היה יותר כסף ולא גירדנו תרומות בשביל להביא שחקן.

ואני כן חושב שרן עשה טעויות, אפילו לא מעט.

אז לא היה יותר כסף. כבר שנים שהתקציב של הפועל פחות או יותר קבוע ונע סביב 30-50 מליון מתוכם משהו כמו 20 מליון לשחקנים
העניין הוא שוב- איך אתה מנתב את הכסף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2013, 13:38 
pogi כתב:
chimpfive כתב:
תקציב השחקנים לידע הכללי שלך - 20 מיליון ש״ח במקור, וגם כאן אנחנו בגירעון. יגאל אנטבי החלטה מטומטמת לחלוטין בלמים הביאו בהעברה חופשית שאין לי מושג מה התלונות שלך אבל על הנייר וגם היום הם החלטה סבירה ביותר שוב בהתאם לכך שרן בן שמעון היה צריך לעבוד עם שוק שחקנים זרים חופשיים, שכטר? אתה היית נגד העסקה בזמנו, אבל הוא מקרה אחר, שכטר הגיע בתקציב אקסטרא שחג׳ג׳ הביא והכסף שהוא שם לא היה הולך לאף שחקן אחר, כך שהתאוריה שלך פגומה. ובסופו של יום שכטר הביא מנויים כי חשבו שיהיה סגל אדיר איתו ועם בן חיים כך שברור לחלוטין מדוע הביאו אותו, כן הוא היה פצוע וחלוד אבל גם זהבי ואניימה, בדיעבד כנראה שנפלנו עם הרכש הזה, אבל ככה זה במציאות דברים יותר מורכבים מהפשטות שאתה מציג.

תקציב חיצ׳וני או לא תקציב חיצוני , בסוף שכטר נספר בתקציב ועל חשבונו אפשר היה וצריך היה להביא מישהו אחר. כל נושאי ה״אקסטרא של חג׳ג׳״ ו״הרצון למכור מנויים״ זו בדיוק הבעיה שעליה אני מדבר . במקום לקחת החלטות על רקע מקצועי לוקחים החלטות ומשקיעים כסף בגלל שיקול דעת פגום ואז בוכים על התוצאות.

עכשיו אם תלך אחרוה ל15 השנה האחרונות אתה יכול למצוא בקלות את ההבדלים בין הקבוצות שהצליחו לקבוצות שנכשלו. אם תיקח את גוטמן לדוגמא, בעונה הראשונה שלו הגיעו דה סילבה , ידין יבואה ובן לוז. שחקנים שנתנו עונה טובה לפני שהגיעו ועל בסיסם נבנתה קבוצה שכמעט זכה באליפות. בעונת הדאבל של קשטן הוא הביא שני מגנים מהרצליה , את פישונט רצוניצה וחרזי וזכית בדאבל. המשותף פה זה שהמאמנים ניצלו את הכסף להביא מעט אבל איכותי ובדיוק לעמדות שצריך והתוצאות הגיעו . להבדיל מזה, אם תיקח את לוזון, שירזי, אבוקסיס ולצערי גם רב״ש, הם החליטו שכל אחד בתורו מביא לך שחקנים מכל מיני חורים בלי הכרה. זרים כושלים , וישראלים שבקושי הוכיחו את עצמם העיקר שיהיה הרבה. כל הרכש הזה גרם למאמנים האלה שהם כולם צעירים וחסרי ניסיון לאבד שליטה ו״להתמכר לרכש״ כאילו זה יפתור את כל הבעיות. החלוצים לא טובים? נחתים את רועי דיין לחמש שנים. אין בלם? נביא את זאב חיימוביץ למרות שלא שיחק דקה ברוסיה. המגן הימני על הפנים? נביא מגן פורטוגלי עלוב מקפריסין שיתקן. התחילה העונה וגילינו שהרוש ואנטבי רבים מי יותר גרוע? נביא את ליאור לוי שהוא בכלל מגן ימני .
לא פלא שהתוצאות של כל העונות בהן התנהלנו ככה הן זהות . ההתנהלות הזו לא מביאה לשום מקום והיא לא תוצאה של חוסר כסף . הפוך, אני אומר שמזל שאין עוד כסף לבזבז כי כבר הוכיחו לנו שתמיד אפשר לשבור שיאים ולהביא קשר קרואטי פצוע מהליגה השנייה שבכלל לא משחק.
דרך אגב, גם בעונות הטובות שלנו התקציב של מכבי היה גבוה משלנו. כשעובדים ומתנהלים נכון אפשר לנצח גם כסף.

