NARKOTIKA כתב:
תשמע, עזוב לרגע את הנושא.
יש פה איזה ויכוח עקרוני וכטענת נגד אתה מביא לי דוגמא ספציפית, מה אני אמור לעשות עם זה?
וארוס, כתבתי שאני מוציא מהמשוואה כמה הוא מרוויח. לפי זה המון שחקנים היום לא מביאים תוצרת, כולל דמארי.
איפה הוא ישחק בכושר הנוכחי? לא יודע, כנראה שבקבוצה בסדר גודל של אשדוד.
אני אשאל אותך שאלה אחרת, באיזה קבוצה אמור לשחק הקשר האחורי מספר 4 שלנו אם הוא לא היה אצלנו?
מכבי? חיפה?
1. אי-אפשר להוציא מהמשוואה את סוגיית השכר שלו. אין מה לעשות, כל המתנגדים לשי מודים בפה מלא שהרבה מאוד מהביקורת שלהם נובעת מהשכר והמעמד שלו. מה זה מוציא את זה מהמשוואה? בוא נוציא מהמשוואה את היכולת המקצועית של חוטבא ונשאיר אותו כי הוא מרוויח כלום כסף. נו באמת. בעלות השכר של משולש הקסם אבוטבול-טועמה-אנטבי אני מנחית בישראל את יא-יא טורה
2. אבוטבול לא היה משחק בהרכב של אשדוד, וגם אם כן זה רק בגלל המעמד שלו שלאורך זמן היה מתנדף כלא היה והוא היה מגיע לספסל אחרי כמה הפסדים
3. להגיד שהוא "הקשר האחורי הרביעי" שלנו זה די עיוות של המצב:
א. גורדנה רחוק מלהיות קשר אחורי
ב. זה לא שרק שחקן אחד מתוך הרשימה משחק כל פעם, אלא 3 (במערך של תחילת העונה) ו-2 במערך הנוכחי עם זגורי במקום סאשה, ככה שלתאר את זה כאילו הוא משול למושיקו לוגסי במכבי זה קצת תלוש. אתה לא מדבר פה על ניר לקס. שי נע בין החילוף הראשון לשני שלנו במרכז השדה, תלוי במערך.
ג. בוא ניקח את סגל הקישור האחורי-מרכזי של 2 הגדולות: אלברמן, מיטרוביץ', ראדי, אייבינדר, לוגסי, ייני (אופציונלי), אבו-זייד(מושאל), דהן(מושאל), ידין, בוקולי, אבוקרט, עטאא.
מכל הרשימה הזו, אין שחקן אחד ששי עדיף עליו (אם ראית את עטאא משחק בעונה הקודמת אתה תסכים איתי, אני מניח שלגבי כל היתר אין בכלל שאלה. ואל תגיד שאבוטבול יודע לתת פסים כמו בפיפא כי זה לא הופך אותו לטוב יותר ממישהו שבשקלול כל היכולות עדיף עליו בהרבה). זה לא נפסק שם - יש עוד מספר גדול מאוד של קשרים בקבוצות קטנות יותר שעדיפים בהרבה על שי