זה די לא רציני לכתוב משהו שהוא מהותי כמו "תקציב חיצוני עבור שחקן" ולבטל אותו ובכל זאת להחשיב אותו כדי שיתאים לאג'נדה שלך. זה וואחד הבדל של תקציב עם שיקלול של שכטר ובלעדיו, והוא סותר לגמרי את כל מה שאתה כותב כתגובה.

בקשר לגוטמן שגם הוא בזמנו לא החשבת כמאמן רציני עד המחזור האחרון של הדאבל, אז כן הוא "קנה" את השחקנים האלה שאתה מדבר עליהם, עוד פעם אתה מסביר משהו בצורה שרק מחלישה את הטיעונים שלך.

בריאן, שכטר, דגני, עמוס הם שחקנים שהוכיחו את עצמם, ושאר השחקנים בהחלט לא, שוב פה יש את עניין התקציב שהוא פקטור משמעותי.

בעונת הדאבל ראית ניהול נכון? והעונה אחריה? אתה בטח התכוונת למשהו אחר או שלא הבנתי אותך נכון.

אני האחרון שיתווכח עם מישהו לגבי הניהול הכושל, האחיזה בכוח של תאומים, והכישלון של רב"ש אבל ראבק אי אפשר להפוך את הכל למשהו כל כך פשוט, יש סיבות מאוד טובות שגרמו לכישלון שלנו העונה, ולא זה לא הכל רב"ש זה רב"ש קבוצה עניה ובעלים שכונה, הרבה החלטות של רב"ש היו נכונות, הרבה מאוד לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2013, 14:03 
chimpfive כתב:
pogi כתב:
chimpfive כתב:

לא פלא שהתוצאות של כל העונות בהן התנהלנו ככה הן זהות . ההתנהלות הזו לא מביאה לשום מקום והיא לא תוצאה של חוסר כסף . הפוך, אני אומר שמזל שאין עוד כסף לבזבז כי כבר הוכיחו לנו שתמיד אפשר לשבור שיאים ולהביא קשר קרואטי פצוע מהליגה השנייה שבכלל לא משחק.

זה די לא רציני לכתוב משהו שהוא מהותי כמו "תקציב חיצוני עבור שחקן" ולבטל אותו ובכל זאת להחשיב אותו כדי שיתאים לאג'נדה שלך. זה וואחד הבדל של תקציב עם שיקלול של שכטר ובלעדיו, והוא סותר לגמרי את כל מה שאתה כותב כתגובה.

בקשר לגוטמן שגם הוא בזמנו לא החשבת כמאמן רציני עד המחזור האחרון של הדאבל, אז כן הוא "קנה" את השחקנים האלה שאתה מדבר עליהם, עוד פעם אתה מסביר משהו בצורה שרק מחלישה את הטיעונים שלך.

בריאן, שכטר, דגני, עמוס הם שחקנים שהוכיחו את עצמם, ושאר השחקנים בהחלט לא, שוב פה יש את עניין התקציב שהוא פקטור משמעותי.

בעונת הדאבל ראית ניהול נכון? והעונה אחריה? אתה בטח התכוונת למשהו אחר או שלא הבנתי אותך נכון.

אני האחרון שיתווכח עם מישהו לגבי הניהול הכושל, האחיזה בכוח של תאומים, והכישלון של רב"ש אבל ראבק אי אפשר להפוך את הכל למשהו כל כך פשוט, יש סיבות מאוד טובות שגרמו לכישלון שלנו העונה, ולא זה לא הכל רב"ש זה רב"ש קבוצה עניה ובעלים שכונה, הרבה החלטות של רב"ש היו נכונות, הרבה מאוד לא.

טוב הויכוח הזה לא מוביל לשום מקום, אם לדעתך אנחנו "קבוצה ענייה" אז אנחנו לא משדרים על אותו גל. רק אני אזכיר לך שאתה באותה ליגה עם הפועל חיפה, מכבי פ"ת, רמה"ש, בית"ר, עכו ובני יהודה. הלוואי על 90 אחוז מקבוצות הליגה את "העוני" שלנו . אני לא מכיר הרבה קבוצות עניות שמחזיקות שחקנים עם חוזים כמו ורמוט, שכטר ודמארי אבל נגיד..

לגבי "התקציב החיצוני" ביקשתי כבר אלף פעם שמישהו יסביר לי את המונח הזה מבחינה כלכלית. הוא לא חלק מתקציב המועדון בבקרה והפועל לא ערבה עליו? הוא לא נמנה עם ההוצאות השוטפות? אם נקלע לגרעון לא נמכור אותו? (ואם ככה אז למה ההדלפות על מכירה שלו כל שני וחמישי?), אם רב"ש לא היה מבקש שחקן אחר, היו אומרים לו "לא , מחתימים רק את שכטר!" ?
הפועל זו הקבוצה היחידה שמחתימה שחקן באמצעות "תקציב חיצוני" ולכן ממש לא ברור לי מה זו ההמצאה הזאת שהצליחו למכור פה ומה המשמעויות שלה

את רשימת השחקנים המכובדת שהגיעה הקיץ אני מכיר לא היית צריך לרשום, רק לדעתי אם אתה מביא שחקנים תביא כאלה שהוכיחו את עצמם שנה שעברה. אישית אני לא חושב שבראיין, שכטר, דגני ועמוס (שלא ברור לי על שום מה ולמה הגיע) עונים על הקריטריון .

לגבי גוטמן הוא בנה קבוצה טובה הביקורת שלי כלפיו הייתה על ניהול המשחק והתחכמות היתר שאפיינה אותו (אגב כמו את רב"ש) אבל לא זה הנושא. "קנה", "השאיל", "החתים", "הונחנו עליו". אני לא מתעסק בזה לכל המאמנים ניתן תקציב בסדר גודל זהה להבאת רכש. חלק החליטו להביא מעט ואיכותי וחלק הרבה וזול.
התוצאות מדברות בעד עצמן

ושוב אני מבהיר שהאשמה פה היא לא רק על רב"ש אבל הכישלון ההולך ומסתמן שלו בהפועל יעלה לו בנזק רציני מאוד להמשך הקריירה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 דצמבר 2013, 14:08 
שוכחים שעונת הדאבל הגיעה אחרי עונה שבא היה חסר הגרוש ללירה שהגיע אחרי עונה שבה כמעט ירדנו ליגה.
עונת הדאבל של קשטן הגיעה אחרי עונה שבה זכינו בגביע שהגיע אחרי עונה שבה קשרו שרוכים.

מה שאני מנסה לומר זה שחייבים רציפות בסגל. כל מהפכה בסגל קוטעת רצף. לא מכיר קבוצה אחת שבהרכב טלאים לקחה אליפות. העונה אולי גמורה זה הזמן להחתים שחקנים טובים שהחוזה שלהם מסתיים. כמובן גם להתחיל לחפש בלם נוסף מגן שמאלי וקשר התקפי נוסף. 3-4 שחקנים שחסר בסופו של דבר.
גם אם יגיעו ייקח להם זמן להתחבר.

המבחן הוא לא העונה נזאת אלא זו שאחריה

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 דצמבר 2013, 14:13 
אנחנו לא קבוצה ענייה, אלא קבוצה שהודות להתנהלות רעה במשך שנים, נמצאת היום במצב שבו יש לה התחייבויות כספיות גדולות מעבר לשוטף שלה. זה יוצר מצב 'בו הסכומים קצת מתרוקנים מתוכן.
זה כמו בן אדם שמרוויח 20 נטו, אבל יש לו 6 ילדים קטנים שעולים לו בממוצע 2000₪ לחודש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2013, 14:34 
בסופו של דבר נראה לי שאנחנו די מסכימים, רק שאני טוען שהפועל ת"א במתכונתה הנוכחית היא קבוצה במשבר כלכלי קשה, ואמירות כמו "יש המון כסף" הן אמירות לא רציניות, אם הנקודת התיחסות שלך היא מכבי פ"ת, בני יהודה, אז כן אנחנו קבוצה עשירה, אני מתייחס לקבוצות צמרת שלא תלויות בהימור על אירופה. ביחס אליהם אנחנו עניים, בטח ובטח אחרי שעפנו מאירופה, ולצערי נחווה את זה בינואר עם כל הספינים שירוצו.
אתה מחזיק בדמארי בגלל קומבינות שאיבת כספים של טביב ועמוס לוזון. מאז שרמון נכנס לקבוצה, אני לא זוכר רכש נוצץ חוץ מכמובן שכטר וגילי ורמוט שגם בא בהעברה חופשית.
בקשר לתקציב החיצוני ביקשת הסבר, אני אנסה להסביר, שכטר הובא עלי ידי חג'ג' שבשבילו ורק בשבילו הוא הסכים להלוואת בעלים בסך 5 מיליון ש"ח, החמישה מיליון האלה לא היו יוצאים על אף רכש, וגם יש את העמותה שהתגייסה לסיפור עם המחירים על המנויים שלנו.
אתה חוזר ומתלונן שאת החמישה מיליון האלה היינו יכולים להשקיע במקומות אחרים, אומרים לך שלא כך, החמישה מיליון האלו נשפכו רק על שכטר, לא על שחקן זר תותח, לא על זהבי, רק שכטר. לכן זה נקרא "תקציב חיצוני"
אגב לגבי תקציב 40 - 50 מיליון ש"ח בעונות קודמות, הבאנו אותם בעיקר בזכות ההכנסות מאירופה, וטביב כבר דאג לשאוב את מה שנאר מהצ'מפיונס. אז השנה בניגוד לשנים עברו לא העפלנו לשלב הבתים.
ובטח שאתה לא מתעסק ב"קנה, הושאל הוחתם" זה כל הבעיה שלי עם הטענות שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2013, 15:11 
http://sports.walla.co.il/?w=/156/2700082

ציטוט:

1. אין צורך לחזור על זה שוב: זו טעות לשפוט מקצועית את רן בן שמעון על סמך תקופה כזו קצרה, ולא רק בגלל המערכת המבולגנת שבה הוא עובד, זו שמריצה עתה עוד מסע הפחדות על מכירות שחקנים בינואר. אבל בדבר אחד כן ניתן וצריך לזהות שורה תחתונה אצל מאמן החדש של הפועל תל אביב: במבחן הדרך, רן בן שמעון נכשל עד עתה בהפועל תל אביב. גם במקרה הזה, היתה אולי נדרשת סבלנות, רק שההתנהגות החוזרת של המאמן לא מאפשרת אופציה אחרת.

למאמן שעדיין טעון הוכחה בקבוצה גדולה, מבחן הדרך הוא מאוד משמעותי. כולנו זוכרים את החולצות הרטובות מזיעה לחוצה של בן שמעון בקדנציה במכבי תל אביב. כולנו ראינו כיצד הלחץ מעצב לא מעט מההתנהגות שלו. בקטע הזה לפחות אפשר היה לצפות לשיפור מצד מאמן הפועל תל אביב הנוכחי, אבל זה רק הולך ומידרדר. הנהי המיותר בסיום המשחק בקרית שמונה היה אולי הקש ששבר את גב הגמל. לא משנה כמה בן שמעון יתנצל בפני השחקנים שלו על פליטות הפה, כמו שעשה אחרי המשחק מול מכבי חיפה, ברגע האמת זה יחזור מחדש.

אפשר לדלג על הכישלון הזה ולהמשיך לחכות לשיפור המקצועי בקבוצה של בן שמעון, אבל זו תהיה טעות. בן שמעון השחקן מעולם לא היה כוכב, והקבוצה הכי לחוצה שאיתה התמודד היתה הפועל חיפה. כנ"ל לגבי קריירת האימון שלו. זה לא אומר, חלילה, שבן שמעון הוא לא מאמן כדורגל מצוין. זה אומר שהוא לא האיש שיסחוב לבד את המערכת הזו לרנסנס. מאמנים כאלה, תופעה לגיטימית לחלוטין, צריכים לידם ארגון טוב. האם הפועל תל אביב של חיים רמון היא ארגון טוב שנבנה על עובדים טובים, ולא בונה על קוסמים שיעשו בשבילו את העבודה? זו כבר שאלה אחרת.

2. כבר תקופה שאנחנו שמחים לצפות בגילי ורמוט משחק כדורגל באופן סדיר. פותח בהרכב, משחק לא מעט דקות, עושה גם כמה מהלכים יפים. ורמוט הוא שחקן שאתה מחזיק לו אצבעות כי אתה נהנה לצפות בו, אבל אחרי צפייה ממושכת שכזו עולה ומתגבש לו חשש לא קל: האם זה כל מה שנשאר בארסנל של קשר הפועל תל אביב. האם הפציעות המעיקות והקיפאון האירופי שינו את הקשר המופלא מעבר לאיזה משהו זמני והפכו כדורגלן מצוין לכדורגלן טוב. היכולת הלא משתפרת מספיק של ורמוט מחייבת את הפועל תל אביב לדון בתקרה הזו ולברר האם היא קיימת באמת או שמא תכף תנופץ.

הפועל תל אביב תלויה בורמוט, זה כבר ברור, אבל אולי הטעות המרכזית שלה היא העומס הזה שהיא מניחה על כתפיו של שחקן שהאיכויות שלו הן לא כמו בעבר. ורמוט, יחד עם איתי שכטר, היה סמל הדאבל של הפועל תל אביב, אבל מאחוריהם היו חוליות לא פחות משמעותיות ואולי אפילו יותר. מאחורי גיבורי ההצגה היו אניימה, ודה סילבה, וידין, כשהחלק של ערן זהבי באותו דאבל רק הולך וגדל ככל שאנו צופים בו במכבי תל אביב, בטח על רקע הנעשה בהפועל תל אביב. זה לא אומר חלילה שהפועל תל אביב צריכה ללכת בעקבות ההרגלים שלה ולוותר על ורמוט. לא מוותרים על כדורגלן טוב. מביאים לידו כדורגלן מצוין. מישהו שיעזור לו, לו ולשכטר, להנהיג ולהוביל את הקבוצה.

עדיף אולי להבין זאת דרך היכולת המשופרת של ישראל זגורי במוצ"ש האחרון. זגורי הוא הגיבור החדש, הרעב, זה שמת להוביל את הפועל תל אביב. זו צריכה להיות המטרה של הפועל תל אביב: לחפש את הגיבורים החדשים שיסחבו את המועדון הזה לעתיד מרשים יותר יחד העוגנים הותיקים, ולא לחלום כל הזמן על שחזור הנוסחה הישנה מעונת הדאבל. הנוסחה הישנה התאימה לעבר. בהווה הפועל תל אביב צריכה נוסחה קצת אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2013, 16:03 
ע"פ ספורט 5 חג'ג' וכל הדריקטוריונים למינהם סרבו למכור את שכטר תמורת חצי מיליון יורו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2013, 16:03 
Yalla Hapoel כתב:
ע"פ ספורט 5 חג'ג' וכל הדריקטוריונים למינהם סרבו למכור את שכטר תמורת חצי מיליון יורו.

לפי אותה ידיעה, בציטוט של חג'ג': "אם נקבל הצעה ראויה יותר, נשקול".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 דצמבר 2013, 16:18 
תרגום לעברית - תחשבו שאנחנו מושיעי הפועל ואתם צריכים להעריץ אותנו, בתכלס אנחנו מחכים להצעה שתהיה כדאית אל מול ההשקעה שעשינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2013, 16:35 
כך בדיוק התחיל הבלאגן בספטמבר בידיעה בוואן שעידו חג'ג סרב להעביר את שטכר למכבי, שבסיומו אחרי לחץ גדול של האוהדים החליטו להשאיר את שכטר ברגע האחרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2013, 17:19 
לפי וואלה, שי אבוטבול ורן יצחק מועמדים לבני יהודה
ונאמר אמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 דצמבר 2013, 17:33 
עדן שרם מושאל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2013, 17:44 
הפועל יכולה לשחרר חצי סגל ולא להיפגע מקצועית. זה עדיף בהרבה ממכירה של איתי שכטר אחד ומקווה מאוד שזה מה שיעשו.
אנטבי, חיימוביץ, הרוש, אבוטבול, אבדורחימי, טועמה, יצחק, פדידה, מסיקה ועמוס יכולים בשקט ללכת ולסגור בקלות את הבור התקציבי. אני לא חושב שלכל אלה יחד יש יותר מ3-4 הופעות ב5-6 מחזורים האחרונים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2013, 17:48 
סמל אישי של המשתמש
Oleg Neduda כתב:
הפועל יכולה לשחרר חצי סגל ולא להיפגע מקצועית. זה עדיף בהרבה ממכירה של איתי שכטר אחד ומקווה מאוד שזה מה שיעשו.
אנטבי, חיימוביץ, הרוש, אבוטבול, אבדורחימי, טועמה, יצחק, פדידה, מסיקה ועמוס יכולים בשקט ללכת ולסגור בקלות את הבור התקציבי. אני לא חושב שלכל אלה יחד יש יותר מ3-4 הופעות ב5-6 מחזורים האחרונים
זה רק בהנחה שיש מי שירצה אותם :cry:

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 דצמבר 2013, 17:49 
ולהביא במקומם 2 תותחים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 דצמבר 2013, 17:50 
אף אחד לא יביא שני תותחים וישלם להם בהתאם בשביל הקרב על מקום 3-4.
איפה אתם חיים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 דצמבר 2013, 18:17 
אני לא אנמיך ציפיות. ובלי לפחות שחקן רציני אחד לקישור, יש סיכוי טוב שלא הגיע לאירופה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2013, 18:33 
its-sick כתב:
Oleg Neduda כתב:
זה רק בהנחה שיש מי שירצה אותם :cry:

גם אם ישתתפו ב50% מהשכר של כל אחד מהרשימה הנכבדה הזאת יחסכו מליונים מבלי להיפגע אפילו מעט מבחינה מקצועית. עמית אמזלג לא יתרום פחות משי, פיליפ בטח שלא יתרום פחות מחימוביץ וכל השאר אפילו לא מועמדים לשחק. לשחרר גם במחיר של השתתפות בשכר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2013, 18:46 
http://debuzzer.sport5.co.il/nivdal/201 ... %AA%D7%90/

ק"ש מול הפועל ת"א
קרית שמונה עלתה למשחק מול הפועל כמו למשחק מול בית"ר – קישור מעובה וללא חלוץ טבעי. היתרונות של ההחלטה הזו היו ניצול המהירות של עאבד וכחלון מול איליץ' וקולין, מתן חופש פעולה לטסבסקי לנהל את המשחק ועזרה טובה בהגנה של שני הקשרים האחוריים (פנקה ובראון).
חסרונות ההחלטה הזו הם שלק"ש לא היה בהרכב שחקן שמצטיין ביכולת סיום מול השער, ושפעמים רבות ההתקפה הסתיימה בהצטרפות (טובה) דווקא של פנקה – לפי האתר טרנספרמרקט הוא הבקיע 3 שערים בשלוש העונות האחרונות. מי שכמעט ולא הצטרף להתקפות היה רוצ'ט שהבקיע קצת יותר (8 שערים).
בצד של הפועל חזרה תבנית המשחק הקבועה של צפיפות גבוהה במרכז. רק אחרי שער השוויון של עאבד ראינו לראשונה הכנסת כדור לרחבה ע"י צ'קול באגף ימין. לדעתי ההחלטה ללכת על אגף שמאל הייתה הימור על העליונות הטכנית של שחקני ההתקפה מול אלקיים, וניצול של הרווחים שנשארו בעקבות ההצטרפות של פנקה להתקפה. רק במחצית השנייה הורה בן-שמעון ללחוץ יותר באגף ימין, שם שיחק חן דילמוני שזו הייתה הופעת הבכורה שלו בליגת העל, בצוותא עם מתן אוחיון שהוא הבלם השלישי בסגל של ק"ש ולא פתח איתה את העונה (הובא אחרי פציעת שיר צדק, ונכנס להרכב אחרי פציעת דין מימוני).
הנה מפה המתארת מהיכן הפועל מכניסה כדורים לרחבה:
תמונה
המפה הזו מתארת היכן קיבלו ורמוט וזגורי את הכדור (המפה מתארת את תחילת המהלך ואת הכנסת הכדור לרחבה – מסירות/דריבלים שלא היו המהלך הראשון להכנסת הכדור לאזור הרחבה לא נכללו):
תמונה
ב-12 הדקות האחרונות בן-שמעון ניסה לשחק עם שני קשרי אגף טבעיים (זגורי ומלכה). ההחלטה להציב את מלכה באגף ימין דווקא מעניינת, כיוון שמלכה שמאלי ברגל וזגורי ימני, וזה עלול, שוב, להעמיס על מרכז השדה ולא לרווח אותו.
בעיה נוספת שחוזרת על עצמה במשחקי הפועל, היא שאחרי השער הראשון שלה, הפועל מנסה "להרוג" את המשחק בהנעת כדור בין גרזיצ'יץ', קולין ואיליץ' בחלק האחורי (שלושתם ביחד מסרו 8 מסירות לאזור הרחבה של ק"ש. להשוואה, השלישיה המקבילה של מכבי מסרה במשחק מול רעננה 18 מסירות), כשהיא בונה על שינויי הקצב של ורמוט, שכטר ודמארי. מול קבוצות עם מרכז שדה פחות טוב (רמה"ש, הפועל חיפה, עכו) זה עבד. מול מכבי חיפה, ק"ש ובני יהודה זה לא הצליח והפועל איבדה את היתרון.
בשבוע הבא הפועל תשחק בבלומפילד מול אשדוד שמאזן משחקי החוץ שלה הוא נקודה מתוך 15 אפשריות. מצד שני, המאזן של הפועל בבלומפילד הוא 4 נקודות מתוך 12 אפשריות (ועוד תיקו והפסד במוקדמות הליגה האירופית).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 229 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: